Connect with us

Actualitate

EXCLUSIV/ DE CE A FOST INTERNAT LA NEBUNI OMUL DE AFACERI VLAD CONSTANTIN/ SESIZARE A Comitetului pentru Combaterea Torturii al Consiliului Europei

Publicat

pe

DOMNULE PROCUROR

Ma numesc Vlad Constantin, cu domiciliul in Comarnic, _____, jud.Prahova,CNP ____, telefon ____ si vreau sa va supun atenţiei următoarea situaţie :

Sunt asociat si administrator a mai multe firme din jud.Prahova , printre care si antrepozitul fiscal cu autorizaţia nr.R00106429PP01 – SC,,BLITZ TRANSPORT COMPANY ‘SRL,CUI 18197216.

In acest antrepozit sunt autorizat sa fabric produse energetice care sunt controlate de organele statului , in mod desosebit de Garda Financiara.

In luna februarie , mai exact pe data de 12.02.2008, societatrea mea SC BLITZ TRANSPORT COMPANY SRL, a fost controlata de Garda Financiara Centrala , care mi-au inscenat o lipsa.

La 2-3 zile după controlam fost contactat de o persoana (al cărui nume va rog sa-mi permiteţi sa-l dezvălui personal unui reprezentant al unitatii dumneavoastră) , care mi-a spus ca vine din partea unui domn din conducerea Gărzii Financiare Centrale, pe nume Sorin Blejnar care mi-a propus sa cotizez lunar la acest domn cca 15000-20000 EUR, sau sa-i vând antrepozitul , numai in acest fel voi avea imunitate.

Despre acest domn Sorin Blejnar cunosc ca favorizează anumite societăţi cu activitate in domeniul petrolului, favorzare ce consta in :

Dumnealui prin prepusii sai achiziţionează de la diferiţi acţionari , antrepozite fiscale cu autorizaţii valabile , pe care achiziţionează de la furnizorii interni in special rafinării si importatori , cantitati foarte mari de . produse petroliere, respectiv motorina si benzina in regim suspensiv de la plata accizei , cca 5000-7000 tone/ antrepozit, pe care le valorifica direct către utilizatori finali fara a plaţi Bugetului de Stat acciza si TVA-aferent acciza .

Creeaza acestor antrepozite o imunitate de cca 6-7 luni ,dupa care ca sa para totul normal , trimite si un control iar in urma acestui control sesizează Parchetul de fapte de evaziunea fiscala .

Acest domn , Sorin Blejnar favorizează autorizarea sau după caz menţinerea autorizaţiilor unor antrepozite care nu îndeplinesc condiţiile, dar sunt antrepozite cu ,.cotizaţie „, dumnealui fiind membru al Comisiei pentru autorizarea operatorilor de produse supuse accizelor armonizate din cadrul Ministerului Economiei si Finanţelor, influenţând comisia pentru a nu pretinde de la antreopzitar garanţie bancara , sau de a accepta garanţii bancare false care sunt emise de banei din afara tarii , mai bine zis falsificate ca fiind emise sau de a-i calcula garanţii cu mult mai mici fata de ce ar fi necesar conform legii.

Unul din foştii lui angajaţi original), din Arad (la momentul actual suspendat la cerere) este omul de legătură dintre prepusii lui de baza care aduce cetateni de origine maghiara pentru a cumpără sau a infiinta antrepozite, cetate ni fie cu documente de idjentittate ale altor cetateni , fie persoane iresponsabile.

Pentru a intari cele afirmate de mine anexez certificate constatatoare ale următoarelor firme :SC ECO L.EDO NET SRL                 – firma care a funcţionat in prezent fiindu-invocat autorizaţia si administratorul dispărut.

SC ECO OIL RECICLING SRL- firma care a lucrat pana in luna mai 2008 SC SLOV OIL LINE SRL – firma care acum lucrează in modul descris de mine.    ^

Fac precizarea căci ca acestea sunt mai multe firme.

