In instante se citeaza mai mult din deciziile C.C.R. decat din C.p si C.pp

0
308

Din ce in ce mai multe articole corespondente sau in legatura cu infractiuni sanctionate prin articole din codul penal existente in legea privind coruptia au un caracter de neconstitutionalitate!. Oare cati cetateni vor mai suferi pe alte acuzatii din legea coruptiei coroborat cu articole de infractiuni prevazute in codul penal pana se vor identifica exceptii de neconstitutionalitate?

“CCR a mai declarat niste articole din Codul penal (Cp) si Codul de procedura penala (Cpp) ca fiind neconstitutionale. Am vorbit cu cativa avocati de penal care mi-au spus ca in instante se citeaza mai mult din deciziile CCR decat din Cp si Cpp. Am vorbit cu procurori care mi-au spus ca fac misto unii de altii cand trimit cate un rechizitoriu in instanta pentru ca nu mai sunt siguri daca, pana la sfarsitul procesului, articolele de lege pe care si-au bazat rechizitoriul mai stau in picioare. Deci va cam dati seama in ce conditii se judeca in Romania.

Numele celor care au facut aceste coduri trebuie publicate si puse la stalpul infamiei.

Eu ma tot gandesc ce a putut fi in capul tuturor din Romania, de la magistrati la parlamentari, avocati, jurnalisti, ongisti si oameni simpli, sa fie de acord cu schimbarea intregii politici penale prin niste coduri care nu au fost dezbatute in Parlament.

Prin ceea ce au facut cu aceste coduri staliniste au blocat o tara si distrus o multime de oameni”. (Chris Terhes, presedintele Romanian Community Coalition, cunoscuta in Romania si sub numele de „Coalitia romanilor pentru combaterea coruptiei”).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here