Actualitate
Suntem cică ”mafioți imobiliari” iar ei ”luptători anticorupție”?/Procurorii DNA putred de BOGAŢI care se „luptă” cu CORUPŢII

Plecând de la titlul unui articol intitulat „Procurorii DNA au devenit mai bogaţi decât marii corupţi”, Ingrid Mocanu, fosta şefă a Direcţiei de avizare din Ministerul Justiţiei care a ocupat şi funcţia de vicepreşedinte al ANRP, face o paralelă între dânsa şi procurorii DNA îmbogăţiţi deşi, au avut aceleaşi salarii, lăsând să se înţeleagă că ceva nu este în regulă şi că averile nu se justifică.
“Să tot ”anticorupi” în felul ăsta, frate!
Adică ăștia, magistrați, cu salariul cât al meu și al familiei mele au așa avere? Eu nu am casă, mi-am luat niște teren în câmp, prin afara Bucureștiului, de 1000 mp, cu credite, o amărâtă de mașină cu leasing pe 5 ani (vezi declarațiile mele de avere … care, la cât scandal fac, dacă erau mincinoase erau de mult pe tapet, prin presa sistemului)… repet, deși am avut salariul cât al lor… și câți ca mine…
Eu și alți funcționărași ”sărăntoci” (vedeți declarațiile colegilor mei de la justiție și finanțe, care nici ei nu știau să evalueze, deși nu erau evaluatori și îmbogățeau pe unii pe care nu îi cunoșteau) suntem cică ”mafioți imobiliari” iar ei ”luptători anticorupție”?
Păi dacă așa averi pot face acești ”luptători” din salarii ca ale mele cum și-or fi manageriat salariile? Or fi dat și ăștia meditații? Or fi făcut economii de la lipsa de copii?
Cum toți ”anticorupții” ăștia sunt toți plini de bani, îi lasă liberi și cu banii la buzunar pe ”beneficiarii (chipurile) furăcioși” și ne umflă pe noi, toți sărăntocii, că am comis (chipurile) abuz în serviciu?
Și bănișorii? De unde ați luat bănișorii?
Păi de aia nu vor ”anticorupții” Direcție specială care să-i ancheteze de-a-devăratelea… ca să poată să se acopere liniștiți unii pe alții… și să bage nevinovați prin pușcării ” (Ingrid Mocanu).
Actualitate
Pentagonul alege patru companii pentru dezvoltarea dronelor de lungă rază, rezistente la războiul electronic
Actualitate
Polonia ia în calcul aderarea la un scut nuclear european: o reacție la incertitudinile securității
Actualitate
De la Motorola Edge 50 la noile telefoane Apple: ce să alegi?

Dacă vrei să faci o schimbare în viața ta și să îți cumperi un nou telefon, s-ar putea să ai ceva de furcă. Sunt atâtea modele noi pe piață încât nu știi ce să alegi. De la noile Motorola Edge 50, la modelele bradului Apple, fiecare dispozitiv are caracteristici pe care merită să le cunoști.
În ziua de azi, toate aceste caracteristici pot fi un real ajutor. Pe lângă faptul că te ajută să efectuezi apeluri și îți oferă acces la internet, smartphone-urile de astăzi sunt încărcate cu funcții care te ajută să fii mai creativ, mai productiv și mai eficient.
Dar, înainte de a alege un anumit dispozitiv, gândește-te la sistemul de operare pe care îl dorești. Uite mai jos câteva detalii care te vor ajuta să înțelegi dacă un Motorola Edge 50 e mai potrivit pentru tine decât un iPhone.
Alegerea sistemului de operare al telefonului
Toate telefoanele inteligente au aceleași funcții de bază: poți să navighezi pe web și să rulezi o gamă largă de aplicații, să gestionezi e-mailuri și să răspunzi la texte și să îți stochezi multitudinea de fotografii, note și alte conținuturi media.
Oh, da, și încă pot efectua apeluri. Și, deși majoritatea oamenilor tind să rămână la același sistem de operare – adesea din cauza preferințelor personale sau familiarității – merită să cunoști toate faptele înainte de a lua o decizie. O schimbare a sistemului de operare pe care l-ai folosit până acum poate aduce funcții suplimentare sau un mod de a interacționa cu lucrurile digitale care este mai atrăgător decât ceea ce ai acum. Dacă vrei să treci la un Motorola Edge 50 de la un iPhone, s-ar putea să fii mulțumit în final.
Android
Dacă vrei o gamă largă de telefoane, ai ajuns la sistemul de operare potrivit. Platforma Android Google acceptă modele de la Google, OnePlus, Samsung și altele, printre care și Motorola Edge 50. Opțiunile includ modele compacte, telefoane pliabile și telefoane cu ecrane mai mari de 6 inchi. Sistemul de operare Android este extrem de personalizabil, datorită widget-urilor și altor instrumente pentru ajustarea comenzilor telefonului, precum și aspectului general al desktopului. Motorul de căutare Google nativ pentru Android, aplicația Gmail, Maps și serviciile Drive și Fotografii bazate pe cloud sunt printre cele mai utilizate aplicații pentru smartphone (chiar și printre utilizatorii de iPhone).
Dezavantajul major al Android este că multe telefoane sunt vândute cu versiuni mai vechi ale sistemului de operare, iar utilizatorii nu primesc întotdeauna actualizări în timp util. Descopera oferta Emag la Motorola Edge 50 si profita de preturile atractive.
Apple iOS
Interfața iOS a Apple este aceeași de la operator la operator și aproape identică cu sistemul de operare de pe iPad. Aceasta înseamnă că iPhone-urile sunt concepute pentru a interacționa perfect cu MacBook-urile, Apple Watch și alte dispozitive Apple, cum ar fi căștile AirPods Pro. De asemenea, vei achiziționa aplicații prin Apple App Store și nu prin Magazinul Google Play. Dacă cele mai multe dintre gadgeturile tale există în universul Apple, a rămâne cu Apple peste tot este probabil o mișcare inteligentă.
-
Exclusivacum 2 zile
Vălenii de Munte: Caracatița corupției – Noi dezvăluiri socante despre rețeaua de polițiști, procurori și judecători
-
Exclusivacum 5 zile
White Tower – masca cade: Dinu Florian, un „actor” cheie în rețeaua de escrocherii imobiliare
-
Exclusivacum 4 zile
Ilegalitate masivă în Poliția Română: Sute de polițiști lucrează în structuri fără temei legal
-
Exclusivacum 3 zile
Iepurila, judecătorul fără frica (dar cu urechile ciulite) -Pamflet
-
Exclusivacum 2 zile
Primarul și tunul de zăpadă: O iarnă fierbinte si o primavara plina de dezvăluiri
-
Exclusivacum 4 zile
Dosarul White Tower: Rechizitoriul se apropie, finalul unei mega-tepe imobiliare, condamnarea escrocilor este iminentă!
-
Exclusivacum 13 ore
Balada polițiștilor de la Prahova: Un cântec de lege, lemn și… porci! – Pamflet
-
Exclusivacum 3 zile
Mega-frauda White Tower: Contraatacul justiției – Sechestre extinse pentru inculpați