Connect with us

Actualitate

Donald, pe urmele lui Păun! Cum a ajuns Ploiestiul pe mana unor păcălici

Incisiv

Publicat

pe

Au apus de mult vremurile in care liderii construiau parcuri industriale si giratorii unice in Romania, atrageau investitori si supravegheau lucrarile de racordare a oraselor la reteaua de apa si canalizare. Toate astea au devenit, intre timp, subiecte de studiu in manualele despre cum sa-ti faci treaba atata timp cat esti pe functie de conducere sau, pe scurt, „cum sa nu fi prost ca sa te iubeasca oamenii de rand”.

Schimbul dintre generatii s-a facut, insa, prea brusc. De la inginerii tehnice si planuri studiate si puse in practica am trecut direct la manevre ieftine, iar asta se vede cu ochiul liber la fiecare intersectie nesemaforizata, in fiecare groapa din asfalt si, practic, in mai toate birourile sefilor de institutii publice.

Sa luam, de exemplu, SGU, unde ar fi trebuit sa miroasa a iarba proaspat cosita si a vopsea pentru bancutele din parcuri. Astazi, SGU a devenit un fel de SIPA, ca tot e la moda. Arhive, documente, scannere, whatsapp-uri, pauni si fazani, fara nicio legatura cu activitatea institutiei. Apropos de pauni si de pacalicii care au ajuns sa gestioneze problemele orasului, am aflat ca Donald ar fi pe urmele lui, de cateva zile, urmarindu-l pe la colturi ca sa afle cu ce se ocupa si cu cine se intalneste atunci cand nu e la munca.

Paunul, pasare agera, s-a prins imediat. Donald, specie mai galagioasa, n-a fost in stare sa-si duca filajul la bun sfarsit, ca a fost prins in fapt si dat in vileag. Intriga a pornit de la faptul ca din SGU au „scapat” informatii pretioase la presa, iar Donald il banuieste pe Paun ca ar fi fost hackerul de serviciu. Si uite asa, vorba cantecului, pe banii mei si pe muzica mea, doi asa-zisi barbati au ajuns sa se alerge prin oras ca sa-si scoata ochii pentru niste conversatii pe whatsapp. Gladiatori, nu gluma!

Vai si amar, baieti”. (ph-online.ro)

http://ph-online.ro/politica/item/85728-donald-pe-urmele-lui-paun-cum-a-ajuns-ploiestiul-a-ajuns-pe-mana-unor-pacalici

De 27 de ani obiceiurile „fușăracilor” din administrația publică s-au împământenit strașnic în rutina zilnică și de la micile atenții primite în schimbul unor favoruri și probleme rezolvate prin intermediul unor persoane cumsecade angajate la stat, lăcomia a ajuns să despoaie caracterele oamenilor.

Într-o țară bolnavă în care tovărășia cu afaceriști interlopi, procurori și ofițeri SRI te face să te simți ,,stăpânul tuturor”, unii turbează și se transformă în javre mușcând mâinile celor care i-au hrănit.

Urmând șirul evenimentelor urbane de la Ploiești, după arestarea fostului primar Iulian Bădescu, pe holurile primăriei Ploiești circulau zvonuri despre denunțătorii acestuia, în cauză fiind și numele celor mai apropiați oameni ai săi, finul Tănase Iulian și directroul SGU Ploiești, Constantin Donald.

Despre finul sifonar, Tănase Iulian și despre soția acestuia Tănase Claudia, cea care a folosit tehnică de înregistrare audio pentru a-și înregistra nașa, presa a scos la iveală legăturile apropiate cu procurorul DNA Mircea Negulescu și interesele ascunse pe care aceștia le aveau salivând la averea lui Bădescu.

Cărătorii de geantă, nelipsiți până atunci din biroul și din viața lui Bădescu, oameni cărora fostul primar le-a pus lingura în mâna și i-a promovat până în locuri unde nici în somn nu visau să ajungă, l-au vândut precum Iuda pe Hristos.

Aflați pe cai mari, hârșiți și deja obișnuiți cu traiul de lux, acești băieți nu au mai vrut în ruptul capului să se desprindă de lumea bună a Ploieștiului și făcând pact cu diavolul au bătut palma cu așa-zisul ”ucigaș de destine”.

Constituiți în grup infracțional organizat, politicieni, șefi din administrația locală, afaceriști dubioși, procurori și ofițeri de informații au scos la înaintare persoane fără scrupule numite în funcții importante prin intermediul cărora puteau rezolva orice.

Sensibilul Donald Constantin și un necunoscut, Marian Iordache, sunt doi dintre cei care cred că vocea și talentul îi pot ajuta să ajungă în orice funcție poftesc.

Potrivit CV-ului prezentat pe site-ul SGU Ploiești, Marian Iordache este din Plopeni și în prezent director la o societate cu sediul în Păulești. Acesta și-a început activitatea ca referent în Primăria Plopeni, ulterior ocupând funcța de șef serviciu în administrația locală de la Plopeni. Pentru o perioadă scurtă de un an, Marian Iordache a fost directorul executiv al Uzinei Mecanie Plopeni, ulterior fiind potrivit CV-ului prezentat, director al SC ADASIMA Trading SRL. Coincidență sau nu, aflat în funcția de președinte al consiliului de administrație de la SGU Ploiești, societatea condusă de tovarășul său, directorul general al SGU Ploiești, Donald Constantin, firmele îi leagă strâns, strâns de tot! De ce firmele? Pentru că sunt două! Două surori! Adasima ↔ Masiada, dar în episodul următor vom vedea cum aceste doua cuvinte scrise puțin invers au o foarte mare legătură între ele!

Discuțiile halucinante și idealurile celor doi sunt de groază și au iz penal! Donald Constantin și Marian Iordache se confesează și își mărturisesc în repetate rânduri unul celuilalt aspirațiile pe care le au.

Încă PSD-iști aflați la o șuetă, pe data de 5 septembrie 2016, cei doi visau Don deputat!

Marian Iordache: Vrei deputat? Am auzit că ești în cărți. Nu zici nimic?

Donald Constantin: Unde p… mea ai auzit?

Aflați pe val, cei doi pun Ploieștiul la cale și cu pilele lui Don în spate, Marian Iordache din calitatea sa de membru în CA-ul de la TCE Ploiești încearcă să influențeze numirea directorului TCE Ploiești după cum îi dictează Donald Constantin.

Cum a căzut Cristian Iancovici?

Marian Iordache: Mă sună Ionică. Nu i-am răspuns și am vb și cu O. (alt membru C.A. la TCE) să nu-i răspundă.

