Connect with us

Actualitate

EXCLUSIV/ CARACATITA DE LA I.S.J. PRAHOVA/ CUM A FURAT EFECTIV INSPECTORATUL O CATEDRA!/ “CUM MI S-A FURAT LOCUL DE MUNCA”- PARTEA I!

Publicat

pe

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

 Dupa cum lesne s-a observat din materialele prezentate, inspectoratul scolar (ISJ Prahova) pentru a-si ascunde infractiunile:

  1. A NUMIT PRIN INCALCAREA LEGII  3 (trei) directori: SANDU LAURA, RADULESCU ANTONIO si TASICA CALINA la Scoala Gimnaziala ,,Anton Pann”, Ploiesti;
  2. A SUBORDONAT IN PRORIUL BENEFICIU INSTITUTII ale STATULUI ROMAN: ITM Prahova si AJOFM Prahova, dar nu numai, CU SCOPUL DE A-I SUTINE ACTE FALSE emise atat de INSTITUTIE cat si de PROTEJATA: DIRECTOR SANDU LAURA.

In acest material voi arăta cum ISJ Prahova M-A ELIMINAT din sistemul educaţional prin FRAUDA, cu sprijinul directorului Sandu Laura, numita in functie cu incalcarea legii.

ISJ Prahova se afla in conflict juridic cu mine (dosar 256/2015) şi voia să arate completului de judecată că nu îmi încălcase un drept pentru că as fi avut un CIM pe durată determinată. După ce sub presiune o pune pe fosta directoare să emită decizii în mod ilegal, pe care apoi si le anulează şi demisionează, pentru a-şi duce planul la îndeplinire, ISJ Prahova numeşte în funcţia de director pe prof. SANDU LAURA prin INCALCAREA LEGII si fără ca PROFESORUL RESPECTIV SA AIBA PREGATIREA NECESARA OCUPARII POSTULUI!

Prin director Sandu Laura, ISJ PRAHOVA ,,DA LIBER” LA FRAUDE:

1.La 21.08. 2015:

  1. am intrat in posesia Deciziei nr. 17/18.08.2015 emisă de Sandu Laura privind incetarea contractului de muncă pe nedeterminată si  incadrarea mea pentru 9 (noua) zile cu contract de muncă pe durată determintă! Din punct de vedere adminstrativ, directorul Sandu Laura nu respectă Adresa nr. 2225/31.07.2015 (ISJ Prahova- anexa 1, pag. 2, pct.b) si Adresa nr. 17656/ 05.08.2015 (Ministerul Educatiei- anexa 2, pag. 1 si 2, pct. b) prin care I SE CEREA SA IMI INCETEZE CONTRACTUL pe durată NEDETERMINTA la 01.09.2015, după care urma A FI SEMNAT UN NOU CONTRACT pe DURATA DETERMINTA (conform OMEN 4895/ 2014-anexa 1 si 2, pag. 1). Directoarea Sandu, cu acordul ISJ PRAHOVA si al ministerului INCALCA DOCUMENTELE EMISE DE ACESTEA PENTRU A-MI LUA CATEDRA si A O ATRIBUI, UNUI ALT CADRU DIDACTIC…din jud. DAMBOVITA!

Aspectul  penal: director Sandu Laura cu stiinta si prin acordul INSPECTORATULUI nu a semnat cu mine un contract de munca pe durată determinată, in conformitate cu art. 82- Codul Muncii, DAR MI-A INCETAT CONTRACTUL pe DURATA DETERMINATA!

ITM Prahova observa aceste infractiuni in urma controalelor sale din: septembrie 2015, aprilie 2016 si februarie 2017 si cere directorului Sandu si celei care i-a urmat, Tăsică Călina, să rectifice erorile, insă aceastea nu o fac, pentru ca inspectoratul intervenise pe lȃngă ITM PRAHOVA IN SENSUL ,,NECORECTARII” GRESELILOR! DOVADA SUNT FALSURILE DIN DOCUMENTELE EMISE DE INSTITUTIA SCOLARA care sunt folosite in instantele civile si penale, se mentin si la aceasta dată cu aprobarea inspectoratului, ITM Prahova si AJOFM Prahova.

