Connect with us

Actualitate

Birjarul Grațielei Gavrilescu de la Poliția Locală Ploiești, Carmen Gheorghe, urmărit penal în dosarul primarului din Câmpina si trimis in judecata/Prahoveni, Ploiesteni-aici sunt banii dumneavoastra!

Incisiv

Publicat

pe

Cine este – in fapt, Carmen Gheorghe, Directorul General al Politiei Locale Ploiesti (mentinuta inca in functie de primarul Adrian Dobre, pe banii publici)?

In afara dezvaluirilor noastre, va invitam sa vedeti  ce au scris si cei de la Ziuanews despre “Birjarul” – Carmen Gheorghe, la data de 29.11.2016,  in articolele:

“Birjarul Grațielei Gavrilescu de la Poliția Locală Ploiești, Carmen Gheorghe, urmărit penal în dosarul primarului din Câmpina” (articole care confirma in totalitate dezvaluirile noastre).

“Primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, urmărit penal pentru abuz în serviciu şi luare de mită într-un dosar instrumentat de DNA Ploieşti, este cercetat şi pentru delapidare, au declarat, luni, surse apropiate anchetei. Anchetatorii au extins cercetările în cazul lui Tiseanu şi pentru delapidare şi au prelungit măsura controlului  judiciar.

Horia Tiseanu a fost audiat de procurorii DNA Ploieşti la sfârşitul lunii septembrie, fiind pus sub urmărire penală pentru abuz în serviciu dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit şi luare de mită. În acelaşi dosar, procurorii anticorupţie au mai dispus efectuarea urmăririi penale faţă de suspecţii Gheorghe Ecatrinescu, la data faptei director economic în cadrul Primăriei municipiului Câmpina, Carmen Daniela Gheorghe, la data faptei director executiv la Poliţia Locală Câmpina, in prezent sefa Politiei Locale Ploiesti, şi Costin-Octavian Micu, reprezentant legal al unei societăţi comerciale, cu privire la săvârşirea infracţiunii de complicitate la abuz în serviciu, dacă funcţionarul a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit.

Surprinzator, actualul edil liberal al Ploiestiului, Adrian Dobre, continua sa o mentina pe Carmen Gheorghe in fruntea Politiei Locale, desi are o multime de performate cu iz penal. DNA arată într-un comunicat emis la acel moment că, în cursul anului 2014, inculpatul Horia Tiseanu, primar al municipiului Câmpina, a pretins de la reprezentantul unei societăţi comerciale un procentaj de 10% din valoarea unui contract de execuţie lucrări în sumă totală de 317.817 lei, din care a primit efectiv suma de 17.000 de lei.

Masina de la sat folosita in scopuri personale

„În schimbul acestor bani, inculpatul a facilitat firmei omului de afaceri câştigarea selecţiei de oferte (la cererea primarului Tiseanu Horia Laurenţiu au fost întocmite alte 2 oferte la preţuri superioare, fapt ce a asigurat desemnarea ca şi câştigătoare a ofertei societăţii reprezentate de omul de afaceri) şi a procedat la aprobarea încheierii contractului respectiv”, explică procurorii. Totodată, în cursul aceluiaşi an, Tiseanu, beneficiind de ajutorul celor trei suspecţi, a dispus achiziţionarea unei maşini marca Opel Insignia, în scopul folosirii personale şi exclusive, cu încălcarea dispoziţiilor legale, mai arată DNA.

Potrivit sursei citate, maşina a fost cumpărată din fondurile alocate Poliţiei Locale Câmpina, unitate fără personalitate juridică aflată în subordinea primarului, deoarece, conform prevederilor legale, Primăria Câmpina nu avea dreptul de a achiziţiona autoturisme pentru folosinţa proprie. „Pentru a păstra o aparenţă de legalitate, au fost întocmite două facturi pentru cumpărarea autoturismului, ambele emise de societatea reprezentată de suspectul Micu Costin-Octavian, în valoare totală de 131.600,66 lei (79.802,20+51.798,46 lei), echivalent al sumei de 29.654 euro. Ulterior, documentele respective au fost înregistrate în contabilitatea instituţiei publice în conturi separate, cu consecinţa aparentei respectări a pragului valoric legal de 18.000 de euro, în contextul în care s-a considerat că o achiziţie în această limită ar fi fost legală (este de menţionat că potrivit O.U.G. 34/2006, cu completările ulterioare, instituţiilor publice li se interzisese la acea dată însuşi dreptul de a achiziţiona autoturisme)”, mai spun procurorii. Conform anchetatorilor, în acest fel, Tiseanu a prejudiciat bugetul local, fiind totodată creat un folos necuvenit atât pentru acesta, prin utilizarea nelegală a autovehiculului, cât şi pentru societatea reprezentată de suspectul Micu Costin-Octavian, achiziţia făcându-se cu încălcarea dispoziţiilor legale.

Carmen Gheorghe- birjarul de serviciu al Graţielei Gavrilescu

ZIUAnews a semnalat de mai multe ori prin revenirea protejatei fostului ministru al Mediului, Apelor si Padurilor, Gratiela Gavrilescu, acum candidat ALDE pentru Camera Deputatilor, Carmen Gheorghe, in fruntea Politiei Locale Ploiesti s-a incercat trasnformarea institutiei intr-o firma de paza privata, dar platita din banii ploiestenilor. Dupa ce deputata traseista de Prahova – Gratiela Gavrilescu a fost numita ministru al Mediului, Apelor si Padurilor din partea partidului lui Tariceanu, a inceput sa se comporte ca un vataf al Ploiestiului. Si ca orice vataf care se respecta a considerat ca Politia Locala Ploiesti trebuie sa fie la dispozitia sa.

