Întâlnirea Trump-Iohannis, sau ce i-a ascuns Iohannis lui Trump

0
404

Donald Trump a recunoscut eforturile făcute de România în ultimii douăzeci de ani, a recunoscut România drept partener, a garantat aplicarea vestitului „Articol 5” și a pus, sper, bazele unei noi cooperări economice. Pentru România, întâlnirea Iohannis-Trump a fost încununarea unei poziții consecvente a României în relația cu SUA și cu NATO mai ales în anii preșidinției lui Traian Băsescu. Cei 2% pentru „Apărare au fost negociați de Traian Băsescu cu toate partidele politice, cu aplicare din 2016, nu 2017 așa cum a hotărât Iohannis de la sine putere, deci avem un an întârziere, cum ar zice domnul Trump, iar acest fapt stă la baza acestei vizite. Măcar în România Iohannis ar putea recunoaște.
Unde a ascuns Iohannis adevărul?
Forțând întrebarea mizerabilă a unui oarecare jurnalist, în care acesta jignea toți politicienii din România, fiind în fața a doi politicieni, Iohannis intuia răspunsul și a vrut să-l folosească în România. Ceea ce a ascuns Iohannis sunt două aspecte:
1″ Lupta Anticorupție” se duce cu încălcarea Drepturilor Omului, care este deja un fapt dovedit prin implicarea serviciilor secrete în justiție și politică, exact ceea ce i se întâmplă și lui Trump în SUA, iar:
2″ Principalul finanțator al organizațiilor „Rezist” din România, este fix același care finanțează organizațiile cu același nume „Rezist” din SUA, și anume George Soros, care fac Manifestații Anti Trump.
Și acum, și pentru derbedeii opăriți, faceți următorul Exercițiu: un/o jurnalist/ă român/că, adevărat/ă, cu sânge în instalație/e, să fi pus următoarea întrebare:
Domnule președinte Donald Trump, ce părere aveți că în România Lupta Anticorupție se duce împotriva adversarilor politici , se face cu încălcarea Drepturilor Omului și este sprijinită financiar prin ONG-URI finanțate de George Soroș?
Vă las pe dumneavoastră să spuneți care ar fi fost răspunsul.
Nu știu ce ar fi vrut să întrebe Bogdan Chireac, care a fost pus imediat la loc de Iohannis, după ce s-a ridicat în picioare și a apucat să spună doar ” Mr President”, doar pentru că nu se înțelesese cu Iohannis-Maior-Helvigh (sau poate se înțelesese, cine știe?), dar o astfel de temă, Securitatea a avut grijă să nu ajungă pe peluza Casei Albe, pentru că răspunsul i-ar fi murdărit gulerul cămășii lui Iohannis și ar fi clătinat statuia pe care i-o fac toți limbiștii. Democrația m-a învățat că minciuna și mizeria nu pot fi ascunse tot timpul sub preș, iar atunci când este scoasă la iveală, îi murdărește prima dată și îi lovește pe cei care au ascuns-o! (Gelu Visan –P.M.P)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here