Faptul că ISJ Prahova ACCEPTĂ si INCURAJEAZĂ INFRACTIUNILE SĂVÂRSITE de SANDU LAURA ESTE DEMONSTRAT de Adresa nr. 560/07.03.2016 (anexa 3, pag 2, pct. 6) prin care recunosc ,,ERORILE/GRESELILE” directoarei Sandu ,,determinate de lipsa de rigoare si experienţă” care m-au prejudiciat enorm pentru că:

a.1. NU AM BENEFICIT DE INDEMNIZATIA de CONCEDIU MEDICAL;

a.2. NU AM AVUT INDEMNIZATIE de SOMAJ;

a.3. NU M-AM PUTEAM ANGAJA in sistemul de învăţămȃnt.

Pe inspectorii scolari nu ii interesa: ca eu nu am ce sa mananc, ca nu pot  beneficia de banii de pe concediul medical si nici de indemnizatie de somaj, că nu pot ocupa un alt loc de muncă datorită DOCUMETELOR FALSE EMISE DE PROTEJATA LOR: DIRECTOR SANDU!!! Este clar că directoarea Sandu a fost susţinută şi incurajată în a-şi menţine documentele CU ERORI SI GRESELI, favorabile inspectoratului in dosarul civil 256/105/2015 si nu numai. Un joc dublu, infractional făcut de o institutie a statului romȃn trebuie sa aiba consecinte in justitie mai devreme sau mai tȃrziu.

Din cauza DOCUMENTELOR NELEGALE EMISE de director Sandu, AJOFM Prahova la 2 luni după ce spuse că a cerut şcolii SA INTRE IN LEGALITATE (decembrie 2015) va relua solicitarea după incă două luni.

Abia acum, directoarea Sandu  INDEPLINESTE PARTIAL CERINTELE AJOFM PRAHOVA in sensul ca EMITE Decizia nr. 5/17.02.2016 de incetare a contractului pe durată determinată, fără ca eu să fi avut un astfel de contract si fără ca AJOFM Prahova SA CEARA DIRECTORULUI ACEST DOCUMENT. Fără acest document in forma sa fizică (art. 82- Codul Muncii) nu se putea intocmi dosarul de somaj, in ciuda sustinerilor mincinoase ale AJOFM Prahova că se poate acorda indemnizatie de somaj doar cu decizie de incetare a contractului pe determinată!

AJOFM Prahova a încercat să mă  convingă să accept ACORDAREA INDEMNIZATIEI de SOMAJ DOAR PE BAZA DECIZIEI nr. 5/17.02.2015  de încetare a CIM pe durată determinată, fără ca EU SA POT BENEFICIA in mod LEGAL de acest DREPT, pentru că NU AVEAM UN ASTFEL de CONTRACT!!!  Am refuzat categoric acest lucru pentru că intuiam că in spatele acestui ,,act de bunavoinţă se afla inspectorul scolar Iancu Tudor care ocupa si pozitia de membru in Consiliul Consultativ al AJOFM Prahova; acesta, pentru a demonstra ca aveam un contract de munca pe durata determinata, trebuia sa demonstreze ca am ridicat somajul eliberat in baza Deciziei nr. 17/ 18.08.2015, aspect care sustinea in mod direct existenta unui astfel de contract.

  1. in aplicaţia REVISAL a ITM Prahova (anexa 4, pag. 2, pct. 3), cu toate că nu aveam contract pe durată determinată, directorul Sandu Laura TRANSMITE că AVEAM un ASTFEL de CONTRACT din 21.08.2015  dar INCEPAND CU DATA DE 15.05.2015, cȃnd NU ERA DIRECTOR, VRAND SA ARUNCE VINA SAVARSIRII INFRACTIUNII ASUPRA EX-DIRECTORULUI!

In savarsirea infractiunilor, directorul Sandu Laura  a avut sprijinul inspectoratului şcolar, al ITM PRAHOVA si AJOFM PRAHOVA!

Aspectul penal: alături de fapta de la pct. a, director Sandu Laura  tot cu ACORDUL INSPECTORATULUI incalca HG 500/ 2011 (art.4).

