Adrian Dobre si banii publici/De ce sunt tinuti in functie PRADUITORII BUGETULUI LOCAL de primarul Adrian Dobre

0
1657

Tudor Chirilă a cântat sâmbătă la Ploiești pe bani publici. Banii i-au fost dați de primarul PNL, Adrian Dobre. La nici 24 de ore, același Tudor Chirilă protesta fără rușine în București împotriva modulului în care PSD cheltuie banii publici.

În perioada 14 – 16 iulie, Primăria Ploiești a organizat Festivalul Medieval. Pentru cele șase trupe care au cântat acest eveniment, Primăria Ploiești a cheltuit 145.600 de lei fără TVA. Artiștii care au cântat în 15 iulie pe banii Primăriei Ploiești au fost Tudor Chirilă și colegii lui din trupa Vama. Primăria Ploiești a întocmit în așa fel Caietul de sarcini încât Tudor Chirilă să fie sigur că va beneficia de contract. Astfel, Primăria a solicitat ca pentru ziua de sâmbătă, 15 iulie, să fie angajați „2 artiști, în următoarea ordine a preferințelor: Vama, Alternosfera, Bucovina, Vița de vie”. (Grupul de Investigatii Politice).

Documentele pot fi găsite pe site-ul nostru:
– Contractul de servicii

Documentatie-de-atribuire

– Caietul de sarcini

Caiet-de-Sarcini
Dupa aceasta investigatie efectuata de Grupul de Investigatii Politice ne putem doua intrebari:

 

  1. Ne mai miram ca, stimatul Adrian Dobre mentine „gasca” de la Politia Locala Ploiesti care a sifonat banii publici si au savarsit fel de fel de ilegalitati?
Carmen Gheorghe
Mocanu Izabela Gabriela
Adrian Vaida
Pitariu Paula Maria

TABEL CU PRADUITORII BUGETULUI LOCAL TINUTI IN FUNCTIE DE ADRIAN DOBRE:

  1. Ne mai miram ca, stimatul Adrian Dobre l-a mentinut si il mentine in functie prin fel de fel de artificii pe directorasul de la C.S.M. Ploiesti, directoras care este fost sef de achizitii in cadrul Politiei Locale Ploiesti – judecat pentru săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu contra intereselor publice, prevăzută de art. 13 indice 2 din Legea nr. 78/2000 raportat la art. 248 Cod penal anterior şi fals intelectual în formă continuată (116 acte materiale), prevăzută de art. 289 Cod penal, cu aplicarea art. 41 alin. (2) Cod penal, ambele cu aplicarea art. 33 lit. a) Cod penal anterior şi art. 5 Cod penal?
  2. Stoichiciu Cezar

Cine se aseamana se aduna?/Sau, cine se aseamana este mentinut in functie ca tot e pe bani publici?

AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRA!

Redactia Incisiv de Prahova

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here