“Omul” lui “PORTOCALA”, Mocanu Gabriela Isabela, sefa “serviciului resurse umane, juridic, contracte, proceduri” din cadrul Politiei Locale Ploiesti, ocupa postul ilegal, prin frauda, inca din 21.01.2014/ Toate actele contrasemnate de catre aceasta pe numele institutiei (Politia Locala Ploiesti) sunt lovite de nulitate absoluta

3
2996

Mocanu Gabriela Isabela, sefa “serviciului resurse umane, juridic, contracte, proceduri” din cadrul Politiei Locale Ploiesti, ocupa postul ilegal, prin frauda, inca din 21.01.2014. Conform propriilor declaratii date in fata procurorilor, Mocanu Gabriela Isabela a dat spaga 1000 de euro pentru ocuparea acestui post. Dubios este faptul ca, aceasta este mentinuta in functie, ca functionar public, pe un post ocupat prin frauda si obtinand ilegal contravaloarea salariului aferent acestei functii, prejudiciind bugetul de stat si cel local.

In denuntul dat de aceasta impostoare sunt nominalizati mai multi politisti locali si sefi din cadrul Politiei Locale Ploiesti care ar fi obtinut functia tot prin frauda.

Rugam politistii locali nominalizati de impostoarea pe functia de sefa a “serviciului resurse umane, juridic, contracte, proceduri” sa isi prezinte demisia daca cele declarate de aceasta corespund adevarului si sa inapoieze banii obtinuti ca salariu, in mod ilegal.

In caz contrar, daca acesti politisti locali si sefi din Politia Locala Ploiesti considera ca au fost denuntati printr-un denunt calomnios si neadevarat, ii sfatuim sa efectueze plangere penala impotriva numitei Mocanu Gabriela Isabela pentru savarsirea infractiunii de inducere in eroare a organelor judiciare in forma agravanta, instigare la infractiunea de marturie mincinoasa prev si ped. de art.268 alin  2 C.P., art. 47-268 alin.2 C.P. si art. 47-273 alin  1 C.P. (ATASAM MAI JOS DENUNTUL SI DECLARATIILE IN CARE VA PUTETI IDENTIFICA).

Apasati pe sageata sa cititi paginile urmatoare:

DENUNT
nr 1 a
nr 1 b
nr 1 c

Pentru a se intra in legalitate la Politia Locala Ploiesti, Incisiv de Prahova a sesizat, oficial, Agenţia Naţionala a Funcţionarilor Publici, Primaria Municipiului Ploiesti/ Personal:  Primar Adrian Dobre si Politia Locala Ploiesti.

Stimate Cristian Vasile BITEA, Președinte A.N.F.P.- Secretar de Stat

Stimate domnule Primar al Municipiului Ploiesti, Adrian Dobre

Stimată doamnă Director General, Carmen Daniela Gheorghe

In temeiul art.51 din Constitutia Romaniei, a Ordonantei Guvernului nr.27/2002 privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor, in calitate de Director General al ziarului online Incisiv de Prahova, in baza Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public va rog sa ne comunicati in termenul legal urmatoarele date de interes public (date necesare unei plangeri penale intocmita de ziarul nostru-Incisiv de Prahova, in calitate de avertizor public, conform legilor in vigoare) :

  1. Institutia pe care cu onor o conduceti a cunoscut si/sau cunoaste situatia ilegala, cu efect de prejudiciere grava a bugetului local si public, a ocuparii ilegale, prin frauda, a postului de “sef serviciu resurse umane, juridic, contracte, proceduri” in cadrul Politiei Locale Ploiesti de catre numita Mocanu Gabriela Isabela?
  2. Institutia pe care cu onor o conduceti realizeaza faptul ca, din punct de vedere legal, de la data numirii in functie a numitei Mocanu Gabriela Isabela, prin frauda, prin Decizia nr 15/21.01.2014 (anexez copie), toate actele contrasemnate de catre aceasta pe numele institutiei (Politia Locala Ploiesti) sunt lovite de nulitate absoluta, in afara prejudiciului din banii contribuabililor, reprezentand salariul pe care aceasta il incaseaza ilegal, in functia pe care o ocupa prin frauda?
  3. Aveati cunostinta de faptul ca, numita Mocanu Gabriela Isabela a depus un denunt la data de 27.05.2015, la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Ploiesti, in dosarul penal nr 636/P/2015, denunt prin care, Mocanu Gabriela Isabela recunoaste ca ocupa postul ilegal de “sef serviciu resurse umane, juridic, contracte, proceduri”, prin frauda? (In denuntul respectiv, chiar daca nu a fost probat de nici un alt martor, numita Mocanu Gabriela Isabela declara ca a dat spaga 1000 de Euro pentru ocuparea acestui post pe care il ocupa ilegal si in prezent, cu toate ca, ziarul nostru (Incisiv de Prahova) a avertizat public, in numeroase articole (fara ca directorul actual –sa ia masurile legale care se impun si intrarea in legalitate pentru a se stopa atat prejudicierea bugetului public si local, precum si pentru ca, actele oficiale contrasemnate de numita Mocanu Gabriela Isabela sa fie legale din punct de vedere al institutiei emitente, respectiv, Politia Locala Ploiesti). Anexez pentru documentare, denuntul numitei Mocanu Gabriela Isabela, 6 file.
  4. Stiati sau aveati cunostinta de faptul ca, numita Mocanu Gabriela Isabela si-a mentinut declaratia atat in fata procurorului (27.05.2015) cat si recent in fata instantei de judecata, confirmand fara nici un dubiu juridic faptul ca aceasta ocupa ilegal acest post de “sef serviciu resurse umane, juridic, contracte, proceduri”, obtinand in mod ilegal sume de bani aferente acestei pozitii ocupate ilegal, prin frauda? (Anexez pentru proba si documentare declaratia numitei Mocanu Gabriela Isabela – “sef serviciu resurse umane, juridic, contracte, proceduri” data in fata procurorului -7 file).
  5. In ipoteza neverosibila ca nu stiati de aceste ilegalitati (Incisiv de Prahova a avertizat public despre toate aceste ilegalitati savarsite la nivelul Politiei Locale Ploiesti, cu alte ilegalitati rezervandu-ne dreptul de a reveni pentru intocmirea de sesizari penale pentru a se intra in legalitate), va rugam sa va expuneti punctul de vedere legal la cele sesizate si luarea masurilor legale care se impun (raspunsurile institutiilor sesizate fiind necesar pentru sesizarea penala ce o vom intocmi, in calitate de avertizor public si pentru a se instala legalitatea).

 

Dorim ca informațiile solicitate să ne fie furnizate, în format electronic, la următoarea adresă de e-mail:  incisivprahova@gmail.com si/sau prin poștă la adresa   ______.Data: 26.06.2017 (Ec. Adrian Radu).