Connect with us

Actualitate

Donald, pe urmele lui Păun! Cum a ajuns Ploiestiul pe mana unor păcălici

Incisiv

Publicat

pe

Au apus de mult vremurile in care liderii construiau parcuri industriale si giratorii unice in Romania, atrageau investitori si supravegheau lucrarile de racordare a oraselor la reteaua de apa si canalizare. Toate astea au devenit, intre timp, subiecte de studiu in manualele despre cum sa-ti faci treaba atata timp cat esti pe functie de conducere sau, pe scurt, „cum sa nu fi prost ca sa te iubeasca oamenii de rand”.

Schimbul dintre generatii s-a facut, insa, prea brusc. De la inginerii tehnice si planuri studiate si puse in practica am trecut direct la manevre ieftine, iar asta se vede cu ochiul liber la fiecare intersectie nesemaforizata, in fiecare groapa din asfalt si, practic, in mai toate birourile sefilor de institutii publice.

Sa luam, de exemplu, SGU, unde ar fi trebuit sa miroasa a iarba proaspat cosita si a vopsea pentru bancutele din parcuri. Astazi, SGU a devenit un fel de SIPA, ca tot e la moda. Arhive, documente, scannere, whatsapp-uri, pauni si fazani, fara nicio legatura cu activitatea institutiei. Apropos de pauni si de pacalicii care au ajuns sa gestioneze problemele orasului, am aflat ca Donald ar fi pe urmele lui, de cateva zile, urmarindu-l pe la colturi ca sa afle cu ce se ocupa si cu cine se intalneste atunci cand nu e la munca.

Paunul, pasare agera, s-a prins imediat. Donald, specie mai galagioasa, n-a fost in stare sa-si duca filajul la bun sfarsit, ca a fost prins in fapt si dat in vileag. Intriga a pornit de la faptul ca din SGU au „scapat” informatii pretioase la presa, iar Donald il banuieste pe Paun ca ar fi fost hackerul de serviciu. Si uite asa, vorba cantecului, pe banii mei si pe muzica mea, doi asa-zisi barbati au ajuns sa se alerge prin oras ca sa-si scoata ochii pentru niste conversatii pe whatsapp. Gladiatori, nu gluma!

Vai si amar, baieti”. (ph-online.ro)

http://ph-online.ro/politica/item/85728-donald-pe-urmele-lui-paun-cum-a-ajuns-ploiestiul-a-ajuns-pe-mana-unor-pacalici

De 27 de ani obiceiurile „fușăracilor” din administrația publică s-au împământenit strașnic în rutina zilnică și de la micile atenții primite în schimbul unor favoruri și probleme rezolvate prin intermediul unor persoane cumsecade angajate la stat, lăcomia a ajuns să despoaie caracterele oamenilor.

Într-o țară bolnavă în care tovărășia cu afaceriști interlopi, procurori și ofițeri SRI te face să te simți ,,stăpânul tuturor”, unii turbează și se transformă în javre mușcând mâinile celor care i-au hrănit.

Urmând șirul evenimentelor urbane de la Ploiești, după arestarea fostului primar Iulian Bădescu, pe holurile primăriei Ploiești circulau zvonuri despre denunțătorii acestuia, în cauză fiind și numele celor mai apropiați oameni ai săi, finul Tănase Iulian și directroul SGU Ploiești, Constantin Donald.

Despre finul sifonar, Tănase Iulian și despre soția acestuia Tănase Claudia, cea care a folosit tehnică de înregistrare audio pentru a-și înregistra nașa, presa a scos la iveală legăturile apropiate cu procurorul DNA Mircea Negulescu și interesele ascunse pe care aceștia le aveau salivând la averea lui Bădescu.

Cărătorii de geantă, nelipsiți până atunci din biroul și din viața lui Bădescu, oameni cărora fostul primar le-a pus lingura în mâna și i-a promovat până în locuri unde nici în somn nu visau să ajungă, l-au vândut precum Iuda pe Hristos.

Aflați pe cai mari, hârșiți și deja obișnuiți cu traiul de lux, acești băieți nu au mai vrut în ruptul capului să se desprindă de lumea bună a Ploieștiului și făcând pact cu diavolul au bătut palma cu așa-zisul ”ucigaș de destine”.

Constituiți în grup infracțional organizat, politicieni, șefi din administrația locală, afaceriști dubioși, procurori și ofițeri de informații au scos la înaintare persoane fără scrupule numite în funcții importante prin intermediul cărora puteau rezolva orice.

Sensibilul Donald Constantin și un necunoscut, Marian Iordache, sunt doi dintre cei care cred că vocea și talentul îi pot ajuta să ajungă în orice funcție poftesc.

Potrivit CV-ului prezentat pe site-ul SGU Ploiești, Marian Iordache este din Plopeni și în prezent director la o societate cu sediul în Păulești. Acesta și-a început activitatea ca referent în Primăria Plopeni, ulterior ocupând funcța de șef serviciu în administrația locală de la Plopeni. Pentru o perioadă scurtă de un an, Marian Iordache a fost directorul executiv al Uzinei Mecanie Plopeni, ulterior fiind potrivit CV-ului prezentat, director al SC ADASIMA Trading SRL. Coincidență sau nu, aflat în funcția de președinte al consiliului de administrație de la SGU Ploiești, societatea condusă de tovarășul său, directorul general al SGU Ploiești, Donald Constantin, firmele îi leagă strâns, strâns de tot! De ce firmele? Pentru că sunt două! Două surori! Adasima ↔ Masiada, dar în episodul următor vom vedea cum aceste doua cuvinte scrise puțin invers au o foarte mare legătură între ele!

Discuțiile halucinante și idealurile celor doi sunt de groază și au iz penal! Donald Constantin și Marian Iordache se confesează și își mărturisesc în repetate rânduri unul celuilalt aspirațiile pe care le au.

Încă PSD-iști aflați la o șuetă, pe data de 5 septembrie 2016, cei doi visau Don deputat!

Marian Iordache: Vrei deputat? Am auzit că ești în cărți. Nu zici nimic?

Donald Constantin: Unde p… mea ai auzit?

Aflați pe val, cei doi pun Ploieștiul la cale și cu pilele lui Don în spate, Marian Iordache din calitatea sa de membru în CA-ul de la TCE Ploiești încearcă să influențeze numirea directorului TCE Ploiești după cum îi dictează Donald Constantin.

