Connect with us

Actualitate

EXCLUSIV/ Scandalul Telekom România/Dezastrul Telekom

Publicat

pe

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

INVESTIGATIE COMUNA INCISIV DE PRAHOVA SI FLUX 24

Iată ca ce a fost prezentat in presa acum câteva săptămâni (Flux 24 si Incisiv de Prahova) despre deficientele activităților de operator de comunicații din cadrul companiilor distincte juridic si fiscal intre ele, fostele Romtelecom si Cosmote, care activează sub numele inexistent legal „Grupul Telekom Romania”, ce are ca obiectiv final DOAR restructurarea companiei prin externalizarea de servicii către alți “parteneri” si “darea afara a salariaților romani” pentru o eficientizare si optimizare iluzorie a activității in cauza, se adeveresc. De câteva zile bune, aproape niciun client (persoana fizica si juridica) al operatorului nu își poate achita factura emisa primind ca răspuns la aceasta solicitare faptul ca exista o problema in rețeaua de facturare ce va fi remediata in cel mai scurt timp.

Hilar, dar acest răspuns se primește de mai multe zile, de la începutul săptămânii trecute, fără ca cineva sa informeze oficial publicul despre incidentul tehnic sau de management operațional produs, dar si a cui este vina.

Oare statul romana acționar cu 45,99% din acțiuni, reprezentat prin MCSI, ce poziție adopta in acesta stare de fapt din care de pierdut are in principal, chiar statul întrucât neplata facturilor, a serviciilor prestate si facturate de  „Grupul Telekom Romania” (mobil si fix) produce pagube imense bugetului de stat prin necolectarea TVA si a altor datorii rezultate din lipsa plații facturilor care, sigur se pot ridica la multe milioane de euro neplătite…

Poate in ședința de Consiliului de Administrație de joi 25.05.2017, cei 4  reprezentanți ai statului roman vor ridica cu putere aceasta problema si vor trage la răspundere vinovații pentru acest incident de plăti major, dar si prin informarea autorităților in drept a demara cercetări pe subiectul dat si a evalua pagubele produse de conducerea executiva si unica pentru toate companiile aflate in „Grupul  Telekom Romania”, in aceste ultime doua săptămâni. Sa lase deciziile de dare afara a salariaților romani pentru ca iată ce probleme majore pot fi induse de lipsa profesionalismului conducerii si a personalului ce părăsește compania către alte companii concurente serioase care își respectă proprii salariați.

Dar ia sa vedem ce este de fapt in spatele acestei probleme tehnice ce nu a fost încă făcută public de conducerea Telekom, dar nici de cei in drept a proteja interesele statului roman in domeniul comunicațiilor, un domeniu de siguranța naționala:

 • Telekom inregistreaza profit pentru lunile aprilie si martie 2017, in conditiile in care au fost „peticite” izvoarele prin care profitul era directionat spre alte zone sau tari. Speriati, ca situatia conduce ANAF sa descopere, ca si in conditiile cand Telekom activeaza fara activitate in interesul clientilor realizeaza profit, inventeaza „procese” prin care limiteaza incasarile.
 • Managementul Telekom au decis anterior, alaturi de reprezentantii MCSI din CA Telekom, implementarea unui proiect de consolidare/unificare a tuturor sistemelor IT la nivelul grupului adica sistemele informatice si aplicatiile existente la Telekom Romania Mobile Communications (fost Cosmote) cu cele din Telekom Romania Communications (fosta Romtelecom), sisteme (facturare, call center, baze dedate abonați, etc.) ce, in fapt au fost externalizare in perioada trecut in Grecia si pentru managementul cărora operatorul din Romania plătea o suma consistenta pentru activități si asistenta sistemelor, printr-un credit substanțial de peste 7 mil. euro cu dobândă frumușică, spun unele surse de cca 7% per an, plătită „tribut” grecilor de compania germana Telekom din bani colectați din abonamentele si serviciile furnizate către cetățenii si persoanele juridice romane.
 • In fapt proiectul sus menționat denumit „T 2.0” si-a propus desfiintarea tuturor aplicatiilor care erau utilizate pentru partea de mobil, decizie luata de catre actualul director executiv IT – Timos Tsokanis la initiativa unui “mare specialist” Dan Stoenescu, persoana ce a ajuns in Telekom din zona televiziunii romane, fiind sotul fostei sefe de cabinet ai multor executivi anteriori din Romtelecom, proiect aprobat de catre conducerea Telekom in urma unei campanii de promovare a unor idei care s-au dovedit in final false si nerealiste.
 • O prima prezentare a fost facuta in luna mai 2016 prin care procesul de aprobare si promovare a proiectului (inclusiv in Grecia) prezentau mai multe beneficii cum ar fi: in loc de mai multe patforme diferite pentru diverse cerinte de business s-ar fi utilizat doar una economisind resurse umane si timp. Aceste resurse ar fi putut fi folosite pentru a implementa un numar mai mare de cerinte de business. Cu alte cuvinte cresterea eficientei si capacitatii IT, reducerea timpului de implementare, etc. Mai mult, o promisiune a exectivului IT Timos Tsokanis catre CEO Telekom Miroslav Majoros a fost, in fapt, reducerea bugetului operational anual alocat catre OTE Grecia de la 7 Milioane Euro la aprox. 3 Milioane Euro. Bugetul era destinat asa numitului „Management fee” deoarece aplicatiile de mobil (Cosmote) erau gazduite, operate si dezvoltate de OTE Grecia (prin integratorul grec Cognity). Anual se platesc 7 milioane de Euro pentru aceste servicii si statul roman nu si-a pus problema legalitatii acestui transfer de bani catre Grecia, a costurilor si eficientei acestei inginerii financiare dezavantajoase pentru Romania. Oare unde au fost Guvernul, ministrii comunicatiilor si marile noastre servicii de informatii si, ce interese nationale au protejat in ultimii cinci ani, de exemplu. Interesant ca in urma cu un an o firma de consultanta (posibil ca McKinsey & Company, cea care a facut multe evaluari pentru darea afara a personalului Telekom in anii anteriori) a estimat ca un astfel de proiect ar putea dura circa 2 ani si implica costuri de aproximativ 20 de milioane de euro. Oare ce eficienta economica ar realiza Telekom daca din reducerea costurilor operationale de la 7 mil euro la 3 mil euro s-ar obtine pentru 4 ani doar 16 mil. Euro economie in raport cu costul estimat anterior pentru 2 ani de implementare proiect T2.0? Cat de naivi suntem noi cetatenii dar si demnitarii romani sa acceptam o astfel de solutie tehnica neviabila si care astazi vedem ca prodce pagube in colectarea sumelor corespondente facturilor emise d epertor si ce nu pot fi incasate acum din cauza unor probleme tehnice majore ne luate in calcul la dta aprobarii proiectului mentionat. De mentionat ca McKinsey & Company este compania de casa a familiei Telekom.
 1. Proiectul a fost amanat de mai multe ori; Ianuarie, Februarie. Martie, Aprilie 2017, dar intr-un final trecerea in productie s-a realizat pe 7 Mai 2017 cu 6 luni intarziere.
 2. Nu a existat un plan coerent si realist de implementare asumat concret de managementul Telekom. O fi fost aprobat si in CA Telekom?
 3. Nu a existat un plan de trecere in productie dublat de un plan de roll back adica de revenire la situatia anterioara daca noile sisteme nu functioneaza, respectiv un plan de recuperare in caz de incident tehnic etc…
 4. timp de 2 saptamani magazinele si call-centerele Telekom au functionat cu intermitenta deoarece noile sisteme IT pentru mobil nu au functionat corespunzator.
 5. Migrarea datelor de la mobil la fix s-a facut intr-un mod defectuos si cu multe erori, cu atat mai mult cu cat o zi inainte de trecerea in productie a solutiei adoptate migrarea datelor inca nu se terminase.
 6. Mai mult de 40 % din sisteme IT nu au fost testate de loc inainte de ai intra in productie, iar facturarea de mobil a fost mutata din Grecia in Romania fara nici un fel de test si, mai grav nu s-a facut o rulare a datelor transferate in paralel. Nimeni nu stie si nu va sti daca facturile pe luna mai 2017 sunt corect intocmite, cine va palti paguba pentru erorile infaptuite?
 7. Factura (Billing-ul) de fix a fost emis cu intarziere si sunt foarte multe erori, iar Billing-ul de mobil nu a fost inca produs si doua cicluri de facturare (un ciclu are in medie cca.200.000 abonati pentru facturare) sunt ratate complet, astfel incat este posibil ca foarte mult trafic de roaming sa fi fost pierdut (nu a fost preluat/inregistrat in billing) cauzand pierderi mai mari de un milion de euro pentru aceqasta luna.
 8. Nu exista inca un sistem de Business intelligence (analytics) pentru facturile de mobil si nu exista revenue assurance pentru mobil si nici data mining, oare ce spun specialistii din ministere si guvern, dar cei din serviciile de informatii. Sa speram ca “specialistul” Gabriel Statescu, acomodat in functia de consilier al primului ministru va analiza cele intamplate.

