Problema dotării sau mai bine zis a nedotării Armatei Române este o crimă, un atentat la Apărarea și Securitatea Națională a României

1
28108

Armata României; Cei care nu fac grevă

Un accident cumplit cu un camion militar care s-a răsturnat. Probabil, o să vedem, dar mai mult ca sigur, e vorba de o defecțiune a unui camion vechi, cârpit și recârpit în unitatea militară. Primul ministru spune chiar acum că România nu are un elicopter de intervenție pe timp de noapte. Personal am rezerve, eu știu că are mai multe unități Search and Rescue ( Căutare și Salvare) în România, una dintre ele la Turda, dotate cu elicoptere Puma SOCAT, dotate cu echipament medical, ce pot interveni pe timp de noapte. O să vedem dacă Tudose a fost dezinformat sau a bătut câmpii, sau poate chiar situația e dezastruasă.
Înțeleg că un militar este decedat, Dumnezeu să-l odihnească! Alți doi nu prezintă semne vitale, iar 10 sunt răniți.
Problema dotării sau mai bine zis a nedotării Armatei Române este o crimă, un atentat la Apărarea și Securitatea Națională a României. Ieri scriam că niște descreierați au redus problema Securității Naționale la Lupta Anticorupție, au băgat și bagă bani cu nemiluita în SRI și DNA, cei mai mulți Securiști pe cap de locuitor din Europa, iar militarii noștri umblă cu camioane vechi de zeci de ani.
Măi # Rezistenților, cu Multinaționalele voastre cu tot, cum vi se pare? Nu vreți să ieșiți în stradă pentru a protesta, să luăm bani de la SRI și să dăm la Armată? Vin și eu! Sau ați amuțit?!? (Gelu Visan – P.M.P.).

 

1 COMENTARIU

  1. Întrebaţi şi despre cum se deplasează la intervenţii autospecialele IGSU cu grave probleme la sistemele de direcţie şi frânare, riscul fiind exclusiv al celor care aleg să-şi facă meseria de militari salvatori. Mă limitez strict la acest aspect, căci dezvoltarea subiectului ar fi cauzatoare de acute dureri de cap!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here