Donald, pe urmele lui Păun! Cum a ajuns Ploiestiul pe mana unor păcălici

0
1455

Au apus de mult vremurile in care liderii construiau parcuri industriale si giratorii unice in Romania, atrageau investitori si supravegheau lucrarile de racordare a oraselor la reteaua de apa si canalizare. Toate astea au devenit, intre timp, subiecte de studiu in manualele despre cum sa-ti faci treaba atata timp cat esti pe functie de conducere sau, pe scurt, „cum sa nu fi prost ca sa te iubeasca oamenii de rand”.

Schimbul dintre generatii s-a facut, insa, prea brusc. De la inginerii tehnice si planuri studiate si puse in practica am trecut direct la manevre ieftine, iar asta se vede cu ochiul liber la fiecare intersectie nesemaforizata, in fiecare groapa din asfalt si, practic, in mai toate birourile sefilor de institutii publice.

Sa luam, de exemplu, SGU, unde ar fi trebuit sa miroasa a iarba proaspat cosita si a vopsea pentru bancutele din parcuri. Astazi, SGU a devenit un fel de SIPA, ca tot e la moda. Arhive, documente, scannere, whatsapp-uri, pauni si fazani, fara nicio legatura cu activitatea institutiei. Apropos de pauni si de pacalicii care au ajuns sa gestioneze problemele orasului, am aflat ca Donald ar fi pe urmele lui, de cateva zile, urmarindu-l pe la colturi ca sa afle cu ce se ocupa si cu cine se intalneste atunci cand nu e la munca.

Paunul, pasare agera, s-a prins imediat. Donald, specie mai galagioasa, n-a fost in stare sa-si duca filajul la bun sfarsit, ca a fost prins in fapt si dat in vileag. Intriga a pornit de la faptul ca din SGU au „scapat” informatii pretioase la presa, iar Donald il banuieste pe Paun ca ar fi fost hackerul de serviciu. Si uite asa, vorba cantecului, pe banii mei si pe muzica mea, doi asa-zisi barbati au ajuns sa se alerge prin oras ca sa-si scoata ochii pentru niste conversatii pe whatsapp. Gladiatori, nu gluma!

Vai si amar, baieti”. (ph-online.ro)

http://ph-online.ro/politica/item/85728-donald-pe-urmele-lui-paun-cum-a-ajuns-ploiestiul-a-ajuns-pe-mana-unor-pacalici

De 27 de ani obiceiurile „fușăracilor” din administrația publică s-au împământenit strașnic în rutina zilnică și de la micile atenții primite în schimbul unor favoruri și probleme rezolvate prin intermediul unor persoane cumsecade angajate la stat, lăcomia a ajuns să despoaie caracterele oamenilor.

Într-o țară bolnavă în care tovărășia cu afaceriști interlopi, procurori și ofițeri SRI te face să te simți ,,stăpânul tuturor”, unii turbează și se transformă în javre mușcând mâinile celor care i-au hrănit.

Urmând șirul evenimentelor urbane de la Ploiești, după arestarea fostului primar Iulian Bădescu, pe holurile primăriei Ploiești circulau zvonuri despre denunțătorii acestuia, în cauză fiind și numele celor mai apropiați oameni ai săi, finul Tănase Iulian și directroul SGU Ploiești, Constantin Donald.

Despre finul sifonar, Tănase Iulian și despre soția acestuia Tănase Claudia, cea care a folosit tehnică de înregistrare audio pentru a-și înregistra nașa, presa a scos la iveală legăturile apropiate cu procurorul DNA Mircea Negulescu și interesele ascunse pe care aceștia le aveau salivând la averea lui Bădescu.

Cărătorii de geantă, nelipsiți până atunci din biroul și din viața lui Bădescu, oameni cărora fostul primar le-a pus lingura în mâna și i-a promovat până în locuri unde nici în somn nu visau să ajungă, l-au vândut precum Iuda pe Hristos.

