Connect with us

Actualitate

EXCLUSIV/ CUM A INCERCAT AJOFM PRAHOVA SA MITUIASCA UN PROFESOR LA INDICATIILE ISJ PRAHOVA!

Publicat

pe

Seria investigatiilor noastre continua astazi cu  PREZENTAREA MODULUI IN CARE ISJ PRAHOVA  a ordonat ca AJOFM PRAHOVA sa acorde prof. Utoiu un drept: indemnizatie de somaj fara ca acesta sa detina un document: contract de munca pe durata determinata. ce era necesar la  dosarul de somaj.

Prin faptul ca prof. Utoiu ar fi acceptat sa primeasca din partea AJOFM PRAHOVA indemnizatia de somaj DOAR PE BAZA DECIZIEI 17/ 18.02.2016  de INCETAREA CONTRACTULUI de MUNCA pe DETERMINATA,EMISA de DIRECTOR SANDU LAURA, SLUGA ISJ PRAHOVA, AR FI INSEMNAT CA ACESTA RECUNOASTEA EXPLICIT CA ARE UN CONTRACT de MUNCA pe DURATA DETERMINATA, ASPECT IREAL!

FIINDCA NU AVEA UN ASTFEL de CONTRACT, prof. Utoiu A REFUZAT ACEST DREPT. In cazul in care ar fi acceptat, dupa derularea evenimentelor, AJOFM PRAHOVA AUTOISESIZANDU-SE, conform art. 41, lit. b si art. 47  – Legea 76/2002 ,           L-AR FI PUS PE prof. Utoiu SA INAPOIEZE INDEMNIZATIA de SOMAJ TOCMAI CA NU AVEA UN CONTRACT DE MUNCA pe DURATA DETERMINATA!

In mod sigur, AJOFM Prahova ar fi inaintat si o plangere penala impotriva prof. Utoiu.

CARE A FOST MOTIVUL PENTRU CARE AJOFM PRAHOVA A VRUT SA ACORDE prof. Utoiu indemnizatie de somaj fara ca acesta sa aiba acest drept stiind ca respectivului ii lipsea de la dosar UN DOCUMENT de BAZA : CONTRACT DE MUNCE PE DURATA DETERMINATA?

Pentru ca in spatele acestei manevre ordinare S-A AFLAT INSPECTORUL SCOLAR IANCU TUDOR  care  in INTAMPINAREA R II/  22.04.2014 a ISJ Prahova  SUSTINEA IN FALS ca prof. Utoiu AVEA UN CONTRACT DE MUNCA pe DURATA DETERMINATA.

CE LEGATURA ARE IANCU TUDOR cu AJOFM PRAHOVA?

SIMPLU: ERA MEMBRU IN CONSILIUL CONSULTATIV AL AJOFM PRAHOVA ( anexa 1) !!!

FALSUL prin care ISJ PRAHOVA TREBUIA SA DEMONSTREZE INSTANTEI ca prof. Utoiu AVEA UN CONTRACT pe DURATA DETERMINATA       S-A INCERCAT A FI REALIZAT PRIN:

 1. DIRECTORII SCOLII GIMNAZIALE ,,ANTON PANN’’, PLOIESTI: SANDU LAURA, RADULESCU ANTONIO si TASICA CALINA ajutati de SECRETARELE BUNEA ELENA si GRIGORE MIRELA, in sensul ca S-AU EMIS ACTE FALSE si CONTRADICTORII si S-AU FACUT MODIFICARI NELEGALE in APLICATIA REVISAL, care exista si la aceasta data prin ,,bunavoita’’ ITM PRAHOVA.

MAFIA din ISJ PRAHOVA A ACTIONAT CONFORM TABELULUI 1 ( anexa 2):

a.1. PENTRU A NU PIERDE PROCESUL CIVIL(DOSAR 256/105/2015) A INAINTAT INSTANTEI UN ACT FALS: INTAMPINAREA RII/ 22.04.2015;

a.2. A INCERCAT FARA SA REUSEASCA SA IMPUNA DIRECTORULUI. TOMA MAGDALENA SA INCETEZE CONTRACTUL de MUNCA pe DURATA NEDETERMINATA al prof. Utoiu si SA INCEHEIE cu acesta CONTRACT DE DETERMINATA.