Cum a căzut Cristian Iancovici?

Marian Iordache: Mă sună Ionică. Nu i-am răspuns și am vb și cu O. (alt membru C.A. la TCE) să nu-i răspundă.

Mă sună Iancovici, dar nu răspund. Vrea să facă ce am vorbit noi azi

Donald Constantin: Nu răspunde

Marian Iordache: Ok. Luni ședință pentru desemnarea membrilor AGA

Donald Constantin: Știu

Marian Iordache: Gata. Nu mă mai sună nimeni

Donald Constantin: Ca-n viață. Ești bun cât au nevoie, după, p…

Marian Iordache: Am refuzat eu post de director, dar cuvântul e cuvânt. Știu cel mai bine asta…

Voia pe 4 ani prelungire (n.r. Cristian Iancovici director TCE)

Mă gândeam că dai și tu o sticlă de vin cadou, dar…

Donald Constantin: Cui?

Marian Iordache: Mie, că doar e ziua mea (8 septembrie 2016)

Donald Constantin: Am văzut, ai dispărut imediat

Marian Iordache: Am servici

Donald Constantin: Daaa

Marian Iordache: Te iert. Îmi dai mâine sau anul următor

Donald Constantin: Mâine

Marian Iordache: Ok. Vezi cum se învârte roata?

Donald Constantin: Cam da

Zilele de foc în care s-a decis soarta direcotrului TCE, (11 – 12 septembrie 2016) sunt pentru cei doi subiect de combinații rapide în AGA și CA.

Marian Iordache: Vorbim după ședință să vedem cine e în AGA

Donald Constantin: Un ALDE și un PSD

Marian Iordache: Așa e peste tot?

Donald Constaintin: Nu. Și la Hale

Marian Iordache: Depinde ce majoritate o să se facă în consiliile de administrație la ambele. E problemă la TCE cu AGA PNL. Consiliul de administrație e ok

Donald Constantin: Nu mă! AGA la TCE = unul ALDE și unul PSD

Marian Iordache: E bine. Nu am înțeles. Soco ce face, se roagă de noi?

Donald Constantin: Treaba lui. Și mai e unul de la SGU

Marian Iordache: Așa se învârte roata că și lui am să-i spun ceva. Îl știu. Toți care au fost împotriva mea cu RASP-ul au ajuns la mâna mea. Vorba lui Toma Caragiu… Așa e în tenis (n.r. Marian Iordache a fost pentru o scurtă perioadă și director interimar la RASP Ploiești)

A doua zi…

Marian Iordache: S-a stabilit AGA?

Donald Constantin: Da. Unul ALDE și unul PSD. La Hale și SGU. Și doi PNL la TCE și a rămas Comendant să facă rocada cu Ovidiu

Marian Iordache: Aha. Cred că mă duc la Hale, că la TCE e belea

Donald Constantin: E Fane la Hale (Ștefan Dănescu, consilier municipal PSD)

Marian Iordache: Pentru tine e rău. Ăla nu face nimic. E bine cu Fane

Donald Constantin: Mai bine decât cu Ovidiu. Ăsta face campanie prin SGU

Marian Iordache: Să facem repede AGA, să dăm drumu la treabă

Donald Constantin: Ok

Marian Iordache: Vin mâine la tine

Donald Constantin: Ok

Marian Iordache: Come știe? Că te trezești, că nu vrea, că la tine e de muncă

Donald Constantin: Nu prea are încotro. Știe. I-am zis astăzi

Marian Iordache: Asta e. Salariul lui cu avizul CA

Donald Constantin: Eu îl pot angaja? Parcă eu îl propun și primesc avizul CA-ului

Marian Iordache: Cu avizul de la CA

Donald Constantin: Trebuie să aștept până am CA

Marian Iordache: Se face repede dacă ai AGA. Îi faci mandat?

Donald Constantin: Nu

Marian Iordache: Atunci fără avizul CA scoți postul la concurs

Donald Constantin: E riscant

Marian Iordache: Da. Mai bine cu CA-ul, ca la Ovidiu, l-am numit după tine. Come nu are studii. A făcut zootehnie. E riscant cu concurs.

Donald Constantin: Trebuie făcut AGA urgent să te numească director la TCE

Donald Constantin: Care AGA?

Marian Iordache: La tine

Donald Constantin: Nu. Trebuie să așteptăm 5 zile

Marian Iordache:Vineri sunt 5 zile. Hotărârea consiliului local să fie făcută

Donald Constantin: Ok

Două zile mai târziu…

Marian Iordache: Am auzit că s-a dus Ovidiu să se plângă la Cristi (Cristian Ganea). Și Dan Dinu (n.r. directorul ASSC) s-a dus la el, dar nu știu de ce. Bănuiesc să-l întrebe de ce nu mai răspunde de ASSC

Donald Constantin: Probabil

Marian Iordache: Nu poți să explici? De Ovidiu. De Dan nu mă interesează.

Donald Constantin: Da

Marian Iordache: A fost și Dan la ședință?

Donald Constantin: Nu. Doar Biroul Municipal (PSD Ploiești)

Marian Iordache: Ok

Donald Constantin: A venit, l-au băgat la dirigenție și a plecat. Și pe Comendant

Marian Iordache: Asta e.

Ionică nu se potolește cu TCE. Îl sprijină pe Iancovici să acționeze în instanță

Donald Constantin: Pe CA?

Marian Iordache: Suge p…, că i-a expirat mandatul. Da. A făcut un proces verbal pe nașpa să ne bage la înaintare pe mine și pe O., dar nu îi merge. Soco e în fiecare zi la TCE

În timp ce televiziunile făceau turul nasoalelor lui Portocală & Co. și băieții noștri erau interesați despre ce se vorbea de „fratele lor”

Donal Constantin:  I-ai văzut pe RTV pe Ghița cu Savu?

Marian Iordache:Nu, ce au zis?