Ca atare, in functia de director al Politiei Locale Ploiesti a fost adusa de la Campina, 6 aprilie2015, controversata Carmen Daniela Gheorghe. Ea a mai fost a mai fost şef al Poliţiei Locale Ploieşti intre 2005 si 2009, cand tandemul Adrian Semcu – Gratiela Gavrilescu, facea legea in Ploiesti. Dar, in februarie 2010 a fost demisa de catre edilul Ploiestiului, Andrei Volosevici, pentru mai multe ilegalitati printre care si faptul ca isi dadea singura prime lunare de 1.000 de lei. Imediat dupa ce a revenit la sefia Politiei Locale Ploiesti, Carmen Daniela Gheorghe a inceput sa comporte ca un birjar si a transformat Politia Locala Ploiesti intr-o firma de  paza, unde protejata ministrului Gartiela Gavrilescu taie si spanzura dupa bunul plac.

Şoferul personal al Graţielei Gavrilescu plătit de Poliţia Locală Câmpina

Revenirea Danielei Gheorghe la sefia Politiei Locale Ploiesti poate fi considerata si ca un decont al serviciilor pe care acestea le-a facut pentru ministrul Gratiela Gavrilescu. Cand aceasta era director al Politiei Locale Campina, il avea ca angajat pe Liviu Iosif, dar, de fapt, acesta a fost soferul personal al ministrului Gratiela Gavrilescu, desi era platit din bani publici ai campinenilor.

Scene erotice filmate la locul de muncă

Carmen Gheorghe si-a postat pe internet o fotografie in care o inghesuie si o pipaie, cu un gest incarcat de erotism, pe una dintre subalterne. Fara sa considere ca simularea actelor sexuale – chiar si cu persoane de acelasi sex – la serviciu constituie un act nepotrivit, sefa Politiei Comunitare Ploiesti si-a postat pe internet o fotografie sexy. Intreaga scena pare sa se consume chiar in biroul directoarei Carmen Daniela Gheorghe. In fata aparatului de fotografiat, ea o apleaca usor peste masa de lucru pe una dintre agente si insista cu mana pe fesele acesteia.

Imbracata in uniforma de serviciu, subordonata lasa de inteles ca se simte in siguranta in mainile sefei sale si zambeste languros spre obiectiv. Din alte fotografii pe care Carmen Daniela Gheorghe a tinut sa le faca publice reiese ca aceasta are o fire nonconformista (are inclusiv cercel in nas), lipsita de prejudecati. In acest sens, femeia s-a lasat pozata langa un coleg care o tine tandru de brat, iar intr-o alta ipostaza isi trage decolteul in jos ca si cum ar vrea sa-si expuna sanii in fata aparatului.

Petrecere eșuată în ograda ISU Prahova

Carmen Gheorghe a decis ca anul trecut, la nici o luna dupa tragedia de la Clubul Colectiv, mai exact pe 21 decembrie 2015, dupa orele pranzului, a vrut sa organizeze o petrecere de sfarsit de an pentru politistii locali din Ploiesti. Chermeza, ca sa fie ferita de ochii muritorilor de rand, urma sa fie organizata de directorul Carmen Gheorghe tocmai in incinta sediului ISU Prahova si consta in taierea unui porc de circa 180 kg, stropit cu tuica fiarta si vin de Valea Calugareasca. Dar, petrecerea a fost anulata ca urmarea a interventiei viceprimarului Ploiestiului, Cristian Ganea”.

Poliţia locală Ploieşti: veselie generală în poligonul de trageri

Favorita Graţielei Gavrilescu, ministrul Mediului, nimeni alta decât Carmen Daniela Gheorghe, recent repusă în funcţia de director general al Poliţiei locale Ploieşti a organizat, în perioada 9.06 – 11.06. 2015, o partidă de trageri însoţită de una de fotografii în poligonul de la Boldeşti.

Jandarmii care-i supravegheau s-au crucit nu numai atunci când au aflat că mulţi angajaţi auxiliari şi invitaţi externi aduşi la trageri nu aveau dreptul de a folosi arme letale, ci şi când au constatat că directoarea Gheorghe nu respectă regulile ce se impun într-un astfel de poligon.

„Mai lipsea băutura şi dansul, ca petrecerea să fie perfectă”, ne-a declarat unul dintre subordonaţii duduii, extrem de revoltat. „Tot timpul am stat cu ochii cât cepele, ca să nu mă împuşte careva. La un moment dat, o persoană a îndreptat în glumă pistolul spre o persoană, pe când aceasta se afla în câmpul de foc pentru a verifica ţintele. Noroc că arma era descărcată şi nu s-a produs o tragedie”, ne-a mai menţionat acesta.

Trageri pentru cine mai doreşte, cine mai pofteşte

Din informaţiile noastre, la tragerile organizate de directoarea Carmen Daniela Gheorghe au participat, pe lângă poliţiştii abilitaţi prin lege şi personal auxiliar, ba chiar unele persoane din afara instituţiei, invitate la distracţie de şturlubatica şefă a Poliţiei locale. Şi asta în condiţiile în care, conform art. 33 alin. 3 din Legea nr. 155/2010:

„Poliţiştii locali cu atribuţii în domeniul asigurării ordinii şi liniştii publice care au obţinut certificatul de absolvire a programului de formare iniţială prevăzut la art. 18 alin. (1) şi (2), precum şi personalul contractual care desfăşoară activităţi de pază şi care a fost atestat profesional potrivit prevederilor Legii nr. 333/2003, pot fi dotaţi cu arme letale de apărare şi pază (…)” Mai exact, fără certificatul de absolvire al unei instituţii de învăţământ din cadrul MAI, armele letale nu pot fi folosite, personalul contractual care desfăşoară activităţi de pază fiind exceptat, dacă a fost atestat potrivit Legii nr. 333/2003.

Distracţie pe bani publici

Mai mult, nici chiar directoarea Carmen Gheorghe nu deţine un certificat de absolvire a unei instituţii de învăţământ din cadrul MAI şi, cu atât mai puţin, cunoscuţii şi subordonaţii de pe la birouri, pe care i-a invitat la distracţia din poligonul de trageri. Şi asta nu e tot. Petrecerea a fost organizată de Carmen Gheorghe fără ştirea şi consimţământul primarului sau a consilierilor locali, cheltuielile aferente nefiind prevăzute în bugetul instituţiei.

