Connect with us

Actualitate

Donald, pe urmele lui Păun! Cum a ajuns Ploiestiul pe mana unor păcălici

Incisiv

Publicat

pe

Au apus de mult vremurile in care liderii construiau parcuri industriale si giratorii unice in Romania, atrageau investitori si supravegheau lucrarile de racordare a oraselor la reteaua de apa si canalizare. Toate astea au devenit, intre timp, subiecte de studiu in manualele despre cum sa-ti faci treaba atata timp cat esti pe functie de conducere sau, pe scurt, „cum sa nu fi prost ca sa te iubeasca oamenii de rand”.

Schimbul dintre generatii s-a facut, insa, prea brusc. De la inginerii tehnice si planuri studiate si puse in practica am trecut direct la manevre ieftine, iar asta se vede cu ochiul liber la fiecare intersectie nesemaforizata, in fiecare groapa din asfalt si, practic, in mai toate birourile sefilor de institutii publice.

Sa luam, de exemplu, SGU, unde ar fi trebuit sa miroasa a iarba proaspat cosita si a vopsea pentru bancutele din parcuri. Astazi, SGU a devenit un fel de SIPA, ca tot e la moda. Arhive, documente, scannere, whatsapp-uri, pauni si fazani, fara nicio legatura cu activitatea institutiei. Apropos de pauni si de pacalicii care au ajuns sa gestioneze problemele orasului, am aflat ca Donald ar fi pe urmele lui, de cateva zile, urmarindu-l pe la colturi ca sa afle cu ce se ocupa si cu cine se intalneste atunci cand nu e la munca.

Paunul, pasare agera, s-a prins imediat. Donald, specie mai galagioasa, n-a fost in stare sa-si duca filajul la bun sfarsit, ca a fost prins in fapt si dat in vileag. Intriga a pornit de la faptul ca din SGU au „scapat” informatii pretioase la presa, iar Donald il banuieste pe Paun ca ar fi fost hackerul de serviciu. Si uite asa, vorba cantecului, pe banii mei si pe muzica mea, doi asa-zisi barbati au ajuns sa se alerge prin oras ca sa-si scoata ochii pentru niste conversatii pe whatsapp. Gladiatori, nu gluma!

Vai si amar, baieti”. (ph-online.ro)

http://ph-online.ro/politica/item/85728-donald-pe-urmele-lui-paun-cum-a-ajuns-ploiestiul-a-ajuns-pe-mana-unor-pacalici

De 27 de ani obiceiurile „fușăracilor” din administrația publică s-au împământenit strașnic în rutina zilnică și de la micile atenții primite în schimbul unor favoruri și probleme rezolvate prin intermediul unor persoane cumsecade angajate la stat, lăcomia a ajuns să despoaie caracterele oamenilor.

Într-o țară bolnavă în care tovărășia cu afaceriști interlopi, procurori și ofițeri SRI te face să te simți ,,stăpânul tuturor”, unii turbează și se transformă în javre mușcând mâinile celor care i-au hrănit.

Urmând șirul evenimentelor urbane de la Ploiești, după arestarea fostului primar Iulian Bădescu, pe holurile primăriei Ploiești circulau zvonuri despre denunțătorii acestuia, în cauză fiind și numele celor mai apropiați oameni ai săi, finul Tănase Iulian și directroul SGU Ploiești, Constantin Donald.

Despre finul sifonar, Tănase Iulian și despre soția acestuia Tănase Claudia, cea care a folosit tehnică de înregistrare audio pentru a-și înregistra nașa, presa a scos la iveală legăturile apropiate cu procurorul DNA Mircea Negulescu și interesele ascunse pe care aceștia le aveau salivând la averea lui Bădescu.

Cărătorii de geantă, nelipsiți până atunci din biroul și din viața lui Bădescu, oameni cărora fostul primar le-a pus lingura în mâna și i-a promovat până în locuri unde nici în somn nu visau să ajungă, l-au vândut precum Iuda pe Hristos.

Aflați pe cai mari, hârșiți și deja obișnuiți cu traiul de lux, acești băieți nu au mai vrut în ruptul capului să se desprindă de lumea bună a Ploieștiului și făcând pact cu diavolul au bătut palma cu așa-zisul ”ucigaș de destine”.

Constituiți în grup infracțional organizat, politicieni, șefi din administrația locală, afaceriști dubioși, procurori și ofițeri de informații au scos la înaintare persoane fără scrupule numite în funcții importante prin intermediul cărora puteau rezolva orice.

Sensibilul Donald Constantin și un necunoscut, Marian Iordache, sunt doi dintre cei care cred că vocea și talentul îi pot ajuta să ajungă în orice funcție poftesc.

Potrivit CV-ului prezentat pe site-ul SGU Ploiești, Marian Iordache este din Plopeni și în prezent director la o societate cu sediul în Păulești. Acesta și-a început activitatea ca referent în Primăria Plopeni, ulterior ocupând funcța de șef serviciu în administrația locală de la Plopeni. Pentru o perioadă scurtă de un an, Marian Iordache a fost directorul executiv al Uzinei Mecanie Plopeni, ulterior fiind potrivit CV-ului prezentat, director al SC ADASIMA Trading SRL. Coincidență sau nu, aflat în funcția de președinte al consiliului de administrație de la SGU Ploiești, societatea condusă de tovarășul său, directorul general al SGU Ploiești, Donald Constantin, firmele îi leagă strâns, strâns de tot! De ce firmele? Pentru că sunt două! Două surori! Adasima ↔ Masiada, dar în episodul următor vom vedea cum aceste doua cuvinte scrise puțin invers au o foarte mare legătură între ele!

Discuțiile halucinante și idealurile celor doi sunt de groază și au iz penal! Donald Constantin și Marian Iordache se confesează și își mărturisesc în repetate rânduri unul celuilalt aspirațiile pe care le au.

Încă PSD-iști aflați la o șuetă, pe data de 5 septembrie 2016, cei doi visau Don deputat!

Marian Iordache: Vrei deputat? Am auzit că ești în cărți. Nu zici nimic?

Donald Constantin: Unde p… mea ai auzit?

Aflați pe val, cei doi pun Ploieștiul la cale și cu pilele lui Don în spate, Marian Iordache din calitatea sa de membru în CA-ul de la TCE Ploiești încearcă să influențeze numirea directorului TCE Ploiești după cum îi dictează Donald Constantin.

Cum a căzut Cristian Iancovici?

Marian Iordache: Mă sună Ionică. Nu i-am răspuns și am vb și cu O. (alt membru C.A. la TCE) să nu-i răspundă.

Mă sună Iancovici, dar nu răspund. Vrea să facă ce am vorbit noi azi

Donald Constantin: Nu răspunde

Marian Iordache: Ok. Luni ședință pentru desemnarea membrilor AGA

Donald Constantin: Știu

Marian Iordache: Gata. Nu mă mai sună nimeni

Donald Constantin: Ca-n viață. Ești bun cât au nevoie, după, p…

Marian Iordache: Am refuzat eu post de director, dar cuvântul e cuvânt. Știu cel mai bine asta…

Voia pe 4 ani prelungire (n.r. Cristian Iancovici director TCE)

Mă gândeam că dai și tu o sticlă de vin cadou, dar…

Donald Constantin: Cui?

Marian Iordache: Mie, că doar e ziua mea (8 septembrie 2016)

Donald Constantin: Am văzut, ai dispărut imediat

Marian Iordache: Am servici

Donald Constantin: Daaa

Marian Iordache: Te iert. Îmi dai mâine sau anul următor

Donald Constantin: Mâine

Marian Iordache: Ok. Vezi cum se învârte roata?