Donald Constantin: Vorbeau de Negulescu, George, Cantemir

Marian Iordache: S-a luat Savu de Negulescu

Donald Constantin: Amândoi

Marian Iordache: Când făceau legea cum era? Le e frică că rămân fără imunitate

Donald Constantin:  A început circul

La două zile distanță o altă discuție…

Marian Iordache: A fost dezbatere pe RTV cu Ghiță, Savu, s-au arătat poze cu Negulescu de la nunta lui Tănase, finul lui Bădescu

Donald Constantin:  Au apărut online. O să iasă scântei mari

Marian Iordache: Eu am văzut la TV. E sigur că iese scandal

Donald Constantin:  Îți dai seama, că i-a atacat familia lui Negulescu (n.r. procurorul Mircea Negulescu)? Și nu cred că stă ăla cu mâinile în sân, doar îl știi…

Marian Iordache: Da, au zis că se culcă cu toate. Sunt disperați că pierd imunitatea.

Am auzit că Iancovici vrea să-și depună dosarul pentru concurs la TCE

Donald Constantin:  Treaba lui, oricum e pierzător din start, să-și depună

Marian Iordache: Daca Socoleanu nu mai e în cărți să vezi bătaie pe post. Vorbește cu Cristi Ganea. Vezi că Ionică Ion (n.r. consilier județean) joacă strâmb

Donald Constantin:  Așa a jucat de prima dată

Marian Iordache: Ședința de luni e tot la CJ

Donald Constantin: Nasol… Aia e

Marian Iordache: Eu am cuvânt și nu mai sunt de acord să se desfășoare ședința acolo. Nu îmi e frică de nimeni.

Donald Constantin: Nu acceptați! Aveți sală la TCE, ce idiot a venit cu ideea la Județ?

Marian Iordache: Probabil se va numi al 5-lea membru și se va schimba votul… Ionică Ion

Donald Constantin: Nu acceptați!

Marian Iordache: Ok boss

Donald Constantin – parlamentar sau primar?

Marian Iordache: Te-au propus la parlament?

Donald Constantin: Nu s-a discutat asta

Marian Iordache: De ce?

Donald Constantin:  Aștept 4 ani

Marian Iordache: Scrie presa că Botez (n.r. George Botez – consilier local PSD) nu mai e în cărți

Donald Constantin: Care presă?

Marian Iordache: Peste 4 ani te vreau primar. Parcă Observatorul. Și Marilena Stanciu a zis că semeni cu Mazăre de la Constanța, schilod și curvar

Donald Constantin: Ce să zic, problema lor

Marian Iordache: Acum ai și experiență în administrație

Vezi că Ovidiu Negulescu a întrebat azi dacă el ca director poate să facă parte și din Consiliul de Administrație că mai e un loc liber

Marian Iordache: Am zis că fără contract de mandat NU

Donald Constantin: Unde, la Hale?

Marian Iordache: Nu, la SGU. Nu știe că îl schimbăm?

Donald Constantin: Să fie la Hale și în CA la noi

Marian Iordache: E posibil să se fi gândit la asta, dar din postura de director la SGU. Nu știe cum să îi măresc salariul

Mâine am ședință cu AGA de la TCE, la CJ. Cred că fac spectacol după ce numim ultimul membru că o să am 4 din 5 voturi, șterg cu ei pe jos. Roata se învârte și nu pot să aplic legea lui “Ohm”.

Donald Constantin:  Așa și trebuie, dă-le peste bot

Marian Iordache: Ăsta e ghinion cum spunea Iohannis. Vii la servici mâine?

Donald Constantin:  Cred că da, să văd cum mă trezesc. Depinde ce chef am

Marian Iordache: Bine vorbim după ce termin eu.

Ovidiu se da pe langa tine? Când se vedea director general cum era?

Donald Constantin: Frumos

Marian Iordache: Nu ținem ședința de CA la SGU săptămâna asta poate se face transferul nu vreau sa-i maresc salariul. Vezi cu Trican că joacă strâmb, se făcea că nu ştie cine e doamna Scarlat (n.r. expert contabil, membru CA SGU, contabila personală a lui George Stanciu)

Donald Constantin: Adică?

Marian Iordache: O să vezi la vot

Mâine la 9 mă duc la TCE cu AGA şi primarul că le-a blocat ANAF conturile şi sunt în imposibilitate de funcţionare, mare minune să nu declanşăm mâine procedura de insolvență. La tine întârzii

Donald Constantin: Ştiu

Marian Iordache: E belea că se aprobase mărirea de capital şi dacă se dau banii îi ia ANAF şi tot nu sunt suficienţi. Aici a adus Iancovici societatea.

Ovidiu pleacă el sau îl demitem prin CA? Cum s-a angajat, aşa pleacă

Donald Constantin:  Aşteptăm…mai lasă-l să spere.

Marian Iordache: La tine e parfum faţă de ce e la TCE

Am auzit că mâine la CA, Ionică vrea să-l propună pe Iancovici interimar

Donald Constantin: Ok

Marian Iordache:  Dacă nici în situaţia asta nu se potoleşte, înseamnă că îl are la mâna Iancovici cu ceva.

Donald Constantin: Nu e sănătos Ionică, să o sugă

Marian Iordache: M-a sunat şi liderul de sindicat şi un membru din CA, e sigură treaba, ca și rezolvată.

Donald Constantin:  Da, foarte bine!

Marian Iordache: Tu ştii că eu sunt nebun. Să vezi ce fac mâine, dacă vreau preiau eu interimatul și apoi mă piș pe ei

Donald Constantin se amuză copios!

Marian Iordache: Iar apar în phonline

Donald Constantin: Site de doi bani!

Marian Iordache:  M-am întâlnit cu Nelu Gheorghe la RASP. Zicea că a mărit el salariile la directorii de la SGU şi nimeni nu i-a dat o sticlă de ceva

Donald Constantin:  Îi dau eu … o pu…

Marian Iordache: Şi eu am auzit că vorbeşte aiurea. Şi Andrei Gheorghe la fel. Ăştia doi se visau directori la SGU

Donald Constantin: Cam da, doi păcălici, dă-i în colo, nu sunt de nivelul nostru

Marian Iordache: Cred că ăştia sunt puşi să ne încurce de garda veche care a plecat, oamenii loiali lui Bădescu

Donald Constantin: Nu. Sunt disperaţi

Marian Iordache: După putere?

