EXCLUSIV/ DE CE A FOST INTERNAT LA NEBUNI OMUL DE AFACERI VLAD CONSTANTIN/ SESIZARE A Comitetului pentru Combaterea Torturii al Consiliului Europei

0
467

DOMNULE PROCUROR

Ma numesc Vlad Constantin, cu domiciliul in Comarnic, _____, jud.Prahova,CNP ____, telefon ____ si vreau sa va supun atenţiei următoarea situaţie :

Sunt asociat si administrator a mai multe firme din jud.Prahova , printre care si antrepozitul fiscal cu autorizaţia nr.R00106429PP01 – SC,,BLITZ TRANSPORT COMPANY ‘SRL,CUI 18197216.

In acest antrepozit sunt autorizat sa fabric produse energetice care sunt controlate de organele statului , in mod desosebit de Garda Financiara.

In luna februarie , mai exact pe data de 12.02.2008, societatrea mea SC BLITZ TRANSPORT COMPANY SRL, a fost controlata de Garda Financiara Centrala , care mi-au inscenat o lipsa.

La 2-3 zile după controlam fost contactat de o persoana (al cărui nume va rog sa-mi permiteţi sa-l dezvălui personal unui reprezentant al unitatii dumneavoastră) , care mi-a spus ca vine din partea unui domn din conducerea Gărzii Financiare Centrale, pe nume Sorin Blejnar care mi-a propus sa cotizez lunar la acest domn cca 15000-20000 EUR, sau sa-i vând antrepozitul , numai in acest fel voi avea imunitate.

Despre acest domn Sorin Blejnar cunosc ca favorizează anumite societăţi cu activitate in domeniul petrolului, favorzare ce consta in :

Dumnealui prin prepusii sai achiziţionează de la diferiţi acţionari , antrepozite fiscale cu autorizaţii valabile , pe care achiziţionează de la furnizorii interni in special rafinării si importatori , cantitati foarte mari de . produse petroliere, respectiv motorina si benzina in regim suspensiv de la plata accizei , cca 5000-7000 tone/ antrepozit, pe care le valorifica direct către utilizatori finali fara a plaţi Bugetului de Stat acciza si TVA-aferent acciza .

Creeaza acestor antrepozite o imunitate de cca 6-7 luni ,dupa care ca sa para totul normal , trimite si un control iar in urma acestui control sesizează Parchetul de fapte de evaziunea fiscala .

Acest domn , Sorin Blejnar favorizează autorizarea sau după caz menţinerea autorizaţiilor unor antrepozite care nu îndeplinesc condiţiile, dar sunt antrepozite cu ,.cotizaţie „, dumnealui fiind membru al Comisiei pentru autorizarea operatorilor de produse supuse accizelor armonizate din cadrul Ministerului Economiei si Finanţelor, influenţând comisia pentru a nu pretinde de la antreopzitar garanţie bancara , sau de a accepta garanţii bancare false care sunt emise de banei din afara tarii , mai bine zis falsificate ca fiind emise sau de a-i calcula garanţii cu mult mai mici fata de ce ar fi necesar conform legii.

Unul din foştii lui angajaţi original), din Arad (la momentul actual suspendat la cerere) este omul de legătură dintre prepusii lui de baza care aduce cetateni de origine maghiara pentru a cumpără sau a infiinta antrepozite, cetate ni fie cu documente de idjentittate ale altor cetateni , fie persoane iresponsabile.

Pentru a intari cele afirmate de mine anexez certificate constatatoare ale următoarelor firme :SC ECO L.EDO NET SRL                 – firma care a funcţionat in prezent fiindu-invocat autorizaţia si administratorul dispărut.

SC ECO OIL RECICLING SRL- firma care a lucrat pana in luna mai 2008 SC SLOV OIL LINE SRL – firma care acum lucrează in modul descris de mine.    ^

Fac precizarea căci ca acestea sunt mai multe firme.

Menţionez ca eu cunosc personal persoanele care sunt prepusi de baza ai d-lui Sorin Blejnar , dar fiind foarte periculos doresc sa păstrez numele persoanei anonim pana la solicitarea din partea dumneavoastră.

Deasemeni nu este greu de de a demonstra legătură dintre domnul Sorin si prepusii dumnealui , întrucât oamenii sunt deschişi la discuţii si nu ezita in a da telefoane sau a vorbi direct despre acesta si cu acesta.

Scuzaţi modul meu de adresare si de informare intrucat nu am studii de specialitate juridica si vin cu rugămintea de a menţine pe cat posibil anonimitatea sursei, intrucat din partea mea riscurile sunt foarte mari fata de cele aratate de mine.

Am considerat ca este necesar sa va aduc la cunoştinţa cele aratate mai sus si sa-mi arat numele real.

Fac menţiunea ca sunt de acord sa colaborez cu dumneavoastră daca voi fi solicitat si de a va oferii informaţii clare si verificabile.

Acesta este unul dintre motive pentru care procurorul Lefter Catalin l-a internat pe omul de afaceri cu forta la spitalul de nebuni. Un alt motiv secundar este faptul ca, prin denunturile sale ii demola pe procurorii „Portocala Sa Moara Mama” si pe procurorul sef DNA ST PLOIESTI, Onea Lucian. Vom reveni cu dezvaluiri cutremuratoare. Ec Adrian Radu

N.R

Curios cum s-a decis aceasta internare fortata in contextul in care acest dosar a trecut pana acum prin mana a patru (4) judecatori. Deci, daca este declarat nebun, atunci cei care au decis arestarea lui timp de sase luni au facut o ILEGALITATE GRAVA SI VOR RASPUNDE PENAL? Sau se urmareste doar „albirea” procurorului „Sa moara mama”, zis si „Portocala/Zdreanta”..etc?

N.R.2

Din informatiile noastre, la Romania Tv, la dl Ciuitacu se afla documentele prin care ofiterii acoperiti din SRI primesc banii de la o firma implicata in acest circuit descris mai sus de omul de afaceri. Vom devoala noi acest circuit!

Iata ce a declarat fostul deputat P.M.P, Gelu Visan pe pagina sa de Facebook:

„Am văzut la Ciutacu în emisiune că ” „Șomeru”, cel care l-a denunțat pe Negulescu a fost internat de procurori împotriva voinței lui la Spitalul Obregia(?!?!?!) Afirm public: Am fost acasă de câteva ori la Vlad Constantin acasă, am fost odată și cu fiica mea, are o familie extraordinară, iar el este cât se poate de normal. Afirmația mea poate fi folosită de către domnul VLAD CONSTANTIN în apărarea sa.
Afirm și îmi asum că acum câteva luni Vlad Constantin mi-a spus că Negulescu vrea să/l declare nebun, pentru a anula denunțul.
Afirm cât se poate de clar: Internarea lui Vlad Constantin împotriva voinței sale este un act de tortură și:
„Sesizez public Comitetul pentru Combaterea Torturii al Consiliului Europei! Deasemenea sesizez public Avocatul Poporului pentru Practicarea Torturii în România împotriva lui Vlad Constantin. Sesizez Procurorul General al României pentru lipsire de libertate și sechestrare de persoane”.
Gelu Vișan, miercuri 13 Septembrie 2017

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here