Donald Constantin: Cam da

Zilele de foc în care s-a decis soarta direcotrului TCE, (11 – 12 septembrie 2016) sunt pentru cei doi subiect de combinații rapide în AGA și CA.

Marian Iordache: Vorbim după ședință să vedem cine e în AGA

Donald Constantin: Un ALDE și un PSD

Marian Iordache: Așa e peste tot?

Donald Constaintin: Nu. Și la Hale

Marian Iordache: Depinde ce majoritate o să se facă în consiliile de administrație la ambele. E problemă la TCE cu AGA PNL. Consiliul de administrație e ok

Donald Constantin: Nu mă! AGA la TCE = unul ALDE și unul PSD

Marian Iordache: E bine. Nu am înțeles. Soco ce face, se roagă de noi?

Donald Constantin: Treaba lui. Și mai e unul de la SGU

Marian Iordache: Așa se învârte roata că și lui am să-i spun ceva. Îl știu. Toți care au fost împotriva mea cu RASP-ul au ajuns la mâna mea. Vorba lui Toma Caragiu… Așa e în tenis (n.r. Marian Iordache a fost pentru o scurtă perioadă și director interimar la RASP Ploiești)

A doua zi…

Marian Iordache: S-a stabilit AGA?

Donald Constantin: Da. Unul ALDE și unul PSD. La Hale și SGU. Și doi PNL la TCE și a rămas Comendant să facă rocada cu Ovidiu

Marian Iordache: Aha. Cred că mă duc la Hale, că la TCE e belea

Donald Constantin: E Fane la Hale (Ștefan Dănescu, consilier municipal PSD)

Marian Iordache: Pentru tine e rău. Ăla nu face nimic. E bine cu Fane

Donald Constantin: Mai bine decât cu Ovidiu. Ăsta face campanie prin SGU

Marian Iordache: Să facem repede AGA, să dăm drumu la treabă

Donald Constantin: Ok

Marian Iordache: Vin mâine la tine

Donald Constantin: Ok

Marian Iordache: Come știe? Că te trezești, că nu vrea, că la tine e de muncă

Donald Constantin: Nu prea are încotro. Știe. I-am zis astăzi

Marian Iordache: Asta e. Salariul lui cu avizul CA

Donald Constantin: Eu îl pot angaja? Parcă eu îl propun și primesc avizul CA-ului

Marian Iordache: Cu avizul de la CA

Donald Constantin: Trebuie să aștept până am CA

Marian Iordache: Se face repede dacă ai AGA. Îi faci mandat?

Donald Constantin: Nu

Marian Iordache: Atunci fără avizul CA scoți postul la concurs

Donald Constantin: E riscant

Marian Iordache: Da. Mai bine cu CA-ul, ca la Ovidiu, l-am numit după tine. Come nu are studii. A făcut zootehnie. E riscant cu concurs.

Donald Constantin: Trebuie făcut AGA urgent să te numească director la TCE

Donald Constantin: Care AGA?

Marian Iordache: La tine

Donald Constantin: Nu. Trebuie să așteptăm 5 zile

Marian Iordache:Vineri sunt 5 zile. Hotărârea consiliului local să fie făcută

Donald Constantin: Ok

Două zile mai târziu…

Marian Iordache: Am auzit că s-a dus Ovidiu să se plângă la Cristi (Cristian Ganea). Și Dan Dinu (n.r. directorul ASSC) s-a dus la el, dar nu știu de ce. Bănuiesc să-l întrebe de ce nu mai răspunde de ASSC

Donald Constantin: Probabil

Marian Iordache: Nu poți să explici? De Ovidiu. De Dan nu mă interesează.

Donald Constantin: Da

Marian Iordache: A fost și Dan la ședință?

Donald Constantin: Nu. Doar Biroul Municipal (PSD Ploiești)

Marian Iordache: Ok

Donald Constantin: A venit, l-au băgat la dirigenție și a plecat. Și pe Comendant

Marian Iordache: Asta e.

Ionică nu se potolește cu TCE. Îl sprijină pe Iancovici să acționeze în instanță

Donald Constantin: Pe CA?

Marian Iordache: Suge p…, că i-a expirat mandatul. Da. A făcut un proces verbal pe nașpa să ne bage la înaintare pe mine și pe O., dar nu îi merge. Soco e în fiecare zi la TCE

În timp ce televiziunile făceau turul nasoalelor lui Portocală & Co. și băieții noștri erau interesați despre ce se vorbea de „fratele lor”

Donal Constantin:  I-ai văzut pe RTV pe Ghița cu Savu?

Marian Iordache:Nu, ce au zis?

Donald Constantin: Vorbeau de Negulescu, George, Cantemir

Marian Iordache: S-a luat Savu de Negulescu

Donald Constantin: Amândoi

Marian Iordache: Când făceau legea cum era? Le e frică că rămân fără imunitate

Donald Constantin:  A început circul

La două zile distanță o altă discuție…

Marian Iordache: A fost dezbatere pe RTV cu Ghiță, Savu, s-au arătat poze cu Negulescu de la nunta lui Tănase, finul lui Bădescu

Donald Constantin:  Au apărut online. O să iasă scântei mari

Marian Iordache: Eu am văzut la TV. E sigur că iese scandal

Donald Constantin:  Îți dai seama, că i-a atacat familia lui Negulescu (n.r. procurorul Mircea Negulescu)? Și nu cred că stă ăla cu mâinile în sân, doar îl știi…

Marian Iordache: Da, au zis că se culcă cu toate. Sunt disperați că pierd imunitatea.

Am auzit că Iancovici vrea să-și depună dosarul pentru concurs la TCE

Donald Constantin:  Treaba lui, oricum e pierzător din start, să-și depună

Marian Iordache: Daca Socoleanu nu mai e în cărți să vezi bătaie pe post. Vorbește cu Cristi Ganea. Vezi că Ionică Ion (n.r. consilier județean) joacă strâmb

Donald Constantin:  Așa a jucat de prima dată

Marian Iordache: Ședința de luni e tot la CJ

Donald Constantin: Nasol… Aia e

Marian Iordache: Eu am cuvânt și nu mai sunt de acord să se desfășoare ședința acolo. Nu îmi e frică de nimeni.

Donald Constantin: Nu acceptați! Aveți sală la TCE, ce idiot a venit cu ideea la Județ?

Marian Iordache: Probabil se va numi al 5-lea membru și se va schimba votul… Ionică Ion

Donald Constantin: Nu acceptați!

Marian Iordache: Ok boss

Donald Constantin – parlamentar sau primar?

Marian Iordache: Te-au propus la parlament?

Donald Constantin: Nu s-a discutat asta

Marian Iordache: De ce?

Donald Constantin:  Aștept 4 ani

Marian Iordache: Scrie presa că Botez (n.r. George Botez – consilier local PSD) nu mai e în cărți

Donald Constantin: Care presă?

Marian Iordache: Peste 4 ani te vreau primar. Parcă Observatorul. Și Marilena Stanciu a zis că semeni cu Mazăre de la Constanța, schilod și curvar

Donald Constantin: Ce să zic, problema lor

Marian Iordache: Acum ai și experiență în administrație

Vezi că Ovidiu Negulescu a întrebat azi dacă el ca director poate să facă parte și din Consiliul de Administrație că mai e un loc liber

Marian Iordache: Am zis că fără contract de mandat NU

Donald Constantin: Unde, la Hale?

