EXCLUSIV/ FOST PROCUROR SI FOST SEF DIN SRI A DEPUS PLANGERE PENALA IMPOTRIVA DENUNTATOAREI MINCINOASE, MOCANU IZABELA, SEFA OFICIULUI JURIDIC DIN CADRUL POLITIEI LOCALE PLOIESTI

2
1848

POLITIA LOCALA PLOIESTI ESTE UNA DINTRE CELE MAI CORUPTE INSTITUTII DIN PRAHOVA.

Reamintim cititorilor faptul ca, Mr® SRI, Florea Daniel este acuzat de acest “POLITIST BESTIAL” si de “EXPERT” Mocanu Izabela ca si-a obtinut postul de sef la Evidenta Populatiei din cadrul Politiei Locale Ploiesti –prin FRAUDA. Astfel, acesta a intrat in categoria “greilor” care au fost acuzati ca si-au obtinut postul prin frauda la aceasta institutie conform denunturilor mincinoase, printre acestia fiind evidentiat de departe col ® SRI, Gulianu Florin (acuzat de “expert” Mocanu Izabela),  absolvent al Facultăţii de drept din cadrul Universităţii „Al. I. Cuza” Iaşi, cursuri de zi, promoţia 1984, cu media 10 (zece) in examenul de licenţă şi 9,34 generală de absolvire, absolvent promoţia septembrie 2004 al masteratului de specializare in stiinţe penale la Academia de Poliţie „Al. I. Cuza” Bucureşti, cu media 10 (zece), cu 30 de ani de vechime in munca, toti in funcţii de specialitate juridică (procuror, consilier juridic, expert juridic, sef al unor diferite sectoare in SRI). In Serviciul Român de Informaţii a deţinut 10 ani funcţia de şef Sector Prevenire şi Combatere a Terorismului, fiind şi responsabil cu protecţia muncii al acestui loc de muncă, care implică exact activităţi cu muniţie, armament, substanţe explozive; deci, necesita o cunoaştere solidă a legislaţiei în domeniu.

Col ® Gulianu Florin nu a ramas impasibil la denunturile si declaratiile mincinoase ale impostoarei care ocupa ilegal postul de sefa la Serviciul Juridic din cadrul Politiei Locale Ploiesti.

Iata ce declara fostul director al acestei institutii ziarului nostru, in data de 04 iulie 2017:

“Este, de acum, de notorietate modul de lucru al lui Negulescu, îndeosebi în materia folosirii denunțurilor (şi a denunţătorilor). Conform declarațiile date la dosar de fostul primar Bădescu Iulian, anchetatorul penal a făcut presiuni asupra sa ca eu să fiu schimbat din funcţie, atât în august 2014 cât şi în ianuarie 2015 deoarece nu am anchiesat la propunerea procurorului de a a o sprijini cu subiectele de concurs pe fina sa, Ţurloiu Raluca, pentru ca aceasta să câştige concursul organizat pentru ocuparea funcţiei de şef Birou Evidenţa Persoanei. Este de notorietate la nivel de instituție acest fapt, cu atât mai mult cu cât fina lui Negulescu s-a mândrit în prezenţa unor martori că „va avea grija Negulescu de Toader”! Și a avut!

Am susținut, argumentat, în toate fazele procesului penal (de urmărire şi de judecată) că niciun aspect / faptă arătate în declaraţiile martorilor care au depus împotriva mea nu sunt adevărate. Susţin, cu părere de rău pentru situaţia în care vor ajunge aceste persoane (morală şi juridică), că ele sunt, la rândul lor, niște victime ale procurorului Negulescu, deoarece au achiesat la cererile  acestuia de a face declaraţii mincinoase („Spuneți ceva de Toader, că ăla mă interesează”). Aceste persoane erau vulnerabile şi au putut fi uşor ameninţate, şantajate, în scopul dorit de pseudo-procurorul Negulescu: domnul Vasilescu Ioan Gabriel avea o sentinţă judecătorească definitivă prin care se stabilise că produsese instituţiei un prejudiciu (februarie 2014); similar şi domnul director general adjunct Vaida Adrian. Domnişoara Mocanu Gabriela Isabela trebuia să o pună în executare pentru recuperarea pagubei şi nu a făcut-o de bună voie, ci la presiunile mele făcute după ce am fost numit director general (abia prin decembrie 2014).

În altă ordine de idei, doresc să precizez că singura mea atribuție în organizarea concursurilor profesionale de ocupare a unor funcţii în instituţie era să numesc, potrivit legii, o comisie. Preşedintele acestei comisii se ocupa de toate celelalte proceduri. Fiecare membru din comisie avea obligativitatea sa propună câte trei subiecte de concurs şi, împreună cu colegii de la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici Bucureşti să redacteze Variantele 1 şi 2. Este aberantă şi contrară puterilor umane posibilitatea ca eu să cunosc dinainte ambele variante şi să mai şi ştiu care din ele se va da concurentului aşa-zis protejat de mine în ziua examinării. Risc o glumă amară şi spun că ar fi trebuit să am aptitudinile magicienilor Iosefini ori David Coperfield”!

In aceste conditii, fostul procuror si sef important din S.R.I. a depus plangere penala impotriva impostoarei pentru savarsirea infractiunii prevazuta de art. 268, alin. 1 Cod penal.