Intr-o prima etapa, directorul este chemat si sub presiunea a nu mai putin de 5 ( cinci) functionari din ISJ Prahova emite Decizia nr. 10/15.05.2015.

In a doua etapa, directorul Toma Magdalena dupa consultarea juristului sindicatului , a unui avocat dar si ca urmare a faptului ca jurist Maniala Paula nu raspunsese Adresei 785/13.05.2015, revoca IN TERMENI LEGALI Decizia nr. 10/ 15.05.2015 prin Decizia nr. 12/ 02.06.2015.                                                  Intr0o a treia etapa, ISJ Prahova reactionezaVIOLENT in STIL MAFIOT si il cheama din nou la ordine pe director Toma Magdalena pentru a-si revoca Deczia nr. 12/ 02.06.2016!

Directorul Toma Magdalena este de acord insa doar cu conditia ca ISJ Prahova prin reprezentantii sa isi a-si assume responsabilitatea sis a semneze respectivul document dimpreuna cu ea!                                     

Evident ca ISJ Prahova nu isi va angaja raspunderea juridica stiind ca acel act este nelegal, la fel cum fusese Deczia nr. 10/ 15.05.2015.

In fata acestei TERORI IMPUSE DE FUNCTIONARII ISJ PRAHOVA DIRECTOR TOMA MAGDALENA DEMISIONEAZA!

CAZUSE PRIMA VARIANTA a ISJ PRAHOVA DE A DETINE UN ACT PRIN CARE SA DEMONSTREZE IN INSTANTA ca prof. Utoiu DETINEA UN CONTRACT DE MUNCA PE DURATA DETERMINATA.

 1. SARABANDA DIRECTORILOR CARE I-AU URMAT LA CONDUCEREA SCOLII GIMNAZIALE ,,ANTON PANN’’, PLOIESTI, DIRECTORULUI TOMA MAGDALENA: PROF. SANDU LAURA, PROF. RADULESCU ANTONIO si PROF. TASICA CALIN, toti 3 numiti nelegal, A EMIS DOCUMENTE prin care sa se demonstreze ca prof. Utoiu are contract pe determinata.

Director Sandu Laura  a inceput seria falsurilor, le-a continuat dir. Radulescu Antonio si le-a desavarsit dir.Tascica Calina.

ISJ PRAHOVA A IMPUS CELOR 3 DIRECTORI AI SCOLII si SECRETARELOR:  OMERTA OFERINDU-LE ACESTORA UN LOC CALDUT  DACA VOR VOR EXECUTA ORDINELE ISJ PRAHOVA luand ,,POZITIIILE DE: MUTI,ORBI SI SURZI’’.

 1. ISJ Prahova constient ca documentele emise de director Sandu Laura nu sunt legale a incercat sa demonsteze ca prof. Utoiu are contract pe determinata printr-o alta strategie de TIP MAFIOT prinINTERVENTIA UNEI ALTE INSTITUTII A STATULUI ROMAN:AJOFM PRAHOVA!

In momentul in care prof. Utoiu isi depune documentele pentru a beneficia de indemnizatie de somaj,cererea sa va fi respinsa de catre AJOFM PRAHOVA prin ADRESA nr. 7173/ 02.12.2015 pentru ca exista:

,,…neconcordanta dintre cele doua decizii ( Decizia nr. 17/ 18.08.2015 si Decizia nr. 21.09.09.2015- emitent: dir. Sandu Laura) si aplicatia REVISAL … ( anexa 3)’’

In luna decembrie 2015, documentele emise de director Sandu Laura ERAU NELEGALE CONFORM AJOFM PRAHOVA astfel incat prof. Utoiu NU PUTEA SA BENEFICIEZE DE INDEMNZATIEDE SOMAJ.

