EXCLUSIV/IMPOTENTA SI INCOMPETENTA ASA-ZISULUI EDIL AL MUNICIPIULUI PLOIESTI/DOCUMENTE

0
2047

La data de 26.06.2017, Incisiv de Prahova a solicitat ilustrului Primar Adrian Dobre sa remedieze o ilegalitate grava care are ca finalitate prejudicierea bugetului local.

Concret, am solicitat primarului sa ia masuri sis a stopeze prejudicierea bugetului local prin ocuparea ilegala, prin frauda, a postului de “sef serviciu resurse umane, juridic, contracte, proceduri” in cadrul Politiei Locale Ploiesti de catre numita Mocanu Gabriela Izabela.

  1. “Institutia pe care cu onor o conduceti realizeaza faptul ca, din punct de vedere legal, de la data numirii in functie a numitei Mocanu Gabriela Isabela, prin frauda, prin Decizia nr 15/21.01.2014 (anexez copie), toate actele contrasemnate de catre aceasta pe numele institutiei (Politia Locala Ploiesti) sunt lovite de nulitate absoluta, in afara prejudiciului din banii contribuabililor, reprezentand salariul pe care aceasta il incaseaza ilegal, in functia pe care o ocupa prin frauda?
  2. Aveati cunostinta de faptul ca, numita Mocanu Gabriela Isabela a depus un denunt la data de 27.05.2014, la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Ploiesti, in dosarul penal nr 636/P/2014, denunt prin care, Mocanu Gabriela Isabela recunoaste ca ocupa postul ilegal de “sef serviciu resurse umane, juridic, contracte, proceduri”, prin frauda? (In denuntul respectiv, numita Mocanu Gabriela Isabela declara ca a dat spaga 1000 de Euro pentru ocuparea acestui post pe care il ocupa ilegal si in prezent, cu toate ca, ziarul nostru (Incisiv de Prahova) a avertizat public, in numeroase articole (fara ca directorul actual –sa ia masurile legale care se impun si intrarea in legalitate pentru a se stopa atat prejudicierea bugetului public si local, precum si pentru ca, actele oficiale contrasemnate de numita Mocanu Gabriela Isabela sa fie legale din punct de vedere al institutiei emitente, respectiv, Politia Locala Ploiesti). Anexez pentru documentare, denuntul numitei Mocanu Gabriela Isabela, 6 file.
  3. Stiati sau aveati cunostinta de faptul ca, numita Mocanu Gabriela Isabela si-a mentinut declaratia atat in fata procurorului (27.05.2015) cat si recent in fata instantei de judecata, confirmand fara nici un dubiu juridic faptul ca aceasta ocupa ilegal acest post de “sef serviciu resurse umane, juridic, contracte, proceduri”, obtinand in mod ilegal sume de bani aferente acestei pozitii ocupate ilegal, prin frauda? (Anexez pentru proba si documentare declaratia numitei Mocanu Gabriela Isabela – “sef serviciu resurse umane, juridic, contracte, proceduri” data in fata procurorului -7 file).
  4. In ipoteza neverosibila ca nu stiati de aceste ilegalitati (Incisiv de Prahova a avertizat public despre toate aceste ilegalitati savarsite la nivelul Politiei Locale Ploiesti, cu alte ilegalitati rezervandu-ne dreptul de a reveni pentru intocmirea de sesizari penale pentru a se intra in legalitate), va rugam sa va expuneti punctul de vedere legal la cele sesizate si luarea masurilor legale care se impun (raspunsurile institutiilor sesizate fiind necesar pentru sesizarea penala ce o vom intocmi, in calitate de avertizor public si pentru a se instala legalitatea)”.

Raspunsul asa-zisului edil este halucinant si este un copy-paste dupa raspunsul conducerii penale a Politiei Locale Ploiesti.

NR 2 B

In fapt, edilul nostru drag ne precizeaza faptul ca, “in ceea ce priveste ocuparea postului de Sef Serviciu Resurse Umane Juridic, Contracte, Proceduri, exista un dosar penal in curs de solutionare pe rolul instantei de judecata. Mentionam faptul ca, doamna Mocanu Gabriela Izabela nu are calitate de inculpat”.

De noaptea mintii! Noi semnalam ca, Mocanu Gabriela Izabela ocupa postul ilegal si primeste bani ilegal de la bugetul local, din taxele cetatenilor si, onor’ primar ne raspunde ca exista un dosar penal pe rolul instantei dar, impostoarea care ocupa postul ilegal nu are calitatea de inculpat.

Atunci ce legatura are sula cu prefectura draga pseudo –edil? Ce legatura are solutionarea acestui dosar penal cu demiterea impostoarei si recuperarea de la aceasta a banilor primiti in mod ilegal daca singura a recunoscut ca a ocupat postul prin frauda? Asta da IMPOTENTA administrativa!

Sa nu ne mai racim gura, sa ne tocim stilourile si tastaturile calculatoarelor noastre, ca si in cazul recuperarii prejudiciului banilor furati de la Politia Locala Ploiesti stabilit de Camera de Conturi Prahova, am efectuat o completare la sesizarea penala intocmita de noi pe aceasta tema si lasam organele de cercetare penala sa stabileasca daca actiunea stralucitului primar nu intruneste elementele constitutive ale infractiunilor prevazute de art  297 Cod penal, art 264 Cod penal, etc.

DE LA IMPOTENTA ADMINISTRATIVA LA INCOMPETENTA TOTALA

Va rugam sa nu cititi acest articol in picioare sau in trafic, pe mobil, deoarece poate dauna grav sanatatii! Rugam cititorii sa se aseze si  sa citeasca un raspuns total incompetent dat de acest edil ilustru.

NR 2 A

“In urma cererii dumneavoastra, inregistrata la Municipiul Ploiesti cu nr 14955/2017, respectiv la Directia Comunicare, Relatii Publice in Registrul de Informatii de Interes Public cu nr. 141/2017, prin care conform Legii nr 544/2001 privind liberal acces la minformatiile de interes public, cu modificarile si completarile ulterioare, sesizati o serie de aspecte derulate la nivelul Politiei Locale Ploiesti, institutie subordonata Consiliului Local Ploiesti, solicitand un punct de vedere cu privire la acestea, va facem cunoscute urmatoarele:

Avand in vedere ca in prezent se afla in derulare un proces pe rolul instantei de judecata, in acest sens se va astepta hotararea instantei de judecata, definitiva si irevocabila”.

Raspunsul este “competent” si demonstreaza de ce Adrian Dobre este impotent si incompetent ca primar?

In afara faptului ca, solicitarea celor de la Incisiv de Prahova a fost inregistrata la “Municipiul Ploiesti” si in nici un caz la PRIMARIE – dumneavoastra intelegeti ceva din acest raspuns? La care din solicitarile noastre a raspuns asa-zisul edil? Despre ce subiect este vorba? Daca intelegeti ceva, va rugam sa ne transmiteti pe adresa redactiei.

Noi am inteles doar ca,  la una dintre soliciatarile noastre avem din nou “norocul” sa dam peste un alt dosar penal in care este implicata Politia Locala Ploiesti. Va mai mirati de ce? Noi, NU!

DENUNT
DECLARATIE PROCUROR
DECLARATIE MARTOR
DECIZIE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here