Marian Iordache: Nu, la SGU. Nu știe că îl schimbăm?

Donald Constantin: Să fie la Hale și în CA la noi

Marian Iordache: E posibil să se fi gândit la asta, dar din postura de director la SGU. Nu știe cum să îi măresc salariul

Mâine am ședință cu AGA de la TCE, la CJ. Cred că fac spectacol după ce numim ultimul membru că o să am 4 din 5 voturi, șterg cu ei pe jos. Roata se învârte și nu pot să aplic legea lui “Ohm”.

Donald Constantin:  Așa și trebuie, dă-le peste bot

Marian Iordache: Ăsta e ghinion cum spunea Iohannis. Vii la servici mâine?

Donald Constantin:  Cred că da, să văd cum mă trezesc. Depinde ce chef am

Marian Iordache: Bine vorbim după ce termin eu.

Ovidiu se da pe langa tine? Când se vedea director general cum era?

Donald Constantin: Frumos

Marian Iordache: Nu ținem ședința de CA la SGU săptămâna asta poate se face transferul nu vreau sa-i maresc salariul. Vezi cu Trican că joacă strâmb, se făcea că nu ştie cine e doamna Scarlat (n.r. expert contabil, membru CA SGU, contabila personală a lui George Stanciu)

Donald Constantin: Adică?

Marian Iordache: O să vezi la vot

Mâine la 9 mă duc la TCE cu AGA şi primarul că le-a blocat ANAF conturile şi sunt în imposibilitate de funcţionare, mare minune să nu declanşăm mâine procedura de insolvență. La tine întârzii

Donald Constantin: Ştiu

Marian Iordache: E belea că se aprobase mărirea de capital şi dacă se dau banii îi ia ANAF şi tot nu sunt suficienţi. Aici a adus Iancovici societatea.

Ovidiu pleacă el sau îl demitem prin CA? Cum s-a angajat, aşa pleacă

Donald Constantin:  Aşteptăm…mai lasă-l să spere.

Marian Iordache: La tine e parfum faţă de ce e la TCE

Am auzit că mâine la CA, Ionică vrea să-l propună pe Iancovici interimar

Donald Constantin: Ok

Marian Iordache:  Dacă nici în situaţia asta nu se potoleşte, înseamnă că îl are la mâna Iancovici cu ceva.

Donald Constantin: Nu e sănătos Ionică, să o sugă

Marian Iordache: M-a sunat şi liderul de sindicat şi un membru din CA, e sigură treaba, ca și rezolvată.

Donald Constantin:  Da, foarte bine!

Marian Iordache: Tu ştii că eu sunt nebun. Să vezi ce fac mâine, dacă vreau preiau eu interimatul și apoi mă piș pe ei

Donald Constantin se amuză copios!

Marian Iordache: Iar apar în phonline

Donald Constantin: Site de doi bani!

Marian Iordache:  M-am întâlnit cu Nelu Gheorghe la RASP. Zicea că a mărit el salariile la directorii de la SGU şi nimeni nu i-a dat o sticlă de ceva

Donald Constantin:  Îi dau eu … o pu…

Marian Iordache: Şi eu am auzit că vorbeşte aiurea. Şi Andrei Gheorghe la fel. Ăştia doi se visau directori la SGU

Donald Constantin: Cam da, doi păcălici, dă-i în colo, nu sunt de nivelul nostru

Marian Iordache: Cred că ăştia sunt puşi să ne încurce de garda veche care a plecat, oamenii loiali lui Bădescu

Donald Constantin: Nu. Sunt disperaţi

Marian Iordache: După putere?

Donald Constantin: Da

Marian Iordache: Să-i f… în gură de retardaţi! Dacă unul dintre ăştia ajunge undeva, ne-am nenorocit! Să stea dracului la pensie, să mai lase şi tineretul

Donald Constantin:  Mă iei la mișto? Păi noi mai suntem tineri? Să ne lase pe noi, nu șobolanii tineri

Marian Iordache: Până la urmă cu Ovidiu cum rămâne?

Donald Constantin: Aşteptăm

Marian Iordache: Dă-l dracu în p… mea de nesimţit, mă uitam şi azi la el, e jalnic

Donald Constantin:  Asta e. Așa a fost mereu, dar nu am avut ochi să vedem… Mai așteptăm. Cred că îl ține în brațe Vlăduț și familia lui

Marian Iordache:  Ovidiu e în toate pozele lângă Dobre ieri (n.r. Serbările Toamnei) era lângă Ganea și îmi asum eu demiterea lui dacă la toţi le este frică

Donald Constantin: Așteaptă!

Marian Iordache: Dacă primesc verde, în 30 de secunde îl aranjez

Mâine (11 octombrie 2016) e CA la TCE, situaţia e critică, aş propune deschiderea procedurii de insolvență. Trec mâine dimineaţă să vorbesc cu Cristi

Donald Constantin: Ok. Propune insolvența şi să se consemneze în procesul verbal, şi să se voteze

Marian Iordache: Dacă nu iau măsuri, mă fac părtaş că e un termen de 30 zile

Donald Constantin: Fă ce am spus și ce am vorbit, dacă vrei să ne fie bine!

Marian Iordache: Ok, dar îmi e frică că trece propunerea

Donald Constantin: Aia e, intră în insolvență și se ocupă alții să o salveze. Te scoţi tu la o adică.

Marian Iordache: Da, dar numai aşa, că dacă cere un creditor insolvența se consideră că am ştiut şi că nu am luat măsuri

Referitor la teama acestora de a ajunge pe primele pagini ale ziarelor și publicațiilor online, aceștia își făceau probleme cum au ajuns anumite documente din cadrul CA al SGU la publicația online Observatorulph.ro

Marian Iordache:  Toate documentele de la punctul 10 sunt pe Observatorul

Donald Constantin: Ştiu şi care e problema? Niște proști, retarzi

Marian Iordache: Cine dracu le dă, asta e problema

Donald Constantin:  Mda, o mirosim noi…

Marian Iordache: Neapărat trebuie

Discuțiile despre soarta TCE continuă…

Marian Iordache: Mâine (21 octombrie 2016) e AGA la TCE. Cred că mă revocă. Eu am propus şi prelungirea şi intrarea în insolvență. A făcut ăla spume. Teodora Marin a ieşit din şedinţă

Donald Constantin: Să te revoce, ce motiv au?

Marian Iordache: Situaţia financiară dezastruoasă. Am dat notă explicativă pentru AGA de mâine

Donald Constantin:  Vrei să apară un articol cu presiune pe CA? Aranjez cu George la republikanews, sau cu Stavri la incomod. Notă explicativă pentru ce?

Marian Iordache: Lasă până mâine să vedem ce se întâmplă, că au cerut explicaţii cu motorina şi Curtea de Conturi. Dacă mă revocă am copii după procesele verbale cu tot. Dacă votează Trican revocarea, ai rămas fără director economic. Eu îi cer revocarea de la SGU

Donald Constantin: Să revoce ce?

Marian Iordache: CA-ul de la TCE că ea e în AGA

Donald Constantin: Problema ei. La ce oră e şedinţa? Lasă că vorbesc eu cu ea, îi spun ce și cum, iar dacă nu se conformează, vedem cum facem și o schimbăm

Marian Iordache: Dacă se strâng la 10, o să mă duc şi eu. Dacă se amână te sun

Donald Constantin: Ok. O sun acum pe Trican, sau mai bine mâine la 9:45, să nu aibă timp să gândească prea mult?