Donald Constantin: Da

Marian Iordache: Să-i f… în gură de retardaţi! Dacă unul dintre ăştia ajunge undeva, ne-am nenorocit! Să stea dracului la pensie, să mai lase şi tineretul

Donald Constantin:  Mă iei la mișto? Păi noi mai suntem tineri? Să ne lase pe noi, nu șobolanii tineri

Marian Iordache: Până la urmă cu Ovidiu cum rămâne?

Donald Constantin: Aşteptăm

Marian Iordache: Dă-l dracu în p… mea de nesimţit, mă uitam şi azi la el, e jalnic

Donald Constantin:  Asta e. Așa a fost mereu, dar nu am avut ochi să vedem… Mai așteptăm. Cred că îl ține în brațe Vlăduț și familia lui

Marian Iordache:  Ovidiu e în toate pozele lângă Dobre ieri (n.r. Serbările Toamnei) era lângă Ganea și îmi asum eu demiterea lui dacă la toţi le este frică

Donald Constantin: Așteaptă!

Marian Iordache: Dacă primesc verde, în 30 de secunde îl aranjez

Mâine (11 octombrie 2016) e CA la TCE, situaţia e critică, aş propune deschiderea procedurii de insolvență. Trec mâine dimineaţă să vorbesc cu Cristi

Donald Constantin: Ok. Propune insolvența şi să se consemneze în procesul verbal, şi să se voteze

Marian Iordache: Dacă nu iau măsuri, mă fac părtaş că e un termen de 30 zile

Donald Constantin: Fă ce am spus și ce am vorbit, dacă vrei să ne fie bine!

Marian Iordache: Ok, dar îmi e frică că trece propunerea

Donald Constantin: Aia e, intră în insolvență și se ocupă alții să o salveze. Te scoţi tu la o adică.

Marian Iordache: Da, dar numai aşa, că dacă cere un creditor insolvența se consideră că am ştiut şi că nu am luat măsuri

Referitor la teama acestora de a ajunge pe primele pagini ale ziarelor și publicațiilor online, aceștia își făceau probleme cum au ajuns anumite documente din cadrul CA al SGU la publicația online Observatorulph.ro

Marian Iordache:  Toate documentele de la punctul 10 sunt pe Observatorul

Donald Constantin: Ştiu şi care e problema? Niște proști, retarzi

Marian Iordache: Cine dracu le dă, asta e problema

Donald Constantin:  Mda, o mirosim noi…

Marian Iordache: Neapărat trebuie

Discuțiile despre soarta TCE continuă…

Marian Iordache: Mâine (21 octombrie 2016) e AGA la TCE. Cred că mă revocă. Eu am propus şi prelungirea şi intrarea în insolvență. A făcut ăla spume. Teodora Marin a ieşit din şedinţă

Donald Constantin: Să te revoce, ce motiv au?

Marian Iordache: Situaţia financiară dezastruoasă. Am dat notă explicativă pentru AGA de mâine

Donald Constantin:  Vrei să apară un articol cu presiune pe CA? Aranjez cu George la republikanews, sau cu Stavri la incomod. Notă explicativă pentru ce?

Marian Iordache: Lasă până mâine să vedem ce se întâmplă, că au cerut explicaţii cu motorina şi Curtea de Conturi. Dacă mă revocă am copii după procesele verbale cu tot. Dacă votează Trican revocarea, ai rămas fără director economic. Eu îi cer revocarea de la SGU

Donald Constantin: Să revoce ce?

Marian Iordache: CA-ul de la TCE că ea e în AGA

Donald Constantin: Problema ei. La ce oră e şedinţa? Lasă că vorbesc eu cu ea, îi spun ce și cum, iar dacă nu se conformează, vedem cum facem și o schimbăm

Marian Iordache: Dacă se strâng la 10, o să mă duc şi eu. Dacă se amână te sun

Donald Constantin: Ok. O sun acum pe Trican, sau mai bine mâine la 9:45, să nu aibă timp să gândească prea mult?

Marian Iordache: Sun-o mâine. O să-ţi povestesc de la ultima şedinţă CA de la SGU când vii

Donald Constantin: Ok

Trei zile mai târziu…

Marian Iordache: E belea cu AGA de la TCE. Se fac presiuni pentru demiterea CA-ului. Mâine întârzii la tine, dar când vin să vezi ce-i fac lu Trican, care acolo le ştie pe toate şi la SGU le uită, asta e dracu gol

Donald Constantin: Să te văd de ce ești în stare, că asta are gura mare.

Discuții despre sentințe, posturi și demisii politice

Marian Iordache: Mircea Cosma 8 ani și Vlad 5 ani cu executare. Decizia nu e definitivă…

Donald Constantin: Să se ducă la pușcărie, să se obișnuiască și în altfel de condiții, prea au dus-o regește toată viața. Poate le găsește ceva și la doamne. Oricum, lu Andreea nu o să-i facă nimic, e feblețea lui Porto’.

Marian Iordache: Îl face praf Stavri pe Dobre în Incomod. Mă oftic, că acum e cu noi…

Am auzit că ai fost pe la sediul PSD. Ce ai mai căutat acolo?

Donald Constantin:  Să văd dacă își face apariția unul dintre cei care și-au dat demisia.

Marian Iordache:Și?

Donald Constantin: Nu a apărut nimeni. Dacă vezi pe cineva din cei pe care îi ști, că intră în sediul PSD, să mi-i dai pe foaie, ca să scăpăm de ei

Marian Iordache:  Angajați?

Donald Constantin: Și angajați. Pe cine vezi.

Marian Iordache: Eşti în toate ziarele

Donald Constantin: Frumos, sunt vedetă.

Marian Iordache: Plânge Fane după tine. Ganea ce zice?

Donald Constantin: Vezi că a dat interviu în republikanews. A dat-o frumos. Trebuie să-l convingem să vină după noi. Încă nu e hotărât.

Marian Iordache:  Cred că o să plece destui după tine, PSD Ploieşti o să fie varză, de aia ar vrea să plece și Cristi. Cu organizația destrămată, ce să mai facă. Mai e şi ziua lui mâine. I-ai stricat-o

Donald Constantin:  Îi duc o sticlă cu vin

Marian Iordache:  Desfăcută

Donald Constantin: Goală

Marian Iordache: Poate ne cinsteşte să-l luăm cu noi

Donald Constantin: A dat Dragnea interviu cu demisiile de la Ploiești. A zis că nu știe nimic

Marian Iordache: Ești tare, ai ajuns la nivel naţional, poți să candidezi la președinție

Donald Constantin: De unde știi?

Marian Iordache: Dacă se interesează Dragnea, nu crezi că s-a ajuns acolo?

Donald Constantin: Unde ai citit?

Marian Iordache: Nu am citit, ştiu

Donald Constantin: De unde?

Marian Iordache: Vorbim mâine

Donald Constantin: Fin, naș, văr,…

Marian Iordache: Da (n.r. Marian Iordache are o rudă în cadrul Curții de Apel Ploiești, care îl informează cu privire la acțiuni legale asupra anumitor persoane din lumea politică, administrativă sau de interes pentru cei doi).

Putem şi noi să facem o aroganță, să mă duc eu în locul lui Trican în AGA la TCE

Donald Constantin: Stai să vedem ce iese mâine

Marian Iordache: Cum a votat Trican? Eu revocat nu mai pot face parte din CA-uri 5 ani, dar îi dau în judecată.

Ai văzut ce face ALDE?

Donald Constantin: Ce?

Marian Iordache: S-a dat cu PNL la ultima şedinţă de CL. Bine că am plecat

Donald Constantin: Să-mi pregăteşti o listă cum și cu cine eşti, să facem nişte liste separate cu ai tăi, să vedem unde îi angajăm. Am discutat de câteva posturi cheie pe la Conpet, Garda de Mediu și în Primărie. Trebuie să strângem rândurile

Marian Iordache: Ok

Donald Constantin: Pe la muncă, să-i tragi de limbă, ştii tu, cum făceam noi la PDL

Marian Iordache: Da

Donald Constantin: Da da, te doare-n p…

Marian Iordache: Nici măcar, pot să aduc oameni şi de la Păuleşti şi de la Plopeni, care sunt ai mei şi dacă le spun, votează şi UDMR. Fac o listă cu ţiganii mei de la Rosal? Le promit că după alegeri le dau ore suplimentare o lună și vorbesc mai sus să le și plătească.

Ne-am dat demisia de la TCE

Donald Constantin: Da, spune-le că le mărești și salariul. Foarte bine. Câţi v-ați dat demisia?

Marian Iordache: Avantajul e că pot să mai fac parte din CA-uri. Întreab-o pe Trican ce s-a hotărât la TCE.

Am intrat în campanie. Rupem mai mult de jumate din ASSC cu nevastă-mea.

Donald Constantin: Să te văd!

Marian Iordache: O să vezi! Inclusiv Dana Chiva, care ziceai tu că e nevastă-mea.

 

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

EXCLUSIV/Nori negrii se abat catre conducerea incompetenta a Politiei Locale Ploiesti … Vidatul sef al institutiei incearca sa scape de raspunderea penala aruncand vina pe altii

Incisiv

Publicat

pe

De

Reamintim faptul ca, timpul liber corespunzător orelor lucrate în zilele de sâmbete, duminci, sărbători legale ori, în lipsa acestuia, compensații în bani NU sunt atribuite politistilor locali, in mod ILEGAL (sens in care Incisiv de Prahova a sesizat organele de cercetare penala si ITM Prahova).

Vidatul sef al Politiei Locale Ploiesti, Adrian Vaida (Hartuitorul/Hartuitorul sexual) a recunoscut recent in fata unui subordonat ca situatia este reala si a incercat sa faca ce stie el mai bine…sa dea vina pe altii, pe contabilitate si/sau personal ca acestia trebuie sa raspunda penal si nu el.

Cum pe rol este un dosar penal si politistii locali au efectuat demersuri separate in acest sens, Adrian Vaida vrea sa scape si sa paseze responsabilitatea catre toti.

Planul prostesc al acestui vidat de la sefia Politiei Locale Ploiesti este sa disipeze raspunderea  penala atat catre cei de la contabilitate, personal cat si catre toti sefii de birouri si servicii (care intocmesc pontajele) doar sa scape el…Spera ca ii va mai merge cu minciunile ordinare…Il lasam sa spere…

La nivelul Poliției Locale Ploiești a fost conceput un program informatic pentru calculul venitului salarial al angajaților instituției în care nu sunt prevăzute zilele de: sâmbete, duminici sărbători legale deși planificarea polițiștilor locali în serviciu (ordine publică și rutieră) este efectuată și pentru aceste zile (sâmbete, duminici, sărbători legale) – o vădită încălcare a art.33 alin.(2)[1] din legea nr.188/1999 și 139-142[2] Codul Muncii, în opinia noastră dar, mai ales, o îngrădire nejustificată a dreptului la viață privată și a proprietății consacrate prin art.8 CEDO și art.1 din Protocolul Adițional nr.1 la Convenția EDO. Așadar, în zilele de: sâmbete, duminici și sărbători legale, polițiștii locali sunt planificați în servicii fără ca munca acestora să fie plătită ori compensată cu timp liber corespunzător întrucât programul informatic de calcul al veniturilor salariale „nu permite” decât calculul pentru zilele de: luni, marți, miercuri, joi și vineri ale fiecărei săptămâni.

Sporul pentru condiții vătămătoare și timpul liber ce se acordă pentru condițiile de lucru vătămătoare. Menționăm că, potrivit art. 147 alin.(1)[3] Codul Muncii polițiștii locali din cadrul Poliției Locale a Municipiului Ploiești (ordine publică și rutieră) ar fi trebuit să primească cel puțin 3 zile libere pentru condițiile vătămătoare în care aceștia lucrează (lucrul cu stații de emisie recepție, lucrul în condiții meteo nefavorabile ș.a.m.d.). Din informațiile noastre, polițiștii locali din cadrul Poliției Locale a Municipiului Ploiești (ordine publică și rutieră) nu au primit niciodată timp liber corespunzător condițiilor de muncă vătămătoare în care aceștia își desfășoară activitatea .

Potrivit art.119[4] Codul Muncii, angajatorul polițiștilor locali are obligația imperativă de a ține evidența orelor lucrate de angajați. Ups…jale mare, una este in pontaj, alta „iaste” de la contabilitate si personal…

Nori negrii se abat catre conducerea incompetenta a Politiei Locale Ploiesti incepand cu sfarsitul acestei saptamani…(Irinel I.).