Subsemnatul GULIANU FLORIN, domiciliat in Ploiesti, ­_____ posesor al CI seria __ nr. ___ eliberata de SPCLEP Ploiesti la data de ____, in prezent pensionar militar, in temeiul art. 289 Cod procedura penala formulez

PLANGERE PENALA

Pentru savarsirea de catre domnisoara MOCANU GABRIELA  IZABELA, posesoare a CI __nr. ___ eliberata de SPCLEP Valenii de Munte la ___, sef Serviciu Resurse Umane, Juridic, Contracte, Proceduri  la Politia Locala Ploiesti a infractiunii de

Inducere in eroare a organelor judiciare, prevazuta si pedepsita de art. 268, alin. 1 Cod penal

IN FAPT:

In denuntul din data de 27.05.2015 (paginile 2 si 3), formulat in dosarul nr. 636/P/2014 in fata procurorului Negulescu Mircea de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Ploiesti, si in declaratia de martor din 27.05.2015 (paginile 3 si 4) data in acelasi dosar,  susnumita a declarat sub prestare de juramant si a semnat ca, cu ocazia organizarii si desfasurarii concursului de ocupare a postului de inspector SSM la Politia Locala Ploiesti (fară a preciza data), la cererea directorului general din acea perioada, TOADER CRISTINEL, a redactat subiectele de concurs si i le-a inmanat (fără a preciza când şi în prezenţa căror martori) intr-o locatie de pe str. Miciurin din Ploiesti. In fata organelor judiciare, MOCANU GABRIELA  ISABELA conchide: „Cum era de asteptat, Gulian Florin a fost declarat admis in urma sustinerii examenului”.

Denuntul si declaratia de martor sunt contrare adevarului.

ARGUMENTE LOGICE

  1. Subsemnatul am fost angajat la Politia Locala Ploiesti pe postul de inspector sanatate si securitate in munca (protecţia muncii) pentru o perioada determinata de 3 (trei) luni – 01.04.2015 – 30.06.2015 – cat timp titularul postului se afla in concediu fara plata (sau maternal, nu-mi amintesc exact, amanunt fara relevanţa).
  2. Concursul nu a fost, in realitate, un concurs, ci o examinare, deoarece am fost singurul candidat.
  3. Funcţia nu era de conducere, ci de execuţie (inspector de specialitate grad profesional II, cu un salariu de bază brut de 1270 lei + 102 lei spor de condiţii vătămătoare).
  4. Nu era funcţie de funcţionar public, ci post de personal contractual.

Doresc să subliniez, prin aceste argumente, că ocuparea acestui post nu a reprezentat, pentru nimeni, nicio miză, ci, pur şi simplu, directorul general dorea să aibă continuitate pe activitatea de „sanatate si securitate in munca”. Este un post subsalarizat, veniturile lunare plasându-se sub cele ale unui poliţist local cu studii liceale, dovadă că nu s-a mai înscris nimeni la concurs.

  1. Sunt absolvent al Facultăţii de drept din cadrul Universităţii „Al. I. Cuza” Iaşi, cursuri de zi, promoţia 1984, cu media 10 (zece) in examenul de licenţă şi 9,34 generală de absolvire.
  2. Sunt absolvent promoţia septembrie 2004 al masteratului de specializare in stiinţe penale la Academia de Poliţie „Al. I. Cuza” Bucureşti, cu media 10 (zece).
  3. Am 30 de ani de vechime in munca, toti in funcţii de specialitate juridică (procuror, consilier juridic, expert juridic, sef al unor diferite sectoare in SRI). In Serviciul Român de Informaţii am deţinut 10 ani funcţia de şef Sector Prevenire şi Combatere a Terorismului, fiind şi responsabil cu protecţia muncii al acestui loc de muncă, care implică exact activităţi cu muniţie, armament, substanţe explozive; deci, necesita o cunoaştere solidă a legislaţiei în domeniu.

Doresc să evidenţiez împrejurarea că, pentru a putea face faţă examinării de la Poliţia Locală, nu aveam nevoie de subiectele domnişoarei MOCANU GABRIELA ISABELA.

  1. Vulnerabilă şi ameninţată, probabil, cu efectele propriei situaţii în cadrul Poliţiei Locale Ploieşti (nerecuperarea din culpa sa a unor prejudicii, procese pierdute de instituţia reprezentată în instanţe etc.), MOCANU GABRIELA ISABELA a considerat util să facă acest denunţ care, în dosar, nu este singular, ba, mai mult, chiar dânsa s-a autodenunţat. Îmi este greu să decelez scopul urmărit, pot doar să-l bănuiesc. Cert este că denunţul şi declaraţia, în ceea ce mă privesc, sunt false.

ARGUMENTE DE FOND

Din niciuna din declaraţiile de martori date în ds. nr. unic 8519/105/2015 nu reiese săvârşirea faptei denunţate de numita MOCANU GABRIELA ISABELA.

PROBE: Înscrisuri, martori

DOMNULUI PRIM PROCUROR AL PARCHETULUI DE PE LÂNGĂ JUDECĂTORIA PLOIEŞTI.

Ramane sa vedem si reactiile celorlati politisti locali acuzati ca au obtinut postul prin frauda de catre denuntatorii mincinosi ai procurorului „PORTOCALA SA MOARA MAMA” (printre acestia se numara si Mr(r) Florea Daniel).

 

REDACTIA INCISIV DE PRAHOVA

DENUNT
DECLARATIE PROCUROR
DECLARATIE MARTOR