De remarcat, ca acelasi prof. NU PUTUSE SA-I FIE ACORDATA NICI INDEMNIZATIA DE CONCEDIU MEDICAL ( SEPTEMBRIE-NOIEMBREI 2015) pentru ca acelasi director Sandu Laura emisese Decizia nr. 17/ 18.08.2015 si Decizia nr. 21.09.09.2015 cu INCALCAREA CODULUI MUNCII!

INSTITUTIA CARE TREBUIASA FACA LUMINA IN ACEST CAZ ERA ITM PRAHOVA insa A CESTA A ACTIONAT TOT NELEGAL PRECUM O SA DETALIEM IN MATERIALUL NOSTRU DE MAINE.

In aceasta situatie ISJ Prahova da ordin ca director Sandu Laura sa emita pentru prof. Utoiu un nou document de incetare a contractului de munca: Decizia nr. 5/ 17.02.2016!

La 6 ( sase) luni de la incetarea contractului de munca prof. Utoiu este instiintat ca de fapt la 17.02.2016 ii inceteaza contractul de munca!

AJOFM PRAHOVA, ITM PRAHOVA AU STIUT CA ACEST TAOTE DOCUMENTELE EMISE DE DIRECTOR SANDU LAURA SUNT NELEGALE DAR LA INDICATIILE ISJ PRAHOVA AU TACUT! ESTE NELEGAL

In aceste circumstante, prof. Utoiu a inaintat plangere penala impotriva AJOFM Prahova.

Ordonata prim procurorului  nr 33/ II/ 2/ 2017  din 13.03.2017 (anexa 4) arata ca functionara AJOFM Prahova a comunicat eronat  motivul invocat  de desfacere a contractului de munca din aplicatia Revisal a angajatorului dar aceasta nu este infractiune!

Adica faptul ca printr-un FALSURI IN INSCRISURI IN INSCRISURI REALIZATE DE ANGAJATOR; DIRECTOR SANDU LAURA IN COLABORE CU ISJ PRAHOVAAJOFM PRAHOVA- ITM PRAHOVA  AL ANGAJATORUL II  SE DESFACE prof. Utoiu  CONTRACTUL de MUNCA si, mai mult, II SE ANULEAXA DREPTUL la INDEMNIZATIE de SOMAJ dar si de CONCEDIU MEDICAL, NU REPREZINTA FAPTE PENALE!

Domnule prim procuror daca UN INDIVID INCALCA UNUI CETATEAN dreptul la munca,  dreptul la ocrotirea sanatatii si la protectie sociala PRIN ABUZ , FALS si UZ de FALS NU REPREZINTA FAPTE PENALA FIIND CEVA MINOR!

 Sau, parafrazand-o pe judecatoarea din dosarul 16735/281/ 2016, incalcarea acestor drepturi :,,au creat un disconfort’’ prof Utoiu!

E disconfort  si nu e incalcare de Cod penal sa nu ai un venit un an de zile ca asa vor unii functionary SA INCALCE prin ABUZ, FALS si UZ de FALS DRPETURI CONSTITUTIONALE!

Doamna judecator si domule prim prcuror sa traiesti fara niciun venit pentru ca O CLICA MAFIOTA HOTARASTE ASTA PRIN FALSIFICAREA DOCUMENTELOR E CEVA NORMAL INTR-UN STAT DE DREPT?

POATE CA AVETI DREPTATE CA DOAR PRIN BANI ASTFEL OBTINUTI: INDEMNIZATII DE SOMAJ SI CELE DE CONCEDIU MEDICAL NEACORDATE PE DRPET CETATENILOR ROMANI AVETI DVS. SALARIILE ENORME …PENTRU CARE VA FACETI CU PRISOSINTA DATORIA  

Domnule prim prcuror ce drept trebuia sa-i incalce prof. Utoiu atat directorul Sandu Laura cat si  ISJ – AJOFM- ITM PRAHOVA pentru a intra sub incidenta Codului Penal?

In ordonanta sa prim procurorul continua si sutine ca : ,,eroarea a fost ulterior indreptata.’’