De semnalat este faptul ca Totul este tinut in secret si ascuns publicului. Nu se cunoaste impactul facturilor gresite care vor ajunge la clienti in perioada urmatoare si nimeni nu va sti nici diferenta fata de facturile corecte pentru ca sistemele vechi au fost oprite si nu au mai fost alimentate cu trafic comunicational.

Pentru analiza celor intamplate se pare ca au sosit saptamana trecut la Bucuresti la sediul Telekom Romania persoane importante de la actionarul german DT, cum ar fi seful DT Europa  pentru Tehnologie si directoarea de IT pe DT Europa ce au venit special in Romania pentru a evalua situatia, este vorba de Guido Menzel si Eva Ulicevici, din informatiile noastre dna Eva va veni inca o data in aceasta saptamana

Rezultatul la acest momment este: O situatie de criza care se doreste a fi ascunsa, musamalizata si care deja implica pierderi financiare de milioane de euro pentru Telekom si indirect pentru statul roman.

Dragi colegi,

 

Saptamana trecuta si astazi am avut noi intalniri de dialog social cu reprezentantii sindicatelor constituite la nivelul companiilor din Grupul Telekom Romania, referitoare la implementarea Programului New Telekom.

Aceste sesiuni au avut ca principal obiectiv informarea si consultarea cu reprezentantii sindicali cu privire la implementarea schimbarilor de structura / nivele manageriale din cadrul ariilor actuale de business.

Principalele obiective care au stat la baza redefinirii nivelelor manageriale sunt:

 • Cresterea ariei de coordonare manageriala si delegarea acestora pentru rezolvare catre pozitiile manageriale care sunt cel mai aproape de client;
 • Reducerea numarului de nivele ierarhice de management, pentru a imbunatati colaborarea intre functiuni;
 • Consolidarea unor activitati si structuri cu activitati similare, pentru a imbunatati eficienta operationala;
 • Reducerea activitatii redundante din mai multe structuri din organizatie.

Totodata, avand in vedere acest nou model operational, in perioada urmatoare intentionam sa demaram procesul de selectie pentru ocuparea pozitiilor manageriale din cadrul ariilor impactate.

Dupa cum ati fost informati si de catre Directorii vostri Executivi, schimbarile la nivel organizational aduc modificari care implica atat crearea unor noi pozitii, cat si eliminarea altora. Colegii care detin pozitii de Manager/Supervizor ce urmeaza sa fie eliminate sau modificate din noua structura au oportunitatea sa aplice pentru cel mult doua pozitii nou create. Toti colegii care se afla intr-o astfel de situatie vor fi contactati de catre echipa de Resurse Umane pentru a li se oferi informatii suplimentare despre acest proces si etapele aferente.

Doresc sa reiterez faptul ca acest demers este parte integranta dintr-un program general de transformare a organizatiei noastre, care vizeaza atat structura organizationala, cat si procesele de business si cultura companiei.

Parcurgem impreuna o perioada importanta pentru noi. Personal, va asigur de comunicare deschisa si transparenta pe tot parcursul acestui proces, precum si de suport din partea echipei de Resurse Umane pentru orice detalii suplimenatre necesare.

 

Va multumesc,

Carmen Dumitrache

Director Executiv Resurse Umane

Buna ziua,

 

In data de 2 mai si ieri au avut loc informari si conultari cu Sindicatele in cadrul noului proces de reorganizare, asa numitul proiect New Telekom.