Menţionez ca eu cunosc personal persoanele care sunt prepusi de baza ai d-lui Sorin Blejnar , dar fiind foarte periculos doresc sa păstrez numele persoanei anonim pana la solicitarea din partea dumneavoastră.

Deasemeni nu este greu de de a demonstra legătură dintre domnul Sorin si prepusii dumnealui , întrucât oamenii sunt deschişi la discuţii si nu ezita in a da telefoane sau a vorbi direct despre acesta si cu acesta.

Scuzaţi modul meu de adresare si de informare intrucat nu am studii de specialitate juridica si vin cu rugămintea de a menţine pe cat posibil anonimitatea sursei, intrucat din partea mea riscurile sunt foarte mari fata de cele aratate de mine.

Am considerat ca este necesar sa va aduc la cunoştinţa cele aratate mai sus si sa-mi arat numele real.

Fac menţiunea ca sunt de acord sa colaborez cu dumneavoastră daca voi fi solicitat si de a va oferii informaţii clare si verificabile.

Acesta este unul dintre motive pentru care procurorul Lefter Catalin l-a internat pe omul de afaceri cu forta la spitalul de nebuni. Un alt motiv secundar este faptul ca, prin denunturile sale ii demola pe procurorii „Portocala Sa Moara Mama” si pe procurorul sef DNA ST PLOIESTI, Onea Lucian. Vom reveni cu dezvaluiri cutremuratoare. Ec Adrian Radu

N.R

Curios cum s-a decis aceasta internare fortata in contextul in care acest dosar a trecut pana acum prin mana a patru (4) judecatori. Deci, daca este declarat nebun, atunci cei care au decis arestarea lui timp de sase luni au facut o ILEGALITATE GRAVA SI VOR RASPUNDE PENAL? Sau se urmareste doar „albirea” procurorului „Sa moara mama”, zis si „Portocala/Zdreanta”..etc?

N.R.2

Din informatiile noastre, la Romania Tv, la dl Ciuitacu se afla documentele prin care ofiterii acoperiti din SRI primesc banii de la o firma implicata in acest circuit descris mai sus de omul de afaceri. Vom devoala noi acest circuit!

Iata ce a declarat fostul deputat P.M.P, Gelu Visan pe pagina sa de Facebook:

„Am văzut la Ciutacu în emisiune că ” „Șomeru”, cel care l-a denunțat pe Negulescu a fost internat de procurori împotriva voinței lui la Spitalul Obregia(?!?!?!) Afirm public: Am fost acasă de câteva ori la Vlad Constantin acasă, am fost odată și cu fiica mea, are o familie extraordinară, iar el este cât se poate de normal. Afirmația mea poate fi folosită de către domnul VLAD CONSTANTIN în apărarea sa.
Afirm și îmi asum că acum câteva luni Vlad Constantin mi-a spus că Negulescu vrea să/l declare nebun, pentru a anula denunțul.
Afirm cât se poate de clar: Internarea lui Vlad Constantin împotriva voinței sale este un act de tortură și:
„Sesizez public Comitetul pentru Combaterea Torturii al Consiliului Europei! Deasemenea sesizez public Avocatul Poporului pentru Practicarea Torturii în România împotriva lui Vlad Constantin. Sesizez Procurorul General al României pentru lipsire de libertate și sechestrare de persoane”.
Gelu Vișan, miercuri 13 Septembrie 2017

 