Marian Iordache: Sun-o mâine. O să-ţi povestesc de la ultima şedinţă CA de la SGU când vii

Donald Constantin: Ok

Trei zile mai târziu…

Marian Iordache: E belea cu AGA de la TCE. Se fac presiuni pentru demiterea CA-ului. Mâine întârzii la tine, dar când vin să vezi ce-i fac lu Trican, care acolo le ştie pe toate şi la SGU le uită, asta e dracu gol

Donald Constantin: Să te văd de ce ești în stare, că asta are gura mare.

Discuții despre sentințe, posturi și demisii politice

Marian Iordache: Mircea Cosma 8 ani și Vlad 5 ani cu executare. Decizia nu e definitivă…

Donald Constantin: Să se ducă la pușcărie, să se obișnuiască și în altfel de condiții, prea au dus-o regește toată viața. Poate le găsește ceva și la doamne. Oricum, lu Andreea nu o să-i facă nimic, e feblețea lui Porto’.

Marian Iordache: Îl face praf Stavri pe Dobre în Incomod. Mă oftic, că acum e cu noi…

Am auzit că ai fost pe la sediul PSD. Ce ai mai căutat acolo?

Donald Constantin:  Să văd dacă își face apariția unul dintre cei care și-au dat demisia.

Marian Iordache:Și?

Donald Constantin: Nu a apărut nimeni. Dacă vezi pe cineva din cei pe care îi ști, că intră în sediul PSD, să mi-i dai pe foaie, ca să scăpăm de ei

Marian Iordache:  Angajați?

Donald Constantin: Și angajați. Pe cine vezi.

Marian Iordache: Eşti în toate ziarele

Donald Constantin: Frumos, sunt vedetă.

Marian Iordache: Plânge Fane după tine. Ganea ce zice?

Donald Constantin: Vezi că a dat interviu în republikanews. A dat-o frumos. Trebuie să-l convingem să vină după noi. Încă nu e hotărât.

Marian Iordache:  Cred că o să plece destui după tine, PSD Ploieşti o să fie varză, de aia ar vrea să plece și Cristi. Cu organizația destrămată, ce să mai facă. Mai e şi ziua lui mâine. I-ai stricat-o

Donald Constantin:  Îi duc o sticlă cu vin

Marian Iordache:  Desfăcută

Donald Constantin: Goală

Marian Iordache: Poate ne cinsteşte să-l luăm cu noi

Donald Constantin: A dat Dragnea interviu cu demisiile de la Ploiești. A zis că nu știe nimic

Marian Iordache: Ești tare, ai ajuns la nivel naţional, poți să candidezi la președinție

Donald Constantin: De unde știi?

Marian Iordache: Dacă se interesează Dragnea, nu crezi că s-a ajuns acolo?

Donald Constantin: Unde ai citit?

Marian Iordache: Nu am citit, ştiu

Donald Constantin: De unde?

Marian Iordache: Vorbim mâine

Donald Constantin: Fin, naș, văr,…

Marian Iordache: Da (n.r. Marian Iordache are o rudă în cadrul Curții de Apel Ploiești, care îl informează cu privire la acțiuni legale asupra anumitor persoane din lumea politică, administrativă sau de interes pentru cei doi).

Putem şi noi să facem o aroganță, să mă duc eu în locul lui Trican în AGA la TCE

Donald Constantin: Stai să vedem ce iese mâine

Marian Iordache: Cum a votat Trican? Eu revocat nu mai pot face parte din CA-uri 5 ani, dar îi dau în judecată.

Ai văzut ce face ALDE?

Donald Constantin: Ce?

Marian Iordache: S-a dat cu PNL la ultima şedinţă de CL. Bine că am plecat

Donald Constantin: Să-mi pregăteşti o listă cum și cu cine eşti, să facem nişte liste separate cu ai tăi, să vedem unde îi angajăm. Am discutat de câteva posturi cheie pe la Conpet, Garda de Mediu și în Primărie. Trebuie să strângem rândurile

Marian Iordache: Ok

Donald Constantin: Pe la muncă, să-i tragi de limbă, ştii tu, cum făceam noi la PDL

Marian Iordache: Da

Donald Constantin: Da da, te doare-n p…

Marian Iordache: Nici măcar, pot să aduc oameni şi de la Păuleşti şi de la Plopeni, care sunt ai mei şi dacă le spun, votează şi UDMR. Fac o listă cu ţiganii mei de la Rosal? Le promit că după alegeri le dau ore suplimentare o lună și vorbesc mai sus să le și plătească.

Ne-am dat demisia de la TCE

Donald Constantin: Da, spune-le că le mărești și salariul. Foarte bine. Câţi v-ați dat demisia?

Marian Iordache: Avantajul e că pot să mai fac parte din CA-uri. Întreab-o pe Trican ce s-a hotărât la TCE.

Am intrat în campanie. Rupem mai mult de jumate din ASSC cu nevastă-mea.

Donald Constantin: Să te văd!

Marian Iordache: O să vezi! Inclusiv Dana Chiva, care ziceai tu că e nevastă-mea.

 

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Cum se face curatarea corecta a motorului motocicletei? Pasi de urmati cuprinsi intr-un manual de service motocicleta!

Publicat

pe

De

In ecuatia functionarii unei motociclete la parametri maximi, motorul este componenta care da viata acestui vehicul pe doua roti. Cu alte cuvinte, executarea tuturor manevrelor, deplasarea si functionarea celorlalte compononente sunt dependente de capacitatea motorului si de puterea acestuia! La fel ca motocicleta in sine, motorul necesita si el o ingrijire periodica, instructiuni ce sunt cuprinde, desigur, intr-un manual de service motocicleta.

Asta daca vrei, bineinteles, ca motocicleta ta sa arate ca exponatele unui concurs de frumusete sau sa fie apreciata de catre trecatori!Indiferent de modelul de motocicleta pe care il detii, in momentul in care intentionezi sa pleci la drum, se aduna praf, pe caroserie, oglinzi si pe faruri. In plus, in cazul unei ploi, caroseria motocicletei tale va deveni, in cel mai scurt timp, insalubra si de nerecunoscut.

Spalarea manuala a motocicletei si a motorului

Cu siguranta, prima varianta la care te gandesti atunci cand motocicleta ta necesita sa fie spalata este sa o duci la o spalatorie. O varianta deopotriva comoda, dar si costisitoare! Caci, de, confortul se plateste! Si asta o stim cu totii! Nu mai incape nicio urma de indoiala!

Iata, insa, ca exista o alternativa care te va ajuta sa economisesti ceva bani. Insa, trebuie sa pui un pic “osul” la treaba! Asa ca, fa-ti un pic de timp liber si hai la treaba!

Iar daca urmezi sfaturile urmatoare si instructiunile dintr-un manual de service pentru motociclete, mai mult ca sigur ca vei avea sorti de izbanda!

Alege spalarea manuala pentru motocicleta ta!


Sursa foto: pemotoare.ro


Fata de spalarea sub presiunea, cea manuala prezinta marele avantaj de a nu “ataca” o serie de componente sensibile ale motocicletei tale. Mai mult, caroseria ar avea si ea de suferit de pe urma actionarii cu substante cu actiune agresiva asupra suprafetelor motocicletei!

Pentru a nu afecta vopseaua, alege un loc ferit de soare, mai ales daca te afli in anotimpul cald. Soarele ataca vopseaua datorita, in principal, diferentei mari de temperatura si a subtantelor care se pot usca foarte usor. Pe timp ploios, picaturile de ploaie pot inlatura solutia de curatat, facand efortul tau in zadar.

La fel si pe timp de iarna, atunci cand spalatul motocicletei se recomanda sa fie facut intr-un mediu intern, departe de actiunea fulgilor de nea.

Pe de alta parte, curatarea motorului se realizeaza numai dupa acesta s-a racit complet. Nu de alta, dar se poate strica foarte usor daca arunci apa rece. Acelasi lucru este valabil si pe timpul iernii. Iarna poti folosi, insa, putina apa calduta.

Pregateste mai intai galetile de apa

Dupa ce ai citit instructiunile din manualul de service motociclete, urmatorul pas, inainte de a te apuca de treaba este sa te pregatesti cu doua galeti de apa: una pentru a amesteca detergentul si cealalta sa fie curata. Daca stai la curte, misiunea ta este si mai usoara! Poti apela la un furtun, astfel incat jetul de apa va curata mai usor murdaria. Pentru motor, poti folosi si o carpa umeda si una uscata pentru a sterge particulele de apa ramase.

Nu uita sa ai langa tine si o pereche de manusi, un degresant, o perie, lavete si cativa bureti cu microfibre, preferabil bumbac, dar si cateva solutii de curatare. Astfel, toata munca iti va lua mai putin timp.

Produsele de curatare se folosesc exact pe suprafata sau componenta specificata pe eticheta. In plus, apa ar trebui sa fie calduta, iar buretele sa nu intre in contact cu particulele abrazive de pe jos.

Nu spala motorul la jetul cu presiune, vezi manualul de service/reparatie

O regula de aur, prezenta in cuprinsul unui manual service motociclete se refera strict la curatarea motorului. De remarcat este faptul ca motorul este o zona delicata a motocicletei. De aceea, la curatarea acestuia nu vor folosi, sub nicio forma, jetul de apa cu presiune. Aceeasi regula se aplica si atunci cand spalam zonele unde se afla componentele electice sau tabloul de bord!

Si, la final, mai trebuie sa nu uiti un lucru! Zonele mai greu accesibile ale motocicletei se pot spala sau sterge cu o simpla perie sau o laveta uscata sau putin umeda!

Acum esti pregatit pentru drum? Daca da, ai grija si de partea mecanica a motocicletei si de micile interventii pe care le-ai putea realiza rapid, cum ar fi schimbarea uleiului moto sau ale altor piese auto-moto mai mult sau mai putin importante! Informatii pretioase in cele mai noi manuale service motociclete, disponibile si gratuit!

Citeste in continuare

Actualitate

EXCLUSIV/SOLICITAM PUBLIC JUDECATORIEI SIBIU SA DISPUNA TRATAMENT MEDICO-PSIHIATRIC DE SPECIALITATE PENTRU „DUMNEZEUL SIBIULUI”, IVANCEA TIBERIU

Incisiv

Publicat

pe

De

În orice societate normala, între oameni se nasc si divergente de opinie. Principiul contradictorialitatii reprezintă un fundament pentru o societate sănătoasă, normala.

Însă, in momentul in care oamenii se contrazic, intervin profesioniștii în medie rea conflictelor sau instanțele de judecată.

În conflictul izbucnit intre șeful IPJ Sibiu, Ivancea Tiberiu si agentul Raduinea pentru postarile pe rețeaua de socializare dar si dezvăluirile aceluiași Raduinea în presă din calitatea-i de avertizor public, Ivancea a hotărât ca este necesara intervenția instantei de judecată. Astfel, pe rolul Judecatoriei Sibiu a luat ființă dosarul nr. 11746/306/2017.

Pana aici, nimic nu pare să fie anormal sau iesit din comun.

Insa, atunci cand apelezi la instanta de judecata trebuie sa fii nu doar in deplinatatea facultatilor mintale ci sa iti si probezi pretențiile, vatamarile nicidecum sa obstructionezi partea adversă si activitatea judecătorului căruia i-a fost repartizat dosarul cauzei. În caz contrar, judecătorul poate aplica o amendă usturătoare (articolul 187 Cod Procedură Civila si articolul 283 Cod Procedură Penală, după caz).

Numai ca, fiind susținut de găștile de interlopi, politicieni si afaceriști locali, Ivancea se crede deasupra tuturor, inclusiv a judecătorilor. Pentru ca judecătorul este obligat de CEDO si Constitutie sa respecte dreptul fiecărei părți la apărare, instanta cheamă (citeaza) partile din proces, în fața judecătorului, la date prestabilite tocmai pentru ca partile sa isi poata pregăti, din timp, eventualele apărari dar si sa se prezinte, obligatoriu, in fata instantei. Numai în cazuri excepționale se solicită instantei judecarea în lipsa si niciodata în cazurile în care instanța dispune ca partile sa fie prezente în fața acesteia.

Ei bine, simțind „cum ii fuge pământul de sub picioare”  Ivancea nu i-a aprobat lui Raduinea cele 2 cereri de invoire cu plata pentru prezența în fața instanței, conform citatiilor emise de Judecatoria Sibiu (a se observa si HG 1578/2002 privind acordarea concepțiilor si înnoirilor pentru politisti). Pentru ca Raduinea s-a prezentat în fața instanței de judecată conform citatiilor, fara aprobarea „marelui licurici”, „sfidindu-l” astfel pe „Dumnezeul Sibiului”, Ivancea Tiberiu a hotărât ca Raduinea trebuie destituit…a 5-A oară. Sa priceapă toți „muritorii” ca voința „Zeului Suprem” Ivancea, e mai presus de Legea „pamantenilor” dar si judecători.

Scrie negru pe alb in adresa Serviciului Serviciului de Investigare a Infracțiunilor Economice nr.92660/05.10.2018 semnată de „Dumnezeul Sibiului” care solicită instantei sa-i dovedească ca a complinit procedură de citate în condițiile în care, pe portalul Judecătoriei Sibiu se regăsesc public, toate informatiile :


„18.09.2018
Ora estimata: 09:00
Complet: C5 Civil
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: În vederea administrării probei testimoniale cu ceilal?i martori propuşi
Document: Încheiere de şedinţă    18.09.2018
05.06.2018
Ora estimata: 09:00
Complet: C5 Civil
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: În vederea administrării probei testimoniale cu martorii propuşi.Încuviinţează cererea de înlocuire martor formulată de pârâtul Răduinea Marian. Încuviin?ează în temeiul art. 311 alin. 3 C.proc.civ. pentru pârât proba testimonială cu martorul Draşoveanu Bogdan apreciind că sunt motive bine întemeiate pentru înlocuire. Cu apel odată cu fondul. Pronunţată astfel în şedinţă publică, astăzi 05.06.2018
Document: Încheiere de şedinţă    05.06.2018″http://portal.just.ro/306/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30600000000183305&id_inst=306

Dacă e mai presus de toți si toate acest Ivancea Tiberiu nu putem să nu ne intrebam: de ce s-a mai adresat Ivancea instantei de judecată daca tot nu vrea sa se „contreze” cu Raduinea în fața unor judecători impartiali ci doar ce vor „muschiuletii lui zeiesti”? Cumva în scop sicanatoriu? Cel mai probabil, după părerea noastră.

În atare condiții este evident, in opinia noastra, a echipei ziarului Incisiv de Prahova, ca avem de-a face cu un cult al personalității iesit din comun al lui Ivancea Tiberiu, persoană ce manifesta idei si comportament diabolic, împotriva Legii. Iar „legea pamanteasca” a sănătății mintale nr.487/2002 prevede clar la articolul 56 alineatul 1 litera e) internarea nevoluntara a persoanei care prezintă risc psihic pentru ea sau celelalte persoane, citam: Articolul 56

(1) Solicitarea internării nevoluntare a unei persoane se realizează de către: e) instanţa de judecată civilă, ori de câte ori apreciază că starea sănătăţii mintale a unei persoane aflate în cursul judecăţii ar putea necesita internare nevoluntară.