Mă sună Iancovici, dar nu răspund. Vrea să facă ce am vorbit noi azi

Donald Constantin: Nu răspunde

Marian Iordache: Ok. Luni ședință pentru desemnarea membrilor AGA

Donald Constantin: Știu

Marian Iordache: Gata. Nu mă mai sună nimeni

Donald Constantin: Ca-n viață. Ești bun cât au nevoie, după, p…

Marian Iordache: Am refuzat eu post de director, dar cuvântul e cuvânt. Știu cel mai bine asta…

Voia pe 4 ani prelungire (n.r. Cristian Iancovici director TCE)

Mă gândeam că dai și tu o sticlă de vin cadou, dar…

Donald Constantin: Cui?

Marian Iordache: Mie, că doar e ziua mea (8 septembrie 2016)

Donald Constantin: Am văzut, ai dispărut imediat

Marian Iordache: Am servici

Donald Constantin: Daaa

Marian Iordache: Te iert. Îmi dai mâine sau anul următor

Donald Constantin: Mâine

Marian Iordache: Ok. Vezi cum se învârte roata?

Donald Constantin: Cam da

Zilele de foc în care s-a decis soarta direcotrului TCE, (11 – 12 septembrie 2016) sunt pentru cei doi subiect de combinații rapide în AGA și CA.

Marian Iordache: Vorbim după ședință să vedem cine e în AGA

Donald Constantin: Un ALDE și un PSD

Marian Iordache: Așa e peste tot?

Donald Constaintin: Nu. Și la Hale

Marian Iordache: Depinde ce majoritate o să se facă în consiliile de administrație la ambele. E problemă la TCE cu AGA PNL. Consiliul de administrație e ok

Donald Constantin: Nu mă! AGA la TCE = unul ALDE și unul PSD

Marian Iordache: E bine. Nu am înțeles. Soco ce face, se roagă de noi?

Donald Constantin: Treaba lui. Și mai e unul de la SGU

Marian Iordache: Așa se învârte roata că și lui am să-i spun ceva. Îl știu. Toți care au fost împotriva mea cu RASP-ul au ajuns la mâna mea. Vorba lui Toma Caragiu… Așa e în tenis (n.r. Marian Iordache a fost pentru o scurtă perioadă și director interimar la RASP Ploiești)

A doua zi…

Marian Iordache: S-a stabilit AGA?

Donald Constantin: Da. Unul ALDE și unul PSD. La Hale și SGU. Și doi PNL la TCE și a rămas Comendant să facă rocada cu Ovidiu

Marian Iordache: Aha. Cred că mă duc la Hale, că la TCE e belea

Donald Constantin: E Fane la Hale (Ștefan Dănescu, consilier municipal PSD)

Marian Iordache: Pentru tine e rău. Ăla nu face nimic. E bine cu Fane

Donald Constantin: Mai bine decât cu Ovidiu. Ăsta face campanie prin SGU

Marian Iordache: Să facem repede AGA, să dăm drumu la treabă

Donald Constantin: Ok

Marian Iordache: Vin mâine la tine

Donald Constantin: Ok

Marian Iordache: Come știe? Că te trezești, că nu vrea, că la tine e de muncă

Donald Constantin: Nu prea are încotro. Știe. I-am zis astăzi

Marian Iordache: Asta e. Salariul lui cu avizul CA

Donald Constantin: Eu îl pot angaja? Parcă eu îl propun și primesc avizul CA-ului

Marian Iordache: Cu avizul de la CA

Donald Constantin: Trebuie să aștept până am CA

Marian Iordache: Se face repede dacă ai AGA. Îi faci mandat?

Donald Constantin: Nu

Marian Iordache: Atunci fără avizul CA scoți postul la concurs

Donald Constantin: E riscant

Marian Iordache: Da. Mai bine cu CA-ul, ca la Ovidiu, l-am numit după tine. Come nu are studii. A făcut zootehnie. E riscant cu concurs.

Donald Constantin: Trebuie făcut AGA urgent să te numească director la TCE

Donald Constantin: Care AGA?

Marian Iordache: La tine

Donald Constantin: Nu. Trebuie să așteptăm 5 zile

Marian Iordache:Vineri sunt 5 zile. Hotărârea consiliului local să fie făcută

Donald Constantin: Ok

Două zile mai târziu…

Marian Iordache: Am auzit că s-a dus Ovidiu să se plângă la Cristi (Cristian Ganea). Și Dan Dinu (n.r. directorul ASSC) s-a dus la el, dar nu știu de ce. Bănuiesc să-l întrebe de ce nu mai răspunde de ASSC

Donald Constantin: Probabil

Marian Iordache: Nu poți să explici? De Ovidiu. De Dan nu mă interesează.

Donald Constantin: Da

Marian Iordache: A fost și Dan la ședință?

Donald Constantin: Nu. Doar Biroul Municipal (PSD Ploiești)

Marian Iordache: Ok

Donald Constantin: A venit, l-au băgat la dirigenție și a plecat. Și pe Comendant

Marian Iordache: Asta e.

Ionică nu se potolește cu TCE. Îl sprijină pe Iancovici să acționeze în instanță

Donald Constantin: Pe CA?

Marian Iordache: Suge p…, că i-a expirat mandatul. Da. A făcut un proces verbal pe nașpa să ne bage la înaintare pe mine și pe O., dar nu îi merge. Soco e în fiecare zi la TCE

În timp ce televiziunile făceau turul nasoalelor lui Portocală & Co. și băieții noștri erau interesați despre ce se vorbea de „fratele lor”

Donal Constantin:  I-ai văzut pe RTV pe Ghița cu Savu?

Marian Iordache:Nu, ce au zis?

Donald Constantin: Vorbeau de Negulescu, George, Cantemir

Marian Iordache: S-a luat Savu de Negulescu

Donald Constantin: Amândoi

Marian Iordache: Când făceau legea cum era? Le e frică că rămân fără imunitate

Donald Constantin:  A început circul

La două zile distanță o altă discuție…

Marian Iordache: A fost dezbatere pe RTV cu Ghiță, Savu, s-au arătat poze cu Negulescu de la nunta lui Tănase, finul lui Bădescu

Donald Constantin:  Au apărut online. O să iasă scântei mari

Marian Iordache: Eu am văzut la TV. E sigur că iese scandal

Donald Constantin:  Îți dai seama, că i-a atacat familia lui Negulescu (n.r. procurorul Mircea Negulescu)? Și nu cred că stă ăla cu mâinile în sân, doar îl știi…

Marian Iordache: Da, au zis că se culcă cu toate. Sunt disperați că pierd imunitatea.