 

Citeste in continuare

Actualitate

EXCLUSIV/DOVADA IREFUTABILĂ CĂ SE ÎNCEARCĂ MUȘAMALIZAREA EVENIMENTULUI RUTIER DE LA SECĂRIA, CU OAMENII IPJ PRAHOVA!

Incisiv

Publicat

pe

De

În seara zilei de 25 septembrie 2018 orele 18.00 am fost contactați de doamna T.E.A., victima evenimentului rutier petrecut la data de 19 septembrie 2018 orele 10 din Secăria, în care protagonistul principal e „Panarică” (șeful de post al localității Secăria, Manea Vladimir) să ne comunice că „a fost invitată la sediul I.P.J. Prahova pentru a fi audiată ca martor”.

Interesant este că victima este semi-deplasabilă (în cârje), medicul specialist curant interzicându-i acesteia „să pună piciorul în pământ”. Și, ca să fie sigur medicul specialist curant că pacienta se va însănătoși grabnic, i-a prescris și un medicament injectabil care deja „i-a înnegrit brațul”.

Numai că, niște „milițieni” din I.P.J. Prahova  s-au gândit ei, „în deșteptăciunea lor”, să pună în pericol sănătatea victimei că, deh, Articolul 77 Circumstanțe agravante Următoarele împrejurări constituie circumstanțe agravante: e) săvârșirea infracțiunii profitând de starea de vădită vulnerabilitate a persoanei vătămate, datorată vârstei, stării de sănătate, infirmității sau altor cauze coroborat cu articolul Articolul 203 Lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate(1) Omisiunea de a da ajutorul necesar sau de a anunța de îndată autoritățile de către cel care a găsit o persoană a cărei viață, integritate corporală sau sănătate este în pericol și nu are putința de a se salva se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă Cod Penal sunt necunoscute acestor „oameni ai Legii”.

Victima T.E.A. a fost contactată telefonic la data de 25 septembrie 2018 ora 12.51 de agentul Piciorea de la Poliția Comarnic cum că „e musai să vină la sediul Poliției din Comarnic în data de 25 septembrie 2018, până în orele 16, pentru a-i înmâna un act” care, ulterior, s-a dovedit a fi o invitație emisă de controlorul intern Muntean Mihai Dorin din cadrul IPJ Prahova (revenim imediat și la acest „investigator intelijent”). Fiindcă victima nu dispune de „însoțitor permanent” și este în imposibilitate de a conduce un autovehicul, s-a deplasat la „marele stăpân-milițian Piciorea” cu transport privat de persoane (“microbus”). „Frumos” este și gestul cetățenilor din microbus/a celor care așteptau să urce în “microbus” că nu au ajutat-o la coborâre și nici la urcare din acest mijoc de transport privat.

Odată ajunsă la sediul Poliției Comarnic niște „polițiști educați” au invitat-o să rămână în picioare pe victima T.E.A. până la sosirea „caporalului de schimb” Piciorea. Bineânțeles că „marele tablagiu” Piciorea s-a lăsat așteptat… doar era 15.30 și ar fi trebuit demult să „părăsească locul faptei” (sediul secției Comarnic) iar „nesimțita asta de victimă care se preface că e lovită a venit atât de târziu”… După ce i-a înmânat invitația, „marele purtător de table” Piciorea i-a băgat repede sub nas un proves-verbal în care susținea că „s-a deplasat la locuința T.E.A. pentru a-i înmâna invitația emisă de IPJ Prahova (foto).

T.E.A. a refuzat să semneze procesul-verbal „pe genunchi”, așa cum îi cerea Piciorea și a cerut să îl citească înainte de a-l semna. În procesul-verbal scria că „stăpânul suprem al tablelor de miliție”, Piciorea, „și-a deranjat fizicu-i de chiparos” până la domiciliul victimei pentru a-i înmâna acesteia invitația (aspect total nereal, așa cum v-am prezentat mai sus). Victima a solicitat „marelui Piciorea” permisiunea de a modifica procesul verbal: să scrie victima că s-a deplasat ea la sediul Poliției Comarnic pentru a primi „depeșa urgentă” nicidecum că s-a deplasat Piciorea la domiciliul ei. Piciorea ținea morțiș „că nu se poate aduce nicio modificare capodoperei juridice pe care a      întocmit-o”…

Datorită gălăgiei de pe hol a ieșit și șeful Poliției Comarnic, Năstase Gabriel, care, auzind discuția contradictorie i-a transmis T.E.A. să modifice acel proces-verbal cu datele corecte și apoi să îl semneze. „Nu are rost să mai pierdem timpul” au fost vorbele de final ale șefului Poliției Comarnic.

Ulterior, T.E.A. a întrebat (așa cum era și firesc): „cine o ajută să se deplaseze la sediul IPJ Prahova?” (cine o va transporta dat fiind condiția precară a sănătății). Răspunsul de adevărat „milițian-bolșevic și securist incult” nu a întârziat să iasă din „gurița juridică” a purtătorului de uniformă Piciorea: „Nu știm și nici nu ne interesează! Întrebați la IPJ Prahova!”.

Nici despre dosarul penal în care victima a suferit o vătămare corporală nu a vrut să-i spună nimic „polițistul” Piciorea aceleiași victime. Și de această dată a intervenit șeful Poliției Comarnic, Năstase Gabriel, care a îndrumat-o pe T.E.A. către Parchetul Sinaia însă, numărul dosarului penal chiar era necunoscut Poliției Comarnic (Piciorea)? Sau trebuia să ajungă la Parchetul Sinaia pentru ca grefierul să o trimită înapoi la Poliția Comarnic pentru a afla numărul de înregistrare al dosarului penal (e informație deosebit de secretă numărul de înregistrare al dosarului penal și nu poate fi comunicată telefonic…hm!)…

Deci „tablagel” Piciorea s-a putut deplasa la Secăria pentru ca „martorul asistent” să semneze (contrar tuturor prevederilor legale penale), după 2 zile, procesul verbal de cercetare la fața locului… dar pentru victima T.E.A. nu s-a mai putut deplasa la domiciliul victimei. Doar „invitația” în cauză, a fost primită prin email (căci victima a primit o copie a acesteia nicidecum originalul).