La intalnirea din 2 mai, unde a participat si Directorul General, au fost prezentate generalitatile de aplicare a noii strategii a Telekom, aceasta insemnand intregul grup de Romania ( TKR, TKRM, Sunlight, Germanos), mai putin Nextgen.

Pe linga noua strategie ce va fi abordata de noi, intr-o noua maniera decat pina acum, ca si pozitionare pe piata, a fost prezentat cadrul general de aplicare a proiectului New Telekom, referindu-ne aici la noua structura organizatorica in care vom opera incepind cu 1 iulie, aceasta insemnand in cadrul prezentarii, structura la nivel de Directii Executive.

La intalnirea de ieri, cea de-a doua parte de prezentare a fost explicata la nivel de fiecare Directie Executiva, noua structura operationala si noile modificari la nivel de departamente, urmand ca peste doua saptamani sa fim convocati la a treia sesiune, cea finala in care se vor prezenta noile functii cat si modul si numarul reducerilor la nivel de personal de executie.

Tot in cadrul intalnirii de ieri, a fost prezentat si modul de evaluare al perosnalului de conducere, cat si procentul probelor de evaluare astfel:

–        Acolo unde vechea structura de departament, centru si functiile aferente nu se modifica, nu va fi evaluat personalul de conducere.

–        – pentru centrele si departamentele unde vor fi in noua structura doi sefi de centru vechi in cadrul noului centru, vor fi necesare evaluari pentru definitivare pe post. La fel si pentru noile structuri create.

–        Vor fi desfiintate 156 functii de management, iar pentru 200 de functii din cele existente se va sustine evaluare. Fiecare participant va putea avea cel mult doua optiuni.

–        Evaluarea va avea trei criterii iar punctajul va fi urmatorul:

 

 1. 10% Performanta
 2. 30% Diagnoza Manageriala (testele sustinute de manageri in urma cu ceva timp)
 3. 60% Intreviu de competente

 

Se califica cel care obtine 50 de puncte din 100, punctele insemnand cele trei procente de mai sus. Evaluarile vor avea loc la sfarsitul acestei luni.

Mentiunile SNTc din prima intalnire adresate CEO au fost:

–        Atentie maxima la criteriile de eligibilitate a celor ce vor fi selectati sa plece cu acordul partilor.

–        Atentie maxima si acordare de majorari salariale si a valorii tichetelor de masa pentru cei care raman in Companie, tinand cont ca in urma plecarilor de la 1 iulie, gradul de incarcare se va majora foarte mult, urmand ca activitatea sa se desfasoare in conditii mult mai grele si cu personal mai putin.

–        Mentiunea ca unele din punctele din strategia prezentata ca fiind New Telekom, fusesera solicitate de noi inca din anul 2012

–        Intrebarea clar adresata dlui Mjoros, vis-avis de informatia pe surse a SNTc ca pina la sfarsitulk acestui an vor parasi intregul grup de Romania, un numar de 1350 de persoane. La aceasta intreabre dl. Majoros a contestat vehement acest zvon, afirmand ca este un zvon nefondat si ca in nici un caz nu vor pleca atatia angajatiu, decat doar daca acestia nu isi vor da demisia.

–        Intrebarea clar adresata dlui. Majoros daca anul viitor va mai fi pe pozitia de CEO, intrebare la care dansul a spus ca daca nu va fi concediat, va fi si anul viitor CEO al Grupului din Romania.

La intalnirea de ieri, in afara intrebarilor noastre legate de modificarile organizationale, solicitarea SNTc. in privinta evaluarii personalului de conducere a fost aceea de a fi modificat punctajul de evaluare astfel:

–        40% Performanta

–        10% Diagnoza Manageriala

–        50% Interviu de Competente

Compartimentele din intreaga structura organizationala de la actuala Directie Procese Clienti (Operatiuni) nu sufera modificari.

Datorita interesului deosebit de a nu ajunge informatii strict confidentiuale legate de noua strategie a Grupului nostru in piata concurantiala, cat si datorita Acordurilor de Confidentialitate semnate de cei ce au reprezentat SNTc., nu va putem oferi alt gen de informatii, din cele prezentate in cadrul primei sesiuni de consultari.