MINCIUNA CAT CASA POPORULUI , DOMNULE PRIM PROCUROR!

DOVADA: DIRECTOR SANDU LAURA A EMIS DECAT DECIZIA DE INCETARE A CONTRATULUI DE MUNCA PE DETERMINTA AL FARA CA prof. Utoiu SA AIBA UN ASEMENEA CONTRACT!

DOMNULE PRIM PROCUROR CE CONTRACT A INCETAT DACA EL NU EXISTA?

Ordonanta continua si indica faptul ca o fapta exista insa INCALCAREA UNUI DREPT CONSTITUTIONAL CU BUNA STIINTA NU INTRA IN ARIA CODULUI PENAL!!!

In asemenea circumstate, HAIDETI DOMNULE PRIM PROCUROR SA DAM PE TOATA LUMEA AFARA SA VA LASAM PE DVS. SI APROPIATI SA VA NUMITI OAMENII IN POSTURI SI NU ACORDATI NICIUN DREP CELOR PE CARE I-ATI DAT AFARA CA SA CRAPE DE FOAME  SI SA VA TRIPLATI SALARIILE !

 

Nu este prima data cand prim procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Ploiesti actioneaza de aceasta maniera, interpretand legea precum doreste.

Si asta, pentru ca NU RASPUNDE IN FATA LEGII!

EL POATE SA LASE UN OM PE DRUMURI, FARA BANI DE CONCEDIU MEDIAL si FARA INDEMNIZATIE de SOMAJ DOAR E ,,d-zeu cel care atribuie prin bunavointa sa totul pe acest pamant.’’

In fiecare dintre ordonantele emise de prim procuror atat in privinta directorului Sandu Laura, a secretarei Bunea, a AJOFM Prahova prim procurorul a aratat ca au existat erori care l-au prejudiciat pe prof. Utoiu fiindu-i incalcate 3 drepturi constitutionale: la munca, la ocrotirea sanatatii si la protectie sociala!

Atat: A CONSTATAT!              

Prof. Utoiu si-a pierdut slujba pentru ca asa a vrut director Sandu si secretara Bunea la ordinele ISJ Prahova, si-a pierdut indemnizatia de somaj tot pentru emiterea de catre mafia anterior enuntata a unor documente false, si-a pierdut indemnizatia de somaj pentru ca ordonat ISJ Prahova iar AJOFM Prahova s-a supus!

Domnule prim procuror de vina este prof. Utoiu pentru ca indrazneste sa ceara JUSTITIE pentru FAPTE PENALE GRAVE SAVARSITE de FUNCTIONARI ai STATULUI ROMAN!

 1. Subiectul va fi prezentat intr-un material viitor in care vom demonstra cum inspectorii ITM PRAHOVA sub COMANDA si la INDICATIILE INSPECTORULUI SEF IONESCU DUMITRA AU ASCUNS IN MOD INTENTIONAT FALSURILE din Scoala Gimnazila ,,Anton Pann’’, Ploiesti.

AJOFM PRAHOVA in loc sa se ocupe de problema persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca sau de problema indemnizatiei de somaj pentru cei care aveau intr-adevar nevoie de sprijin, AJOFM Prahova prin director St incerca, fara succes, sa ii acorde prof. Utoiu indemnizatia de somaj pentru ca acesta sa recunoasca MINCIUNA SFUNTATA INTRETINUTA de insp. Iancu Tudor si jurist Manaila Paula ((Sava N.).