Duduia nu se află la prima ispravă care scandalizează comunitatea, motiv din care în trecut primarul Andrei Voloşevici a şi demis-o, trimiţând-o la Câmpina. De unde a fost readusă de prietena Graţiela Gavrilescu în urmă cu două luni, aceasta având la rândul ei o datorie de plătit. Multă vreme, Carmen Gheoghe i-a pus la dispoziţie actualei ministrese un şofer personal, pe nume Liviu Iosif, pe care l-a plătit din banii Poliţiei locale Câmpina.

Carmen Gheorghe vrea neapărat călare

Imediat după reinstalarea în fruntea Poliţiei locale, Gheorghe a retras 23 de de paznici care deserveau diverse instituţii publice din oraş, astfel încât o anumită firmă particulară de pază să-i poată înlocui. Această trăsnaie, pe lângă faptul că a majorat cheltuielile locale în mod nejustificat, i-a lăsat şi pe angajaţii respectivi fără obiectul muncii.

În primul ei mandat, aceleaşi şefe i-a trecut prin cap ca poliţiştii locali să patruleze prin oraş călare şi a cumpărat cai. Până a venit Curtea de Conturi şi a stabilit că tărăşenie este ilegală, desfiinţându-se imediat patrulele ecvestre (N.R. – VOM REVENI INTR-UN ARTICOL SEPARAT PRIVIND PREJUDICIILE CONSTATATE DE CURTEA DE CONTURI PRIVIND PLACEREA DOAMNEI DE A „CALARI”, PE BANII PUBLICl”.

*******************************************************************

Am reamintit articolele publicate de colegii de la Ziuanews pentru a demonstra ca nu suntem singurii care atentioneaza si demasca  ilegalitatile grave savarsite la Politia Locala Ploiesti, pe banii publici. Poate intelege si primarul Adrian Dobre!

Va reamintim faptul ca, Carmen Gherorghe mai are 2 plangeri penale la Parchetul de pe langa Tribunalul Prahova intocmite de doi politisti locali, 1 plangere penala la D.I.I.C.O.T Ploiesti, 2 denunturi la D.I.I.C.O.T Ploiesti, un denunt la Parchetul de pe langa Judecatoria Ploiesti si un denunt la D.N.A.-ST PLOIESTI, denunt asupra caruia ne vom opri in acest articol.

Conform adeverintei eliberate de D.N.A. –ST Ploiesti, referitor la denuntul respectiv,  se specifica in mod foarte clar ca s-a inceput urmarirea penala asupra faptelor denuntate. Deci, faptele exista si dragi ploiesteni –AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRA!

nr 1 c

Sa reaminitm cititorilor si ploiestenilor faptele savarsite, pe banii ploiestenilor:

Actualul director, Carmen Daniela Gheorghe și consilierul juridic Roxana Manolache au pus la cale un sejur la mare de-o săptămână, pentru 34 de angajați aleși pe sprânceană, împreună cu familiile.

Niște presupuse cursuri de formare profesională au fost atribuite cu dedicație, iar acestea au avut doar rolul de distracție și relaxare a spumei Poliției locale. Până în prezent, procurorii DNA au audiat trei persoane, care au făcut parte din Comisia de licitație privind atribuirea contractului în sumă de 95.000 de lei, unei asociații bucureștene înființate foarte recent, în decembrie 2014. Printre aceștia se află și președintele comisiei de licitație, șef al Biroului comercial, Florin Teodorescu, care între timp și-a prezentat demisia.

Grabă mare pentru perfecționare

Pentru ca polițiștii comunitari să se perfecționeze la maximum, onor conducerea instituției – cu aprobarea Consiliului local al municipiului, în subordinea căruia se află – a organizat niște așa-zise „programe de formare profesională/ perfecționare, destinate dezvoltării competențelor și aptitudinilor necesare creșterii calității rezultatelor obținute în exercitarea atribuțiilor”. Program care sună frumos, dar nu spune nimic, exact așa cum s-a și dorit, din motive evidente. Oferta a fost făcută la data de 30 iunie, iar a doua zi, hocus-pocus, s-au și prezentat trei ofertanți, licitația măsluită având loc tot la 1 iulie anul 2015, graba fiind justificată de perioada de desfășurare a cursurilor (26 iulie – 2 octombrie), în plin sezon estival.

Oferte măsluite

În inteligența ei, organizatoarea licitației, Roxana Manolache, a indicat în cererea de ofertă și cele trei hoteluri în care dorește să fie cazați câte 11 cursanți, iar Asociația „Șanse pentru un viitor mai bun” din București s-a pliat mănușă pe solicitare, chiar a doua zi. Dovadă clară că fusese declarată câștigătoare dinainte, licitația fiind trucată într-un mod grosier.

Așadar, la licitație s-au prezentat asociația menționată anterior (persoană de contact Felicia Isabel Albu), „Asociația pentru Sprijin și Training Resurse Umane” (persoană de contact aceeași Felicia Isabel Albu) și „Harrison Consulting” SRL. Cea de-a treia oferta, în realitate, nu a fost depusă de „Harrison”, nefiind semnată sau datată, înscrisurile depuse prezentând generalități ale societății, care au fost listate de pe site-ul acesteia. Iar cea de-a doua ofertă este suspectă de o măsluire similară, având-o drept persoană de contact pe aceeași Isabel Albu.