Vom reveni cu informatii noi si speram noi mai punctuale, peste doua saptamani, cand vom afla numele viitorilor manageri, cat si dimensiunea reducerii de personal de executie.

 

 

 

 

Cu stima,

 

Ioan Andrei – Presedinte SNTc                                            Marian Mihai – Primvicepresedinte SNTc.

 

 

 

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

CHINEZII AU INSTALAT UN EPISCOP NERECUNOSCUT DE VATICAN

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

(Preluare Inpolitics):

Papa Francisc critică instalarea unui episcop chinez într-o dieceză nerecunoscută de Vatican, Sfântul Scaun exprimîndu-și într-un comunicat de presă ”uimirea și întristarea” pentru decizia chinezilor. Sf.Scaun amintește că aceasta încalcă, practic, ”Acordul provizoriu privind numirea episcopilor” din 2018, acord reînnoit în 22 octombrie 2022.

Sfântul Scaun a luat act cu surprindere și întristare de știrea privind ”ceremonia de instalare”, care a avut loc în 24 noiembrie a.c. la Nanchang, a monseniorului Giovanni Peng Weizhao, episcop de Yujiang (Provincia de Jiangxi) ca ”episcop auxiliar de Jiangxi”, o dieceză nerecunoscută de Sfântul Scaun, relatează Vaticannews.
Ceremonia nu s-a desfășurat în conformitate cu spiritul de dialog existent între partea vaticană și partea chineză; mai mult, recunoașterea civilă a monseniorului Peng a fost precedată, potrivit știrilor primite, de lungi și apăsătoare presiuni din partea autorităților civile, mai acuză Vaticanul
Sfântul Scaun – se spune la finalul comunicatului – își exprimă urarea ca astfel de episoade să nu se repete, rămâne în așteptarea oportunelor comunicări în această privință din partea autorităților și își reiterează deplina disponibilitate de a continua dialogul bazat pe respect în cele referitoare la toate chestiunile de interes comun.

Citeste in continuare

Actualitate

Măcar faraonii chiar aveau putere/”Abureala lui Volo nu poate să încălzească Ploieștiul”

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Observatorul Prahovean a publicat un articol genial, cu care rezonam:

„Abureala lui Volo nu poate să încălzească Ploieștiul. Nu e nici măcar abur tehnologic”

 Dragă Volo, pentru că se poartă…, constat că apari în chip de Zelenski, dar cu apucături de Putin. Cumva, fără să ne dăm seama, ai dus Ploieștiul într-un război al nervilor, motivând că ”oculta locală” are ceva cu tine, cu binele pe care vrei să îl faci orașului.

Să recapitulăm: Ajungi primar în al doilea mandat, pe un capital de simpatie din primul mandat. Foarte bine! Ploieștenii au crezut că tu ai fost singurul care a administrat orașul, că toate realizările din primul mandat ți se datorează. Așa să fie, cum au crezut ei. Măcar am sperat că vei continua, cu un mic amendament, pe care chiar tu l-ai subliniat: ”Sunt alt om, mai matur, mai puțin coleric, dispus să lucreze în echipă, nu să se certe permanent cu ea.” (n.r. Redarea este aproximativă, ideea este că omul susținea să a înțeles din greșelile trecutului și le-a corectat)

E drept că am crezut că nu mai strigi la toți colaboratorii, că nu îi mai jignești și ameninți. Nu spun că unii nu meritau un tratament ceva mai sever, în limitele legii, aceasta să fi fost unica soluție pentru a-i pune la treabă. Dar uite că nu a fost așa. Dușmani ți-au devenit toți cei care au avut curajul să îți spună că nu tot ce vrei să faci este acoperit de lege, că nu este cazul să pui în pericol UAT-ul pe care îl conduci cu decizii greșite. Nu trebuie să fi fost rea intenție, ci poate doar o abordare eronată, asupra cărora ”au îndrăznit” să îți atragă atenția. Urmarea: i-ai văzut ca pe niște dușmani și i-ai terfelit public (vezi AICI cazul directorului economic din Primăria Ploiești). Sunt multe alte exemple relevante. Poate prea multe.

