EXCLUSIV/ NORMALITATE LA C.S.M Ploiesti sub comanda noului director, Silviu Crîngaşu

0
468

C.S.M. Ploiesti intra in normalitate sub conducerea noului director, Silviu Cringasu.

In urma discutiilor purtate de directorul general al ziarului nostru, Incisiv de Prahova, redactia noastra isi retrage actiunea in instanta impotriva acestei institutii. Felicitari noului director pentru deschiderea de care da dovada si pentru proiectele extraordinare pe care le are pentru sportul prahovean, chiar daca deranjeaza. RAU!

Reamintim cititorilor ca, existand indicii temeinice de prejudiciere a bugetului C.S.M. Ploiesti sub conducerea lui Stoichiciu Cezar Dan (aflat la conducerea acestei instituitii pana a reveni ilegal la Politia Locala Ploiesti), prin “achizitionarea” de știri, interviuri și emisiuni sub acoperirea promovării, folosind ”schema Ridzi, precum si in alte metode dolosive, Incisiv de Prahova a inaintat catre asa-zisul edil al Muinicipilui Ploiesti, Adrian Dobre si catre actuala conducere a C.S.M. Ploiesti, in data de 02.08.2017, o solicitare in baza Legii nr. 544/2001 privind liberul accesul la informațiile de interes public (o parte solicitate si de Observatorul Prahovean, solicitare pe care o sustinem).

Pana in ziua de ieri nu am primit raspunsul contrar prevederilor legale. Astfel, Incisiv de Prahova a actionat in instanta C.S.M. Ploiesti pentru a fi obligata de lege sa ne raspunda conform prevederilor legale.

In urma discutiilor purtate ieri cu Silviu Crîngaşu, Incisiv de Prahova si-a retras actiunea. (Cerasela N.).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here