Cu un asemenea sprijin, directorul Sandu Laura EMITE DOCUMENTE FALSE si CARE SE SI  CONTRAZIC INTRE ELE.  De exemplu, prin Adresa 1104/ 18.08.2015 directorul Sandu Laura TRANSMITEA către ISJ Prahova că la acea dată aveam UN CONTRACT de MUNCA pe DURATA NEDETERMINATA (anexa 5).  Documentul acesta insă contrazice un alt document, şi anume, APLICATIA REVISAL transmisă la ITM Prahova (anexa 4) prin care sustinea că IMI INCETA CONTRACTUL de MUNCA pe DURATA NEDETERMINATA dar incepand cu 15.05.2015 (ambele emise de DIRECTOR SANDU LAURA!).

La rȃndul său este aplicatia Revisal este contrazisa de:

b.1.  Adresa 1853/07.12.2016 a noului director Radulescu Antonio (anexa 6);

b.2. Raportul  de Verificare al Auditului Internn la ISJ Prahova.

Ambele documente arată că: AM AVUT MEREU CONTRACT DE MUNCA PE DURATA NEDETERMINATA si NICIODATA NU AM AVUT UN CONTRACT DE MUNCA PE DURATA DETERMINATA.

Documentele de la pct. a si b  emise de directorul Sandu Laura SUNT FALSE, deoarece prin ele SE SUSTINE că aveam un contract de muncă pe DURATA DETERMINATA, CONTRACT  pe care NICIODATA NU L-AM DETINUT  in conditiile art. 82- Codul Muncii, care prevede EXISTENTA SA FIZICA, in FORMA SCRISA, in LIMBA ROMANA si INCHEIAT la INITIATIVA ANGAJATORULUI (directorul Sandu Laura), prin consimţămȃntul părtilor.

Cu toate că ii este REMISA ADRESA NR. 1108/18.08.2015 (anexa 5) prin care se anunţa că pȃnă la acea dată avusesem contract de muncă pe PERIOADA DETERMINATA, pentru a-si scapa protejata de faptele penale savarsite, ISJ PRAHOVA VA SUSTINE  MEREU ca din DATA DE 15.05.2015 AVEAM UN  CONTRACT pe DETERMINATA.

Cu toate că am transmis către ISJ Prahova că în aplicatia REVISAL a ITM PRAHOVA (anexa 4) sunt date falsificate, faptă pedepsită de HG 500/2011, cu toate că în Adresa nr. 1853/ 07.12.2016 (anexa 6), a directorului Radulescu Antonio scria la pct. b că N-AM AVUT NICIODATA UN CONTRACT pe DETERMINATA si ca SINGURUL CONTRACT pe numele meu ESTE PE DURATA NEDETERMINATA, cu toate că inspectorii din Compartimentul Audit au raportat acelasi lucru, ISJ Prahova a sustinut mereu că din DATA DE 15.05.2015 AVEAM UN  CONTRACT pe DETERMINATA.

Asa se explica si de ce ISJ Prahova A FRAUDAT concursul pentru functia de director din institutia scolară, impunȃdu-si ca si in cazul dnei Sandu Laura, OMUL SAU, in persoana prof. TASICA CALINA, care după numirea nelegală din decembrie 2016  A ACOPERIT DOCUMENTELE FALSIFICATE de DIRECTOR SANDU LAURA. Astfel devenind ,,umila si docila executantă a ordinelor inspectoratului”, ISJ Prahova II OFEREA PRIN FRAUDA POSTUL de DIRECTOR la SCOALA GIMNAZIALA ,,ANTON PANN”, PLOIESTI, ne precizeaza domnul profesor Utoiu Florin. (Cerasela N.).

Citeste in continuare

Actualitate

Descopera secretul taierilor precise si eficiente!

Publicat

pe

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Panza circular pentru debitare, unelte esentiale pentru procesarea lemnului in atelierele de productie sau in bricolaj. Ele pot fi utilizate pentru a taia cu precizie materiale precum PAL, MDF sau lemnul comercial. Site-ul UtilajExpert.ro comercializeaza o gama variata de panze de circular, cu diametre si grosimi diferite, pentru a se potrivi nevoilor dvs. de prelucrare a lemnului.