Bine, e cum spui tu! Lumea îți vrea răul și complotează să îți strice imaginea

Te-ai întrebat vreodată dacă nu e ceva în neregulă cu tine? Consider a fi o întrebare pe care orice om de bun simț și-ar pune-o, atunci când constată că a intrat în conflict cu toată lumea. Te-ai gândit vreodată că nu toți sunt niște marionete, niște ”sclavi”, așa cum îți place să îi numească anturajul tău? Dacă oamenii aceștia nu sunt cum crezi? Dacă își permit și chiar au cu ce să gândească și să exprime opinii, să le argumenteze? Și fiind atât de mulți care te critică de ceva timp, te-ai gândit cumva că problema e la tine și nu la ei? Așa ar face un om rațional. Măcar pentru o clipă ar trebui să se gândescă la propriile abordări. Poate sunt în regulă, dar dacă nu sunt?

E cineva cu care nu ai intrat în conflict? Pe foștii colegi și prieteni (credeau ei!…) din Consiliul Local ți i-ai pus în cap. Poate nu toți sunt sclavi pe la partide. Pe cei din aparatul administrativ ai Primăriei ți i-ai pus în cap. Or fi și incompetenți printre ei, or fi și indivizi mai puțin bine intenționați, dar te mai întreb o dată: toți sunt în neregulă și tu ești ok?

Ameninți presa care are de spus ceea ce nu îți e pe plac și chiar o dai în judecată. (vezi AICI… sau AICI… sau AICI). Impresionant! Ne-am speriat… Atât de tare ne-am speriat, încât, uite, că nu îndrăznim să îți mai spunem ce credem și să demonstrăm cu hârtii ceea ce nu îți place să vezi și să auzi. Ai prins ironia asta? Ai prins-o, pentru că îți place ironia și faci abuz de ea, doar că îți place exclusiv cea făcută de tine. Și dacă parte din presa locală, care nu îți cântă în frig, zici că e aservită, de ”România, te iubesc!” ce mai zici? (în caz că ați uitat, vedeți AICI). Nici ei nu sunt în regulă, nu?

Împacă-te cu ideea că poți să lovești în unul, în doi, în mai mulți, dar niciodată nu o să reușești să le închizi gura tuturor. Nimeni nu a reușit, unii fiind împărați sau faraoni. Nu și-au imaginat că toate au o limită, că nimeni nu e etern pe vreun scaun și nu poate să o țină tot într-o teroare. Măcar faraonii chiar aveau putere. Un primar are un pix, iar în baza lui poate să semneze sau să nu semneze una-alta și astfel să se răzbune pe cei care nu-i fac pe plac sau colaborează cu cei care nu-i spun ce-i convine. Vezi tu, Volo, lumea înseamnă ceva mai mult decât puterea pixului tău, care în cel mai nefericit caz se consumă în maxim doi ani, dar lasă urme. Am trecut noi prin vremuri mai grele…

 Dar să lăsăm vremurile care deja nu ne mai privesc și să revenim la vremurile ploieștenilor. Cam friguț, nu? Și nenorocitul ăla de CAF 2 face probleme. Te-o fi sabotat cineva? Iar e cineva de vină? Iar îți vor răul? Am văzut că ai fost în miez de noapte să te asiguri că se repară. Foarte frumos, reușit liveul. Încă e frig la ora asta, în case nu afară. Se va repara, adică se mai face o cârpeală și iar o să cedeze undeva. Știu, asta nu e vina ta și ar fi aberant ca cineva să îți pună în cârcă starea acelei vechituri. Dar mi-am amintit că spuneai, la începutul crizei apei calde, că nu o să ai somn până nu o rezolvi. Ai grijă la oboseală, că nu face bine!