 

Nr. crt. NUMELE.PRENUMELE FUNCTIA  OCUPATA FUNCTIA ACTUALA
 

1

 

SANDU LAURA

PROFESOR- DIRECTOR

SC. GIMNZ. ,,A PANN’’, PLOIESTI

NUMIT DIRECTOR PRIN INCALCAREA LEGII

PROFESOR

SC. ,,H. BERTHELOT’’, PLOIESTI

DETASATA DIN 2016 PRIN INCALCAREA LEGII

 

2

 

RADULESCU ANTONIO

 

 

PROFESOR- DIRECTOR

SC. ,,A PANN’’, PLOIESTI

NUMIT DIRECTOR PRIN INCALCAREA LEGII

PROFESOR- DIRECTOR

SC. ,,A PANN’’, PAULESTI

POST OCUPAT PRIN CONCURS

 

3

 

TASICA CALINA

DIRECTOR

SC.,,A PANN’’, PLOIESTI

NUMIT si MENTINUT DIRECTOR PRIN INCALCAREA LEGII

DIRECTOR

SC.,,A PANN’’, PLOIESTI

MENTINUTA IN FUNCTIE PRIN FRAUDAREA EXAMENULUI( IULIE 2017)

 

4

 

BUNEA ELENA

SECRETAR

a.SC. ,,A. PANN’’PLOIESTI;

b. SC. GIMNZ. ,, I. GRIGORESCU’’, PLOIESTI

SECRETAR

a.PENSIONAR :SC. ,,A. PANN’’- PLOIESTI;

b. SC. ,, I. GRIGORESCU’’, PLOIESTI

 

5

 

 

GRIGORE MIRELA

SECRETAR

ANALFABETA

 

Actualitate

„Ceea ce am vazut eu la Spitalul Judetean a fost un miracol”

Publicat

pe

De

„Îi mulțumesc medicului chirurg Dan Oprea, șeful Secției Chirurgie Generală II de la Spitalul Județean de Urgență Dr. Constantin Andreoiu Ploiești, pentru modul în care a descris ce s-a întâmplat în ultimii 4 ani în acest spital.
Împreună cu doctorul Bogdan Cristian Nica, am reușit transformarea Spitalului Județean de Urgență Ploiești într-unul dintre cele mai moderne și bine dotate spitale județene din țară. Avem un plan cu spitalul și ne ținem de el.
Schimbarea de la spital este garanția faptului că împreună – Bogdan Cristian Nica primar al Ploieștiului și eu președinte al Consiliului Județean Prahova – putem realiza lucruri extraordinare pentru ploieșteni”.
Citeste in continuare

Actualitate

Rușii au vorbit până de curând doar de o „operațiune militară specială”.

Publicat

pe

De

Momentul istoric actual global este deseori descris ca un posibil început al unui al treilea război mondial. Argumentul principal e războiul Ucrainian dintre Rusia și Occidentul Colectiv prin Ucraina ca proxy.

Rușii au vorbit până de curând doar de o „operațiune militară specială”. Conflictul intern din Palestina sau Israel oricât de violent și de comentat este nu prea are nimic de-a face cu un război mondial. Alte conflicte locale din Africa, Asia, America de Sud (Venezuela – Guyana) rămân totuși niște conflicte locale deși au în spate hegemonul american, Franța (în Africa) și Rusia – China – Iran (BRICS). Loviturile de stat și conflictele din Africa au totuși în comun cea de-a doua eliberare, cea adevărată, de sub dominația și exploatarea la sânge colonială occidentală.

Momentul istoric actual pare mai degrabă să fie punerea în operă, în practică a teoriilor lui Samuel Huntington din faimoasa sa carte „The Clash of Civilizations. Remaking of World Order” din 1996, tradusă, citită și apreciată în toată lumea. Aceasta este demonstrația convingătoare a celebrului autor francez Laurent Guyénot din „Les États-națions, c’est fini? La nouvelle geopolitique multipolaire”. Trăim de fapt un nou moment revoluționar comparabil cu 1848 sau chiar cu acela al revoluțiilor americană (1776) sau franceză (1789) de la sfârșitul secolului al XVIII-lea?

„Statele-națiune, așa cum le concepem astăzi, sunt o invenție europeană impusă ca model restului lumii în secolul al XIX-lea, câteodată cu mari lovituri de creion trasate cu rigla pe hărți, în disprețul identităților și rivalităților etnice. Acest decupaj al lumii în State-națiune nu a șters alte realități, faptul că anumite puteri cum sunt Rusia și China sunt State-multinaționale și nu State-națiune, chiar dacă ele posedă cartea de identitate de națiune la Națiunile Unite, la ONU.