Panzele de circular sunt fabricate din materiale de inalta calitate, astfel incat sa poata rezista la uzura si la forta generata de taiere. De asemenea, acestea sunt proiectate pentru a oferi taieri precise, fara a lasa marcaje sau aschii in materialul taiat. UtilajExpert.ro ofera panze de circular pentru diferite tipuri de taieri, inclusiv taieturi cu dinti alternativi sau taieturi cu dinti ascutiti.

Atunci cand achizitionati o panza circular de la UtilajExpert.ro, puteti fi sigur ca primiti un produs de calitate, la preturi accesibile. Site-ul ofera asistenta pentru a va ajuta sa alegeti panza de circular potrivita pentru proiectul dvs. De asemenea, UtilajExpert.ro ofera garantie pentru produsele sale, astfel incat sa puteti fi sigur ca primiti un produs durabil si de calitate.

Pe UtilajExpert.ro, gasiti panze de circular pentru diferite tipuri de utilaje, precum fierastraie stationare,  fierastrau circular pendular sau freze lemn. Indiferent de tipul utilajului dvs., acestea va vor oferi rezultatele dorite pentru prelucrarea lemnului.

Panzele de circular pot fi utilizate pentru taierea mai multor tipuri de materiale, inclusiv PAL, MDF si lemn. PAL-ul, sau placa de aglomerat, este un material popular utilizat in industria mobilierului sau in constructii. MDF-ul, sau placa de fibra, este utilizat pentru fabricarea unui numar mare de produse, inclusiv mobilier, usi si ferestre. Lemnul comercial este utilizat in constructii, in special in ceea ce priveste grinzile si dulapi.

O panza circular poate fi achizitionata in diferite grosimi, astfel incat sa se potriveasca nevoilor dvs. de taiere. De exemplu, pentru taierea materialelor mai groase, este recomandat sa achizitionati o panza de circular cu o grosime mai mare, in timp ce pentru materiale mai subtiri, o panza de circular mai subtire va fi suficienta.

In plus, panzele de circular de la UtilajExpert.ro sunt fabricate cu tehnologii moderne, astfel incat sa ofere taieri precise, fara a deteriora materialul. Acestea sunt, de asemenea, usor de utilizat si au un design ergonomic, astfel incat sa poata fi manevrate cu usurinta.

In concluzie, achizitionarea  de panze circular de la UtilajExpert.ro este o investitie inteligenta, care va va oferi taieri precise, eficiente si de calitate. Site-ul ofera o gama larga de produse, la preturi accesibile, astfel incat sa puteti gasi panza de circular potrivita pentru nevoile dvs. De asemenea, asistenta tehnica oferita de UtilajExpert.ro va fi intotdeauna disponibila pentru a va ajuta sa alegeti panza de circular potrivita.

Citeste in continuare

Actualitate

Luceafărul poeziei românești n-a convenit sistemului și a fost lichidat cu supradoze de mercur

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

O serie de scriitori, filosofi, poeți au prevestit prezentul pe care îl trăim. Întrebarea este dacă vizionarismul lor a fost premeditat sau abstractul minții lor a coincis cu realitatea viitoare? Li s-a impus o agendă de către cârmuitorii lumii? E subiectul care freamătă mintea multor contemporani.

Filosofii au prefigurat o minunată lume nouă. Am prezentat cartea cu acest titlu a lui Aldous Huxley. A descris sedativele cu douăzeci de ani înainte de apariția lor. George Orwell a prevăzut ghetoul digital, ce se prefigurează astăzi, sistemele de supraveghere, ecranele uriașe ale propagandei. H.G. Wells a prevestit apariția bombei atomice, înainte de primul război mondial. Și Mihai Eminescu a precumpănit teoria relativității, dezvoltate ulterior de savantul Albert Einstein. Dean Koonze, în romanul „Ochii întunericului,” apărută în 1981, a descris cu lux de amănunte scăparea unui virus dintr-un laborator chiar din Wuhan.

