EXCLUSIV/ “De ce se pierde in draci la CAB-SCAF?/ Un alt exemplu de continuitate mafioto-comunistoida in CAB-SCAF si MAI

2
625

Un alt exemplu de continuitate mafioto-comunistoida in CAB-SCAF si MAI este redat in randurile de mai-jos:

Principiul transparentei, al statului de drept e consacrat in Constitutie la art.1, 31 alin 1 si 2. Legiuitorul a reiterat acest principiu , incepand cu anul 2009, prin legea unica a personalului bugetar platit din fonduri publice.

MAI, pentru a ascunde faptul ca fura bani publici de la Bugetul de Stat pentru salarizarea si premierea „militienilor” (progeniturile fostei securitati cocotate in functii cheie: juridic, resurse umane, financiar-contabil, administrativ-logistiv etc.) a secretizat salarizarea personalului propriu ptin HG 0292/2011 si OMAI s/214/2011 unde, persoane care nu indeplinesc atributiile politistului/militarului sunta:salarizate, premiate, decorate precum politistul „din strada”).

Mai mult, desi prin secretizarea salarizarii personalului MAI sunt incalcate art. 3, 24 alin.(5) si art. 33 din legea nr.182/2002, judecatorii CAB-SCAF care au solutionat recursul in cauza 31562/3/2016 nu au tinut cont de Lege ci de simple afirmatii ale hotilor de bani publici din MAI: politisti din carton (detin functia de politist dar nu indeplinesc atributiile conferite de legiuitor politistului prin Legea 218/2002 si OUG nr.104/2001).

Mai mult, pt. ca hotii de bani publici din MAI sa fie siguri ca vor castiga recursul introdus in aceasta cauza, au clasificat (zic ei fara nici o dovada) sedintele de dialog social facute cu „prietenii reprezentativi”, intelegatori ai sistemului corupt care guverneaza MAI-ul si sustinut de „acoperiti in justitie” din CAB-SCAF.

 

Stau si ma intreb: de ce? A ajuns Legea subordonata vointei unor „infractori cu epoleti”? Bineinteles! De ce? Simplu: pentru ca si salarizarea magistratilor se face ocult, prin tot felul de hotarari ale CSM si MJ sustrase publicitatii unde „acoperitii din justitie” fura banul public prin salarii s.a. beneficii nemeritate. Asadar, platim sume considerabile de bani, lunar, unor capuse imbracate ilegal cu roba de judecator respectiv politist, persoane care „vin la serviciu” doar pt. a-si mentine beneficiile sistemului comunist, beneficii mostenite de la „pleava” lui Ceausescu care a ajuns sa conduca „statul de drept” Romania.

Sa nu ne mai miram, asadar, ca actul de justitie oferit de CAB-SCAF este „o loterie”, avand in vedere ca Legea este „lovita de nulitate” (o incalcare a art.124 Constitutie) atunci cand interese mafiote ale „capuselor” din Justitie si MAI sunt periclitate.

Alexandru Firicel-avertizor public cf. Legii 571/2004 (a se vedea si cauza CEDO Bucur si Toma contra Romaniei)

comunicare hot civila dosar 31562-1

 

 

2 COMENTARII

  1. […] Având în vedere faptul că la nivelul CAB-SCAF se evidențiază „statul paralel” („acoperiți” cu roba de judecător sfidează Legea (încalcă art. 1, art.11, art.16 alin.(1) și (2), art.124 și art. 148 Constituție) pentru protejarea intereselor „infractorilor cu epoleți” din M.A.I. și structurile-i subordonate/aflate în subordine/coordonare) inclusiv cu încălcarea Declarației Universale a Drepturilor Omului, C.E.D.O., C.D.F.U.E.și Constituției țării https://www.incisivdeprahova.ro/2017/09/03/exclusiv-de-ce-se-pierde-in-draci-la-cab-scaf-un-alt-exem… […]

  2. […] În continuare, vă rog să observați că legiuitorul a stabilit că polițistul apără Drepturile Fundamentale ale Omului, instituțiile statului român sens în care acesta beneficiază de un „statut special”. Consilierul juridic apără doar acele interese legitime ale angajatorului, fie în sfera publică fie în sfera privată sens în care același legiuitor a stabilit că cele 2 profesii nu se pot „amesteca”. Din aceste considerente este vădit că polițiștii ce s-au erijat în consilier juridic în prezenta cauză se află în incompatibilitate instanțele de judecată trebuind să facă aplicarea art. 271 alin.(1)[25] C.P.C., aspect care nu s-a întâmplat. https://www.incisivdeprahova.ro/2017/09/03/exclusiv-de-ce-se-pierde-in-draci-la-cab-scaf-un-alt-exem… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here