Teza după care Statele-națiuni vor pierde rolul lor central în geopolitica mondială este apărată de Samuel Huntington în „Ciocnirea civilizațiilor”, apărută în 1996 și tradusă în lumea întreagă. Este o carte excelentă și chiar indispensabilă. Proasta sa reputație vine în parte de la titlu și de la exploatarea sa de neconservatori. Să notăm mai întâi că articolul publicat de Huntington în Foreign Affairs în 1993, cartea nu este decât o versiune augmentată, avea titlul „The Clash of Civilizations?” cu un semn de întrebare.” (Laurent Guyenot – Statele națiune, s-a terminat? Noua geopolitică multipolară, mai 2024, lesakerfrancophone.fr)

Laurent Guyenot merge mai departe: „Insist: nu putem înțelege politica externă americană din ultimele două decenii dacă nu luăm în considerare deturnarea geostrategiei imperiale tradiționale americane de neoconservatori. Marea viclenie a neoconservatorilor a fost să o drapeze în imperialism «civilizator» american pentru a împinge Statele Unite să distrugă Statele arabe inamice Israelului. Succesul lor cel mai spectaculos este acela de a fi obținut de Bush junior ceea ce tatăl său, care îi numea «nebuni», le-a refuzat în 1991: invazia Irakului și răsturnarea lui Saddam Hussein. Bush tatăl a respectat mandatul consiliului de securitate al ONU alungându-l pe Saddam din Kuweit, și și-a justificat refuzul său de a invada Irakul prin voința de a construi o «nouă ordine mondială» bazată pe dreptul internațional (discursul din 11 septembrie 1990 în fața Congresului). Și nici un președinte american nu a pus atâta presiune asupra Israelului în numele rezoluțiilor ONU, cum a făcut-o Bush tatăl prin secretarul său de stat, James Baker […]

Noua ordine mondială anunțată de Huntington este aproape aceeași cu cea pe care o susține Vladimir Putin: multipolaritatea, adică o lume organizată pe sfere civilizaționale, fiecare fiind centrată pe un stat far (core state în versiune originală) care asigură securitatea regională. „Lumea, a prezis Huntington, va găsi o ordine pe baza civilizațiilor, sau nu va găsi deloc”, „o nouă ordine mondială organizată pe baza civilizațiilor va apare. Societățile care au afinități culturale cooperează unele cu altele; tările se regrupează în jurul Statelor-far ale civilizației lor”. În această nouă configurație, previne Huntington „Occidentalii trebuie să admită că civilizația lor este unică dar nu universală și să se unească pentru ca să-i redea vigoarea împotriva provocărilor puse de societățile non-occidentale. Vom evita un război generalizat între civilizații dacă, în lumea întreagă, șefii politici admit că politica globală a devenit multicivilizațională și cooperează pentru a prezerva această stare de fapt” (Laurent Guyénot, op. cit)
„Rusia trebuie considerată ca un Stat-far al lumii ortodoxe și ca o putere regională esențială, care are interese legitime de securitate la frontierele sale din sud” „și în sfârșit și mai ales, trebuie admis că orice intervenție a Occidentului în afacerile altor civilizații este probabil cea mai periculoasă cauză de instabilitate și de conflict generalizat într-o lume a civilizațiilor multiple” (Samuel Huntington – Ciocnirea civilizațiilor, op. cit)

Analiza lui Laurent Guyénot bazată pe The Clash of Civilizations de Samuel Huntington este mult mai întinsă, analizează între altele și lumea arabo-musulmană ca o mare civilizație și de aceea merită să revenim asupra subiectului. Cei cu adevărat interesați pot merge direct la sursele citate și la bibliografia extinsă a lui Laurent Guyénot.