A făcut parte Aldous Huxley din cluburile de eugeniști? Fratele lui făcea parte dintre acei adepți ai teoriei sociale, care susținea că specia umană se poate perfecționa prin îmbunătățirea geneticii, folosind diferite mijloace de intervenție. Igor Sikorsky, inventatorul elicopterului, apărut prima oară în 1939, a recunoscut că s-a inspirat din cartea lui Jules Verne. „Dacă un om își poate imagina ceva, un alt om poate face ca acel lucru să devină realitate,” avea să spună inginerul de aviație.

Pe Muntele Adevărului de lângă Ascona, ideologul lui Bela Kun, György Lukács, a proiectat asistat de un om cu bani emanciparea drepturilor minorităților, înainte de anul 1920. Ulterior, ideile sale s-au transformat în ideologie. Era un marxist luminat. Voia să înlocuiască lupta de clasă cu lupta între subculturi. Prezentul îi confirmă aspirațiile. Gustave le Bon a lansat ipoteza, încă din 1895, că masele nu gândesc și se lasă conduse de către lideri charismatici. Oamenii sunt în stare la cele mai mari sacrificii, dacă li s-au activat instinctele de turmă. Și ce a urmat i-au confirmat argumentele științifice.

Mai are sens să povestim în ce condiții a scris Niccolò Machiavelli „Principele”? Era izolat în San Casciano. Lucra la o istorie a generalilor Imperiului roman. Dar pentru a-l ajuta pe bunul său prieten Lorenzo de Medici să-și recapete poziția de secretar al Republicii florentine, a scris-o în câteva săptămâni. Astăzi, lucrarea fundamentează principile de bază ale organizării politice. „Scopul scuză mijloacele,” se spune și azi. Cinismul, vicleșugul, minciuna, lipsa de scrupule constituie esența pură a machiavelismului.

E destul să stimulezi orgoliul cuiva și el e în stare să sfâșâie pe ceilalți, în numele unui fals ideal. Spiritul de turmă a fost mereu folosit de liderii venali ai istoriei Internetul de azi, în ceea ce oamenii de știință de la Edinburgh prefigurau „camera ecourilor,” este instrumentul cel mai util de cultivat nu doar gregaritatea, ci și spiritul de turmă.

„Viitorul muncii constă în structuri diverse, participative, deținute și operate de părțile interesate, ore de lucru mai scurte și mai mult timp pentru dezvoltarea inteligenței sociale (de exemplu, împărtășirea, îngrijirea, crearea și învățarea). Munca repetitivă va fi efectuată de roboți, software și Inteligența Artificială. Ca urmare, este esențial ca proprietatea să fie comună, astfel încât inegalitățile sociale să nu mai existe. Lucrătorii digitali vor lucra din ce în ce mai mult de acasă sau de la birouri virtuale, conectate la coorganisme prin platforme dedicate,” scrie în misiunea organizației Nesta, finanțată de marile companii de soft.
Hardurile le fac chinezii, iar softurile, inteligenții lumii, pare-se după principiul machiavelian.

Recent, ne-a căzut în brațe „Absolescența Omului,” a filosofului german Günther Anders care, după zece ani de la încheierea celui de-al doilea război mondial, a formulat ipoteza condiționării colective, ca stimul de acțiune al grupurilor sociale. El prefigura minunata lume nouă, fără educație, condusă de instrumente ale ingineriilor sociale, a sexismului debordant și promovarea jocurilor sociale. Totul cu scopul ca omul să nu mai gândească. Să nu mai aibă idei proprii! De aceea a fost restricționat de la publicare în engleză, fiind considerat de întemeietorul Școlii de la Frankfurt, Herbert Marcuse, un „pesimist incorigibil.”

Filosoful vorbea în anul 1954 despre suflet în cea de-a doua revoluție industrială. Azi, Karl Schwab ne explică, în „Marea resetare,” cum va arăta lumea de mâine a cipaților și decerebraților, slugi umile ale Norii Cârmuiri Mondiale. Absolescența e acea stare a organismului uzat, decrepit și prea dependent de tradiționalism.

