EXCLUSIV/NEGULESCU MIRCEA si organele de cercetare penala care ocolesc persoanele publice din eradicarea mafiei masei lemnoase? Chiar daca au aparut pe “mandate”, oficial?

0
1704

Din mandatele din acest dosar reiese faptul ca, Mincu Adrian Nicolae invata operatorii economici cum sa faca avize pentru a nu fi inregistrati in SUMAL. De asemenea, acesta NEGOCIA cu ofiteri de politie sa nu efectueze controale la Directia Silvica pentru ca sa nu poata fie dat afara din echipa de Control Silvic.

In acest  dosar complex il regasim pe procurorul periculos, Negulescu Mircea care a dat o declaratie falsa, pe care si-a retras-o brusc – dupa ce a fost informat ca sunt anumite inregistrari si probe care probeaza falsul (procurorul a fost cu protejatul pe care nu il “cunostea” intr-o echipa selecta la o vila aflata in sfera de “influenta” al celebrului George Ionescu de la Valea Doftanei, Valea Neagra. Despre aceasta vila, procurorul periculos a declarat ca stie ca este construita din SPAGA).

Se pare ca, desi trimis la Psihiatrie, “Somerul” a avut din nou dreptate cand i-a spus procurorului Negulescu Mircea ca va ajunge la inchisoare tocmai pe mandatele ordonate de el.

In acest dosar vom reveni cu dezvaluiri senzationale, totul cu probe din mandate obtinute legal, cu aprobarea judecatorului.

In acest material va prezentam mai jos, deocamdata, doar doua mandate si o declaratie de avere al unui personaj care apare in mandate si a fost “ocolit” (deocamdata) de organele de cercetare penala si care a fost protejat de Negulescu Mircea, personaj care detine “sprijinul” media din Prahova (probabil doar al finului si al acolitilor acestuia din “MAFIA DE LA BRAVO”).

Bizar este faptul ca, personajul in cauza detine atat el cat si odraslele sale –  terenuri “obtinute” in Targsor, langa procurorul periculos.

In materialele care vor urma, pe langa mandate, va vom prezenta si cum acest personaj a “achizitionat” balti, paduri, PRECUM si implicarea sa, in mod direct, in desemnarea pe post a unor sefi de Ocoale Silvice.

Redactia Incisiv de Prahova

Si, uite asa avem parte in dosar se de declaratii mincinoase, precum a domnului ADI MINCU – inspector la Garda Forestiera, declaratii care au un scop abscons pe care il vom devoala curand.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here