Ploieștenii plătesc și pentru rudele polițiștilor

La fel de interesant este faptul că participanților li s-a permis să ia cu ei și câte un însoțitor, tot cu cazare și masă gratuite. Adică, un sejur în toată regula, în disprețul respectului pentru banul public și al contribuabilului ploieștean. Hotelurile selectate de conducerea Poliției locale Ploiești și ofertate peste noapte de asociația „Șanse pentru un viitor mai bun” au fost „RIO” din Jupiter, „Raluca” din Venus și „Lido” din Mamaia, toate de trei stele. Ulterior, consilierului juridic Albu nu i-au plăcut condițiile de la „Raluca” din Venus, grupul de 11 persoane fiind relocat la hotelul „Delta” din Jupiter.

Care hotel le-a oferit cursanților: „ambianță romantică la restaurant, momente comice, muzică (canzonete italiene și chansonete franțuzești de pe malurile Senei), dans, magie, animatori și atmosferă intimă, teatru pentru copii cu eroi din basme și desene animate”. De asemenea, pe plajă – „amenajări speciale pentru mămici, tătici și bunici”, iar în Parcul Copiilor „Baby Land” – „tobogane, plase elastice, curse cu obstacole, iar ca invitați speciali în fiecare seară tematic pe Batman, Spiderman, zâna Ariel, pirați și indieni”. Condiții cât se poate de optime pentru ca polițiștii ploieșteni să deprindă și să-și însușească în totalitate lecțiile de perfecționare, timp de patru ore pe zi, pe banii ploieștenilor.

Bonusuri pentru șmecherii din Poliția locală

Din plângerea penală depusă la DNA rezultă că nici acele cursuri de patru ore pe zi n-au fost efectuate, întocmindu-se doar documente fictive în acest sens. Totodată, pentru contractul primit cu atâta solicitudine, asociația „Șanse pentru un viitor mai bun” a oferit și-un bonus: Directorului general Carmen Daniela Gheorghe, însoțită de fiică și prietenul acesteia, au beneficiat moca de un sejur, în perioada 12.08 – 19.08.2015, la Hotelul „Lido” din Mamaia, cazare și masă, care se ridică la 8.295 lei. De aceeași mărinimie s-au bucurat: consilierul juridic Mihaela Zafiu, precum și șeful biroului ordine publică, lider al uneia dintre organizațiile sindicale, Dragoș Fânăreanu.

FELICITARI ADRIAN DOBRE!

 

 

 

 

POZELE SI ARTICOLELE APARTIN CELOR DE LA ZIUANEWS! ASTEPTAM O „NOUA PLANGERE PENALA”,  ASA CUM „TRAMBITEAZA” PRESA CORUPTA DE „CASA” A „BIRJARULUI” !!! ORICUM, CELE DEZVALUITE DE ZIUANEWS AU FOST PARTE DIN DEZVALUIRILE INCISIV DE PRAHOVA, ADICA NE-AU CONFIRMAT IN TOTALITATE CELE RELATATE –  DOAR, IN BAZA UNOR PROBE SOLIDE! AVETI DOVEZILE!

N.R.

IN EPISODUL URMATOR VOM DEVOALA CINE ESTE, IN FAPT, DIRECTORUL GENERAL ADJUNCT, ADRIAN VAIDA -DIN CADRUL POLITIEI LOCALE PLOIESTI! TOT PE BANI PUBLICI, SI …NU NUMAI!

INTR-UN ALT EPISOD, VOM DEVOALA CINE ESTE AL DOILEA DIRECTORAS  GENERAL ADJUNCT AL POLITIEI LOCALE PLOIESTI, TOT PE BANI PUBLICI! FELICITARI DOBRE!!!

Nu credeti ca va cam jucati si dv pe banii publici, domnule PRIMAR, ADRIAN DOBRE?

Actualitate

EXCLUSIV/ALBU FELICIA ISABEL. ASOCIATIILE, PREJUDICIEREA BUGETULUI SI LEGATURILE CU POLITICUL

Incisiv

Publicat

pe

De

I. La alegerile locale din anul 2012, ALBU FELICIA ISABEL a sprijinit formatiunea ALDE in campania electorala, fiind in prietenie mare cu Gratiela Gavrilescu.

 1. Dupa acest sprijin, rasplata nu s-a lasat prea mult asteptata. Cu concursul lui “El comandante”, directorul general “suspendat” al Politiei Locale Ploiesti (omul Gratielei Gavrilescu). ALBU FELICIA ISABEL a reusit sa prejudicieze aceasta instiututie din poziţia de prestator de servicii de pregătire/formare profesională angajată / reprezentantă la ASOCIATIA PENTRU SPRIJIN SI TRAINING RESURSE UMANE (A.S.T.R.U.) şi ASOCIATIA „SANSE LA UN VIITOR MAI BUN”.

     Cauza se afla pe rolul DNA – Serviciul Teritorial Ploieşti şi face obiectul dosarului nr. 255/P/2015 în care s-a început urmărirea penală.

Reamintim ca, prin REFERATUL DE NECESITATE nr. 1098 / 30.06.2015, semnat indescifrabil pentru sef Serviciu resurse umane, juridic, contracte, procedure, s-a solicitat si obtinut aprobarea pentru efectuarea de catre 31 cursanti, in perioada iulie – august 2015 (cu mentiunea „conform anexelor”) a “unor programe de formare profesionala/perfectionare, destinate dezvoltarii competentei si aptitudinilor necesare cresterii calitatii rezultatelor obtinute in exercitarea atributiilor”, costul estimativ fiind de 000,00 lei.

Semnatura apartine numitei MANOLACHE ROXANA, consilier juridic in cadrul serviciului sus amintit, iar aprobarea a fost data de GHEORGHE CARMEN DANIELA, director general al Politiei Locale Ploiesti.

