Koveși e terminată/ Grindeanu amintire

0
2757

Grindeanu-Ponta versus Dragnea
Tema „0” Nu preluarea controlului de către Securitate, ci un meci „Grindeanu-Ponta- reformatori (?!?) Dragnea-căpcăun. Temă bifată.
De la bun început, am vrut cu toții să aflăm cine a fost în spatele acestei nebunii. Vă mărturisescă că la un moment dat dezinformarea era atât de puternică, jocul securiștilor avea când Accente de mare finețe, când grobiene, încât aveai impresia că cei care coordonează jocul vor să scoată pe toată lumea din minți. Până o să le dăm numele, îi vom numi „Securitate”, pentru că asta sunt.
Teama, disperarea și manipularea impecabilă. Așa după cum am afirmat public încă de ieri la ora 14:00, tema pe unitate, dată de vineri, era ca în jur de douăzeci de parlamentari PSD să trădeze, diferența la trebuind să fie de -1, -2 voturi.
Prima acțiune: Vânzarea României: Ceva nu se lega în toată povestea cu UDMR-ul: ce dracu i-a găsit pe UDMR-iști să ceară imposibilul și să forțeze pretextul de a nu veni la vot? Era clar că la astfel de concesii, parlamentarii PSD din Ardeal nu vor mai vota cu Dragnea; miza de fapt a fost pierderea voturilor parlamentarilor din Ardeal, dar și o imagine dezastru pentru cei care negociaseră. Imediat, s-a renunțat la negocieri. UDMR-ul nu acționează decât într-o singură situație ca bloc unitar inflexibil, cunoscătorii știu când. Parlamentarii din Ardeal au renunțat la frondă și au spus că vor vota moțiunea.
Teroarea: Darius Vâlcov ridicat cu Mascații, președintele executiv și șeful Comisiei de Control a SRI ( de ce el?-o să vedem) chemați la DNA. Alți cinci deputați amenințați cu DNA-ul. Personal am intrat în direct la 14:00 și am spus ce se-ntâmplă, se lansase deja șlagărul că de luni o să-i ridice Koveși masiv. PSD-ul era paralizat, Ponta și Securitatea erau învingători deja, televizoarele erau pline de analiști indignați de „vânzarea țării” și deja ridicau osanale lui Grindeanu-Ponta.
Cumpărarea: Ponta și Grindeanu deja făcuseră guvernul, de la un partid de dreapta pe care-l cunosc bine, cel puțin cinci membri primiseră funcții sau influență în Guvernul Grindeanu II, de la celălalt cel puțin patru.
Eu le transmit public să se autodenunțe, pentru că altfel o să le rup eu gradele public, la lumină. Deci, marș la „Coada Vacii”! Acțiunea lor de înțelegere cu Securitatea și cu Ponta se numește Trădare, plus cumpărarea unor posturi pentru a determina votul, deci foloase necuvenite, caz penal. Puțină pușcărie nu strică, mai slăbesc și ei puțin. Dar să Continuăm:
Înregistrarea cu Koveși, perfect reală. Înregistrarea avea un singur scop: Grindeanu nu e omul Sistemului, e vizat de Koveși, e curat! Koveși neagă veridicitatea înregistrării, rămâne strofa: Grindeanu nu e cu Sistemul, repetată la nesfârșit de Ponta și de oamenii Sistemului. Koveși crede că va scăpa, după ce Grindeanu rămâne, dar efectul e atins. Rezultat final, la zi: Koveși e terminată, Grindeanu amintire. (Gelu Visan –P.M.P).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here