CONTROLORUL MINTOS ȘI „MARE CUNOSCĂTOR DE DREPT”, MUNTEAN MIHAI DORIN a „omis” să menționeze în cuprinsul invitației, temeiul legal în baza căreia a fost emisă aceasta. În schimb, o amenință pe victima T.E.A. că o va amenda dacă „mort-copt” nu vine la tronul „marelui licurici tablagiu” în conformitate cu Legea nr.61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. Invocând ca și temei legal pentru sancționarea victimei în cazul în care nu se prezintă în 26.09.2018 la „marele licurici” Muntean, înțelegem că T.E.A. cu reavoință s-a autoaccidentat în data de 19 septembrie 2018 intrând (din și cu partea drepată a taximetrului – locație în care se afla) în autoturismul personal al lui „Panarică” și accidentându-l pe bietul polițist care ar fi „confundat apa cu niște zeamă de fructe de ceva mai multe grade”.

Că tot nu prea are Incisiv de Prahova treabă, s-a uitat „la mișto” în legea nr.61/1991 invocată de „expertul în stânga-dreapta” Muntean unde, legiuitorul a scris: Articolul 2 Constituie contravenţie săvârşirea oricăreia dintre următoarele fapte, dacă nu sunt comise în astfel de condiţii încât, potrivit legii penale, să fie considerate infracţiuni: 16) deteriorarea, ridicarea sau mutarea, fără drept, a semnelor sau indicatoarelor de orientare turistică şi rutieră ori a celor care semnalează existenţa unui pericol pentru viaţa persoanelor; 31) refuzul unei persoane de a da relaţii pentru stabilirea identităţii sale, de a se legitima cu actul de identitate sau de a se prezenta la sediul poliţiei, la cererea ori la invitaţia justificată a organelor de urmărire penală sau de menţinere a ordinii publice, aflate în exercitarea atribuţiilor de serviciu apoi s-a uitat în invitația „expertului în stânga-dreapta”… nu am găsit temeiul legal în acea „invitație” prin care T.E.A. să aibe vreo calitate sau „fapta” acesteia să intre sub incidența Legii nr.61/1991. Cumva „expertul” Muntean induce în eroare victima pentru a „nu se observa” că imixtionează în dosarul Parchetului Sinaia privind evenimentul rutier din 19.09.2018? Noi așa zicem: controlorul ăsta intern din I.P.J. Prahova, Muntean, ori „a primit ceva de la cineva” să fabrice (cu mânuța victimei, evident) niște noi probe care să-l scoată „din zeama de fructe” pe Panarică&co ori e mai „nepregătit decât noaptea”. În ambele situații acest individ NU ARE CE CĂUTA ÎN POLIȚIE!

(VA URMA, STIMABILILOR, CĂCI SUNTEM CU OCHII PE VOI, MAI ALES PE CAZUL ASTA!). (Cerasela N.).

 

 

 

 

Citeste in continuare

Actualitate

EXPLOZIV/Isarescu, penetrat de ”Paluga” SRI!/Partenerul ”Anacondei”

Incisiv

Publicat

pe

De

Cum prima dragoste securistica nu se uita niciodata, dupa ce a stat luni de zile cu dintii BNR infipti in beregata actualei guvernari Mugur Isarescu a facut o mutare halucinanta si l-a recuperat pe generalul Sorin Cozma, cunoscut in tot sistemul drept ”Paluga SRI” pentru ”boroboatele” facute atat la conducerea Directiei de informatii economice cat si in fruntea Directiei Generale Prevenire si Combatere Terorism. Pai daca tot ai ajuns sa-l iei pe Sorin Cozma consilier, atunci barem refa ”nea Mugurele” si ”cuplul de aur” de la SRI si trage-o langa ”Paluga” si pe partnerea acestuia,  generalul ”Anaconda” Elena Istode, unul dintre fostii sefi ai acoperitilor din perioada ”binomului ” Maior – Coldea.

Deci Sorin Gabriel Cozma a ajuns consilierul presedintelui Bancii Nationale a Romaniei, ”venerabilul” Mugur Isarescu! Si pentru ca ”omerta” impusa in institutia condusa de aproape trei decenii de catre Mugur Isarescu cu siguranta nu va fi sparta de ”fratiorii” de aici, exista totusi structuri contrainformative ale statului roman care sunt gata sa-i dea jos ”sortuletul” incluisv generalului despre care nu au disparut cu totul notele informative care indicau ”talpile” puse la ANAF, atunci cand Fiscul se apropia prea mult de niste ”oaze” financiare precum Oscar Downstream. Oricum, ”mapa profesionala” a celui intrat in SRI pentru ca  sotia sa de atunci, Pompilia Comsa era nepoata ”sarpelui” Virgil Magureanu retine inca nenumarate alte amanunte atat picante, cat si cu iz de anchete interne si nu numai al caror protagonist a fost actualul consilier al lui Isarescu. Mugur Isarescu. Guvernatorul care si-a tras consilier si un general SRI, asa, ca sa fie la curent cu toate problemele monetare probabil…

Partenerul ”Anacondei”

Dupa ce a fost admis in SRI, Sorin Cozma s-a bucurat  de avansarea fostei sale sotii ditamai directorul adjunct la Directia F, cea care se ocupa de asa-zisele ”sisteme informatice”.Ce-i drept, ”consortul” Cozma a cunoscut la randul sau o ascensiune absolut fulminanta si asta in ciuda nenumaratelor scandaluri in care a fost implicat, de la acuzele de deturnare a fondurilor operative la protejarea unor firme de controalele ANAF pe cand se afla la carma Directiei C- Economica si incheind cu achizitiile de la Aeroportul Otopeni care trebuiau girate musai de el pe cand era seful Antitero.Insa, de departe, cea mai mare performanta a lui Cozma in interiorul SRI a fost parteneriatul cu generalul Elena Istode, zisa si ”Anaconda” inca de pe vremea cand fosta secretara sindicalista urma cursurile intensive ale Scolii de la Gradistea. Iata insa ca dupa ”decaparea” lor din fruntea SRI de catre Eduard Hellvig, ”Paluga” a stat ceva vreme retrasa, dupa care, acum si-a gasit un loc caldut chiar langa Mugur Isarescu, fiind de mirare ca guvernatorul BNR nu si-a pus intrebarea ca se expune astfel unei posibile penetrari informative din partea  unui general SRI,fie trecut el si ”cu japca” in rezerva. Dar, poate, o fi girat cineva pentru seriozitatea lui…