Am auzit că Iancovici vrea să-și depună dosarul pentru concurs la TCE

Donald Constantin:  Treaba lui, oricum e pierzător din start, să-și depună

Marian Iordache: Daca Socoleanu nu mai e în cărți să vezi bătaie pe post. Vorbește cu Cristi Ganea. Vezi că Ionică Ion (n.r. consilier județean) joacă strâmb

Donald Constantin:  Așa a jucat de prima dată

Marian Iordache: Ședința de luni e tot la CJ

Donald Constantin: Nasol… Aia e

Marian Iordache: Eu am cuvânt și nu mai sunt de acord să se desfășoare ședința acolo. Nu îmi e frică de nimeni.

Donald Constantin: Nu acceptați! Aveți sală la TCE, ce idiot a venit cu ideea la Județ?

Marian Iordache: Probabil se va numi al 5-lea membru și se va schimba votul… Ionică Ion

Donald Constantin: Nu acceptați!

Marian Iordache: Ok boss

Donald Constantin – parlamentar sau primar?

Marian Iordache: Te-au propus la parlament?

Donald Constantin: Nu s-a discutat asta

Marian Iordache: De ce?

Donald Constantin:  Aștept 4 ani

Marian Iordache: Scrie presa că Botez (n.r. George Botez – consilier local PSD) nu mai e în cărți

Donald Constantin: Care presă?

Marian Iordache: Peste 4 ani te vreau primar. Parcă Observatorul. Și Marilena Stanciu a zis că semeni cu Mazăre de la Constanța, schilod și curvar

Donald Constantin: Ce să zic, problema lor

Marian Iordache: Acum ai și experiență în administrație

Vezi că Ovidiu Negulescu a întrebat azi dacă el ca director poate să facă parte și din Consiliul de Administrație că mai e un loc liber

Marian Iordache: Am zis că fără contract de mandat NU

Donald Constantin: Unde, la Hale?

Marian Iordache: Nu, la SGU. Nu știe că îl schimbăm?

Donald Constantin: Să fie la Hale și în CA la noi

Marian Iordache: E posibil să se fi gândit la asta, dar din postura de director la SGU. Nu știe cum să îi măresc salariul

Mâine am ședință cu AGA de la TCE, la CJ. Cred că fac spectacol după ce numim ultimul membru că o să am 4 din 5 voturi, șterg cu ei pe jos. Roata se învârte și nu pot să aplic legea lui “Ohm”.

Donald Constantin:  Așa și trebuie, dă-le peste bot

Marian Iordache: Ăsta e ghinion cum spunea Iohannis. Vii la servici mâine?

Donald Constantin:  Cred că da, să văd cum mă trezesc. Depinde ce chef am

Marian Iordache: Bine vorbim după ce termin eu.

Ovidiu se da pe langa tine? Când se vedea director general cum era?

Donald Constantin: Frumos

Marian Iordache: Nu ținem ședința de CA la SGU săptămâna asta poate se face transferul nu vreau sa-i maresc salariul. Vezi cu Trican că joacă strâmb, se făcea că nu ştie cine e doamna Scarlat (n.r. expert contabil, membru CA SGU, contabila personală a lui George Stanciu)

Donald Constantin: Adică?

Marian Iordache: O să vezi la vot

Mâine la 9 mă duc la TCE cu AGA şi primarul că le-a blocat ANAF conturile şi sunt în imposibilitate de funcţionare, mare minune să nu declanşăm mâine procedura de insolvență. La tine întârzii

Donald Constantin: Ştiu

Marian Iordache: E belea că se aprobase mărirea de capital şi dacă se dau banii îi ia ANAF şi tot nu sunt suficienţi. Aici a adus Iancovici societatea.

Ovidiu pleacă el sau îl demitem prin CA? Cum s-a angajat, aşa pleacă

Donald Constantin:  Aşteptăm…mai lasă-l să spere.

Marian Iordache: La tine e parfum faţă de ce e la TCE

Am auzit că mâine la CA, Ionică vrea să-l propună pe Iancovici interimar

Donald Constantin: Ok

Marian Iordache:  Dacă nici în situaţia asta nu se potoleşte, înseamnă că îl are la mâna Iancovici cu ceva.

Donald Constantin: Nu e sănătos Ionică, să o sugă

Marian Iordache: M-a sunat şi liderul de sindicat şi un membru din CA, e sigură treaba, ca și rezolvată.

Donald Constantin:  Da, foarte bine!

Marian Iordache: Tu ştii că eu sunt nebun. Să vezi ce fac mâine, dacă vreau preiau eu interimatul și apoi mă piș pe ei

Donald Constantin se amuză copios!

Marian Iordache: Iar apar în phonline

Donald Constantin: Site de doi bani!

Marian Iordache:  M-am întâlnit cu Nelu Gheorghe la RASP. Zicea că a mărit el salariile la directorii de la SGU şi nimeni nu i-a dat o sticlă de ceva

Donald Constantin:  Îi dau eu … o pu…

Marian Iordache: Şi eu am auzit că vorbeşte aiurea. Şi Andrei Gheorghe la fel. Ăştia doi se visau directori la SGU

Donald Constantin: Cam da, doi păcălici, dă-i în colo, nu sunt de nivelul nostru

Marian Iordache: Cred că ăştia sunt puşi să ne încurce de garda veche care a plecat, oamenii loiali lui Bădescu

Donald Constantin: Nu. Sunt disperaţi

Marian Iordache: După putere?

Donald Constantin: Da

Marian Iordache: Să-i f… în gură de retardaţi! Dacă unul dintre ăştia ajunge undeva, ne-am nenorocit! Să stea dracului la pensie, să mai lase şi tineretul

Donald Constantin:  Mă iei la mișto? Păi noi mai suntem tineri? Să ne lase pe noi, nu șobolanii tineri

Marian Iordache: Până la urmă cu Ovidiu cum rămâne?

Donald Constantin: Aşteptăm

Marian Iordache: Dă-l dracu în p… mea de nesimţit, mă uitam şi azi la el, e jalnic

Donald Constantin:  Asta e. Așa a fost mereu, dar nu am avut ochi să vedem… Mai așteptăm. Cred că îl ține în brațe Vlăduț și familia lui

Marian Iordache:  Ovidiu e în toate pozele lângă Dobre ieri (n.r. Serbările Toamnei) era lângă Ganea și îmi asum eu demiterea lui dacă la toţi le este frică

Donald Constantin: Așteaptă!

Marian Iordache: Dacă primesc verde, în 30 de secunde îl aranjez

Mâine (11 octombrie 2016) e CA la TCE, situaţia e critică, aş propune deschiderea procedurii de insolvență. Trec mâine dimineaţă să vorbesc cu Cristi

Donald Constantin: Ok. Propune insolvența şi să se consemneze în procesul verbal, şi să se voteze

Marian Iordache: Dacă nu iau măsuri, mă fac părtaş că e un termen de 30 zile

Donald Constantin: Fă ce am spus și ce am vorbit, dacă vrei să ne fie bine!