Actualitate

Programul de inzestrare a Armatei Române: investiții și planuri pentru viitor

Publicat

pe

De

Ieri, a avut loc la Ministerul Apărării Naționale o întâlnire informală a ministrului cu jurnaliștii români pentru a discuta concluziile summitului NATO de la Washington și programele de înzestrare în desfășurare și viitoare. Printre anunțurile făcute, se evidențiază decizia MApN-ului de a achiziționa două nave de patrulare maritimă în valoare de 300 de milioane de euro. Ministerul a informat că există mai multe programe cu proceduri de atribuire în desfășurare care urmează să fie finalizate în 2024. Acestea includ modernizarea navelor purtătoare de rachete, un proces care se desfășoară printr-o procedură guvern la guvern cu SUA și care se află în faza de trimitere a unei cereri de acord pentru acordul final către SUA, achiziția de avioane multirol F-35 de generația a V-a, cu o valoare estimată la 6,5 miliarde de dolari pentru 32 de avioane plus suport logistic, sistemele antiaeriene cu bătaie apropiată MANPAD (achiziție în comun UE/EJA, coordonată de Franța, pentru 231 de sisteme și rachete MISTRAL 3 în valoare de 662 milioane de euro fără TVA), precum și achiziția diverselor tipuri de muniții (AIM-9X, AMRAM AIM-120, bombe GBU-39/B SDB, bombe Watchkeeper XR, sisteme Switchblade 300 și 600, rachete Javelin și ATACMS).

În ceea ce privește viitoarele achiziții care vor fi inițiate începând cu acest an, au fost menționate următoarele:

  • Echipamente de geniu, inclusiv 218 seturi complete de diverse tipuri în valoare de 17,5 miliarde de lei, prin procedură competitivă;
  • Sistem contra proiectilelor reactive, proiectilelor de artilerie și de aruncător CRAM; se vizează achiziția a trei sisteme pentru suma de 2,5 miliarde de lei, prin procedură competitivă;
  • Sistem de război electronic mobil, evaluat la 4,7 miliarde de lei, prin procedură competitivă;
  • Centru de operații tactice pentru apărarea aeriană și antirachetă SBAMD-TC; achiziția a două sisteme pentru 730 de milioane de lei prin procedură competitivă;
  • Modernizare radare GAP filler; 19 sisteme pentru 1,8 miliarde de lei, procedură competitivă;
  • Sistem de radar pasiv pentru supravegherea spațiului aerian; 12 sisteme pentru 441 de milioane de lei, prin procedură competitivă;
  • Achiziționarea a 2 nave de patrulare maritimă în valoare de 300 de milioane de euro, prin procedură competitivă;
  • Sisteme C41 cu capacitate de integrare ISTAR, 4 PC brigade și 13 batalioane, estimat la 1,5 miliarde de lei (fără TVA), prin procedură competitivă.
Citeste in continuare

Actualitate

„Retorica Anti-LGBTQ: Dezbaterile și Perspectivele din Convenția Națională Republicană 2024

Publicat

pe

De

Anumiți oratori de marcă din prima seară a Convenției Naționale Republicane s-au concentrat pe discursuri anti-LGBTQ, consolidând platforma partidului pentru alegerile din 2024, care sugerează distanțarea „bărbaților de sporturile femeilor” și eliminarea „năravului de gen stângaci”, conform informațiilor de la NBC.

Discursurile susținute luni au fost îndreptate în special împotriva persoanelor transgender și nonconformiste. „Vreau să clarific acest aspect: Există doar două genuri”, a declarat congresmena Marjorie Taylor Greene din Georgia, în timp ce congresmanul John James din Michigan a criticat participarea femeilor transgender în competițiile sportive feminin, o opinie populară în rândul conservatorilor.

„Fiicelor noastre li s-a fost promisă speranță, dar acum sunt obligate să concureze pe teren și în vestiare alături de bărbați biologici”, a subliniat James. Cu puțin timp înainte, senatorul Ron Johnson din Wisconsin s-a referit la alte subiecte conservatoare controversate, inclusiv la legea denumită „Nu Spune Gay” din Florida, care vizează interzicerea predării ideologiei de gen sau a orientării sexuale în școlile publice.