Și uite de ce cred că nu ești vinovat că s-a stricat CAF 2, dar ești vinovat pentru că nu ai alternative, deși puteai: ”Avaria de la Termo Ploiești putea fi evitată. ”Primăria a tergiversat preluarea celorlalte cazane”

Și mi-am mai amintit că au existat primari care nu au aruncat vina pe alții pentru problemele pe care au dovedit că sunt capabili să le rezolve, neconsiderându-le ”niște prostii”, așa cum le consideri tu, Volo. Nu au avut somn până nu și-au mobilizat echipele din administrație și nu au făcut proiecte, în urma cărora UATurile lor stau acum liniștite. Tu? Ce ai făcut? Încă mai e în funcție directorul de la relații internaționale, cel care a ratat șansa unor sume impresionante din proiecte și mai ales utile ploieștenilor? Pe el nu te-ai supărat? Cu proiectele deja aprobate din mandatul lui Dobre ce ai făcut? Vezi, nu vorbim iar despre matrapazlâcul din prelungirea contractului cu BCR de cofinanțare pentru proiecte, modalitate de prelungire care acum le pune în pericol. Am scris oricum AICI, pentru cei interesați.

Despre abureala asta vorbim. Despre abureala care nu ține de cald, ba chiar îngheață apele. Poate ține la puținii pe care îi mai ai în jur, care te susțin aproape necondiționat și aproape dezinteresați. Ai trecut și tu prin viață și știi că azi sunt, cât ești acolo, mâine nu mai sunt. Unii chiar au prostul obicei să devină dușmani. Dar asta este deja problema ta. Pe noi ne interesează să te comporți ca un primar, unul care se exprimă coerent în aparițiile publice, unul care este ironic unde vrea el, dar nu pe fotoliul plătit de ploieșteni, unul care are soluții nu scuze pentru orice, unul care știe să se facă apreciat, care își câștigă respectul prin ceea ce face, nu prin amenințări. Dacă cerem prea mult, ne scuzi, dar oamenii te plătesc pentru asta și nu faci o favoare nimănui viețuind prin primărie și scriind toată ziua plângeri sau dând telefoane sau trimițând mesaje, în loc să faci proiecte utile comunității.

Dacă noi, cei care acum te criticăm, greșim cumva, demonstrează-ne că ne-am înselat, că nu au trecut degeaba doi ani de mandat, cu câteva cârpeli trecute la capitolul realizări. Dar grăbește-te, că e cam friguț, un friguț pe care începem să îl plătim în facturi! Știi cum e… îi arzi pe oameni la bani, nu te aștepta să te trateze cu simpatie. Îți pasă?
Sursa: Observatorul Prahovean
Foto: Incisiv de Prahova
Citeste in continuare

Actualitate

Tara arde si baba se piaptana

Publicat

pe

De

DISTRIBUIE Articolul....
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

 Nu multumeste pe nimeni ca te “tragi” in poze si te filmezi la Termo Ploieşti SRL

In aceasta dimineata (pe la orele 02,00, treaz de aceasta data- minuneeee, sac!), faraonul Andrei Volosevici s-a deplasat la Termo Ploieşti SRL pentru a se poza si a multumi celor ce lucreaza acolo ca “muncesc pentru a remedia problema tehnică la CAF2!”.

Gesturi de mic faraon care nu mai pacalesc pe nimeni.

Zanganitul de metal de la catuse

“Să încălzim Ploieștiul este o prioritate!

Deși s-a creat disconfort, se lucrează de mai bine de 20 de ore și multumesc specialiștilor care chiar și la această oră muncesc pentru a remedia problema tehnică la CAF2!”

Sa vedem  ce o sa mai zica faraonul Andrei Volosevici cand Ploiestiul va ramane fara apa calda si caldura in luna decembrie, ce gesturi de mic faraon mai scorneste si pe cine va mai arunca vina. Asteptam cu interes. (Paul D.).

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv8 ore ago

Se aude zăngănit de cătușe la “Bomba ecologica de la Pleasa”/IPJ Prahova confirma dezvaluirile noastre

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinOrganele de cercetare penala din cadrul IPJ Prahova au confirmat dezvaluirile ziarului Incisiv de Prahova cu privire la “Bomba...

Exclusiv8 ore ago

Termenul echipă/structură operativă nu este prevăzut în cadrul dispozițional în vigoare

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedin În cursul lunii octombrie 2022, Sindicatul Polițiștilor din România Diamantul, a solicitat IGPR, să comunice aspecte legate de...