Sintagma „conform anexelor” face trimitere la 3 (trei) coli format A4, nedatate, nesemnate, in care, tabelar, sunt nominalizati nu numai cursantii propusi, dar si, deja, elemente care nu puteau fi cunoscute in acea faza, respectiv:

 • – perioadele concrete, efective de desfasurare;
 • – locatia / hotelurile in care urma sa aiba loc fiecare curs („RIO” – Jupiter, „RALUCA” – Venus, „LIDO” – Mamaia), toate identice ofertei care va fi fost declarata castigatoare – celei a Asociatiei „Sanse la un viitor mai bun ”.
 1. A doua zi, pe 2015, s-au inregistrat la secretariatul Politiei Locale Ploiesti doua oferte:

– cea cu nr. 1647/01.07.2015 a ASOCIATIEI „SANSE LA UN VIITOR MAI BUN” semnata de numitii ALBU ANDREI – presedinte Consiliu Director si ALBU FELICIA ISABEL – persoana de contact cu telefon 0724(******), oferta care indica exact hotelurile din anexele la REFERATUL DE NECESITATE;

– cea cu nr. 1648/01.07.2015 a ASOCIATIEI PENTRU SPRIJIN SI TRAINING RESURSE UMANE (A.S.T.R.U.), care nu are mentionate datele de identificare[2], semnata de LAZAR VALENTIN – presedinte si aceeasi ALBU FELICIA ISABEL persoana de contact cu telefon 0724(******) (care ofera locatii in Eforie Nord – hotel „IBIZA”, Saturn – hotel „CERNA” si Cap Aurora – hotel „MAJESTIC”);

Se sustine ca ar mai fi fost depusa si o a treia oferta, a „HARRISON CONSULTING” SRL, inregistrata la nr. 1646/01.07.2015, dar care nu a fost transmisa de respectiva entitate, nu este semnata si nici datata, nu are adresa de insotire, ci a fost listata de una din persoanele implicate din Politia Locala Ploiesti (probabil de Manolache Roxana, deoarece facturile privind contravaloarea serviciilor efectuate de firma castigatoare le-a adus personal la secretariat pentru a fi inregistrate, locatie in care a mentionat ca „le-a primit prin posta, la adresa de domiciliu”), din internet, pentru a se intruni, formal, numarul minim de trei oferte. De altfel, aceasta asa-zisa oferta nu este dedicata, documentatia listata fiind, de fapt, o prezentare generala exhaustiva a firmei, cu toate tipurile de cursuri pe care le ofera, niciunul pe profil „ordine publica, paza si control la institutiile publice locale”. Este foarte posibil ca „HARRISON CONSULTING” nici sa nu cunoasca ca a participat la o astfel de procedura de achizitie publica.

 1. In aceeasi zi cu primirea „ofertelor”, 2015, a avut loc la sediul Politiei locale Ploiesti sedinta de lucru a Comisiei de analiza a oportunitatii incheierii contractelor de achizitii publice stabilita prin Decizia nr. 91/05.06.2015, care s-a intrunit in urmatoarea componenta:

Presedinte

Teodorescu Florin – sef Birou comercial (Bravo Teo, probabil de asta va duceti la ziua de nastere a urmaritei penal? Sunteti cum bate vantul? Pacat…);

Membri:

– Manolache Roxana – consilier juridic in cadrul Serviciului resurse umane, juridic, contracte, proceduri;

– Constantinescu Camelia – politist local in cadrul Biroului protectia mediului;

– Tatu Loredana – politist local in cadrul Biroului disciplina in constructii si afisaj stradal;

– Dumitrescu Lavinia – sef Birou relatii cu publicul, comunicare si managementul calitatii;

– Popa Mihail – armurier in cadrul Biroului administrativ, logistica si sanatate si securitate a muncii;

– Buligescu George – sef Birou ordine publica I;

– Soare Mihaela – consilier in cadrul Biroului financiar – contabilitate;

– Francu Melania – politist local in cadrul Serviciului Disciplina in constructii, afisaj stradal si protectia mediului;

Secretar:

– Zafiu Mihaela – consilier juridic in cadrul Serviciului resurse umane, juridic, contracte, proceduri.

Comisia a stabilit ca oferta cea mai avantajoasa este cea prezentata de Asociatia „Sanse la un viitor mai bun” inregistrata cu nr. 1647/01.07.2015.

 1. Aspectul ca locatiile din oferta declarata castigatoare pe 01.07.2015 erau cunoscute din 30.06.2015, data intocmirii si aprobarii REFERATULUI DE NECESITATE si a ANEXELOR la acesta.
 2. Sub aspectul infractiunii de luare de mita: directorul general GHEORGHE CARMEN DANIELA a primit din partea ASOCIATIEI „SANSE LA UN VIITOR MAI BUN”, pentru sine, fiica sa si prietenul acesteia (3 persoane), foloase necuvenite materializate intr-un sejur complet (cazare in camere single si una dubla pentru 7 nopti / 8 zile) in perioada 12 – 19.08.2015, la hotelul „LIDO” din Mamaia.

Valoarea foloaselor, conform ofertei, a fost de 8295 lei (3 x 2765), la care se adauga contravaloarea meselor (3 persoane x 3 mese/zi x 8 zile).

 1. Secretara Comisiei, ZAFIU MIHAELA – consilier juridic in cadrul Serviciului resurse umane, juridic, contracte, proceduri, a fost recompensata cu un sejur gratuit pe Litoral, intr-una din locatiile unde au fost organizate aceste cursuri.
 2. Liderul uneia din organizatiile sindicale constituita la nivelul Politiei Locale Ploiesti, FANAREANU DRAGOS (sef Birou ordine publica II) a beneficiat – pentru a nu denunta frauda – tot de un sejur, in aceleasi conditii.
 3. Diferit de caracterul fraudulos al intregii proceduri de achizitie publica, inteleg sa evidentiez si totala lipsa de utilitate / eficienta a acestor asa-numite „cursuri de perfectionare profesionala”, prin ducerea acestora in derizoriu.

Astfel, printr-o adresa (probabil transmisa prin e-mail), ALBU FELICIA ISABEL (care indica calitatea de „coordonator formare”) aduce la cunostinta conducerii Politiei Locale Ploiesti ca hotelul „RALUCA” din statiunea Venus nu ofera conditii corespunzatoare de cazare si masa, motiv pentru care cursurile din perioada 26.07 – 02.08.2015 au fost relocate la hotelul „DELTA” din Jupiter care – pentru buna desfasurare a cursurilor de perfectionare profesionala pe profil ordine publica si paza / control obiective – a oferit:

►la restaurant – ambianta romantica, momente comice, muzica (canzonete italiene, chansonete frantuzesti de pe malurile Senei), dans, magie, animatori si o atmosfera intima, teatru pentru copii cu eroi din basme si desene animate;

►pe plaja – amenajari speciale pentru mamici, tatici si bunici;

►in Parcul Copiilor „Baby Land” – tobogane, plase elastice, curse cu obstacole, iar ca invitati speciali in fiecare seara tematic pe Batman, Spiderman, zana Ariel, pirati si indieni.

Intreaga suma a fost cheltuita din bani publici pentru cate un concediu pe Litoral in vara anului 2015 al unor angajati anume selectionati (peste 31, la care se aduga persoane din afara institutiei), petrecut sub pretextul participarii la cursuri de perfectionare profesionala, servicii care nu s-au prestat in realitate.

S-a creat aparenta de legalitate a procedurii simplificate de cerere de oferte reglementata de art. 124 si urm., coroborat cu art. 19, toate din OUG nr. 34/2006, deoarece:

– doua oferte apartin, practic, unor entitati aflate in intelegere si conduse de aceleasi persoane;

– a treia oferta nu a existat de fapt;

– intreaga procedura s-a derulat in doua zile: 30.06.2015 si 01.07.2015, castigatoarea fiind deja cunoscuta dinainte;

– serviciile de formare / perfectionare profesionala nu s-au prestat, intocmindu-se documente fictive care ar atesta efectuarea cursurilor.

GHEORGHE CARMEN DANIELA, fosta MUSAT, actualul director general “suspendat” al Politiei Locale Ploiesti, a detinut, in perioada mandatelor fostului primar PSD al Municipiului Ploiesti, Calota Emil (2000-2008), functiile de sef Serviciu Control si, apoi, de director al Directiei Control si Relatii Publice a Primariei Ploiesti. ALBU FELICIA ISABEL i-a fost subordonata, fiind incadrata, in aceeasi perioada, pe functia de referent la Serviciul control si libera practica din structura directiei susmentionate.

 

De la ALDE la P.M.P, de la Gratiela Gavrilescu la Catalina Bozianu

 1. In alegerile locale din anul 2016, ALBU FELICIA ISABEL a fost implicata alaturi de Catalina Bozianu in campania electorala a PMP Prahova, afisand fata de aceasta o prietenie suspecta.

Nici de aceasta data “rasplata” nu s-a lasat prea mult asteptata.

ALBU FELICIA ISABEL a luat “examenul” la CSM Ploiesti.

Entitatea ale cărei patrimoniu şi interese au fost păgubite/lezate este Clubul Sportiv Municipal Ploieşti (CSM), structură sportivă de drept public organizată sub autoritatea Consiliului Local al Municipiului Ploieşti (HCL nr. 108/31.08.2004 şi Legea nr. 69/2000 privind educaţia fizică şi sportul) şi coordonată de Primarul Municipiului Ploieşti.

Raporturile juridice stabilite de CSM Ploieşti cu FUNDAŢIA CENTRUL de FORMARE APSAP FUNDAŢIA CENTRUL de FORMARE APSAP (CIF _____, cu sediul în Bucureşti, str. Ştefan cel Mare nr. _), bl. _, sc. _, ap. _, Sector _) este ofertanta pe care numita ALBU FELICIA ISABEL, şef Birou achiziţii publice şi organizare competiţii la CSM Ploieşti, a propus-o prin Referatul nr. 4346/06.07.2017 să i se atribuie serviciul Cursuri de perfecţionare profesională prin achiziţie directă.

   Serviciile au inclus formare profesională pe 2017 şi pachet servicii hoteliere pentru 25 de persoane.

Menţionăm că Nota justificativă privind valoarea estimată şi aprobare achiziţie directă nr. 3801/16.06.2017 este un fals material, modificându-se vizibil / grosolan data şi nr. documentului. Atât ofertele FUNDAŢIEI CENTRUL de FORMARE APSAP cât şi celelalte documente interne ale CSM Ploieşti (rapoarte, referate, note justificative) în legătură cu această achiziţie, sunt întocmite concordant, în înţelegere, pentru a crea aparenţa de legalitate, respectiv de respectare a Legii nr. 98 / 201 privind achiziţiile publice, observându-se eforturile conjugate ale mai multor salariaţi de a favoriza unicul ofertant, FUNDAŢIA CENTRUL de FORMARE APSAP.

„Perfecţionările” au avut loc în lunile iulie-august 2017, în următoarele „centre” de pregătire:

MAMAIA – HOTEL GRAND ASTORIA, HOTEL COMANDOR AMIRAL ORFEU,

EFORIE NORD – HOTEL STEAUA DE MARE

COSTINEŞTI – VOX MARIS GRAND RESORT

BĂILE FELIX – HOTEL PRESIDENT

POIANA BRAŞOV – HOTEL ALPIN

Valoarea integrală totală plătită depăşeşte cuantumul pentru care legea prevede încredinţare directă. În secundar, este necesar a se evalua utilitate şi oportunitatea unor astfel de cheltuieli, în condiţiile în care situaţia financiară a clubului este precară, s-a aflat în incapacitate de plată / încetare de plăţi.

Surse judiciare au confirmat ca s-au conexat cele doua dosare si urmarirea penala va incepe si pe alti membrii din comisia de achizitii de la Politia Locala Ploiesti.

 

COINCIDENTE SAU “SUSPICIUNI REZONABILE” IN LEGATURA CU OAMENII DEPUTATULUI CATALINA BOZIANU, SEFA PMP PRAHOVA

 1. CSM Ploiesti semneaza la data de  23.05.2017 contractul nr 72 cu firma SOFEXPERT PROJECT SRL, cu sediul in comuna Sirna, pentru “lucrari de reparatii tencuieli interioare si exterioare la pereti si tavane special cu infiltratii” si nicidecum pentru reabilitarea totala a Bazinului Vega Ploiesti asa cum au fost pacalite autoritatile.

Sa va tineti bine! Omul din spatele acestei firme era membru P.M.P. la data semnarii contractului. Valoarea contractului semnat este nici mai mult, nici mai putin de 441.111,61 lei fara TVA, in urma actului aditional nr 1 semnat, IN MOD DUBIOS, la aceeasi data cu semnarea contractului, respectiv 23.05.2017.

Ce este interesant? CSM Ploiesti semneaza un alt contract cu aceeasi firma pentru stadionul “Ilie Oana” din Ploiesti.

La fel ca si in cazul Bazinului Vega din Ploiesti, vechea conducere (Decu Crangasu) a C.S.M Ploiesti a trebuit sa aloce alti bani in afara contractului pentru a remedia starea stadionului declarat neconform de catre I.S.U Prahova. Totul pe bani publici. Culmea, Catalina Bozianu stia si era disperata ca aceasta firma nu avea autorizatie de constructie si spera sa nu afeteze imaginea P.M.P.

Declarația data reporterilor ziarului Incomod, de către Decu Crângașu, este spumoasă:

 1. Un alt “om” al deputatului Catalina Bozianu a luat “examenul” la Politia Locala Ploiesti

Petrescu Bogdan, secretar general al PMP, mana dreapta a deputatului Catalina Bozianu a luat “examenul” la Politia Locala Ploiesti, la Ordine Publica I, fapt descris de Incisiv de Prahova la vremea respectiva, probabil prin metoda “Mocanu Isabela Gabriela si Adrian Vaida”, metoda de succes in aceasta institutie. Din comisie a facut parte celebra Mocanu Isabela Gabriela si dupa “castigarea” concursului de catre concubin – au plecat impreuna la Gura Humorului. O fi dat si el spaga 1000 de Euro? Deci, nu este de neglijat  faptul ca, fostul secretar general al PMP este actualul “concubin” al sefei Oficiului Juridic din Politia Locala Ploiesti, Mocanu Isabela Gabriela si pentru el se “pregatise” un concurs prin care acesta sa devina seful la Serviciul de Interventie (mascati) din aceasta institutie, tot prin aceeasi metoda déjà patentata.

De ce am dat toate aceste legaturi “periculoase”? In contextul in care organele de cercetare penala intentioneaza sa inceapa urmarirea penala impotriva lui Albu Felicia Isabel, aceasta lanseaza si se lauda in spatiul public ca are o anumita “protectie” conferita de prietena sa Catalina Bozianu, deputat in Parlamentul Roamaniei si sefa PMP Prahova. Printre aceste aberatii lansate de Albu Felicia Isabel reiese si faptul ca, intentioneaza sa arunce toata vina pe fostele conduceri ale CSM Ploiesti, respectv ale Politiei Locale Ploiesti (asa cum a procedat si la Garda Financiara si/sau Corpul de Control al Primariei, etc) si, totodata ca isi va continua prejudicierea altor institutii nestingherita.

In acest sens, cu protrectia sus mentionata (probabil doar in capul acesteia, speram sa nu fie reala alegatia acesteia), Albu Felicia Isabel activeaza pe o alta fundatie…ASOCIATIA “AI SENS”, unde regasiti la contact numarul acesteia. (Gurile rele vorbesc ca in aceasta asociatie ar fi si un conilier PMP, lucru pe care nu il credem dar vom face verificari). Vom monitoriza ce institutii vor mai fi prejudiciate si ce ii mai “pica” in plasa acesteia. (Irinel I.).

 

N.R –Asa cum a sifonat-o pe Gratiela Gavrilescu si Carmen Ghoerghe, cu siguranta Felicia Albu Isabel o va “sifona” si pe Catalina Bozianu.

– Oare chiar nu stie Catalina Bozianu ce fac oamenii sai din subordine?

 

 

 

 

Citeste in continuare

Actualitate

EXCLUSIV/ Una din aberatiile juridice introduse in proiectul de lege de modificare a Cpp

Incisiv

Publicat

pe

De

Una din aberatiile juridice introduse in proiectul de lege de modificare a Cpp, aprobat in Senat acum trei zile. Sunt mai multe dar nu doresc acum sa le comentez!

Oare cum in cadrul unui proces judecatoresc inceput, organele de urmarire penala au rol determinant si nu judecatorul, presedintele instantei etc…

Va las sa apreciati „oportunitatea” textului de lege nou introdus. Oare cine o fi fost initiatorul de drept al textului in cauza pentru ca nu cred ca parlamentarii initiatori ce se regasesc in preambulul documentului sunt adevaratii creatori de norma! (Col ® SRI, Ion Dedu).

https://www.senat.ro/Legis/Lista.aspx?cod=21342

https://www.senat.ro/Legis/PDF/2018/18L239CR.pdf

 

Citeste in continuare

Actualitate

EXPLOZIV/De la căldură: Gușă zice că există Stat Paralel, că DNA Ploiești e UM a Statului Paralel

Incisiv

Publicat

pe

De

Mă uit pe Realitatea (de la căldură, cred): Gușă zice că există Stat Paralel, că DNA Ploiești e UM a Statului Paralel, că nu e normal ca firmele și oamenii să fie prezentați pe la televiziuni cum că ar fi ”penali”, cu cătușe și cu dosare puse în cârcă. Iohannis cică e prea pasiv. Hai, dă-mă dreak! Ce s-o fi întâmplat cu mr. Gușă? Băi, Rifai, tu auzi, fată, ce zice șef-tu? Păi, ce-am făcut mă, nene, mă? Păi nu e cum zice Herr Ioha, că există doar un Stat, care este chiar EL? Că ”penalii minte”? Nu pare deloc prost Gușă la ora asta, din contră… ce-o fi fumat? Să dea și la alții… zik 🙂
Later edit: Gușă zice că Gitenstein a cam ”hoțomănit” prin România, pe la Fondul Proprietatea, pe care l-a cam jecmănit (așa am scris și eu la DNA) iar Klemm, prietenul lui Gitenstein, se târâie pe holuri pe la Sibiu… așa ceva ați mai pomenit?, precizeaza Ingrid Mocanu pe pagina sa de socializare. (Sava N.).

 

 

 

Citeste in continuare

Parteneri

Știri calde

Actualitate11 ore ago

EXCLUSIV/ALBU FELICIA ISABEL. ASOCIATIILE, PREJUDICIEREA BUGETULUI SI LEGATURILE CU POLITICUL

I. La alegerile locale din anul 2012, ALBU FELICIA ISABEL a sprijinit formatiunea ALDE in campania electorala, fiind in prietenie...

Actualitate11 ore ago

EXCLUSIV/ Una din aberatiile juridice introduse in proiectul de lege de modificare a Cpp

Una din aberatiile juridice introduse in proiectul de lege de modificare a Cpp, aprobat in Senat acum trei zile. Sunt...

Actualitate11 ore ago

EXPLOZIV/De la căldură: Gușă zice că există Stat Paralel, că DNA Ploiești e UM a Statului Paralel

Mă uit pe Realitatea (de la căldură, cred): Gușă zice că există Stat Paralel, că DNA Ploiești e UM a...

Actualitate11 ore ago

EXPLOZIV/Securitatea a preluat PMP-ul/ Cum a scăpat Securitatea și Tomac de Traian Băsescu

Astăzi se petrece ultima zi din cariera domnului Traian Băsescu de om politic, dar și ultima zi a PMP-ului, ca...

Actualitate11 ore ago

Wess Mitchell, adjunctul secretarului de stat american, va vizita Romania pe data de 18 iunie pentru a discuta despre securitate regionala si cooperare economica

Wess Mitchell, adjunctul secretarului de stat american pe Europa – pozitie ocupata anterior de Victoria Nuland –, va vizita Romania...

Actualitate3 zile ago

EXPLOZIV/Planul MALEFIC prin care îl voia „spânzurat în pădure la Păulești” pe un fost procuror/”PORTOCALA”, ORI ESTI NEBUN, ORI ESTI DEMENT/SA ITI FIE RUSINE!

Noi înregistrări incendiare cu procurorul de la DNA Ploiești, Mircea Negulescu, au apărut joi seara, la Antena 3. Portocală voia...

Actualitate3 zile ago

EXCLUSIV/ABERATIILE JURIDICE ALE MINCINOASEI NON-VALORI MOCANU ISABELA GABRIELA, SEFA OFICIULUI JURIDIC DE LA POLITIA LOCALA PLOIESTI

O reglementare a Comisiei Europene înlocuiește legea autohtonă privind datele cu caracter personal cu o alta, mult mai severă din...

Actualitate3 zile ago

EXCLUSIV/INCISIV DE PRAHOVA A AVUT DREPTATE/DOCUMENTE/SINDICATUL „DIAMANTUL”DESFIINȚAT DE PREȘEDINTELE ALES (DE CĂTRE PĂSCUȚ EMIL)

În data de 05 mai 2018, Alexandru Firicel – liderul sindical „Diamantul” de la nivelul D.G.P.M.B.-secția 13 Poliție și șef...

Actualitate3 zile ago

EXCLUSIV/In drept, Presedintele Romaniei prin nesemnarea decretului de revocare a procurorului sef DNA, incalca cel putin doua legi

– Legea nr. 47/1992 privind organizarea și funcționarea Curții Constituționale, „Art.11… (2) Deciziile și hotărârile se pronunță în numele legii....

Actualitate3 zile ago

EXPLOZIV/ Israel la SIE, SUA la SIE/”Nazi”, in genunchi in fata Tel Aviv!

Pe 3 mai dezvaluiam ca ”gata, Dragnea muta la SIE”, subliniind ca generalul Silviu Predoiu va pleca de buna voie...

Actualitate3 zile ago

Sefia SIE: Iohannis face un sacrificiu de tura in meciul cu PSD

COMENTARIU DE BOGDAN TIBERIU IACOB PRELUARE INPOLITICS.RO: Șocul dimineții: președintele Klaus Iohannis semnează decretul de propunere a lui Gabriel Vlase...

Actualitate3 zile ago

Haideti cu protocolul!

Am ascultat sedinta Plenului CSM de azi care a inceput cu cererea pe care am trimis-o Consiliului sa o intrebe...

Actualitate4 zile ago

EXCLUSIV/ZIARUL INCISIV DE PRAHOVA CONTRA ACTUALEI CONDUCERI A S.P.R. „DIAMANTUL”/ ȘI-AU VÂNDUT MEMBRII ADERSARILOR?

Dezvăluirile Ziarului Incisiv de Prahova în spațiul public cu privire la unele ilegalități grave din interiorul Sindicatului Polițiștilor din România...

Actualitate5 zile ago

EXCLUSIV/ “ Eu am 7 dosare penale si scap de toate…EU SUNT MARTORUL PRINCIPAL AL D.N.A, EU SUNT OMUL D.N.A.-ULUI”, declara ADRIAN VAIDA zis si “LACHE”, directorul interimar al Politiei Locale Ploiesti. (Episodul II)

ADRIAN VAIDA, directorul general interimar al Politiei Locale Ploiesti (zis si “LACHE”) a plecat vineri in jurul orelor 14.20 din...

Actualitate5 zile ago

EXCLUSIV/ Cei de la ICCJ nu cunosc legea aplicabila in domeniul emiterii mandatelor pe securitate nationala

Constatam cu surprindere din comunicatul ICCJ de ieri ca presedinta ICCJ nu cunoaste legea in domeniul securitatii nationale, respectiv induce...

Top Articole Incisiv