Marian Iordache: Ok, dar îmi e frică că trece propunerea

Donald Constantin: Aia e, intră în insolvență și se ocupă alții să o salveze. Te scoţi tu la o adică.

Marian Iordache: Da, dar numai aşa, că dacă cere un creditor insolvența se consideră că am ştiut şi că nu am luat măsuri

Referitor la teama acestora de a ajunge pe primele pagini ale ziarelor și publicațiilor online, aceștia își făceau probleme cum au ajuns anumite documente din cadrul CA al SGU la publicația online Observatorulph.ro

Marian Iordache:  Toate documentele de la punctul 10 sunt pe Observatorul

Donald Constantin: Ştiu şi care e problema? Niște proști, retarzi

Marian Iordache: Cine dracu le dă, asta e problema

Donald Constantin:  Mda, o mirosim noi…

Marian Iordache: Neapărat trebuie

Discuțiile despre soarta TCE continuă…

Marian Iordache: Mâine (21 octombrie 2016) e AGA la TCE. Cred că mă revocă. Eu am propus şi prelungirea şi intrarea în insolvență. A făcut ăla spume. Teodora Marin a ieşit din şedinţă

Donald Constantin: Să te revoce, ce motiv au?

Marian Iordache: Situaţia financiară dezastruoasă. Am dat notă explicativă pentru AGA de mâine

Donald Constantin:  Vrei să apară un articol cu presiune pe CA? Aranjez cu George la republikanews, sau cu Stavri la incomod. Notă explicativă pentru ce?

Marian Iordache: Lasă până mâine să vedem ce se întâmplă, că au cerut explicaţii cu motorina şi Curtea de Conturi. Dacă mă revocă am copii după procesele verbale cu tot. Dacă votează Trican revocarea, ai rămas fără director economic. Eu îi cer revocarea de la SGU

Donald Constantin: Să revoce ce?

Marian Iordache: CA-ul de la TCE că ea e în AGA

Donald Constantin: Problema ei. La ce oră e şedinţa? Lasă că vorbesc eu cu ea, îi spun ce și cum, iar dacă nu se conformează, vedem cum facem și o schimbăm

Marian Iordache: Dacă se strâng la 10, o să mă duc şi eu. Dacă se amână te sun

Donald Constantin: Ok. O sun acum pe Trican, sau mai bine mâine la 9:45, să nu aibă timp să gândească prea mult?

Marian Iordache: Sun-o mâine. O să-ţi povestesc de la ultima şedinţă CA de la SGU când vii

Donald Constantin: Ok

Trei zile mai târziu…

Marian Iordache: E belea cu AGA de la TCE. Se fac presiuni pentru demiterea CA-ului. Mâine întârzii la tine, dar când vin să vezi ce-i fac lu Trican, care acolo le ştie pe toate şi la SGU le uită, asta e dracu gol

Donald Constantin: Să te văd de ce ești în stare, că asta are gura mare.

Discuții despre sentințe, posturi și demisii politice

Marian Iordache: Mircea Cosma 8 ani și Vlad 5 ani cu executare. Decizia nu e definitivă…

Donald Constantin: Să se ducă la pușcărie, să se obișnuiască și în altfel de condiții, prea au dus-o regește toată viața. Poate le găsește ceva și la doamne. Oricum, lu Andreea nu o să-i facă nimic, e feblețea lui Porto’.

Marian Iordache: Îl face praf Stavri pe Dobre în Incomod. Mă oftic, că acum e cu noi…

Am auzit că ai fost pe la sediul PSD. Ce ai mai căutat acolo?

Donald Constantin:  Să văd dacă își face apariția unul dintre cei care și-au dat demisia.

Marian Iordache:Și?

Donald Constantin: Nu a apărut nimeni. Dacă vezi pe cineva din cei pe care îi ști, că intră în sediul PSD, să mi-i dai pe foaie, ca să scăpăm de ei

Marian Iordache:  Angajați?

Donald Constantin: Și angajați. Pe cine vezi.

Marian Iordache: Eşti în toate ziarele

Donald Constantin: Frumos, sunt vedetă.

Marian Iordache: Plânge Fane după tine. Ganea ce zice?

Donald Constantin: Vezi că a dat interviu în republikanews. A dat-o frumos. Trebuie să-l convingem să vină după noi. Încă nu e hotărât.

Marian Iordache:  Cred că o să plece destui după tine, PSD Ploieşti o să fie varză, de aia ar vrea să plece și Cristi. Cu organizația destrămată, ce să mai facă. Mai e şi ziua lui mâine. I-ai stricat-o

Donald Constantin:  Îi duc o sticlă cu vin

Marian Iordache:  Desfăcută

Donald Constantin: Goală

Marian Iordache: Poate ne cinsteşte să-l luăm cu noi

Donald Constantin: A dat Dragnea interviu cu demisiile de la Ploiești. A zis că nu știe nimic

Marian Iordache: Ești tare, ai ajuns la nivel naţional, poți să candidezi la președinție

Donald Constantin: De unde știi?

Marian Iordache: Dacă se interesează Dragnea, nu crezi că s-a ajuns acolo?

Donald Constantin: Unde ai citit?

Marian Iordache: Nu am citit, ştiu

Donald Constantin: De unde?

Marian Iordache: Vorbim mâine

Donald Constantin: Fin, naș, văr,…

Marian Iordache: Da (n.r. Marian Iordache are o rudă în cadrul Curții de Apel Ploiești, care îl informează cu privire la acțiuni legale asupra anumitor persoane din lumea politică, administrativă sau de interes pentru cei doi).

Putem şi noi să facem o aroganță, să mă duc eu în locul lui Trican în AGA la TCE

Donald Constantin: Stai să vedem ce iese mâine

Marian Iordache: Cum a votat Trican? Eu revocat nu mai pot face parte din CA-uri 5 ani, dar îi dau în judecată.

Ai văzut ce face ALDE?

Donald Constantin: Ce?

Marian Iordache: S-a dat cu PNL la ultima şedinţă de CL. Bine că am plecat

Donald Constantin: Să-mi pregăteşti o listă cum și cu cine eşti, să facem nişte liste separate cu ai tăi, să vedem unde îi angajăm. Am discutat de câteva posturi cheie pe la Conpet, Garda de Mediu și în Primărie. Trebuie să strângem rândurile

Marian Iordache: Ok

Donald Constantin: Pe la muncă, să-i tragi de limbă, ştii tu, cum făceam noi la PDL

Marian Iordache: Da

Donald Constantin: Da da, te doare-n p…

Marian Iordache: Nici măcar, pot să aduc oameni şi de la Păuleşti şi de la Plopeni, care sunt ai mei şi dacă le spun, votează şi UDMR. Fac o listă cu ţiganii mei de la Rosal? Le promit că după alegeri le dau ore suplimentare o lună și vorbesc mai sus să le și plătească.