Petru Romoșan

Citeste in continuare

Actualitate

Târgul Internațional de Cai, Oi și Câini de Rasă din Tunari: O incursiune în lumea fascinantă a animalelor

Publicat

pe

De

Tunari targ international de cai, oi si caini de rasa

Pe data de 18 mai 2024, localitatea Tunari din județul Ilfov va fi gazda unui eveniment de excepție: Târgul Internațional de Cai, Oi și Câini de Rasă. O ocazie unică de a explora diversitatea lumii animale, de a admira exemplare superbe de rasă pură și de a participa la demonstrații interactive. Fie că ești pasionat de cai falnici, oi blânde sau câini adorabili, acest târg te va cuceri cu siguranță!

O incursiune în diversitatea lumii animale

Târgul va reuni crescători experimentați din România și din alte țări europene, care vor prezenta o gamă largă de rase de cai, oi și câini. Vei avea ocazia să admiri cai pur sânge impunători, oi pufoase de diverse culori și rase, precum și câini de diferite mărimi și temperamente, de la ciobănesc german la chihuahua jucăuși.

Oportunități de a învăța și de a te conecta

Pe lângă admirarea animalelor, târgul oferă o serie de oportunități de a învăța mai multe despre îngrijirea și dresajul animalelor de companie. Crescătorii experimentați vor fi la dispoziția ta pentru a oferi sfaturi și informații valoroase, iar demonstrațiile de dresaj te vor impresiona cu abilitățile excepționale ale animalelor.

O zi de neuitat pentru întreaga familie

Târgul Internațional de Cai, Oi și Câini de Rasă din Tunari este o ocazie perfectă pentru o ieșire în familie. Copiii se vor bucura de spectacole interactive cu animale, vor putea descoperi de aproape lumea blănoasă și vor crea amintiri de neuitat.

Muzică live, mâncare delicioasă și o atmosferă prietenoasă

Pe lângă animalele superbe, te așteaptă un program artistic bogat, cu muzică live interpretată de artiști talentați precum Laura Vas, Nicu Paleru și Formația Machedonii. De asemenea, te poți bucura de preparate delicioase de la producători locali și de o atmosferă prietenoasă, perfectă pentru a te relaxa și a te bucura de o zi specială.

Informații practice:

 • Data: 18 mai 2024
 • Locație: Strada Ghioceilor nr. 11, Tunari, Ilfov
 • Program: 09:00 – 18:00
 • Intrare: Liberă
 • Organizatori: Sorin Dumitru, Fane Bursucu (0767.716.828)
 • Sonorizare și concert: Laura Vas, Nicu Paleru, Formația Machedonii
 • Mâncare și băuturi: Contracost (asigurate de firme specializate)

Nu ratați șansa de a participa la Târgul Internațional de Cai, Oi și Câini de Rasă din Tunari! O zi plină de emoții, descoperiri și momente memorabile te așteaptă alături de animalele tale preferate!

Sursa

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv3 ore ago

Compromisul (in)justitiei prahovene versus Forţa Dreptei, Orban, vrăjitoria, clanul Fabian si „imaculatul” George Ionescu

Suspecții crimei de la Padina, scoși din închisoare de judecători! Compromisul (in)justitiei prahovene Curtea de Apel Ploiești a dispus saptamana...

Exclusiv3 ore ago

Politia Locala Ploiesti utilizata in campania electorala a PSD-istului Andrei Volosevici

Dupa ce Andrei Volosevici a facut presiuni asupra liderilor de sindicat din TCE pentru a face declarații publice de susținere...

Exclusivo zi ago

„În urmă cu doar câțiva ani – și ca să fiu mai exact, cam până la Guvernul Câțu – opțiunea tinerilor pentru structurile MAI se afla undeva după Facultatea de Drept sau Medicină.”

Motivele erau evidente pentru oricine: în ciuda vieții cazone și a restricțiilor specifice, tânărul avea perspectiva unui loc de muncă...

Exclusiv3 zile ago

Penitenciarul Ploiești câmp de război!

Nu mai este nimic de mirare. Totul se poate întâmpla în Penitenciarul Ploiești manageriat de comisarul șef Valentin Matei. In...

