EXCLUSIV/ CURTEA DE APEL BUCURESTI RECUNOASTE OFICIAL CA ROMANIA NU ESTE STAT DE DREPT SAU CA ACEASTA INFORMATIE ESTE CLASIFICATA

3
1099

Liderii sindicatului SPR Diamantul ne ofera bomba anului. Din lupta sindicala al unuia dintre acesti lideri in instantele din Romania, reiese cum Curtea de Apel Bucuresti recunoaste ca, Romania nu mai este stat de drept sau ca, mai grav, aceasta informatie este clasificata!

Va redam mai jos o solicitare si raspunsul halucinant al acestei instante. Vom reveni. (Irinel I.).

 

Către,

CURTEA DE APEL BUCUREȘTI

Subsemnatul, Alexandru Firicel, cetățean român, cu domiciliul ales pentru comunicarea răspunsului dvs. la adresa de e-mail: daculalexandru@yahoo.com,

Având în vedere că la data de 27 iunie 2017, în cauza C.E.D.O. Predescu contra România statul român a mai primit „o palmă” pentru îngrădirea libertății de exprimare (o încălcare a art. 10 CEDO),

În temeiul Legii nr. 544/2001, cu respect vă solicit să îmi comunicați, în termenul legal de 10 zile, următoarele informații:

 1. Cum trebuiesc formulate formulate/enunțate/exprimate, opiniile adresate instanțelor de judecată și/sau altor instituții/autorități/societăți etc.?
 2. Care este textul de Lege (prevederea legală) prevăzut pentru solicitarea de la pct.-ul 1?
 3. Câte dosare are dreptul să aibe pe rolul instanțelor un cetățean?
 4. Câte dosare are dreptul să aibe pe rolul instanțelor un avocat?
 5. Câte dosare are dreptul să aibe pe rolul instanțelor o societate/birou de avocatură?
 6. Câte dosare are dreptul să aibe pe rolul instanțelor un executor judecătoresc?
 7. Câte dosare are dreptul să aibe pe rolul instanțelor un ONG?
 8. Câte dosare are dreptul să aibe pe rolul instanțelor, într-o zi, un cetățean?
 9. Câte dosare are dreptul să aibe pe rolul instanțelor, într-o zi, un avocat?
 10. Câte dosare are dreptul să aibe pe rolul instanțelor, într-o zi o societate/birou de avocatură?
 11. Câte dosare are dreptul să aibe pe rolul instanțelor, într-o zi un executor judecătoresc?
 12. Câte dosare are dreptul să aibe pe rolul instanțelor într-o zi un ONG?
 13. Care este/sunt prevederea (ile) legală(e) pentru solicitările de la pct.-ele 3-13?
 14. Dacă România este stat de drept.

 

Vă mulțumesc anticipat,

Alexandru Firicel cetățean român

 

Mai jos va redam raspunsul halucinant al Curtii de Apel Bucuresti care, la ultima intrebare din solicitare (Daca Romania este stat de drept) raspunde evaziv (noi stiam ca nu mai este de foarte mult timp dar nu ne asteptam sa avem o confirmare din partea unei instante) faptul ca, “Referitor la ultima întrebare, facem precizarea că aceasta nu face parte dintre categoria informaţiilor de interes public prelucrate de către instanţă, informații publice fiind cele care vizează strict activitatea instanței sau care rezultă din activitatea acesteia, conform art. 2 lit. b din Legea 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public”, probabil fiind o informative clasificata.

 

CĂTRE,

DOMNUL ALEXANDRU FIRICEL

 

Stimate domn,

Referitor la cererea dumneavoastră, înregistrată la Curtea de Apel Bucureşti – Biroul de Informare şi Relaţii Publice sub nr. 509/BIRP din data de 09 august 2017, vă comunicăm următoarele:

 1. Modalitatea de formulare a cererilor/opiniilor adresate instanţelor de judecată nu este în general informaţie publică, însă, pentru o mai bună adresabilitate la compartimentele care desfăşoară activităţi cu publicul dar şi pe portalul instanţei, există câteva formulare orientative pentru diferitele cereri pe care cetăţenii le pot adresa instanţei.
 2. Dispoziţiile care reglementează raporturile cu publicul, în cadrul acestor raporturi fiind şi depunerea de cereri şi de acte, sunt cuprinse în art. 88 din Regulamentul de ordine interioară al instanţelor judecătoreşti aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 1375/17.12. 2015.

3-13. Nu există dispoziţii legale care să limiteze numărul de cauze pe care un cetăţean /avocat/birou de avocatură/executor judecătoresc/ONG le poate avea pe rolul instanţelor, nici anual nici pe o altă unitate de timp (pe zi).

Referitor la ultima întrebare, facem precizarea că aceasta nu face parte dintre categoria informaţiilor de interes public prelucrate de către instanţă, informații publice fiind cele care vizează strict activitatea instanței sau care rezultă din activitatea acesteia, conform art. 2 lit. b din Legea 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public.

Cu stimă,

CONDUCĂTORUL BIROULUI DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

JUDECĂTOR CRIŞTIU NINU-LUMINIŢA

VICEPREŞEDINTELE CURŢII DE APEL BUCUREŞTI

 

 

 

3 COMENTARII

 1. […] Deși instanța de judecată recunoaște că a fost depășit termenul de „cel mult 30 de zile” pentru comunicare hotărârii, instanța susține că „datorită vancaței judecătorești” nu mi-a fost comunicată decizia CAB-SCAF nr. 2669/2017 prin care am fost amendat și condamnat pentru: „abuz de drept la instanța de judecată, de petiționare respectiv de formulări neconforme în cuprinsul cererilor subsemnatului” – https://www.incisivdeprahova.ro/2017/08/31/exclusiv-curtea-de-apel-bucuresti-recunoaste-oficial-ca-r…. […]

 2. […] subjugarea Justiției neo-comuniștilor/preluarea Justiției de forțe anti-românești” etc. https://www.incisivdeprahova.ro/2017/08/31/exclusiv-curtea-de-apel-bucuresti-recunoaste-oficial-ca-r…. Într-adevăr, sistemul judecătoresc, sistemul militar și cel polițienesc mereu s-au dorit a fi […]

 3. […] Ar fi bines să nu râdeți, ci să plângeți la citirea titlului, căci acest titlu nu este „o miștocăreală ieftină” ci o realitate crudă care se perpetuează în sălile de judecată din falsul stat de drept, România. Doar Curtea de Apel București a recunoscut official că: România nu e stat de drept (https://www.incisivdeprahova.ro/2017/08/31/exclusiv-curtea-de-apel-bucuresti-recunoaste-oficial-ca-r…)! […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here