SCENE INCREDIBILE IN CENTRUL MUNICIPIULUI PLOIESTI/POLITIST DE LA SECTIA 3 VEST PLOIESTI POZAND SI AMENINTAND POLITISTI LOCALI AFLATI IN MISIUNE/ FELICITARI DOMNULUI ADRIAN TATARU

0
3066

Azi, in jurul orelor 11.15, in centrul Municipiului Ploiesti redactorii nostri au asistat la o scena incredibila.

O masina a Politiei Locale Ploiesti a oprit in zona fostului Tribunal pentru a se deplasa la o sesizare. Cum traficul era aglomerat, autoturismul a fost oprit in fata unei porti de pe strada str. Doctor Bagdazar, nr. 1.

In masina a ramas un politist local pentru a nu bloca pe un eventual locatar care ar fi vrut sa intre sau sa iasa de la adresa respectiva, ceilalti doi politisti locali deplasandu-se la sesizarea pentru care au fost solicitati. Dupa ce au discutat cu o doamna, revenind spre autoturismul de serviciu, atat politistii locali, cat si redactorii nostri care erau in trecere au asistat la niste scene de domeniul Spitalului 9 din partea unui alt om al legii.

Astfel, din incinta curtii de la nr 1, a iesit un politist imbracat in civil (identificat de catre noi ca ar fi Ciuciu Mihai Georgian, conform declaratiilor vecinilor sai), fost pompier si actualmente politist la Sectia 3 Politie Vest Ploiesti care a inceput sa faca poze membrilor echipajului Politiei Locale Ploiesti si a inceput sa ameninte  ca ii va face “vedete” si va da pozele la presa.

Nu stim daca politistul Ciuciu Mihai Georgian era in timpul serviciului sau era liber dar, solicitam domnului Adrian Tataru si conducerii I.P.J. Prahova un punct de vedere oficial cu privire la comportamentul subordonatului lor si sa ne raspunda daca acesta si-a luat o norma la un ziar local si ce masuri disciplinare va lua impotriva acestuia avand in vedere amenintarile lansate cu martori.

Stim ca exista o frustare generalizata privind diferentele de salarii dintre angajatii M.A.I. si cei de la Politia Locala dar, nu este normal un astfel de comportament. Nici ziaristii aia neghiobi nu ar fi  amenintat ca ii va face vedete pe niste politisti locali. Oare ce “pile” are domnul politist de la Sectia 3 Vest Ploiesti?

Mentionam faptul ca, Ciuciu MIHAI Georgian este, se pare –fost pompier care a fost “transferat” acum cca 2 ani de zile in cadrul Sectiei 3 Politie Vest. (Cerasela M.).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here