Candidatul PNL din Dumbrava duce oamenii la vot cu masina personala

0
362

Marian Apostol, candidatul PNL la primaria Dumbrava este acuzat ca scoate oamenii la vot, ducandu-i pe acestia la sectia de votare cu masina personala.

Apostol a fost filmat in timp ce astepta in masina ca alegatorii sa iasa de la urne, pentru a-i duce inapoi la casele lor.

In imagini se poate observa o Dacie Papuc, cu numarul PH-16-YZB, in care se urca o femeie in varsta, la iesirea din sectie, scrie ph-online.ro.

Candidatul PNL Marian Apostol a fost acuzat că încearcă, în mod mascat, să scoată oamenii la vot, în condiţiile în care acesta „defila” prin localitate cu steagul comunei, iar atunci când se deplasa cu maşina, claxona în mod repetat, ca un „semnal” pentru alegători. În acest context, se pare că acesta ar fi fost blocat în trafic pentru a fi oprit din demersul său evident. Candidatul a sunat la Poliţie, iar oamenii legii l-au amendat cu suma de 580 de lei pe cel care l-a blocat.

Lui Apostol i s-a pus în vedere să nu continue cu acţiunile sale, au precizat sursele noastre. Potrivit acestora, la faţa locului se află jandarmi care asigură ordinea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here