Ne-am dat demisia de la TCE

Donald Constantin: Da, spune-le că le mărești și salariul. Foarte bine. Câţi v-ați dat demisia?

Marian Iordache: Avantajul e că pot să mai fac parte din CA-uri. Întreab-o pe Trican ce s-a hotărât la TCE.

Am intrat în campanie. Rupem mai mult de jumate din ASSC cu nevastă-mea.

Donald Constantin: Să te văd!

Marian Iordache: O să vezi! Inclusiv Dana Chiva, care ziceai tu că e nevastă-mea.

 

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

EXCLUSIV/ALBU FELICIA ISABEL. ASOCIATIILE, PREJUDICIEREA BUGETULUI SI LEGATURILE CU POLITICUL

Incisiv

Publicat

pe

De

I. La alegerile locale din anul 2012, ALBU FELICIA ISABEL a sprijinit formatiunea ALDE in campania electorala, fiind in prietenie mare cu Gratiela Gavrilescu.

 1. Dupa acest sprijin, rasplata nu s-a lasat prea mult asteptata. Cu concursul lui “El comandante”, directorul general “suspendat” al Politiei Locale Ploiesti (omul Gratielei Gavrilescu). ALBU FELICIA ISABEL a reusit sa prejudicieze aceasta instiututie din poziţia de prestator de servicii de pregătire/formare profesională angajată / reprezentantă la ASOCIATIA PENTRU SPRIJIN SI TRAINING RESURSE UMANE (A.S.T.R.U.) şi ASOCIATIA „SANSE LA UN VIITOR MAI BUN”.

     Cauza se afla pe rolul DNA – Serviciul Teritorial Ploieşti şi face obiectul dosarului nr. 255/P/2015 în care s-a început urmărirea penală.

Reamintim ca, prin REFERATUL DE NECESITATE nr. 1098 / 30.06.2015, semnat indescifrabil pentru sef Serviciu resurse umane, juridic, contracte, procedure, s-a solicitat si obtinut aprobarea pentru efectuarea de catre 31 cursanti, in perioada iulie – august 2015 (cu mentiunea „conform anexelor”) a “unor programe de formare profesionala/perfectionare, destinate dezvoltarii competentei si aptitudinilor necesare cresterii calitatii rezultatelor obtinute in exercitarea atributiilor”, costul estimativ fiind de 000,00 lei.

Semnatura apartine numitei MANOLACHE ROXANA, consilier juridic in cadrul serviciului sus amintit, iar aprobarea a fost data de GHEORGHE CARMEN DANIELA, director general al Politiei Locale Ploiesti.

Sintagma „conform anexelor” face trimitere la 3 (trei) coli format A4, nedatate, nesemnate, in care, tabelar, sunt nominalizati nu numai cursantii propusi, dar si, deja, elemente care nu puteau fi cunoscute in acea faza, respectiv:

 • – perioadele concrete, efective de desfasurare;
 • – locatia / hotelurile in care urma sa aiba loc fiecare curs („RIO” – Jupiter, „RALUCA” – Venus, „LIDO” – Mamaia), toate identice ofertei care va fi fost declarata castigatoare – celei a Asociatiei „Sanse la un viitor mai bun ”.
 1. A doua zi, pe 2015, s-au inregistrat la secretariatul Politiei Locale Ploiesti doua oferte:

– cea cu nr. 1647/01.07.2015 a ASOCIATIEI „SANSE LA UN VIITOR MAI BUN” semnata de numitii ALBU ANDREI – presedinte Consiliu Director si ALBU FELICIA ISABEL – persoana de contact cu telefon 0724(******), oferta care indica exact hotelurile din anexele la REFERATUL DE NECESITATE;

– cea cu nr. 1648/01.07.2015 a ASOCIATIEI PENTRU SPRIJIN SI TRAINING RESURSE UMANE (A.S.T.R.U.), care nu are mentionate datele de identificare[2], semnata de LAZAR VALENTIN – presedinte si aceeasi ALBU FELICIA ISABEL persoana de contact cu telefon 0724(******) (care ofera locatii in Eforie Nord – hotel „IBIZA”, Saturn – hotel „CERNA” si Cap Aurora – hotel „MAJESTIC”);

Se sustine ca ar mai fi fost depusa si o a treia oferta, a „HARRISON CONSULTING” SRL, inregistrata la nr. 1646/01.07.2015, dar care nu a fost transmisa de respectiva entitate, nu este semnata si nici datata, nu are adresa de insotire, ci a fost listata de una din persoanele implicate din Politia Locala Ploiesti (probabil de Manolache Roxana, deoarece facturile privind contravaloarea serviciilor efectuate de firma castigatoare le-a adus personal la secretariat pentru a fi inregistrate, locatie in care a mentionat ca „le-a primit prin posta, la adresa de domiciliu”), din internet, pentru a se intruni, formal, numarul minim de trei oferte. De altfel, aceasta asa-zisa oferta nu este dedicata, documentatia listata fiind, de fapt, o prezentare generala exhaustiva a firmei, cu toate tipurile de cursuri pe care le ofera, niciunul pe profil „ordine publica, paza si control la institutiile publice locale”. Este foarte posibil ca „HARRISON CONSULTING” nici sa nu cunoasca ca a participat la o astfel de procedura de achizitie publica.

 1. In aceeasi zi cu primirea „ofertelor”, 2015, a avut loc la sediul Politiei locale Ploiesti sedinta de lucru a Comisiei de analiza a oportunitatii incheierii contractelor de achizitii publice stabilita prin Decizia nr. 91/05.06.2015, care s-a intrunit in urmatoarea componenta:

Presedinte

Teodorescu Florin – sef Birou comercial (Bravo Teo, probabil de asta va duceti la ziua de nastere a urmaritei penal? Sunteti cum bate vantul? Pacat…);

Membri:

– Manolache Roxana – consilier juridic in cadrul Serviciului resurse umane, juridic, contracte, proceduri;

– Constantinescu Camelia – politist local in cadrul Biroului protectia mediului;

– Tatu Loredana – politist local in cadrul Biroului disciplina in constructii si afisaj stradal;

– Dumitrescu Lavinia – sef Birou relatii cu publicul, comunicare si managementul calitatii;

– Popa Mihail – armurier in cadrul Biroului administrativ, logistica si sanatate si securitate a muncii;

– Buligescu George – sef Birou ordine publica I;

– Soare Mihaela – consilier in cadrul Biroului financiar – contabilitate;

– Francu Melania – politist local in cadrul Serviciului Disciplina in constructii, afisaj stradal si protectia mediului;

Secretar:

– Zafiu Mihaela – consilier juridic in cadrul Serviciului resurse umane, juridic, contracte, proceduri.