Exclusiv3 zile ago

Structurile din ordine si aparare ( MAI, MAN, SRI, etc) pot sa faca demersuri pentru acordarea cu textele directivei europene pe salarizare/7 iunie 2026 este doar termenul final de executare!

A fost publicata si a intrat in vigoare cea mai importanta directiva europeana pe salarizare din ultimii 10 ani si...

Exclusiv3 zile ago

Swinging-ul politic si protectia „divina” pentru aceasta grupare de criminalitate economico-financiar organizata din Prahova (I)

Pe noi, cei de la Incisiv de Prahova ne intriga aceasta secventa de subminare a economiei nationale, inca de pe...

D.N.A.4 zile ago

Coruptie la Prefectura Prahova/Un nou dosar penal/Vizat chiar Virgiliu Nanu – fost șef la OCPI, fost prefect de Prahova din partea PSD și candidat la postul de șef al Consiliului Județean Prahova (II)

Asa cum va dezvaluiam, in data de 09.05.2024, sub nr R33/459 a fost inregistrata plangerea penala la Parchetul de pe...

Exclusiv4 zile ago

Elevii Școlii de Agenți de Poliție din Câmpina au rămas fără pista de atletism iar normele de securitate la incendiu și iscirizare sunt încălcate!

Aceasta a fost distrusă în timpul lucrărilor la o sală de sport. Din această cauză, elevii sunt nevoiți acum să...

Exclusiv4 zile ago

Se confirmă faptul că răzbunările maleficului Ilie Marian au avut ca scop mazilirea directorului adjunct de la Penitenciarul de Femei Ploiesti Târgșorul Nou

Spectacolul evadărilor din poliția penitenciară băștinașă ar putea descalifica orice țară europeană de pe podiumul rușinii. Cu toate acestea, Franța...

Exclusiv4 zile ago

Din cauza unor judecatoare din TMB-Sectia contencios administrativ care aveau soti pilosi, cu influenta in PSD, s-a modificat in 2018, art 10 din legea 554/2004, astfel incat sa poata fi distruse dosarele colective ale sindicatelor

Cautand prin niste hotarari judecatoresti mai vechi, am dat de urmatoarea explicatie ( vezi foto) data de un judecator din...

Exclusiv4 zile ago

Raze de Soare ascunse prin municipiul Slobozia/Swinging-ul politic similar celui de la municipiul Ploiesti?

Dragos Soare este actualul primar al municipiului Slobozia care in anul 2023 recunostea public ca “i-a fost teribil de greu...

Exclusiv5 zile ago

Coruptie la Prefectura Prahova/Un nou dosar penal/Vizat chiar Virgiliu Nanu – fost șef la OCPI, fost prefect de Prahova din partea PSD și candidat la postul de șef al Consiliului Județean Prahova (I)

In data de 09.05.2024, sub nr R33/459 a fost inregistrata plangerea penala la Parchetul de pe Langa Inalta Curte de...

Exclusiv5 zile ago

După ce a fost deconspirat ca „marioneta secreta” a „Clanului Cosma”, domnul candidat a fost surprins cum „mângâia” afisul de campanie a lui Bogdan Cristian Nica, candidatul PNL la Primăria Ploiești.

După ce a fost deconspirat ca „marioneta secreta” a „Clanului Cosma”, domnul candidat a fost surprins cum „mângâia” afisul de...

Exclusiv5 zile ago

Noile condiții introduse pentru transportul săptămânal și bilunar, nu fac decât să limiteze accesarea acestui drept de către personalul care momentan beneficiază

Proiectul de Hotărâre de Guvern pentru modificarea HG  nr. 1198/2022 privind drepturile de transport, pe teritoriul național, ale personalului din instituțiile...

Exclusiv6 zile ago

Cu obraznicia și tupeul marca PSD, Andrei Volosevici se filmează pozând în salvatorul cetății

Consilierul local Cristian Ganea, despre comportamentul primarului Volosevici care descopera…apa calda si se lauda cu proiecte incepute în mandatul trecut:...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv