Actualitate
” Uniți, Salvăm, Toată România!” Ba o băgați în Groapă!

Mesaj către # Rezistenți!
In 2013 am avut curiozitatea să merg în Apuseni, în timpul manifestațiilor „Roșia Momtană” Am prieteni acolo, petrec cât de mult pot, două-trei săptămâni într-un an, de peste 15 ani. Apusenii sunt un centru al Românismului, mă încarc de fiecare dată cu istoria unui Ardeal dus pe umerii fragili ai imaginii Crăișorului Munților. Nici un alt erou al nostru nu este mai prezent în sufletele românilor, mai invocat și mai iubit decât Avram Iancu în Țara Moților. Moții sunt uniți, sunt, ca și maramureșenii, urmașii direcți ai dacilor.
Nu i-am văzut vreodată mai divizați decât în timpul manifestațiilor împotriva Roșiei Montana. Am avut curiozitatea să aflu cum se desfășoară acestei Manifestații. Am aflat despre Uțiu, Goțiu și alți coordonatori ai protestelor. Am aflat, de exemplu, că ziua de protest se plătea cu 100 de lei, am aflat cum se dădeau banii, cine erau intermediarii. Îi vedeam după aceea pe liderii plătiți cum se suiau la câte o tribună improvizată, urlau din toți rărunchii ” Uniți, Salvăm, Munții Apuseni!” Tot atunci am aflat cine dădea banii, pentru că erau împărțiți zeci de mii de lei, în fiecare zi. Toți mi-au spus că cel care era în spatele protestelor era George Soroș; de ce? Din multe motive, dar cel mai important fiind acela că dorește să preia exploatarea minieră de la Roșia Montană Gold Corporation.
După aceea i-am văzut pe o parte din manifestanți în Cluj și București, cu același slogan tâmp: cum salvează ei totul pentru Soroș și gașca lui. L-am regăsit pe Soroș în discursul lui Donald Trump, în manifestațiile # Rezist ( fix același nume) din America, dar și la # Rezistenții francezi. De ce dracu’ e personajul acesta, împreună cu mulți alții, așa de implicat? Simplu: Pentru bani, e ceea ce în USA deja se știe foarte bine: Asaltul supranaționalelor împotriva statelor naționale.
Soroș și prietenii lui și-au construit o întreagă rețea de ONG-URI bine plătite în toată lumea, care ies în stradă împotriva Guvernelor, invocând chiar Democrația. De ce sunt ei la rândul lor atât de implicați, alături de Supranaționale, în apărarea lui Koveși? Din două motive:
1″ Pentru bani( surpriză!) Supranaționalele care fură de rup în România, de ordinul multelor miliarde de euro anual, fiind protejate de Laura Codruța Koveși: de când este LCK la conducerea DNA ați auzit de vreunul, unul singur, dintre șefii multinaționalelor anchetați de DNA? Vă spun eu, nici unul, iar eu am dat multe exemple de cât fură unii dintre ei, de la mafia medicamentelor până la mafia construcțiilor: o să mai vorbesc despre ele. Să fim înțeleși, mai ales pentru cei care au chef de exagerări: Supranaționalele au rolul lor în economia globalizată, dar trebuie să fie puse acolo unde le este locul: în interiorul economiilor naționale unde activează, nu deasupra statelor, chiar dacă ele se cred suprastatale.
Al doilea: pentru a crea instabilitate politică, condițiile pentru „Maidan”, pentru a învrăjbi românii contra români, „Lupta” Anticorupție fiind cel mai bun pretext; Apărarea lui Koveși devine astfel prioritară.
Cu tot sprijinul lui Soroș, al Securității, al Statului Profund, zilele Laurei Codruț Koveși la conducerea DNA sunt numărate, dintr-un singur motiv: Românii nu vor să se mai întoarcă la dictatură, au prins gustul Democrației și Libertății.(Gelu Visan –P.M.P.)
Actualitate
Directorul adjunct al TCE Ploieşti, Raul Petrescu, îşi prezintă raportul de activitate, la doi ani de mandat

Actualitate
PSD ridică zi după zi ștacheta pretențiilor legate de formarea prezumtivului guvern Ciolacu:

(Preluare Inpolitics):
PSD ridică zi după zi ștacheta pretențiilor legate de formarea prezumtivului guvern Ciolacu: într-un interviu pentru ”Adevărul”, PSD anunță, prin deputatul Gabriel Zetea că miniștrii cu probleme de integritate – nu penali, atenție! – nu se vor mai regăsi în noul cabinet. Membrii guvernului cu asemenea probleme sunt Nicolae Ciucă și Lucian Bode, ambii acuzați de plagiat și Virgil Popescu, acuzat de conflict de interese. Cum Ciucă oricum pleacă, înseamnă că victimele anunțului pesedist rămîn ministrul de Interne și cel al Energiei.
Zetea a vorbit în interviu despre renunțarea la cota unică de impozitare și introducerea unei taxe de solidaritate pentru marile companii, despre faptul că nu e momentul comasării alegerilor ori despre nevoia tergiversării legilor educației pînă la forma optimă. Cu toate, subiecte extrem de delicate pentru liberali și care provoacă tensiuni maxime în coaliție.
De data asta, PSD vine cu o nouă teză, și mai incandescentă:
”Nu cred că putem să ne ascundem după deget și să spunem în acest moment că nu există probleme la nivelul vizibilității sau percepției guvernului în ochii românilor. Există probleme de integritate în ceea ce îi privește pe anumiți miniștri. În Guvernul în care premier va fi președintele PSD, Marcel Ciolacu, nu se vor accepta asttfel de probleme de integritate la niciun ministru, fie el PSD, fie el PNL. Aceste probleme sunt în ceea ce îi privește acum pe miniștri PNL. Dacă ar fi fost membri ai PSD, niciunul nu ar mai fi fost membru al Guvernului. Asta a vrut să spună Marcel Ciolacu” mai transmite Zetea.
PSD a mai indicat un ministru cu probleme de integritate: recent, în cadrul unei emisiuni, același Gabriel Zetea l-a acuzat pe ministrul Virgil Popescu de conflict de interese pentru afacerile pe care familia sa le are cu mai multe benzinării. L-a indicat astfel vinovat pentru scăparea pe care ar putea să o aibă OMV Petrom de la plata taxei de solidaritate.
Actualitate
Sfaturi pentru cei care își cumpără mașină nouă – De ce ar trebui să ții cont?
Cumpărarea unei mașini noi este unul dintre cele mai importante momente din viața oricui. Nu încape îndoială că o mașină este un element absolut esențial pentru oricine și atunci când vine momentul să faci o achiziție nouă, vrei să te asiguri că nu ai luat decizia greșită.
Însă înainte de orice, cel mai bun sfat pe care îl poți primi este să te documentezi serios cu privire la ceea ce urmează să faci. Ar trebui să fii conștient că un cumpărător informat este întotdeauna unul mai înțelept și asta va aduce și achiziții mai bune.
Mașinile au devenit extrem de importante în stilul nostru de viață, iar deplasarea cu mașina personală, fie că vorbim de banalul drum la muncă sau de o excursie cu mașina, trebuie să fie o experiență cât mai plăcută și sigur. De aceea, vei dori să achiziționezi cea mai bună mașină pentru nevoile tale.
Ca să fii informat, citește în continuare pentru a afla care sunt lucrurile de bază pe care nu ar trebui să le ignori când vine vorba de cumpărarea unei mașini.
La ce să te uiți când îți cumperi o mașină nouă? Nu rata aceste trei elemente
1. Fă-ți un plan bine stabilit dinainte
Înainte să te uiți concret de o mașină, ar fi bine să iei o foaie de hârtie și să scrii niște criterii. Ideea este să îți faci în mare parte o imagine în cap cu ceea ce îți dorești tu de la noua ta mașină, fără să ai deja niște variante în fața. Ideal, aici ar trebui să stabilești niște criterii clare de la care nu te abați sub nicio formă (cum ar fi să fie în patru uși sau să aibă aer condiționat) și alte criterii la care mai este loc de compromis (pentru că va fi nevoie de un compromis, ca la orice achiziție, aici nu este loc de îndoială). O variantă excelentă dacă vrei cât mai puține compromisuri sunt mașinile noi de pe dibas.ro, de exemplu.
2. Consultă-te cu cei apropiați
Asta este cu atât mai important dacă mașina va fi una de familie. Gândește-te că un autoturism de familie trebuie să răspundă nevoilor tuturor, nu doar ale tale. Tocmai de aceea, este indicat să iei în calcul opiniile tuturor. Chiar dacă e o mașină personală în care vei urca doar tu în cea mai mare parte a timpului, este bine să apelezi la sfaturi de la prieteni pentru că ei vor privi problema din alt unghi și ar putea să vină cu idei la care tu nu te-ai fi gândit.
3.Culoarea
Poate să pară cel mai neimportant aspect, însă gândește-te că nu vei mai putea (sau nu foarte ușor) să o schimbi apoi. În plus, poate că nu e o idee rea să te gândești și la cât de mult vrei să se vadă praful pe mașina ta, deci poate să alegi o culoare mai prietenoasă din acest punct de vedere.
Drept urmare, când alegi o mașină nouă, ține cont de criteriile de mai sus.
sursa foto: unsplash.com
-
Featuredacum 3 zile
Comisarul șef Conea Emanuel în așteptarea sancțiunii disciplinare de la Ministerul Justitiei!
-
Exclusivacum 3 zile
Inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (I)/”Am vorbit cu asta care-i sef la Politia Locala, cu Albu…”
-
Ancheteacum 3 zile
DEVASTATOR!!! /Echipa pucistă din PMP a fost pusă cu botul pe labe de către Justiție
-
Exclusivacum 2 zile
Inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (II)/”Bai vino maine cand esti treaz ca deja ai venit beat si esti prost”
-
Exclusivacum 4 zile
PROMO/In curand, inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local”
-
Actualitateacum 3 zile
Noi inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu si despre un ales “local” (II)/ Maine, 03.02.2023, orele 12.00
-
Actualitateacum 4 zile
Un șef de instituție publică a rămas fără permis de conducere
-
Exclusivacum 4 zile
“SECRETUL LUI POLICHINELLE” si gasca de criminalitate economico-financiara organizata din Prahova