Aflați pe cai mari, hârșiți și deja obișnuiți cu traiul de lux, acești băieți nu au mai vrut în ruptul capului să se desprindă de lumea bună a Ploieștiului și făcând pact cu diavolul au bătut palma cu așa-zisul ”ucigaș de destine”.

Constituiți în grup infracțional organizat, politicieni, șefi din administrația locală, afaceriști dubioși, procurori și ofițeri de informații au scos la înaintare persoane fără scrupule numite în funcții importante prin intermediul cărora puteau rezolva orice.

Sensibilul Donald Constantin și un necunoscut, Marian Iordache, sunt doi dintre cei care cred că vocea și talentul îi pot ajuta să ajungă în orice funcție poftesc.

Potrivit CV-ului prezentat pe site-ul SGU Ploiești, Marian Iordache este din Plopeni și în prezent director la o societate cu sediul în Păulești. Acesta și-a început activitatea ca referent în Primăria Plopeni, ulterior ocupând funcța de șef serviciu în administrația locală de la Plopeni. Pentru o perioadă scurtă de un an, Marian Iordache a fost directorul executiv al Uzinei Mecanie Plopeni, ulterior fiind potrivit CV-ului prezentat, director al SC ADASIMA Trading SRL. Coincidență sau nu, aflat în funcția de președinte al consiliului de administrație de la SGU Ploiești, societatea condusă de tovarășul său, directorul general al SGU Ploiești, Donald Constantin, firmele îi leagă strâns, strâns de tot! De ce firmele? Pentru că sunt două! Două surori! Adasima ↔ Masiada, dar în episodul următor vom vedea cum aceste doua cuvinte scrise puțin invers au o foarte mare legătură între ele!

Discuțiile halucinante și idealurile celor doi sunt de groază și au iz penal! Donald Constantin și Marian Iordache se confesează și își mărturisesc în repetate rânduri unul celuilalt aspirațiile pe care le au.

Încă PSD-iști aflați la o șuetă, pe data de 5 septembrie 2016, cei doi visau Don deputat!

Marian Iordache: Vrei deputat? Am auzit că ești în cărți. Nu zici nimic?

Donald Constantin: Unde p… mea ai auzit?

Aflați pe val, cei doi pun Ploieștiul la cale și cu pilele lui Don în spate, Marian Iordache din calitatea sa de membru în CA-ul de la TCE Ploiești încearcă să influențeze numirea directorului TCE Ploiești după cum îi dictează Donald Constantin.

Cum a căzut Cristian Iancovici?

Marian Iordache: Mă sună Ionică. Nu i-am răspuns și am vb și cu O. (alt membru C.A. la TCE) să nu-i răspundă.

Mă sună Iancovici, dar nu răspund. Vrea să facă ce am vorbit noi azi

Donald Constantin: Nu răspunde

Marian Iordache: Ok. Luni ședință pentru desemnarea membrilor AGA

Donald Constantin: Știu

Marian Iordache: Gata. Nu mă mai sună nimeni

Donald Constantin: Ca-n viață. Ești bun cât au nevoie, după, p…

Marian Iordache: Am refuzat eu post de director, dar cuvântul e cuvânt. Știu cel mai bine asta…

Voia pe 4 ani prelungire (n.r. Cristian Iancovici director TCE)

Mă gândeam că dai și tu o sticlă de vin cadou, dar…

Donald Constantin: Cui?

Marian Iordache: Mie, că doar e ziua mea (8 septembrie 2016)

Donald Constantin: Am văzut, ai dispărut imediat

Marian Iordache: Am servici

Donald Constantin: Daaa

Marian Iordache: Te iert. Îmi dai mâine sau anul următor

Donald Constantin: Mâine

Marian Iordache: Ok. Vezi cum se învârte roata?

Donald Constantin: Cam da

Zilele de foc în care s-a decis soarta direcotrului TCE, (11 – 12 septembrie 2016) sunt pentru cei doi subiect de combinații rapide în AGA și CA.

Marian Iordache: Vorbim după ședință să vedem cine e în AGA

Donald Constantin: Un ALDE și un PSD

Marian Iordache: Așa e peste tot?

Donald Constaintin: Nu. Și la Hale

Marian Iordache: Depinde ce majoritate o să se facă în consiliile de administrație la ambele. E problemă la TCE cu AGA PNL. Consiliul de administrație e ok

Donald Constantin: Nu mă! AGA la TCE = unul ALDE și unul PSD

Marian Iordache: E bine. Nu am înțeles. Soco ce face, se roagă de noi?

Donald Constantin: Treaba lui. Și mai e unul de la SGU

Marian Iordache: Așa se învârte roata că și lui am să-i spun ceva. Îl știu. Toți care au fost împotriva mea cu RASP-ul au ajuns la mâna mea. Vorba lui Toma Caragiu… Așa e în tenis (n.r. Marian Iordache a fost pentru o scurtă perioadă și director interimar la RASP Ploiești)

A doua zi…

Marian Iordache: S-a stabilit AGA?

Donald Constantin: Da. Unul ALDE și unul PSD. La Hale și SGU. Și doi PNL la TCE și a rămas Comendant să facă rocada cu Ovidiu

Marian Iordache: Aha. Cred că mă duc la Hale, că la TCE e belea

Donald Constantin: E Fane la Hale (Ștefan Dănescu, consilier municipal PSD)

Marian Iordache: Pentru tine e rău. Ăla nu face nimic. E bine cu Fane

Donald Constantin: Mai bine decât cu Ovidiu. Ăsta face campanie prin SGU

Marian Iordache: Să facem repede AGA, să dăm drumu la treabă

Donald Constantin: Ok

Marian Iordache: Vin mâine la tine

Donald Constantin: Ok

Marian Iordache: Come știe? Că te trezești, că nu vrea, că la tine e de muncă

Donald Constantin: Nu prea are încotro. Știe. I-am zis astăzi

Marian Iordache: Asta e. Salariul lui cu avizul CA

Donald Constantin: Eu îl pot angaja? Parcă eu îl propun și primesc avizul CA-ului

Marian Iordache: Cu avizul de la CA

Donald Constantin: Trebuie să aștept până am CA

Marian Iordache: Se face repede dacă ai AGA. Îi faci mandat?

Donald Constantin: Nu

Marian Iordache: Atunci fără avizul CA scoți postul la concurs

Donald Constantin: E riscant

Marian Iordache: Da. Mai bine cu CA-ul, ca la Ovidiu, l-am numit după tine. Come nu are studii. A făcut zootehnie. E riscant cu concurs.

Donald Constantin: Trebuie făcut AGA urgent să te numească director la TCE

Donald Constantin: Care AGA?

Marian Iordache: La tine

Donald Constantin: Nu. Trebuie să așteptăm 5 zile

Marian Iordache:Vineri sunt 5 zile. Hotărârea consiliului local să fie făcută

Donald Constantin: Ok

Două zile mai târziu…

Marian Iordache: Am auzit că s-a dus Ovidiu să se plângă la Cristi (Cristian Ganea). Și Dan Dinu (n.r. directorul ASSC) s-a dus la el, dar nu știu de ce. Bănuiesc să-l întrebe de ce nu mai răspunde de ASSC

Donald Constantin: Probabil

Marian Iordache: Nu poți să explici? De Ovidiu. De Dan nu mă interesează.

Donald Constantin: Da

Marian Iordache: A fost și Dan la ședință?

Donald Constantin: Nu. Doar Biroul Municipal (PSD Ploiești)

Marian Iordache: Ok

Donald Constantin: A venit, l-au băgat la dirigenție și a plecat. Și pe Comendant

Marian Iordache: Asta e.

Ionică nu se potolește cu TCE. Îl sprijină pe Iancovici să acționeze în instanță

Donald Constantin: Pe CA?

Marian Iordache: Suge p…, că i-a expirat mandatul. Da. A făcut un proces verbal pe nașpa să ne bage la înaintare pe mine și pe O., dar nu îi merge. Soco e în fiecare zi la TCE

În timp ce televiziunile făceau turul nasoalelor lui Portocală & Co. și băieții noștri erau interesați despre ce se vorbea de „fratele lor”

Donal Constantin:  I-ai văzut pe RTV pe Ghița cu Savu?

Marian Iordache:Nu, ce au zis?

Donald Constantin: Vorbeau de Negulescu, George, Cantemir

Marian Iordache: S-a luat Savu de Negulescu

Donald Constantin: Amândoi

Marian Iordache: Când făceau legea cum era? Le e frică că rămân fără imunitate

Donald Constantin:  A început circul

La două zile distanță o altă discuție…

Marian Iordache: A fost dezbatere pe RTV cu Ghiță, Savu, s-au arătat poze cu Negulescu de la nunta lui Tănase, finul lui Bădescu

Donald Constantin:  Au apărut online. O să iasă scântei mari

Marian Iordache: Eu am văzut la TV. E sigur că iese scandal

Donald Constantin:  Îți dai seama, că i-a atacat familia lui Negulescu (n.r. procurorul Mircea Negulescu)? Și nu cred că stă ăla cu mâinile în sân, doar îl știi…

Marian Iordache: Da, au zis că se culcă cu toate. Sunt disperați că pierd imunitatea.

Am auzit că Iancovici vrea să-și depună dosarul pentru concurs la TCE

Donald Constantin:  Treaba lui, oricum e pierzător din start, să-și depună

Marian Iordache: Daca Socoleanu nu mai e în cărți să vezi bătaie pe post. Vorbește cu Cristi Ganea. Vezi că Ionică Ion (n.r. consilier județean) joacă strâmb

Donald Constantin:  Așa a jucat de prima dată

Marian Iordache: Ședința de luni e tot la CJ

Donald Constantin: Nasol… Aia e

Marian Iordache: Eu am cuvânt și nu mai sunt de acord să se desfășoare ședința acolo. Nu îmi e frică de nimeni.

Donald Constantin: Nu acceptați! Aveți sală la TCE, ce idiot a venit cu ideea la Județ?

Marian Iordache: Probabil se va numi al 5-lea membru și se va schimba votul… Ionică Ion

Donald Constantin: Nu acceptați!

Marian Iordache: Ok boss

Donald Constantin – parlamentar sau primar?

Marian Iordache: Te-au propus la parlament?

Donald Constantin: Nu s-a discutat asta

Marian Iordache: De ce?

Donald Constantin:  Aștept 4 ani

Marian Iordache: Scrie presa că Botez (n.r. George Botez – consilier local PSD) nu mai e în cărți

Donald Constantin: Care presă?

Marian Iordache: Peste 4 ani te vreau primar. Parcă Observatorul. Și Marilena Stanciu a zis că semeni cu Mazăre de la Constanța, schilod și curvar

Donald Constantin: Ce să zic, problema lor

Marian Iordache: Acum ai și experiență în administrație

Vezi că Ovidiu Negulescu a întrebat azi dacă el ca director poate să facă parte și din Consiliul de Administrație că mai e un loc liber

Marian Iordache: Am zis că fără contract de mandat NU

Donald Constantin: Unde, la Hale?

Marian Iordache: Nu, la SGU. Nu știe că îl schimbăm?

Donald Constantin: Să fie la Hale și în CA la noi

Marian Iordache: E posibil să se fi gândit la asta, dar din postura de director la SGU. Nu știe cum să îi măresc salariul

Mâine am ședință cu AGA de la TCE, la CJ. Cred că fac spectacol după ce numim ultimul membru că o să am 4 din 5 voturi, șterg cu ei pe jos. Roata se învârte și nu pot să aplic legea lui “Ohm”.

Donald Constantin:  Așa și trebuie, dă-le peste bot

Marian Iordache: Ăsta e ghinion cum spunea Iohannis. Vii la servici mâine?

Donald Constantin:  Cred că da, să văd cum mă trezesc. Depinde ce chef am

Marian Iordache: Bine vorbim după ce termin eu.

Ovidiu se da pe langa tine? Când se vedea director general cum era?

Donald Constantin: Frumos

Marian Iordache: Nu ținem ședința de CA la SGU săptămâna asta poate se face transferul nu vreau sa-i maresc salariul. Vezi cu Trican că joacă strâmb, se făcea că nu ştie cine e doamna Scarlat (n.r. expert contabil, membru CA SGU, contabila personală a lui George Stanciu)

Donald Constantin: Adică?

Marian Iordache: O să vezi la vot

Mâine la 9 mă duc la TCE cu AGA şi primarul că le-a blocat ANAF conturile şi sunt în imposibilitate de funcţionare, mare minune să nu declanşăm mâine procedura de insolvență. La tine întârzii

Donald Constantin: Ştiu

Marian Iordache: E belea că se aprobase mărirea de capital şi dacă se dau banii îi ia ANAF şi tot nu sunt suficienţi. Aici a adus Iancovici societatea.

Ovidiu pleacă el sau îl demitem prin CA? Cum s-a angajat, aşa pleacă

Donald Constantin:  Aşteptăm…mai lasă-l să spere.

Marian Iordache: La tine e parfum faţă de ce e la TCE

Am auzit că mâine la CA, Ionică vrea să-l propună pe Iancovici interimar

Donald Constantin: Ok

Marian Iordache:  Dacă nici în situaţia asta nu se potoleşte, înseamnă că îl are la mâna Iancovici cu ceva.

Donald Constantin: Nu e sănătos Ionică, să o sugă

Marian Iordache: M-a sunat şi liderul de sindicat şi un membru din CA, e sigură treaba, ca și rezolvată.

Donald Constantin:  Da, foarte bine!

Marian Iordache: Tu ştii că eu sunt nebun. Să vezi ce fac mâine, dacă vreau preiau eu interimatul și apoi mă piș pe ei

Donald Constantin se amuză copios!

Marian Iordache: Iar apar în phonline

Donald Constantin: Site de doi bani!

Marian Iordache:  M-am întâlnit cu Nelu Gheorghe la RASP. Zicea că a mărit el salariile la directorii de la SGU şi nimeni nu i-a dat o sticlă de ceva

Donald Constantin:  Îi dau eu … o pu…

Marian Iordache: Şi eu am auzit că vorbeşte aiurea. Şi Andrei Gheorghe la fel. Ăştia doi se visau directori la SGU

Donald Constantin: Cam da, doi păcălici, dă-i în colo, nu sunt de nivelul nostru

Marian Iordache: Cred că ăştia sunt puşi să ne încurce de garda veche care a plecat, oamenii loiali lui Bădescu

Donald Constantin: Nu. Sunt disperaţi

Marian Iordache: După putere?

Donald Constantin: Da

Marian Iordache: Să-i f… în gură de retardaţi! Dacă unul dintre ăştia ajunge undeva, ne-am nenorocit! Să stea dracului la pensie, să mai lase şi tineretul

Donald Constantin:  Mă iei la mișto? Păi noi mai suntem tineri? Să ne lase pe noi, nu șobolanii tineri

Marian Iordache: Până la urmă cu Ovidiu cum rămâne?

Donald Constantin: Aşteptăm

Marian Iordache: Dă-l dracu în p… mea de nesimţit, mă uitam şi azi la el, e jalnic

Donald Constantin:  Asta e. Așa a fost mereu, dar nu am avut ochi să vedem… Mai așteptăm. Cred că îl ține în brațe Vlăduț și familia lui

Marian Iordache:  Ovidiu e în toate pozele lângă Dobre ieri (n.r. Serbările Toamnei) era lângă Ganea și îmi asum eu demiterea lui dacă la toţi le este frică

Donald Constantin: Așteaptă!

Marian Iordache: Dacă primesc verde, în 30 de secunde îl aranjez

Mâine (11 octombrie 2016) e CA la TCE, situaţia e critică, aş propune deschiderea procedurii de insolvență. Trec mâine dimineaţă să vorbesc cu Cristi

Donald Constantin: Ok. Propune insolvența şi să se consemneze în procesul verbal, şi să se voteze

Marian Iordache: Dacă nu iau măsuri, mă fac părtaş că e un termen de 30 zile

Donald Constantin: Fă ce am spus și ce am vorbit, dacă vrei să ne fie bine!

Marian Iordache: Ok, dar îmi e frică că trece propunerea

Donald Constantin: Aia e, intră în insolvență și se ocupă alții să o salveze. Te scoţi tu la o adică.

Marian Iordache: Da, dar numai aşa, că dacă cere un creditor insolvența se consideră că am ştiut şi că nu am luat măsuri

Referitor la teama acestora de a ajunge pe primele pagini ale ziarelor și publicațiilor online, aceștia își făceau probleme cum au ajuns anumite documente din cadrul CA al SGU la publicația online Observatorulph.ro

Marian Iordache:  Toate documentele de la punctul 10 sunt pe Observatorul

Donald Constantin: Ştiu şi care e problema? Niște proști, retarzi

Marian Iordache: Cine dracu le dă, asta e problema

Donald Constantin:  Mda, o mirosim noi…

Marian Iordache: Neapărat trebuie

Discuțiile despre soarta TCE continuă…

Marian Iordache: Mâine (21 octombrie 2016) e AGA la TCE. Cred că mă revocă. Eu am propus şi prelungirea şi intrarea în insolvență. A făcut ăla spume. Teodora Marin a ieşit din şedinţă

Donald Constantin: Să te revoce, ce motiv au?

Marian Iordache: Situaţia financiară dezastruoasă. Am dat notă explicativă pentru AGA de mâine

Donald Constantin:  Vrei să apară un articol cu presiune pe CA? Aranjez cu George la republikanews, sau cu Stavri la incomod. Notă explicativă pentru ce?

Marian Iordache: Lasă până mâine să vedem ce se întâmplă, că au cerut explicaţii cu motorina şi Curtea de Conturi. Dacă mă revocă am copii după procesele verbale cu tot. Dacă votează Trican revocarea, ai rămas fără director economic. Eu îi cer revocarea de la SGU

Donald Constantin: Să revoce ce?

Marian Iordache: CA-ul de la TCE că ea e în AGA

Donald Constantin: Problema ei. La ce oră e şedinţa? Lasă că vorbesc eu cu ea, îi spun ce și cum, iar dacă nu se conformează, vedem cum facem și o schimbăm

Marian Iordache: Dacă se strâng la 10, o să mă duc şi eu. Dacă se amână te sun

Donald Constantin: Ok. O sun acum pe Trican, sau mai bine mâine la 9:45, să nu aibă timp să gândească prea mult?

Marian Iordache: Sun-o mâine. O să-ţi povestesc de la ultima şedinţă CA de la SGU când vii

Donald Constantin: Ok

Trei zile mai târziu…

Marian Iordache: E belea cu AGA de la TCE. Se fac presiuni pentru demiterea CA-ului. Mâine întârzii la tine, dar când vin să vezi ce-i fac lu Trican, care acolo le ştie pe toate şi la SGU le uită, asta e dracu gol

Donald Constantin: Să te văd de ce ești în stare, că asta are gura mare.

Discuții despre sentințe, posturi și demisii politice

Marian Iordache: Mircea Cosma 8 ani și Vlad 5 ani cu executare. Decizia nu e definitivă…

Donald Constantin: Să se ducă la pușcărie, să se obișnuiască și în altfel de condiții, prea au dus-o regește toată viața. Poate le găsește ceva și la doamne. Oricum, lu Andreea nu o să-i facă nimic, e feblețea lui Porto’.

Marian Iordache: Îl face praf Stavri pe Dobre în Incomod. Mă oftic, că acum e cu noi…

Am auzit că ai fost pe la sediul PSD. Ce ai mai căutat acolo?

Donald Constantin:  Să văd dacă își face apariția unul dintre cei care și-au dat demisia.

Marian Iordache:Și?

Donald Constantin: Nu a apărut nimeni. Dacă vezi pe cineva din cei pe care îi ști, că intră în sediul PSD, să mi-i dai pe foaie, ca să scăpăm de ei

Marian Iordache:  Angajați?

Donald Constantin: Și angajați. Pe cine vezi.

Marian Iordache: Eşti în toate ziarele

Donald Constantin: Frumos, sunt vedetă.

Marian Iordache: Plânge Fane după tine. Ganea ce zice?

Donald Constantin: Vezi că a dat interviu în republikanews. A dat-o frumos. Trebuie să-l convingem să vină după noi. Încă nu e hotărât.

Marian Iordache:  Cred că o să plece destui după tine, PSD Ploieşti o să fie varză, de aia ar vrea să plece și Cristi. Cu organizația destrămată, ce să mai facă. Mai e şi ziua lui mâine. I-ai stricat-o

Donald Constantin:  Îi duc o sticlă cu vin

Marian Iordache:  Desfăcută

Donald Constantin: Goală

Marian Iordache: Poate ne cinsteşte să-l luăm cu noi

Donald Constantin: A dat Dragnea interviu cu demisiile de la Ploiești. A zis că nu știe nimic

Marian Iordache: Ești tare, ai ajuns la nivel naţional, poți să candidezi la președinție

Donald Constantin: De unde știi?

Marian Iordache: Dacă se interesează Dragnea, nu crezi că s-a ajuns acolo?

Donald Constantin: Unde ai citit?

Marian Iordache: Nu am citit, ştiu

Donald Constantin: De unde?

Marian Iordache: Vorbim mâine

Donald Constantin: Fin, naș, văr,…

Marian Iordache: Da (n.r. Marian Iordache are o rudă în cadrul Curții de Apel Ploiești, care îl informează cu privire la acțiuni legale asupra anumitor persoane din lumea politică, administrativă sau de interes pentru cei doi).

Putem şi noi să facem o aroganță, să mă duc eu în locul lui Trican în AGA la TCE

Donald Constantin: Stai să vedem ce iese mâine

Marian Iordache: Cum a votat Trican? Eu revocat nu mai pot face parte din CA-uri 5 ani, dar îi dau în judecată.

Ai văzut ce face ALDE?

Donald Constantin: Ce?

Marian Iordache: S-a dat cu PNL la ultima şedinţă de CL. Bine că am plecat

Donald Constantin: Să-mi pregăteşti o listă cum și cu cine eşti, să facem nişte liste separate cu ai tăi, să vedem unde îi angajăm. Am discutat de câteva posturi cheie pe la Conpet, Garda de Mediu și în Primărie. Trebuie să strângem rândurile

Marian Iordache: Ok

Donald Constantin: Pe la muncă, să-i tragi de limbă, ştii tu, cum făceam noi la PDL

Marian Iordache: Da

Donald Constantin: Da da, te doare-n p…

Marian Iordache: Nici măcar, pot să aduc oameni şi de la Păuleşti şi de la Plopeni, care sunt ai mei şi dacă le spun, votează şi UDMR. Fac o listă cu ţiganii mei de la Rosal? Le promit că după alegeri le dau ore suplimentare o lună și vorbesc mai sus să le și plătească.

Ne-am dat demisia de la TCE

Donald Constantin: Da, spune-le că le mărești și salariul. Foarte bine. Câţi v-ați dat demisia?

Marian Iordache: Avantajul e că pot să mai fac parte din CA-uri. Întreab-o pe Trican ce s-a hotărât la TCE.

Am intrat în campanie. Rupem mai mult de jumate din ASSC cu nevastă-mea.

Donald Constantin: Să te văd!

Marian Iordache: O să vezi! Inclusiv Dana Chiva, care ziceai tu că e nevastă-mea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here