Prima revoluție industrială a proiectat clasa muncitoare, pe care Marx n-a reușit să o ducă în Rai, a doua revoluție – revoluția tehnologică – a mărit ecartul dintre structurile sociale. A treia revoluție, ca cea din zilele noastre, prefigurează individul asistat de gadget-uri și de rețele nevăzute, tot mai troglodit, intitulată de cerberi „Generația trezită.” Toate se leagă. Dar nu am priceput dacă Orwell a lucrat pentru MI 5, Hamingway pentru CIA, Aldous Huxley a fost șantajat pentru uzul și traficul de droguri? Tot ce cunoaștem e că Luceafărul poeziei românești n-a convenit sistemului și a fost lichidat cu supradoze de mercur.

Marius Ghilezan

Citeste in continuare

Actualitate

Răspunsul ANAF e că niciuna nu are datorii către statul român

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

(Preluare Inpolitics):

Surpriză maximă într-o chestiune agitată a ultimei perioade: contrar informațiilor vehiculate în spațiul public, marile companii austriece din România nu înregistrează datorii restante la bugetul statului. În ce privește companiile mai mici, cca.o treime dintre ele au asemenea datorii, dar suma totală e cel puțin modestă, mai puțin de 80 de milioane de euro.

Printr-o interpelare parlamentară, deputatul AUR Antonio Andrușceac a cerut săptămînile trecute ministerului Finanțelor să confirme dacă e real că cele mai mari 11 companii austriece din România, nominalizate explicit, în frunte cu OMV Petrom, au datorii imense către bugetul statului, de aproape 20 de miliarde de euro.

Răspunsul ANAF e că niciuna nu are datorii către statul român, cu o excepție specială, care e în dezbaterea justiției.

”În ceea ce privește analiza punctuală a celor 11 companii cu capital austriac, precizăm că Raiffeisen Bank (CUI 361820), OMV Petrom (CUI 1590082), BCR Bank (CUI 361757), Immofinanz Services (CUI 21581305), XXXLutz Properties (CUI 22383497), Julius Meinl Romania (CUI 558580), HS Timber Productions 5 SRL (CUI 14554103), Red Bull Romania SRL (CUI 16539193), Parr Construct SRL și STRABAG (CUI 6891914) nu înregistrează obligații bugetare restante.
S.C. Uniqa Asigurari S.A. (CUI 181363) înregistrează obligații fiscale în valoare de 12,6 milioane lei, suma reprezentând o amendă contestată în instanță.
Referitor la redevențele neplătite de societatea OMV Petrom S.A., menționăm că aceasta nu înregistrează redevențe petroliere neachitate. În perioada 2018-2022 au fost declarate și achitate redevențe în valoare de 4,82 milioane lei” se arată în răspunsul ANAF.

i7863A

În rîndul restului firmelor austriece din România există, totuși, datornici, confirmă ANAF, dar datoria totală e de mai puțin de 400 de milioane de lei:

”La data de 30 noiembrie 2022, un număr de 2.915 contribuabili cu capital majoritar austriac figurează în baza de date a ANAF, din care un număr de 2.021 de contribuabili nu înregistrau obligații fiscale restante. Un număr de 894 înregistrau obligații fiscale neachitate la bugetul general consolidat, în sumă de 391,8 milioane lei, din care:
50 de contribuabili au accesat facilități fiscale conform prevederilor legale în sumă de 45,6 milioane lei;
502 contribuabili înregistrau arierate în sumă de 21,5 milioane lei, pentru care s-a demarat procedura de executare silită;
100 contribuabili înregistrau arierate nerecuperabile cu sume de 192,6 milioane lei (arieratele nerecuperabile reprezintă obligații bugetare restante pentru care organele fiscale nu pot începe sau continua măsuri de executare silită, creanțele debitorilor pentru care s-a dispus suspendarea executării silite de către instanța judecătorească, obligațiile fiscale restante ale contribuabililor sub incidenta Legii nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență, cu modificările și completările ulterioare, obligațiile fiscale restante ale contribuabililor pentru care s-a declarat procedura de insolvabilitate fără venituri/bunuri următoare, creanțele debitorilor pentru care s-a instituit administrarea specială, etc.).” se mai arată în adresa secretarului de stat Alin Chițu.

