De ce sa achizitionezi un hoverboard cu functii speciale

0
257

Hoverboard-urile sunt niste gadget-uri electrice relativ simple, cu un control usor de invatat si cateva caracteristici tehnice specifice la toate modelele; totusi, unele modele, de obicei mai scumpe decat modelele simple, beneficiaza de caracteristici mai avansate, mai speciale. In acest articol as vrea sa iti vorbesc in mare despre aceste caracteristici si sa iti spun de ce sa iti cumperi un model care detine astfel de functii.

1.Rezistenta la apa si praf. Chiar daca suna a functie pe care toate hoverboard-urile ar trebui sa o detina, nu este asa; modelele de hoverboard cu pret accesibil, cele intre 800 si 1200 de lei nu prea beneficiaza de protectie impotriva prafului si a apei. Sigur, poate traiesti intr-un mediu mai putin prafos si umed, deci nu ai nevoie de o astfel de functie, dar nu poti sa stii prin ce locuri o sa mergi cu el, deci iti  sugerezi, daca iti permite bugetul, sa achizitionezi un model care sa beneficieze de o astfel de functie.

2.Modurile de deplasare. Daca iti plac senzatiile mai tari si terenurile greu accesibile, iti sugerez sa achizitionezi un model care are si modul sport; acest mod te va ajuta sa urci mai usor pantele si sa parcurgi mai bine si mai repede zonele greu accesibile. Un alt mod este modul incepator; daca esti incepator si iti este greu sa controlezi hoverboard-ul, acest mod te va ajuta sa te obisnuiesti mai repede cu controlul .

3.Telecomanda. Aceasta functie iti permite sa opresti/pornesti hoverboard-ul de la distanta, sa selectarea modurilor de deplasare si la activarea/dezactivarea sunetelor de atentioare. Aceasta functie este una destul de galanta, insa nefolositoare; o recomand doar daca iti permite bugetul.

4.LED-urile. Multe modele au LED-uri, insa vreau sa iti vorbesc despre aceasta functie deoarece este una care te ajuta la siguranta in trafic sau pe drumurile publice, mai ales noaptea. Daca se poate, iti recomand sa achizitionezi un model care sa detina o astfel de functie.

5.Conexiunea Bluetooth. Aceasta functie este, in mare parte, ca si o telecomanda. Iti permite sa te conectezi cu telefonul prin Bluetooth si sa il pornesti, opresti, sau alte functii care nu sunt necesare. La fel, recomand aceasta functie doar daca iti permite bugetul.

6.Geanta pentru transport. Chiar daca nu pare o functie speciala, geanta de transport nu este un lucru de care sa beneficieze majoritatea modelelor, chiar daca pare una necesara. O geanta de transport te ajuta sa iti transporti hoverboard-ul pana la locul unde vrei sa il folosesti sau te poate ajuta sa-l protejezi in caz de ploaie sau ninsoare. In orice caz, iti recomand achizitionarea unui model cu geanta, deoarece este foarte practica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here