„Această agendă radicală include competițiile dintre bărbații biologici și fete, precum și sexualizarea și manipularea copiilor noștri”, a adăugat el, sub privirile critice ale audienței. Discursurile de luni au venit în contextul unei serii de incidente anti-LGBTQ, cum ar fi manifestările împotriva steagului cu culorile Pride și distrugerea de bannere din Luna Pride. În ultimii ani, legislația anti-LGBTQ a câștigat teren, cu cel puțin 75 de legi adoptate în 23 de state, inclusiv măsuri care reglementează îngrijirea și participarea la competiții sportive școlare în funcție de identitatea de gen, conform unei analize realizate de NBC News pe baza datelor furnizate de American Civil Liberties Union.

Înainte de conferință, membrii partidului și-au publicat platforma, care promite că republicanii vor opri „năravurile de gen stângace”. „Ne vom asigura că bărbații nu au acces la sporturile feminine, vom interzice finanțarea din taxele contribuabililor a intervențiilor chirurgicale de schimbare a sexului și vom împiedica instituțiile publice finanțate de contribuabili să promoveze tranziția de gen. Vom anula schimbările radicale impuse de Biden asupra Regulamentului de Educație din Titlul IX și vom reașeza protecția femeilor și fetelor”, se arată în document.

Campania lui Biden a criticat intervenția viceguvernatorului Carolinei de Nord, Mark Robinson, candidat republican la funcția de guvernator, pentru comentariile sale anterioare despre persoanele LGBTQ pe care nu le-a menționat în discursul ținut luni. „Nu există niciun motiv pentru ca cineva, indiferent unde în America, să discute cu un copil despre transsexualitate, homosexualitate – sau orice altceva de genul acesta”, a declarat Robinson în 2021.

Citeste in continuare

Actualitate

Critica acerbă a lui Victor Ponta la adresa liderilor politici și a politicii de război

Publicat

pe

De

Victor Ponta, fostul premier al României, a emis critici puternice la adresa liderilor politici, inclusiv președinți, premieri și miniștri, care se laudă cu deciziile lor referitoare la domeniul militar, promovându-și implicarea în chestiuni legate de război, rachete, avioane, tancuri, bombe și muniții. Ponta subliniază că acești lideri se laudă chiar și cu extinderea conflictelor armate în zone precum Gaza sau Taiwan, ignorând tragediile umane deja existente în Ucraina și impactul devastator al invaziei conduse de Putin.

Fostul premier exprimă consternarea sa față de discursul politicienilor referitor la „pace”, considerând că acest concept este esențial pentru miliardele de oameni obișnuiți care nu trag foloase din industria militară sau care nu ocupă poziții bine plătite pentru a asigura „apărarea” comună. Ponta respinge ipocrizia liderilor politici care vorbesc despre pace într-un context marcat de conflicte și suferință provocate de războaie, inflație, deficite de energie și lipsă de perspective. El recunoaște că nu există soluții miraculoase, dar apreciază liderii care aduc în discuție subiecte corecte și constructivie, în interesul unei majorități, nu doar al unora interesați direct de război.

Cu o notă ironică amară, Ponta prezice că Uniunea Europeană ar putea introduce sancțiuni pentru folosirea cuvântului „pace”, iar România ar putea fi printre primele țări care aplică această măsură, ocazie cu care președintele Iohannis ar putea să se lăude la summit. El critică lipsa de fermitate și inteligență a liderilor occidentali în confruntarea cu Putin, avertizând că ignoranța și dorința de război ne pot conduce către dezastru.

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România. Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național? Garantăm confidențialitatea! Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503 Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com Departament Investigații - Secția Anticorupție

Știri calde

Exclusiv11 ore ago

Clarificări privind afirmațiile neadevărate ale Sindicatului EUROPOL

În urma declarațiilor făcute de reprezentantul sindicatului EUROPOL, Cosmin Andreica, referitoare la prevederile Ordonanței de Urgență pentru creșterea siguranței rutiere,...

Exclusiv20 de ore ago

Zvonurile despre ‘voucherele’ de vacanță: Sindicatul Europol demontează falsurile și clarifică situația

Sindicatul Europol a început să se întrebe despre zvonurile referitoare la „voucherele” de vacanță. Pentru a clarifica situația, Sindicatul a...