Comisia a stabilit ca oferta cea mai avantajoasa este cea prezentata de Asociatia „Sanse la un viitor mai bun” inregistrata cu nr. 1647/01.07.2015.

 1. Aspectul ca locatiile din oferta declarata castigatoare pe 01.07.2015 erau cunoscute din 30.06.2015, data intocmirii si aprobarii REFERATULUI DE NECESITATE si a ANEXELOR la acesta.
 2. Sub aspectul infractiunii de luare de mita: directorul general GHEORGHE CARMEN DANIELA a primit din partea ASOCIATIEI „SANSE LA UN VIITOR MAI BUN”, pentru sine, fiica sa si prietenul acesteia (3 persoane), foloase necuvenite materializate intr-un sejur complet (cazare in camere single si una dubla pentru 7 nopti / 8 zile) in perioada 12 – 19.08.2015, la hotelul „LIDO” din Mamaia.

Valoarea foloaselor, conform ofertei, a fost de 8295 lei (3 x 2765), la care se adauga contravaloarea meselor (3 persoane x 3 mese/zi x 8 zile).

 1. Secretara Comisiei, ZAFIU MIHAELA – consilier juridic in cadrul Serviciului resurse umane, juridic, contracte, proceduri, a fost recompensata cu un sejur gratuit pe Litoral, intr-una din locatiile unde au fost organizate aceste cursuri.
 2. Liderul uneia din organizatiile sindicale constituita la nivelul Politiei Locale Ploiesti, FANAREANU DRAGOS (sef Birou ordine publica II) a beneficiat – pentru a nu denunta frauda – tot de un sejur, in aceleasi conditii.
 3. Diferit de caracterul fraudulos al intregii proceduri de achizitie publica, inteleg sa evidentiez si totala lipsa de utilitate / eficienta a acestor asa-numite „cursuri de perfectionare profesionala”, prin ducerea acestora in derizoriu.

Astfel, printr-o adresa (probabil transmisa prin e-mail), ALBU FELICIA ISABEL (care indica calitatea de „coordonator formare”) aduce la cunostinta conducerii Politiei Locale Ploiesti ca hotelul „RALUCA” din statiunea Venus nu ofera conditii corespunzatoare de cazare si masa, motiv pentru care cursurile din perioada 26.07 – 02.08.2015 au fost relocate la hotelul „DELTA” din Jupiter care – pentru buna desfasurare a cursurilor de perfectionare profesionala pe profil ordine publica si paza / control obiective – a oferit:

►la restaurant – ambianta romantica, momente comice, muzica (canzonete italiene, chansonete frantuzesti de pe malurile Senei), dans, magie, animatori si o atmosfera intima, teatru pentru copii cu eroi din basme si desene animate;

►pe plaja – amenajari speciale pentru mamici, tatici si bunici;

►in Parcul Copiilor „Baby Land” – tobogane, plase elastice, curse cu obstacole, iar ca invitati speciali in fiecare seara tematic pe Batman, Spiderman, zana Ariel, pirati si indieni.

Intreaga suma a fost cheltuita din bani publici pentru cate un concediu pe Litoral in vara anului 2015 al unor angajati anume selectionati (peste 31, la care se aduga persoane din afara institutiei), petrecut sub pretextul participarii la cursuri de perfectionare profesionala, servicii care nu s-au prestat in realitate.

S-a creat aparenta de legalitate a procedurii simplificate de cerere de oferte reglementata de art. 124 si urm., coroborat cu art. 19, toate din OUG nr. 34/2006, deoarece:

– doua oferte apartin, practic, unor entitati aflate in intelegere si conduse de aceleasi persoane;

– a treia oferta nu a existat de fapt;

– intreaga procedura s-a derulat in doua zile: 30.06.2015 si 01.07.2015, castigatoarea fiind deja cunoscuta dinainte;

– serviciile de formare / perfectionare profesionala nu s-au prestat, intocmindu-se documente fictive care ar atesta efectuarea cursurilor.

GHEORGHE CARMEN DANIELA, fosta MUSAT, actualul director general “suspendat” al Politiei Locale Ploiesti, a detinut, in perioada mandatelor fostului primar PSD al Municipiului Ploiesti, Calota Emil (2000-2008), functiile de sef Serviciu Control si, apoi, de director al Directiei Control si Relatii Publice a Primariei Ploiesti. ALBU FELICIA ISABEL i-a fost subordonata, fiind incadrata, in aceeasi perioada, pe functia de referent la Serviciul control si libera practica din structura directiei susmentionate.

 

De la ALDE la P.M.P, de la Gratiela Gavrilescu la Catalina Bozianu

 1. In alegerile locale din anul 2016, ALBU FELICIA ISABEL a fost implicata alaturi de Catalina Bozianu in campania electorala a PMP Prahova, afisand fata de aceasta o prietenie suspecta.

Nici de aceasta data “rasplata” nu s-a lasat prea mult asteptata.

ALBU FELICIA ISABEL a luat “examenul” la CSM Ploiesti.

Entitatea ale cărei patrimoniu şi interese au fost păgubite/lezate este Clubul Sportiv Municipal Ploieşti (CSM), structură sportivă de drept public organizată sub autoritatea Consiliului Local al Municipiului Ploieşti (HCL nr. 108/31.08.2004 şi Legea nr. 69/2000 privind educaţia fizică şi sportul) şi coordonată de Primarul Municipiului Ploieşti.

Raporturile juridice stabilite de CSM Ploieşti cu FUNDAŢIA CENTRUL de FORMARE APSAP FUNDAŢIA CENTRUL de FORMARE APSAP (CIF _____, cu sediul în Bucureşti, str. Ştefan cel Mare nr. _), bl. _, sc. _, ap. _, Sector _) este ofertanta pe care numita ALBU FELICIA ISABEL, şef Birou achiziţii publice şi organizare competiţii la CSM Ploieşti, a propus-o prin Referatul nr. 4346/06.07.2017 să i se atribuie serviciul Cursuri de perfecţionare profesională prin achiziţie directă.

   Serviciile au inclus formare profesională pe 2017 şi pachet servicii hoteliere pentru 25 de persoane.

Menţionăm că Nota justificativă privind valoarea estimată şi aprobare achiziţie directă nr. 3801/16.06.2017 este un fals material, modificându-se vizibil / grosolan data şi nr. documentului. Atât ofertele FUNDAŢIEI CENTRUL de FORMARE APSAP cât şi celelalte documente interne ale CSM Ploieşti (rapoarte, referate, note justificative) în legătură cu această achiziţie, sunt întocmite concordant, în înţelegere, pentru a crea aparenţa de legalitate, respectiv de respectare a Legii nr. 98 / 201 privind achiziţiile publice, observându-se eforturile conjugate ale mai multor salariaţi de a favoriza unicul ofertant, FUNDAŢIA CENTRUL de FORMARE APSAP.

