„REPUBLICA PLOIESTI”/Administratorul unui local a primit amenintari in stil mafiot!

0
863

Amenintari in stil mafiot, adresate administratorului unui local de lux din Ploiesti! Se cere interventia autoritatilor competente:

Vineri seara, administratorul a fost amenintat de un „client” ca localul sau va fi „calcat de mascati, sambata seara”. Sub protectia anonimatului, administratorul a declarat ca va depune o plangere la Politia Judeteana Prahova pentru santaj si amenintare, luni de dimineata, la prima ora.

Potrivit surselor noastre, administratorul localului asteapta sa vada daca amenintarile se confirma, sau agresorul a urmarit doar sa intimideze. In cazul in care acesta din urma chiar are influenta asupra anumitor iinstitutii, iar localul respectiv va fi „calcat de mascati” la comanda sa, inseamna ca ne confruntam cu o practici folosite de gruparile mafiote, in care se incearca eliminarea anumitor oameni din peisaj folosind drept parghii autoritati locale si alte institutii de control.

Totusi, administratorul a informat, astazi, la prima ora, mai multe insitutii avizate cu privire la amenintarile primite, furnizand detalii despre agresor si circumstantele in care a avut loc santajul, precizeaza ph-online.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here