Exclusiv2 zile ago

Managementul defectuos în cadrul IGPR: Oscarul irosit și implicațiile abuzurilor

Sindicatul Diamantul a dezvăluit că la IGPR, abuzurile privind acordarea Oscarurilor au atins cote alarmante. ” Eminentele cenusii” din IGPR...

Exclusiv2 zile ago

Abuzuri la IPJ Neamț: Utilizarea neautorizată a Tehnologiei de Supraveghere

Sindicatul Europol Neamț a dezvăluit că la IPJ Neamț, abuzurile împotriva lui Cănărău Ioan au atins un nou nivel al...

reîncărcare Orange reîncărcare Orange
Actualitate5 zile ago

Ce avantaje ai la reîncărcare Telekom prin incarca.ro?

Să cumperi o reîncărcare Telekom a devenit un procedeu foarte simplu în 2024, din cauza dezvoltării internetului și implicit a...

Exclusiv5 zile ago

Neclare și nocive: Provocările legate de reglementarea conducerii sub influente psihoactive în România

Sindicatul Diamantul, prin Emil Pascut, dezvăluie că suntem expuși riscului grav de a conduce sub influența substanțelor psihoactive, nu doar...

Exclusiv7 zile ago

Cheltuieli bugetare “ciudate” ale tandemului Ciolacu – Oprea/Partea a II a

Revenim cu noi date referitoare la modul cum sunt cheltuiti banii contribuabililor de catre ministrul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului, Radu...

Exclusiv7 zile ago

Rectificări esențiale pentru OUG-ul 24/2024: Ajustări cruciale pentru respectarea prezumției de nevinovăție

După neclaritățile provocate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne în urma promulgării OUG nr. 24/2024, menită să îmbunătățească siguranța rutieră, au...

Exclusiv7 zile ago

Controverse și opacitate în procesul de concursuri la Ministerul Afacerilor Interne – Perspectiva Sindicatului Național DECUS

A avut loc ședința Grupului de Dialog Social la Ministerul Afacerilor Interne, fiind prezent pe ordinea de zi Proiectul OMAI...

Exclusivo săptămână ago

Investigarea acuzațiilor de poliție Sindicală și implicarea Serviciilor de Informații la IPJ Neamț: Sindicaliștii Europol aduc dovezi

Sindicatul Europol Neamț a ridicat acuzații serioase într-o postare pe pagina sa de Facebook împotriva IPJ Neamț, sugerează existența unor...

Exclusivo săptămână ago

Testele rapide în Poliția Română și provocările Toxicologiei: Dezbateri și clarificări

Dezbaterile recente au evidențiat diferențele dintre testele rapide de screening utilizate de Poliția Română și testele diagnostice confirmatorii efectuate la...

Exclusivo săptămână ago

Scandalul Organigramei Politiei Locale Ploiesti: Alerta dată de fostul consilier al Primarului Volosevici

Fostul consilier onorific al primarului Volosevici, Gerard Georgescu, trage un nou semnal de alarmă: „Opriți, nașii, finii și amantele, ultimele...

Exclusivo săptămână ago

Redefinind standardul: Sindicatul Europol aduce lumina asupra erorilor în anunțurile de recrutare

Sindicatul Europol atrage atenția asupra erorii apărute pe site-ul oficial al MAI referitoare la viitoarele angajări: „Ar fi corect să...

Exclusivo săptămână ago

Scandal în Poliția Română: Cum un șef a pus normă de amenzi și a denunțat subalternii pentru avertismente prea multe

„Până aici s-a ajuns” – acesta este nivelul unui șef din Poliția Română. Sindicatul Sidepol a dezvăluit preocuparea legată de...

Exclusivo săptămână ago

Mărturie de profesionalism: polițiștii români și exemplul lor de solidaritate în trafic

Polițiștii români demonstrează încă o dată solidaritate și profesionalism în trafic, conform Sindicatului Europol Ieri dimineață, în jurul orei 07:30,...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv