BOMBA/DANIEL DRAGOMIR A DECIS SA VORBEASCA/ COLDEA, CHIAR NU “TREMURI”?/ “Pot explica Cine si Ce este Deep-State in Romania”!

0
1335

Din ianuarie 2015 pana ieri, presa, lideri de opinie, oameni de Facebook si cine a mai apucat, si-au dat cu parerea despre mine.

Trecand peste sustinerile si mesajele de sprijin ale unora, peste injuraturile si laturile altora, pana acum am evitat sa ma exprim public.
De ce am evitat? Pentru ca prin pregatirea mea profesionala stiu ca nu pot spune prea multe.

Despre cazul BlackCube pot spune doar atat:
1. Nu am nicio treaba cu povestile mediatice si cu supozitiile cuprinse in acest dosar,
2. Dosarul se afla in faza de urmarire penala si din respect pentru ancheta DIICOT nu ma pot exprima public. Pot sa va spun doar ca acesta ancheta este una plina de basme.
3. Astept cu nerabdare rezultatul anchetei BlackCube pentru a termina odata cu aceasta poveste.

Insa, despre toate celelalte lucruri… m-am decis sa vorbesc.
Asa cum presa vorbeste despre Daniel Dragomir, a venit timpul sa vorbesc si eu…

Si am foarte multe lucruri de spus, cu dovezile aferente.
Despre vremurile actuale si cele trecute. Despre lucruri care pot explica Cine si Ce este Deep-State in Romania, scrie fostul ofiter S.R.I pe pagina sa de Facebook.

Daniel Dragomir a fost șef al Sectoarelor Informativ-Operative din Direcția Generală de Prevenire și Combatere a Terorismului din cadrul SRI.

Daniel Dragomir a fost decorat de CIA pentru merite deosebite în relația între SRI și CIA.

Daniel Dragomir a fost decorat cu una dintre cele mai importante distincţii românești, Ordinul „Virtutea Militară Cavaler”.

Daniel Dragomir a fost primul ofiţer SRI care a ajuns în Irak. Acesta a pus la punct operaţiunea de salvare a celor trei jurnalişti români răpiţi din mâinile teroriştilor. (Dana B.).

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here