Exclusiv3 zile ago

Bomba ecologica de la Pleasa loveste din nou/Recop Recycling SRL incearca sa scape de MUNTII de deseuri aruncand pe la vecini sau le ingroapa/Ce face Garda de Mediu si celelate autoritati? (POZE SI VIDEO)

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinChiar nu mai exista organe de cercetare penala in Prahova sa aplice legea? Precizam ca dupa dezvaluirile noastre s-a...

Exclusiv3 zile ago

Dupa dosarele penale cu “TERMIA” si “BCR”, un alt dosar penal il va lovi pe “faraonul” Andrei Volosevici

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinMetoda „Mihai Chirica” de la Iasi in plina derulare la „Republica de la Ploiesti”/Volo’, esti bine? (IV) Va dezvaluiam...

Exclusiv3 zile ago

Val de cereri de pensionare si demisii din Ministerul Afacerilor Interne

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinAm amintit în treacăt despre demisii, tocmai pentru că aveam date certe despre numeroși colegi care își înnoiesc periodic...

Exclusiv4 zile ago

O noua lovitură grea pentru fostul procuror Mircea Negulescu!/Dosar celebru picat in instanta/Toti inculpatii au fost achitati cu mentiunea: Fapta NU EXISTA

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinSe dărâmă în cap toata șandramaua lui Portocala si a zdreantelor care il ajutau Iata ca dezvaluirile ziarului Incisiv...

Exclusiv4 zile ago

Penitenciarul Ploiesti a simulat un atac cu drona de parca era forta combatanta de asalt…Sau, o fi avand legatura cu „Bomba ecologica de la Pleasa” unde erau trimisi detinutii?

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinDupa dezvaluirile noastre despre derapajele de la lege ale Comisarului șef de poliție penitenciară Valentin MATEI – sef interimar...

Exclusiv4 zile ago

Pentagonul a anunţat al 26-lea ajutor militar pentru Ucraina, de 400 milioane de dolari

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPachetul constă în muniţie pentru sistemele de rachete antiaeriene NASAMS, pentru HIMARS, dar şi pentru obuzierele de 155 mm....

Exclusiv5 zile ago

Cine sapa groapa altuia cade el in ea/ Cu ce se ocupa Simona Albu și primarul “Nino – Nino”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinIn loc ca prioritatea celor doi sa fie depunerea proiectelor  privind atragerea de fondurilor europene, modernizarea orașul, promisiunile din...

Exclusiv5 zile ago

Infractiuni savarsite de un primar in exercitiu, Andrei Volosevici, alaturi de semnatarii din Primaria Ploiesti a actului aditional cu B.C.R/Documente plangere penala

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPe rolul DNA Strctura Centrala a fost deschis un dosar penal pentru abuz in serviciu, pe numele primarului Andrei Volosevici, Albu...

Exclusiv6 zile ago

Bomba ecologica de la Pleasa/Atentat la siguranta nationala/ Recop Recycling SRL, Tymbark si Haier Tech din Ariceştii Rahtivani

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPovestea din spatele afacerii „Bomba ecologica de la Pleasa” este demna de un film cu mafioti turnat la Holywood....

Exclusiv6 zile ago

Andrei Volosevici supranumit si primarul “Nino-Nino”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinCea mai concisă definiție a alcoolismului îi aparține cercetătorului american E.M. Jellinek: „Orice uz de băuturi alcoolice ce poate...

Exclusiv6 zile ago

Până pe 15 decembrie, sunt planificate concediile de odihnă pentru anul 2023

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinÎn această perioadă, până pe 15 decembrie, sunt planificate concediile de odihnă pentru anul 2023, fapt pentru care este...

Exclusiv1 săptămână ago

Primarul municipiul Ploiești, Andrei Volosevici, un primar sub influenta bauturilor alcoolice/ Invitat la Ploiesti TV

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPrintre aberatii, minciuni si sub influenta bauturilor alcoolice, primarul Andrei Volosevici a avut un atac suburban la adresa consilierilor...

Exclusiv1 săptămână ago

Din zona Justitiei la varf vine un miros pestilential/ Dan Halchin, doctor in Informatii, si insigna cu sistemul pe “invers”

DISTRIBUIE Articolul....FacebookPinterestTwitterLinkedinPruna l-a pus adjunct la ANP pe Dan Halchin, “doctor in Informatii”. Il vrea sef plin?, se intrebau cei...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!