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv3 ore ago

Cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi la Penitenciarul Ploiesti (II)/Promo – azi, orele 19.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinSub sloganul pleacă ai noștrii,  vin ai noștrii , noi rămânem tot ca proștii !… ANP si MJ vor...

Exclusiv3 ore ago

Depozitul ilegal de combustibil cu tone de păcură și produse petroliere a fost descoperit de acum cativa ani de zile cand BCCO Prahova sesizase DNA ST Ploiesti/Dosarul a fost ingropat de procurorul Negulescu Mircea?

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinNoi detalii despre mafia procurorului ”Portocală” ies la iveală! Firma unde a lucrat cu carte de muncă Mircea Negulescu,...

Exclusiv4 ore ago

Reacția Poliției Române la problemele semnalate cu privire la uniformă: “…polițiștii nu știu să poarte corespunzător uniforma”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin Ceea ce inițial credeam că e o glumă, s-a adeverit a fi confirmarea că Nu există bancuri cu...

Exclusiv20 de ore ago

VOM publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala: vom devoala cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat! (I).

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinServiciile secrete  conduc sistemul penitenciar sau Ministerului Justiției si tolerează cu bună știință anumite interferențe?

Aveti un Pont1 zi ago

VOM publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala: vom devoala cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi, pe romaneste spus, cu documente si bazat pe hotararea unui magistrat!/PROMO/Orele 14.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinLa orele 14.00, ziarul Incisiv de Prahova va publica date si documente care vor dinamita doua sisteme de siguranta nationala,...

Exclusiv1 zi ago

Fostul procuror Negulescu Mircea implicat in mafia deseurilor/Ludovic Orban „tinta” in miscare in urma perchezitiilor din Prahova/Nasul si Finul din Prahova

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPeste 60 de percheziții au fost desfășurate de polițiștii economici de la sectorul 2 al Capitalei în București Ilfov...

Exclusiv1 zi ago

Valentin Stefan si combinatiile cu iz penal de la conducerea Postei Romane (II)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPrintr-o decizie a conducerii Companiei Posta Romana se desemnează o comisie condusă de Ovidiu Călin, să prelungească contractele de...

Actualitate2 zile ago

4 sfaturi utile pentru sustinerea sanatatii mintale in timpul pandemiei de COVID-19 și după aceasta perioada

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPandemia care a aparut inca de la inceputul anului 2019, a generat multa panica in randul oamenilor, care au...

Exclusiv3 zile ago

De la „Bomba ecologica de la Pleasa” la pacura si …dosarul penal de la Parchetul General

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIeri, peste 60 de percheziții au fost desfășurate de polițiștii economici de la sectorul 2 al Capitalei în București...

Exclusiv3 zile ago

O dovada de tampenie institutionala este secretizarea ROF-urilor unitatilor de politie

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin Potrivit, art.5 (1) litera a) din Legea 544/2001 (1) Fiecare autoritate sau instituţie publică are obligaţia să comunice...

Exclusiv3 zile ago

E posibil MODIFICARE RSLD ( OMJ 4800/2018)?

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinZilele acestea ne aflăm la finalul unui alt demers, acela de modificare a RSLD-ului, fapt ce va putea face...

Exclusiv3 zile ago

După ce contrabandiștii cu țigări au constatat că folosirea dronelor sau a elicopterelor nu este una eficienta pe timp de iarnă, au trecut la un nivel rudimentar – low level

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin Pe principiul „di, di, di murgule, di”, aceștia au legat mai multe crengi de brad în spatele unui...

Exclusiv4 zile ago

Inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (II)/”Bai vino maine cand esti treaz ca deja ai venit beat si esti prost”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIn acest serial, asa cum am precizat ca vom publica inregistrari audio urmate de documente pentru ca opinia publica sa...

Actualitate5 zile ago

Noi inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (II)/ Maine, 03.02.2023, orele 12.00

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara organizata, intr-un serial, în ...

Exclusiv5 zile ago

Inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (I)/”Am vorbit cu asta care-i sef la Politia Locala, cu Albu…”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIncisiv de Prahova demasca fata hadra a unui ales local si a unei grupari de criminalitate economico-financiara organizata, intr-un...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!