„Perfecţionările” au avut loc în lunile iulie-august 2017, în următoarele „centre” de pregătire:

MAMAIA – HOTEL GRAND ASTORIA, HOTEL COMANDOR AMIRAL ORFEU,

EFORIE NORD – HOTEL STEAUA DE MARE

COSTINEŞTI – VOX MARIS GRAND RESORT

BĂILE FELIX – HOTEL PRESIDENT

POIANA BRAŞOV – HOTEL ALPIN

Valoarea integrală totală plătită depăşeşte cuantumul pentru care legea prevede încredinţare directă. În secundar, este necesar a se evalua utilitate şi oportunitatea unor astfel de cheltuieli, în condiţiile în care situaţia financiară a clubului este precară, s-a aflat în incapacitate de plată / încetare de plăţi.

Surse judiciare au confirmat ca s-au conexat cele doua dosare si urmarirea penala va incepe si pe alti membrii din comisia de achizitii de la Politia Locala Ploiesti.

 

COINCIDENTE SAU “SUSPICIUNI REZONABILE” IN LEGATURA CU OAMENII DEPUTATULUI CATALINA BOZIANU, SEFA PMP PRAHOVA

 1. CSM Ploiesti semneaza la data de  23.05.2017 contractul nr 72 cu firma SOFEXPERT PROJECT SRL, cu sediul in comuna Sirna, pentru “lucrari de reparatii tencuieli interioare si exterioare la pereti si tavane special cu infiltratii” si nicidecum pentru reabilitarea totala a Bazinului Vega Ploiesti asa cum au fost pacalite autoritatile.

Sa va tineti bine! Omul din spatele acestei firme era membru P.M.P. la data semnarii contractului. Valoarea contractului semnat este nici mai mult, nici mai putin de 441.111,61 lei fara TVA, in urma actului aditional nr 1 semnat, IN MOD DUBIOS, la aceeasi data cu semnarea contractului, respectiv 23.05.2017.

Ce este interesant? CSM Ploiesti semneaza un alt contract cu aceeasi firma pentru stadionul “Ilie Oana” din Ploiesti.

La fel ca si in cazul Bazinului Vega din Ploiesti, vechea conducere (Decu Crangasu) a C.S.M Ploiesti a trebuit sa aloce alti bani in afara contractului pentru a remedia starea stadionului declarat neconform de catre I.S.U Prahova. Totul pe bani publici. Culmea, Catalina Bozianu stia si era disperata ca aceasta firma nu avea autorizatie de constructie si spera sa nu afeteze imaginea P.M.P.

Declarația data reporterilor ziarului Incomod, de către Decu Crângașu, este spumoasă:

 1. Un alt “om” al deputatului Catalina Bozianu a luat “examenul” la Politia Locala Ploiesti

Petrescu Bogdan, secretar general al PMP, mana dreapta a deputatului Catalina Bozianu a luat “examenul” la Politia Locala Ploiesti, la Ordine Publica I, fapt descris de Incisiv de Prahova la vremea respectiva, probabil prin metoda “Mocanu Isabela Gabriela si Adrian Vaida”, metoda de succes in aceasta institutie. Din comisie a facut parte celebra Mocanu Isabela Gabriela si dupa “castigarea” concursului de catre concubin – au plecat impreuna la Gura Humorului. O fi dat si el spaga 1000 de Euro? Deci, nu este de neglijat  faptul ca, fostul secretar general al PMP este actualul “concubin” al sefei Oficiului Juridic din Politia Locala Ploiesti, Mocanu Isabela Gabriela si pentru el se “pregatise” un concurs prin care acesta sa devina seful la Serviciul de Interventie (mascati) din aceasta institutie, tot prin aceeasi metoda déjà patentata.

De ce am dat toate aceste legaturi “periculoase”? In contextul in care organele de cercetare penala intentioneaza sa inceapa urmarirea penala impotriva lui Albu Felicia Isabel, aceasta lanseaza si se lauda in spatiul public ca are o anumita “protectie” conferita de prietena sa Catalina Bozianu, deputat in Parlamentul Roamaniei si sefa PMP Prahova. Printre aceste aberatii lansate de Albu Felicia Isabel reiese si faptul ca, intentioneaza sa arunce toata vina pe fostele conduceri ale CSM Ploiesti, respectv ale Politiei Locale Ploiesti (asa cum a procedat si la Garda Financiara si/sau Corpul de Control al Primariei, etc) si, totodata ca isi va continua prejudicierea altor institutii nestingherita.

In acest sens, cu protrectia sus mentionata (probabil doar in capul acesteia, speram sa nu fie reala alegatia acesteia), Albu Felicia Isabel activeaza pe o alta fundatie…ASOCIATIA “AI SENS”, unde regasiti la contact numarul acesteia. (Gurile rele vorbesc ca in aceasta asociatie ar fi si un conilier PMP, lucru pe care nu il credem dar vom face verificari). Vom monitoriza ce institutii vor mai fi prejudiciate si ce ii mai “pica” in plasa acesteia. (Irinel I.).

 

N.R –Asa cum a sifonat-o pe Gratiela Gavrilescu si Carmen Ghoerghe, cu siguranta Felicia Albu Isabel o va “sifona” si pe Catalina Bozianu.

– Oare chiar nu stie Catalina Bozianu ce fac oamenii sai din subordine?

 

 

 

 

Citeste in continuare

Actualitate

EXCLUSIV/ Una din aberatiile juridice introduse in proiectul de lege de modificare a Cpp

Incisiv

Publicat

pe

De

Una din aberatiile juridice introduse in proiectul de lege de modificare a Cpp, aprobat in Senat acum trei zile. Sunt mai multe dar nu doresc acum sa le comentez!

