Directorasul parnaias de la un club sportiv si avocatul “apometru”/ Poate organele de cerecetare penala care monitorizeaza situatia va “observa” CINE va fi castigatorul reprezentarii acestui club condus de parnaias/ Condoleante!/PAMFLET

0
2172

Un directoras parnaias care este trimis in judecata si  judecat pentru săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu contra intereselor publice, prevăzută de art. 13 indice 2 din Legea nr. 78/2000 raportat la art. 248 Cod penal anterior şi fals intelectual în formă continuată (116 acte materiale), prevăzută de art. 289 Cod penal, cu aplicarea art. 41 alin. (2) Cod penal, ambele cu aplicarea art. 33 lit. a) Cod penal anterior şi art. 5 Cod penal- doreste sa mai traga o TEAPA pe banii publici, pe banii ploiestenilor. Dupa ce a devalizat o alta institutie publica din urbea noastra si a fost mentinut ilegal la conducerea unui club sportiv (tot pe banii publici), directorasul parnaias incearca sa mai dea un ultim tun bugetului local.

Avand procesul penal pe rol sus mentionat si alte doua plangeri penale in cercetare (una pentru marturie mincinoasa si alta pentru recuperarea unui alt prejudiciu constatat de Curtea de Conturi Prahova), directorasul parnaias si-a propus sa isi scoata “parleala” si sa mai traga un ultim tun bugetului local sa faca rost de bani pentru procesele respective.

Astfel, cu acoperirea ca pentru clubul sportiv trebuie sa angajeze avocati pentru cele 15 procese cu fostii sportivi si antrenori ai clubului pe care il conduce inca din calitatea de parnaias, directorasul penal doreste sa angajeze pentru aceasta operatiune doi avocati apartinand mafiei de la Bravo! Unul deontolog despre care o sa vorbim pe larg in luna septembrie si alt avocat, numit avocatul “apometru” (cica monta pana de curand apometre in Ploiesti pana sa ajunga “avocat”). Atat avocatul “apometru”, cat si avocatul “deontolog” sunt avocatii de “casa” al unui deontolog si a celor din “Mafia de la Bravo”.

Retineti si evitati

Cei doi avocati sunt avocatii directorasului parnaias aflat acum la soare, la MAMAIA. Prin aceasta manevra, directorasul parnaias doreste sa isi achite, in fapt, contravaloarea contractelor de reprezentare in instanta pentru dosarele sale penale (prin aceste contracte mascate cu clubul de sport pe care il conduce, pentru actionarea in judecata a sportivilor si antrenorilor).

Poate organele de cerecetare penala care monitorizeaza situatia va “observa” CINE va fi castigatorul reprezentarii acestui club condus de parnaias.

Pariem ca, directorasul va decide ca cei din clubul sportiv pe care il conduce sa fie reprezentat de avocatul ‘’deontolog” si/sau de avocatul “apometru”?

Tot de prin targ se aude ca, directorasul parnaias este disperat si recurge la acest ultim tun  deoarece “PROPTELELE” sale din P.S.D. s-au rupt, brusc! Nici o sansa de prelungire a mandatului la sfarsitul lunii si nici de a partcipa si castiga concursul pe acest post. Condoleante! (Irinel I.).

NOTA: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau pamfletului. Luati-le ca atare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here