Poate ca 3 saptamani de tratament psihiatric intens, cu multe „anabolizante” (nicidecum concediu „medical” pentru pomană porcului), il vor aduce cu picioarele pe planeta Pământ pe Ivancea Tiberiu, ” Dumnezeu al Sibiului”.

Din aceste motive prezentate si probate, considerăm că suntem îndreptățiți sa solicitam public Judecătoriei Sibiu sa dispuna imediat internarea într-un centru de psihiatrie a „Dumnezeului Sibiului”, Ivancea Tiberiu. (Alexandru Firicel).

N.R. Din pacate, acest tipar de „agent al statului” precum Ivancea Tiberiu oferă imaginea instituțiilor statului roman, (aceștia fiind protejați si promovați de clica politică actuala)  nicidecum acei angajați profesionisti, integrii care… au început să își ia lumea în cap și să prefere sa măture străzile străinilor decât să proceseze în „România democrata” De azi (neocomunista si neonazista).

 

Citeste in continuare

Actualitate

DE ZIUA NATIONALA A ROMANIEI, JOHANNIS + DANCILA + BASESCU + PSD = „BIG LOVE” PENTRU MINISTERUL APARARII NATIONALE

Incisiv

Publicat

pe

De

România moderna se confruntă cu o lipsă acuta de apărare militara nationala. Militari putini si dotati precar, prost salarizati si pregatiti. Cu toate acestea, avem o armata de generali … mai multi generali decat soldati am putea spune, caci la data de 01.12.2018, presedintele Johannis a semnat 35 de decrete de avansare a generalilor din Ministerul Apararii Nationale.

Cu o armata de nici 70.000 de militari pentru un teritoriu de 238.397kmp în care sunt cuprinse toate formele de relief armata română e doar o ceata care se zbate sa supraviețuiască pe timp de pace…

Din fericire, România mai are si militari de cariera, oameni dedicați apararii tarii, putin apreciati in tara dar respectati in afara granitelor tarii. Însă, din pacate, ziua de 1 Decembrie 2018 nu a adus onorurile militare cuvenite doar acelor militari profesionisti, onorabili ci si unor terchea-berchea de prin birourile MAN-ului, dar si „acoperiti” cu haina Armatei Române, luptători de mâini politicianiste.

Fiindcă si in MAN structurile de suport conduc acest minister, foarte puțini profesionisti au primit onorabil, merituos, gradul de General în Armata Romana. Acesta este si motivul pentru care MAN a refuzat să pună la dispoziția ziarului Incisiv de Prahova inscrisurilor care atestă meritele celor 35 de militari MAN avansati la data de 01.12.2018.

Potrivit sitte-ului Administratiei Prezidentiale, la data de 30 noiembrie 2018, la propunerea  Ministerul Apararii Nationale avizata de primul ministru Viorica Dancila, presedintele Romaniei Klaus Johannis a avansat urmatorii generali din acest minister

 • Decret privind înaintarea în gradul de general-locotenent – cu trei stele a domnului general-maior – cu două stele Şomordolea Mihai.
 • Acesta este cunoscut în spațiul public pentru plimberea hartiilor fostului președinte Băsescu Traian pe holurile Cotroceniului si in CSAT. Ca un „fiu bun” al lui Basescu, Johannis il protejează si promoveaza pe Somodolea pentru „consiliere militara”.
 • Decret privind înaintarea în gradul de general-maior – cu două stele a domnului general de brigadă – cu o stea Berdilă Iulian din Ministerul Apărării Naționale.
 • Potrivit Gazetei de Bistrița, in anul 2016 Iulian Berdila s-a ales cu un dosar penal pentru comiterea mai multor fapte cu iz penal chiar de la subordonatul sau, juristul Brigăzii 81 Mecanizată Bistriţa, locotenent colonelul Sorin Mihaiu: „În primăvara anului trecut, colonelul Iulian Berdilă s-a ales cu un dosar penal, după ce juristul Brigăzii 81 Mecanizată Bistriţa, locotenent colonelul Sorin Mihaiu, i-a făcut o plângere penală în care l-a acuzat de comiterea mai multor infracţiuni – lipsire de libertate în mod ilegal, furt, tortură, purtare abuzivă, abuz în serviciu, fals intelectual, şi abuz de autoritate. În acest punct s-a ajuns din cauză că subordonatul comandantului Brigăzii „şi-a permis” să observe că anumite acţiuni ale superiorului său nu sunt tocmai în regulă şi contravin regulamentelor militare. Drept urmare, Sorin Mihaiu a demarat o verificare pe cont propriu a informaţiilor care îi surveniseră pe diferite căi, numai că şeful său a aflat şi l-a luat la întrebări, o discuţie nu tocmai civilizată, astfel că lucrurile au luat o întorsătură urâtă.” http://gazetadebistrita.ro/primele-victime-dosarul-penal-al-col-iulian-berdila-adjunctul-si-soferul-comandantului-trimisi-judecata/
 • Cu toate acestea, colonelul Berdila a fost promovat în grad „la foc automat” de președintele Johannis.
 • Decret privind înaintarea în gradul de general-maior – cu două stele a domnului general de brigadă – cu o stea Blaiu Dorin.
 • Generalul Maior Blaiu Dorin este prezentat în spațiul public ca un militar si comandant foarte bine pregatit: „Fără a exagera cu nimic, pot afirma că activitatea domnului general Blaiu a fost una benefică, aducând un climat de liniște în activitățile desfășurate de unitățile din subordine. A fost un comandant echilibrat, corect,  care a știut să obțină rezultate fără să folosească biciul și să își cunoască foarte bine subordonații în scurtul timp în care a activat în Craiova. În plus, ceea ce trebuie remarcat, a tratat cu reală imparțialitate  toate asociațiile militarilor activi și în rezervă, fiind cel care a inițiat  Cupa Rezervistului, la trageri, organizată cu diferite ocazii,  de Ziua Forțelor Terestre, sau Ziua Armatei. Pentru aceasta atitudine cu adevărat camaraderească, cred că sunt în asentimentul colegilor rezerviști din Craiova în a-i mulțumi, a-i dori sănătate și a-i ura succes în toate funcțiile și activitățile ce le va avea și  desfășura în continuare.” http://www.in-cuiul-catarii.info/2016/04/28/plecarea-blaiului-10975
 • Decret privind înaintarea în gradul de general-maior – cu două stele a domnului general de brigadă – cu o stea Ioniță Dorin.
 • Generalul Maior Ioniță Dorin este vizibil doar la evenimente militare de protocol.
 • Decret privind înaintarea în gradul de general-maior – cu două stele a doamnei general de brigadă – cu o stea Ioniță-Radu Florentina.
 • „Când spui Gl. Bg. Conf. univ. Dr. Florentina Ioniță-Radu spui doar cuvinte la superlativ în ceea ce privește medicina românească de elită și îți dai seama că, prin astfel de oameni, țara noastră mai are o șansă. Nu am să înțeleg de ce unii oameni aleg calea străinătății pentru a se trata când aici, în București, avem o minune de instituție făcută de profesioniști și oameni cu suflet.” scrie DC NEWS.
 • Decret privind înaintarea în gradul de general-maior – cu două stele a domnului general de brigadă – cu o stea Petrescu Daniel.
 • Este recunoscut pentru modestia si pregatirea sa militara, pregătire evidențiată cel mai bine în teatrele de operațiuni din Irak.
 • Decret privind înaintarea în gradul de general-maior – cu două stele a domnului general de brigadă – cu o stea Pop Virgil Ovidiu.
 • Generalul Pop Virgil Ovidiu este vizibil doar la evenimente militare de protocol.
 • Decret privind înaintarea în gradul de general-maior – cu două stele a domnului general de brigadă – cu o stea Vlad Gheorghiţă.
 • Generalul Vlad Gheorghiţă este vizibil doar la evenimente militare de protocol.
 • Decret privind înaintarea în gradul de general-maior – cu două stele a domnului general de flotilă aeriană – cu o stea Dobre Constantin.
 • Generalul Dobre Constantin este vizibil doar la evenimente militare de protocol.
 • Decret privind înaintarea în gradul de general-maior – cu două stele a domnului general de flotilă aeriană – cu o stea Pană Viorel .
 • Generalul Pană Viorel este prezentat in spatiul public ca un comandant interesat de colectivul pe care il conduce, un pilot si instructor cu o vasta pregatire.
 • Decret privind înaintarea în gradul de general-maior – cu două stele a domnului general de flotilă aeriană – cu o stea Toader Vasile.
 • Generalul Toader Vasile s-a remarcat în spațiul public la data de 15.06.2018 in cadrul dezbaterilor privind contracararea știrilor false ce își aduc aportul la destabilizarea sigurantei nationale. https://www.agerpres.ro/social/2018/06/15/generalul-vasile-toader-mapn-fake-news-o-arma-pentru-tot-ceea-ce-inseamna-operatie-militara–127971
 • Decret privind acordarea gradului de general de brigadă – cu o stea domnului colonel Anghel Gabriel-Nicușor.
 • Generalul Anghel Gabriel-Nicușor A fost „remarcat” prin câștigarea procesului intentat Ministerului Apărării Naționale pentru obținerea sumelor compensatorii corespunzatoare sporului pentru titlul stiintific de doctor in cuantum de 15% din solda lunara, in perioada 19.12.2012 – 01.08.2016.
 • Decret privind acordarea gradului de general de brigadă – cu o stea domnului colonel Băiceanu Petru.
 • Generalul Băiceanu Petru nu este cu nimic remarcat în spațiul public.
 • Decret privind acordarea gradului de general de brigadă – cu o stea domnului colonel Bondor Remus-Hadrian.
 • Generalul Bondor Remus-Hadrian este prezent în spațiul public, nclusiv prin acordarea de interviuri, evidențiind apreciere pentru profesia militara
 • Decret privind acordarea gradului de general de brigadă – cu o stea domnului colonel Brînză Adrian.
 • Generalul Brînză Adrian nu s-a remarcat cu nimic in spatiul public.
 • Decret privind acordarea gradului de general de brigadă – cu o stea domnului colonel Călimănescu Bogdan.
 • Generalul Călimănescu Bogdan a fost avansat în grad de general fiindca conduce structura de suport a resurselor umane din Ministerul Apararii.
 • Decret privind acordarea gradului de general de brigadă – cu o stea domnului colonel Cernat Bogdan.
 • Generalul Cernat Bogdan este un „militar de casa”, de birou : „Cu toate că nu este veteran al Teatrelor de Operații, domnul colonel a vrut să fie alături de noi și să ajute militarii care au luptat pentru patrie departe de casă.” http://amvvd.ro/un-comandant-de-brigada-pentru-sustinerea-veteranilor-din-teatrele-de-operatii/
 • Decret privind acordarea gradului de general de brigadă – cu o stea domnului colonel Cristea Ionel.
 • Generalul Cristea Ionel – nu exista informatii publice.
 • Decret privind acordarea gradului de general de brigadă – cu o stea domnului colonel Dan Cristian-Daniel.
 • Generalul Dan Cristian-Daniel a fost prezent în 3 misiuni internaționale.
 • Decret privind acordarea gradului de general de brigadă – cu o stea domnului colonel Daniliuc Iulian.
 • Generalul Daniliuc Iulian este prezentat în spațiul public ca un militar de cariera, care a participat activ la misiuni internationale.
 • Decret privind acordarea gradului de general de brigadă  – cu o stea domnului colonel Gologan Mircea.
 • Generalul Gologan Mircea este prezentat in spatiul public ca un militar „soft”, cu o avere impresionantă, „mostenitorul” funcției de comandant al Brigăzii 81 Mecanizare, functie ce a fost eliberată de generalul Berdila Iulian.  http://gazetadebistrita.ro/sabie-cu-rubine-si-pietre-pretioase-colectie-de-monede-si-bijuterii-noul-comandant-al-bg-81-mecanizata-colonelul-gologan-o-duce-bine/
 • Decret privind acordarea gradului de general de brigadă  – cu o stea domnului colonel Ionescu Dan.
 • Generalul Ionescu Dan – nu exista informatii publice.
 • Decret privind acordarea gradului de general de brigadă  – cu o stea domnului colonel Irimia Ionel.
 • Generalul Irimia Ionel comandant al unității de informatii militare Buzău- – nu exista informatii publice.
 • Decret privind acordarea gradului de general de brigadă  – cu o stea domnului colonel Luca Constantin.
 • Generalul Luca Constantin – director al Auditului din MAN, fost sef al Casei de Pensii MAN.
 • Decret privind acordarea gradului de general de brigadă  – cu o stea domnului colonel Mazilu Liviu-Marian.
 • Generalul Mazilu Liviu-Marian – nu exista informatii publice.
 • Decret privind acordarea gradului de general de brigadă  – cu o stea domnului colonel Palaghia Ovidiu-Constantin .
 • Generalul Palaghia Ovidiu-Constantin figureaza pe sitte-ul Universității Naționale de Apărare „Carol I”, la rubrica „sinteze doctorat”.
 • Decret privind acordarea gradului de general de brigadă  – cu o stea domnului colonel Popescu Grigore-Florin.
 • Generalul Popescu Grigore-Florin – nu exista informatii publice.
 • Decret privind acordarea gradului de general de brigadă  – cu o stea domnului colonel Șerban Dacian-Tiberiu.
 • Generalul Șerban Dacian-Tiberiu comandant al Forțelor pentru Operaţii Speciale, participant la 4 misiuni internaționale.
 • Decret privind acordarea gradului de general de brigadă – cu o stea domnului colonel Teglaş Cristian.
 • Generalul Teglaş Cristian comandantul Brigăzii 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa” – nu exista informatii publice.
 • Decret privind acordarea gradului de general de brigadă – cu o stea domnului colonel Tudorie Stănică.
 • Generalul Tudorie Stănică loctiitor sef Financiar MAN – nu exista informatii publice.
 • Decret privind acordarea gradului de general de brigadă – cu o stea domnului colonel Velicu Viorel.
 • Generalul Velicu Viorel este un „expert” (nu se stie în ce domeniu), conform poziției 14 din Anexa la DECIZIA nr. 53 din 2 mai 2011 privind aprobarea componenţei Grupului de lucru interinstituţional pentru protecţia infrastructurilor critice, precum şi a Regulamentuluide organizare şi funcţionare al acestuia.
 • Decret privind acordarea gradului de general de brigadă – cu o stea domnului colonel Vizitiu Constantin-Iulian.
 • Generalul Vizitiu Constantin-Iulian este rectorul (comandantul) Academiei Tehnice Militare ‘Ferdinand I’ este cunoscut în spațiul public ca si cadru didactic militar.
 • Decret privind acordarea gradului de general de flotilă aeriană – cu o stea domnului comandor Mavriș Eugen.
 • Generalul Mavriș Eugen potrivit C.V.-ului acestuia publicat pe internet este un militar de birou:
 • Funcții îndeplinite
 • 10.2017 – Comandant al Centrului Național Militar de Comandă (Nucleu)
 • 03.2017 – Comandant al Centrului Național Militar de Comandă (Nucleu) -împuternicit
 • 03.2016 – Șef Serviciu Strategii și planificare/Direcția planificare Strategică (împuternicit)
 • 01.2014 – Șef Secție Organizații Internaționale//Drecția planificare strategică/Statul Major
 • General
 • 05.2010 – șef Birou Coordonare Transformare/Drecția planificare strategică/Statul Major
 • General
 • 11.2009 – șef Birou Planificarea Forței/Drecția planificare strategică/Statul Major General
 • 10.2006 – ofițer de stat major la Reprezentanța Statului Major General la SHAPE
 • 01.2004 – ofiţer 2 în Biroul Capabilităţi Host Nation Support/Direcţia Logistică;
 • 2003-2004 –ofiţer 1 în Biroul Regulamente/Direcţia Planificare Strategică;
 • 2001-2003 –ofiţer 2 în Biroul Operaţii şi Pregătire de Comandament/ Comandamentul Operaţional
 • Aerian Principal;
 • Decret privind acordarea gradului de general de flotilă aeriană – cu o stea domnului comandor Răducanu Gabriel.
 • General Răducanu Gabriel este Directorul Statului Major al Forţelor Aeriene Române și prezentat în spațiul public ca un specialist militar de marca.
 • Decret privind acordarea gradului de contraamiral de flotilă  – cu o stea domnului comandor Lișman Ion-Cristian .
 • Contraamiral de flotilă Lișman Ion-Cristian este comandantul Centrului 39 Scafandri si este prezentat în spațiul public cu o vasta cariera militara năvală. (A. Firicel).

 

 

Citeste in continuare

Parteneri

Știri calde

Actualitate1 zi ago

EXCLUSIV/SOLICITAM PUBLIC JUDECATORIEI SIBIU SA DISPUNA TRATAMENT MEDICO-PSIHIATRIC DE SPECIALITATE PENTRU „DUMNEZEUL SIBIULUI”, IVANCEA TIBERIU

În orice societate normala, între oameni se nasc si divergente de opinie. Principiul contradictorialitatii reprezintă un fundament pentru o societate...

Actualitate1 zi ago

DE ZIUA NATIONALA A ROMANIEI, JOHANNIS + DANCILA + BASESCU + PSD = „BIG LOVE” PENTRU MINISTERUL APARARII NATIONALE

România moderna se confruntă cu o lipsă acuta de apărare militara nationala. Militari putini si dotati precar, prost salarizati si...

Actualitate1 zi ago

EXPLOZIV/Lideri politici, ”sifoane” la ”Doi s’un sfert”!

Daca tot se fac ca respecta indicatiile primite de la partenerii straini de a nu-si mai spala rufele in public,...

Actualitate1 zi ago

A PLECAT STAPANUL „STANEI” POLITIA CAPITALEI…I-AU RAMAS „POLITISTII” SLUGARNICI SI BETIVI

In urma cu 3 saptamani ziarul Incisiv de Prahova v-a prezentat cum „fostul” șef al Poliției Capitalei, Voicu Marius, a...

Actualitate1 zi ago

Noi suspiciuni de blat Dragnea-Iohannis

Moțiunea de cenzură a PNL, introdusă și susținută tembel, nu face decât să-i ridice majorității PSD plus ALDE mingea la...

Actualitate1 zi ago

De ce ar trebui sa luam aminte la scandalul Popa-Ghita-Kovesi

COMENTARIU DE BOGDAN TIBERIU IACOB (PRELUARE INPOLITICS.RO): Între showurile mediatice ale ultimelor zile se numără cel produs de plîngerea penală...

Actualitate1 zi ago

POLUATORII PRINCIPALI AI MEDIULUI (PETROLISTII) FINANTEAZA ONG-URILE CARE PROTEJEAZA MEDIUL (EPISODUL VIII)

Pentru ca o afacere sa fie de succes este nevoie nu doar de foarte multi bani investiți ci de relații....

Actualitate2 zile ago

EXCLUSIV/LOVITURA DE TEATRU/ DIRECTORUL GENERAL ADJUNCT AL POLITIEI LOCALE PLOIESTI (PITARIU PAULA MARIA) NU A PUTUT SA FIE ADUS CU MANDAT LA TRIBUNAL CA S-A IMBOLNAVIT “SUBIT”

Asa cum dezvaluiam in articolul precedent “EXCLUSIV/DUPA ADRIAN VAIDA, UN ALT „OM” AL PRIMARULUI – DIRECTOR AL POLITIEI LOCALE PLOIESTI...

Actualitate2 zile ago

Viceprimarul Cristian Ganea devoaleaza fiecare minciuna a edilului-sef, Adrian Dobre/ Incapacitatea dovedita in a manageria aceasta urbe

Iata mesajul postat ieri seara  de Cristi Ganea pe Facebook: Dragi ploiesteni, indiferent ce simpatii politice aveti, este important sa...

Actualitate2 zile ago

OPINIE/Cine trage de timp în cazul revocarii lui Lazar?

Susțin mari jurnaliști care se cred si stiutori de drept ca taica Lazăr trage de timp în cazul propunerii de...

Actualitate2 zile ago

EXCLUSIV/LEGATURILE INFRACTIONALE DINTRE: PRESEDINTELE JOHANNIS, „DUMNEZEUL SIBIULUI” SI INTERLOPI (EPISODUL II)

Traseismul în politică damboviteana vizează, în primul rând, salvarea afaceristilor cu probleme in Justitie ce au dobândit „imunitatea în fața...

Actualitate2 zile ago

EXCLUSIV/CAZ CLASIC DE INCALCARE A LEGII, INCOMPATIBILITATE SI CONFLICT DE INTERESE: dr. KISS CSABA DIN POLITIA CAPITALEI

Comunismul a făcut mult rau, fără îndoială, însă ceea ce fac, in prezent neocomunistii si adepții „capitalismului salbatic” întrece orice...

Actualitate2 zile ago

EXCLUSIV/DUPA ADRIAN VAIDA, UN ALT „OM” AL PRIMARULUI – DIRECTOR AL POLITIEI LOCALE PLOIESTI -CITAT CU MANDAT LA TRIBUNAL/PITARIU PAULA MARIA

Reamintim ca, o declaratie data in instanta in data de 10.05.2018, cateva documente si cateva stenograme/inregistrari audio au rasturnat definitiv...

Actualitate2 zile ago

EXCLUSIV/POLITISTII LOCALI SUNT SATULI DE “GARGARA” TANDEMULUI ADRIAN DOBRE – PRIMAR& ADRIAN VAIDA – INCA SEFUL POLITIEI LOCALE PLOIESTI

In ultima perioada de timp, tandemul Adrian Dobre si Adrian Vaida solicita verbal politistilor locali sa actioneze in sfere ce...

Actualitate2 zile ago

EXPLOZIVIohannis nu citeste rapoartele serviciilor! /Iohannis, tot mai izolat in biroul prezidential

Multa vreme dupa instalarea sa la Palatul Cotroceni, Klaus Iohannis a refuzat pur si simplu sa i se prezinte spre...

Top Articole Incisiv