Oare cum in cadrul unui proces judecatoresc inceput, organele de urmarire penala au rol determinant si nu judecatorul, presedintele instantei etc…

Va las sa apreciati „oportunitatea” textului de lege nou introdus. Oare cine o fi fost initiatorul de drept al textului in cauza pentru ca nu cred ca parlamentarii initiatori ce se regasesc in preambulul documentului sunt adevaratii creatori de norma! (Col ® SRI, Ion Dedu).

https://www.senat.ro/Legis/Lista.aspx?cod=21342

https://www.senat.ro/Legis/PDF/2018/18L239CR.pdf

 

Citeste in continuare

Actualitate

EXPLOZIV/De la căldură: Gușă zice că există Stat Paralel, că DNA Ploiești e UM a Statului Paralel

Incisiv

Publicat

pe

De

Mă uit pe Realitatea (de la căldură, cred): Gușă zice că există Stat Paralel, că DNA Ploiești e UM a Statului Paralel, că nu e normal ca firmele și oamenii să fie prezentați pe la televiziuni cum că ar fi ”penali”, cu cătușe și cu dosare puse în cârcă. Iohannis cică e prea pasiv. Hai, dă-mă dreak! Ce s-o fi întâmplat cu mr. Gușă? Băi, Rifai, tu auzi, fată, ce zice șef-tu? Păi, ce-am făcut mă, nene, mă? Păi nu e cum zice Herr Ioha, că există doar un Stat, care este chiar EL? Că ”penalii minte”? Nu pare deloc prost Gușă la ora asta, din contră… ce-o fi fumat? Să dea și la alții… zik 🙂
Later edit: Gușă zice că Gitenstein a cam ”hoțomănit” prin România, pe la Fondul Proprietatea, pe care l-a cam jecmănit (așa am scris și eu la DNA) iar Klemm, prietenul lui Gitenstein, se târâie pe holuri pe la Sibiu… așa ceva ați mai pomenit?, precizeaza Ingrid Mocanu pe pagina sa de socializare. (Sava N.).

 

 

 

Citeste in continuare

Parteneri

Știri calde

Actualitate14 ore ago

EXCLUSIV/ALBU FELICIA ISABEL. ASOCIATIILE, PREJUDICIEREA BUGETULUI SI LEGATURILE CU POLITICUL

I. La alegerile locale din anul 2012, ALBU FELICIA ISABEL a sprijinit formatiunea ALDE in campania electorala, fiind in prietenie...

Actualitate14 ore ago

EXCLUSIV/ Una din aberatiile juridice introduse in proiectul de lege de modificare a Cpp

Una din aberatiile juridice introduse in proiectul de lege de modificare a Cpp, aprobat in Senat acum trei zile. Sunt...

Actualitate14 ore ago

EXPLOZIV/De la căldură: Gușă zice că există Stat Paralel, că DNA Ploiești e UM a Statului Paralel

Mă uit pe Realitatea (de la căldură, cred): Gușă zice că există Stat Paralel, că DNA Ploiești e UM a...

Actualitate14 ore ago

EXPLOZIV/Securitatea a preluat PMP-ul/ Cum a scăpat Securitatea și Tomac de Traian Băsescu

Astăzi se petrece ultima zi din cariera domnului Traian Băsescu de om politic, dar și ultima zi a PMP-ului, ca...

Actualitate14 ore ago

Wess Mitchell, adjunctul secretarului de stat american, va vizita Romania pe data de 18 iunie pentru a discuta despre securitate regionala si cooperare economica

Wess Mitchell, adjunctul secretarului de stat american pe Europa – pozitie ocupata anterior de Victoria Nuland –, va vizita Romania...

Actualitate3 zile ago

EXPLOZIV/Planul MALEFIC prin care îl voia „spânzurat în pădure la Păulești” pe un fost procuror/”PORTOCALA”, ORI ESTI NEBUN, ORI ESTI DEMENT/SA ITI FIE RUSINE!

Noi înregistrări incendiare cu procurorul de la DNA Ploiești, Mircea Negulescu, au apărut joi seara, la Antena 3. Portocală voia...

Actualitate3 zile ago

EXCLUSIV/ABERATIILE JURIDICE ALE MINCINOASEI NON-VALORI MOCANU ISABELA GABRIELA, SEFA OFICIULUI JURIDIC DE LA POLITIA LOCALA PLOIESTI

O reglementare a Comisiei Europene înlocuiește legea autohtonă privind datele cu caracter personal cu o alta, mult mai severă din...

Actualitate3 zile ago

EXCLUSIV/INCISIV DE PRAHOVA A AVUT DREPTATE/DOCUMENTE/SINDICATUL „DIAMANTUL”DESFIINȚAT DE PREȘEDINTELE ALES (DE CĂTRE PĂSCUȚ EMIL)

În data de 05 mai 2018, Alexandru Firicel – liderul sindical „Diamantul” de la nivelul D.G.P.M.B.-secția 13 Poliție și șef...

Actualitate3 zile ago

EXCLUSIV/In drept, Presedintele Romaniei prin nesemnarea decretului de revocare a procurorului sef DNA, incalca cel putin doua legi

– Legea nr. 47/1992 privind organizarea și funcționarea Curții Constituționale, „Art.11… (2) Deciziile și hotărârile se pronunță în numele legii....

Actualitate3 zile ago

EXPLOZIV/ Israel la SIE, SUA la SIE/”Nazi”, in genunchi in fata Tel Aviv!

Pe 3 mai dezvaluiam ca ”gata, Dragnea muta la SIE”, subliniind ca generalul Silviu Predoiu va pleca de buna voie...

Actualitate3 zile ago

Sefia SIE: Iohannis face un sacrificiu de tura in meciul cu PSD

COMENTARIU DE BOGDAN TIBERIU IACOB PRELUARE INPOLITICS.RO: Șocul dimineții: președintele Klaus Iohannis semnează decretul de propunere a lui Gabriel Vlase...

Actualitate3 zile ago

Haideti cu protocolul!

Am ascultat sedinta Plenului CSM de azi care a inceput cu cererea pe care am trimis-o Consiliului sa o intrebe...

Actualitate4 zile ago

EXCLUSIV/ZIARUL INCISIV DE PRAHOVA CONTRA ACTUALEI CONDUCERI A S.P.R. „DIAMANTUL”/ ȘI-AU VÂNDUT MEMBRII ADERSARILOR?

Dezvăluirile Ziarului Incisiv de Prahova în spațiul public cu privire la unele ilegalități grave din interiorul Sindicatului Polițiștilor din România...

Actualitate5 zile ago

EXCLUSIV/ “ Eu am 7 dosare penale si scap de toate…EU SUNT MARTORUL PRINCIPAL AL D.N.A, EU SUNT OMUL D.N.A.-ULUI”, declara ADRIAN VAIDA zis si “LACHE”, directorul interimar al Politiei Locale Ploiesti. (Episodul II)

ADRIAN VAIDA, directorul general interimar al Politiei Locale Ploiesti (zis si “LACHE”) a plecat vineri in jurul orelor 14.20 din...

Actualitate5 zile ago

EXCLUSIV/ Cei de la ICCJ nu cunosc legea aplicabila in domeniul emiterii mandatelor pe securitate nationala

Constatam cu surprindere din comunicatul ICCJ de ieri ca presedinta ICCJ nu cunoaste legea in domeniul securitatii nationale, respectiv induce...

Top Articole Incisiv