Pandar la prune

Sau poate ”stapanul banilor” din Romania  l-o fi luat langa el pe fostul sef de la Anti-Tero din SRI sa-l ajute, in afara orelor obligatorii de program, la pazitul prunelor de pe domeniul familiei Isarescu de pe malul Lacului Snagov. Unde, dupa cum dezvaluiam si la trecuta recolta, guvernatorul BNR face rondul printre pomii fructiferi incepand cu ora 5 dimineata, dupa ce niste copii au indraznit sa ”fure” cateva prune, ”nemuritorul” Mugur Isarescu primind aceasta misiune de pandar chiar de la sotia sa, dupa ce amenintarile acesteia cu politia par sa nu fi avut niciun efect asupra micilor pofticiosi. Asa insa, cu ditamai ”Paluga” antiterorista SRI la dispozitie, altfel se poate combate si inflatia, si ROBOR-ul, dar mai ales furtul de prune si struguri…(Catalin Tache).

 

 

Citeste in continuare

Parteneri

Știri calde

Actualitate4 ore ago

EXCLUSIV/Nori negrii se abat catre conducerea incompetenta a Politiei Locale Ploiesti … Vidatul sef al institutiei incearca sa scape de raspunderea penala aruncand vina pe altii

Reamintim faptul ca, timpul liber corespunzător orelor lucrate în zilele de sâmbete, duminci, sărbători legale ori, în lipsa acestuia, compensații...

Actualitate5 ore ago

EXCLUSIV/DOVADA IREFUTABILĂ CĂ SE ÎNCEARCĂ MUȘAMALIZAREA EVENIMENTULUI RUTIER DE LA SECĂRIA, CU OAMENII IPJ PRAHOVA!

În seara zilei de 25 septembrie 2018 orele 18.00 am fost contactați de doamna T.E.A., victima evenimentului rutier petrecut la...

Actualitate5 ore ago

EXPLOZIV/Isarescu, penetrat de ”Paluga” SRI!/Partenerul ”Anacondei”

Cum prima dragoste securistica nu se uita niciodata, dupa ce a stat luni de zile cu dintii BNR infipti in...

Actualitate5 ore ago

EXCLUSIV/LEGATURI BOLNAVICIOASE/ACOPERITII DIN SISTEME

Zilele acestea asistam, in calitate de spectatori, la o piesa de teatru care va lasa urme adinci in economia Romaniei...

Actualitate5 ore ago

Cine cinta de 1 Decembrie?

COMENTARIU DE BOGDAN TIBERIU IACOB (PRELUARE INPOLITICS.RO): Eclipsa de soare din 1999 a fost un eveniment foarte frumos marcat de...

Actualitate12 ore ago

SGU este în faliment! Un alt director pleacă. Locul este asigurat deja

„Vinovații fără vină”, titreaza Republika News! În timp ce angajații SGU protestează pentru că nu își primesc banii la timp,...

Actualitate13 ore ago

EXCLUSIV/MANIPULAREA CETĂȚENILOR DIN BĂICOI PENTRU ASCUNDEREA ADEVĂRAȚILOR INFRACTORI (EPISODUL II)

Cineva din Băicoi și Prahova are tot interesul meschin să ascundă Adevărul în cazul „poluării cu hidrogen sulfurat”. Dar cine...

Actualitate1 zi ago

EXCLUSIV/IPJ PRAHOVA SE DELIMITEAZĂ DE SUSȚINĂTORII LUI „PANARICĂ” ȘI NĂSTASE GABRIEL ȘI ÎNCEPE O ANCHETĂ INTERNĂ!

Se pare că dezvăluirile ziarului Incisiv de Prahova au deschis „cutia Pandorei” în IPJ Prahova cu ocazia evenimentului rutier de...

Actualitate1 zi ago

EXCLUSIV/MANIPULARE CRASĂ LA BĂICOI!/OAMENII SUNT ȚINTA BATJOCURII AUTORITĂȚILOR IAR PRESA ESTE INDUSĂ ÎN EROARE!

În data de 23 septembrie 2018 canalul de știri ProTv arăta un „mare protest” din localitatea Băicoi, județul Prahova unde,...

Actualitate1 zi ago

EXPLOZIV/OFITERII MAI, LA MANA LUI MARIUS PETRESCU, SEFUL ORNISS/ANEXA SRI blocheaza MAI!

Greu de spus ce consilieri pe probleme de securitate nationala or avea liderii coalitiei de guvernare ca, in timp ce...

Actualitate1 zi ago

TOATE completele de 5 de la ICCJ care nu au avut TOTI judecatorii desemnati aleatoriu au incalcat CEDO si notiunea de „tribunal independent”

Nu stiu daca va dati seama, dar absolut toate completele de 5 judecatori de la ICCJ, care nu au avut...

Actualitate1 zi ago

Nu vi se pare ciudata comoția cerebrală de care a suferit Gărbovan?!/ “Unii nu suferim de emoții cu comotii”

“Nu am văzut interviul dat de șefa UNJR, Dana Gărbovan. Am analizat cu Ion Dedu (col ® SRI), după care...

Actualitate1 zi ago

Cine se merită, se împreunează!/Geometrie cu derbedei

Comentariu de Contele de Saint Germain (preluare blog): Se spune despre cerc că ar fi perfecțiunea bidimensională, așa cum sfera...

Actualitate1 zi ago

Pichetare Penitenciarele Ploiești și Târgșor (acțiune comună)/25 Septembrie ora 09.00.

Angajatii Penitenciarelor Ploiești și Târgșorul Nou protesteaza. LOCAȚIE – ÎN FAȚA PENITENCIARULUI PLOIEȘTI Sindicatele Equitas și Solidaritatea va invita pe...

Actualitate1 zi ago

Cutremur in Rusia: Gazprom s-a prabusit dramatic de pe locul intai in lume

COMENTARIU DE BOGDAN TIBERIU IACOB (PRELUARE INPOLITICS.RO): Kremlinul încasează o lovitură cumplită de imagine: conform topului anual întocmit de cea...

Top Articole Incisiv