Connect with us

Actualitate

“Vrajitoarele” din Chitila, fosta soție a lui Dan Adamescu (Carmen Palade)  si instanta

Incisiv

Publicat

pe

Carmen Palade merge întotdeauna la proces flancată de două „vrăjitoare“. Judecătorii i-au interzis fostei soții a lui Dan Adamescu să intre în casa omului de afaceri.

 

Carmen Palade (fostă Adamescu) mizează nu doar pe avocați pentru a câștiga procese în instanță, ci și pe „vrăjitoare“.

Probabil exact acesta este motivul pentru care, paradoxal (sau nu), pierde procese. În orice caz, de fiecare dată când se înfățișează la instanțele de judecată, Carmen Palade apare flancată de două femei din Chitila. Este vorba de Melissa și Vanessa.

Cele două „specialiste“ în magie albă sunt tocmai cele care au păcălit-o pe Oana Zăvoranu că o vor ajuta să‑și recapete iubitul, pe Pepe, dar au lăsat-o pe cea alintată „Zăvoranca“ de către tabloide fără 50.000 de euro.

Cu toate aceste eforturi de natură magică, pe 28 aprilie a.c., Tribunalul București a emis o hotărâre definitivă prin care s-a decis că doamna Palade nu are acces în imobilul din bulevardul Aviatorilor, nr. 104, unde a locuit, până să fie încarcerat, Dan Adamescu.

Casa, dobândită înainte de căsătorie

Imobilul în care au conviețuit cei doi soți (Dan Adamescu și Carmen, fostă Adamescu, actualmente Palade), din bulevardul Aviatorilor, nr. 104, București, a fost achiziționat în februarie 2003 de către SC IBC Modern SA. Căsătoria dintre Carmen Palade și Dan Adamescu a avut loc pe 26 mai 2003. Cu toate acestea, Carmen Palade a pretins, până să fie emisă hotărârea Tribunalului București, că imobilul ar fi în continuare bun comun.În acest sens, aceasta a cerut, printr-o ordonanță președințială, reintrarea în acel spațiu. Și-a motivat cererea insistând pe faptul că “vrea să intre în căminul său conjugal pentru amintiri; este imperios necesar să intre pentru a-i lua hainele și alte bunuri ale defunctului soț și a le da de pomană (după deces – n.r.); pentru a-și recupera bunuri de necesitate absolută (lenjerie intimă) și pentru a preveni degradarea imobilului, dar și pentru a conserva bunurile din el“.

Această cerere a fost depusă la instanță în februarie 2017, în condițiile în care dna Palade părăsise domiciliul conjugal încă din 16 iulie 2015. Deci, la aproape doi ani de zile de la părăsirea domiciliului conjugal, a ajuns la concluzia că-i lipsea trusoul și nu are haine de dat de pomană.

Patru avocați, doi bodyguarzi și două “vrăjitoare“

Pe 3 martie a.c., Judecătoria Sectorului 1 a dat sentința pe fond în această cauză și a constatat că cererile lui Carmen Palade sunt „neîntemeiate“. Prin urmare, a respins acțiunea acesteia. Cu toate acestea, aceeași Judecătorie a Sectorului 1 i-a încuviințat ulterior lui Carmen Palade (după ce aceasta a declarat apel la sentință, pe 14 martie a.c.) documentarea unei cereri de asigurare probe/dovezi.

Această acțiune i-a fost încuviințată în condițiile în care avocații părții adverse, adică ai fostului soț, Dan Adamescu, nu au fost înștiințați.

La termenul din 28 aprilie a.c., doamna Palade s-a înfățișat la instanță flancată de patru avocați, doi bodyguarzi și două prestatoare de servicii de magie albă. De asemenea, a mai prezentat și o filmare făcută pe ascuns în fostul cămin conjugal, spunând că vrea dreptate.

Deloc impresionată de aceste argumente de ordin metafizic, instanța Tribunalului București a dat decizia definitivă nr. 1370/28.04. 2017, care consfințește Hotărârea instanței de fond a Jud. Sectorului 1 nr. 909 din 03.03.2017, prin care respinge apelul ca „nefondat și neîntemeiat“.

”Nu vă pot preciza nimic despre acest dosar pentru că nu am acceptul clientului meu, al doamnei Palade!“

Ion Dragne, decanul Baroului de Avocaţi Bucureşti

 No comment

În tot acest periplu judecătoresc, Carmen Palade n-a putut produce în fața instanței nici o probă juridică că ar deține vreun bun de uz personal și patrimonial în fostul cămin conjugal din bulevardul Aviatorilor, nr. 104. De altfel, niciunul dintre bunurile din respectivul imobil nu este pe numele vreunei persoane; bunurile sunt în patrimoniul a două societăți: IBC Modern SA și TNG SA. Iar în fața instanțelor de judecată de până acum, moștenitorii de drept ai defunctului Dan Adamescu au demonstrat în mod indubitabil că imobilul în chestiune a fost achiziționat exclusiv din fondurile SC IBC Modern SA.

Această decizie, din punctul de vedere al Biroului de avocatură „Frunză și asociații“, reprezintă „o soluție temeinică și corectă, bazată pe probe“.

Am sunat la cabinetul avocatului Ion Dragne care o reprezintă în instanță pe Carmen Palade, pentru a afla și poziția părții adverse. De la cabinetul maestrului Dragne  ni s-a comunicat într-o primă fază că „dl. avocat este într-o întâlnire“. Ulterior, Dragne ne-a sunat și, când a auzit subiectul discuției, ne-a spus: „Nu vă pot preciza nimic despre acest dosar pentru că nu am acceptul clientului meu, al doamnei Palade!“.

POST MORTEM. Procesul de divorț continuă

Tribunalul București a decis, pe 26 aprilie a.c., că procesul de divorț al soților Dan și Carmen Adamescu (Palade) poate să continue şi după decesul omului de afaceri. Decizia a fost luată în contextul în care Carmen Adamescu (Palade) a cerut instanței să închidă acţiunea de divorţ, ca rămasă fără obiect, şi să pronunțe încetarea căsătoriei ca urmare a faptului că Dan Adamescu a murit în ianuarie anul acesta.

Fiul omului de afaceri, Alexander Adamescu, a insistat că această căsătorie nu poate fi încheiată din acest motiv, întrucât, în calitate de moștenitor, dorește continuarea procesului. Judecătorul de caz a hotărât să-i dea dreptate acestuia, prin urmare procesul va continua.(Andrei Margaritescu)

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

EXCLUSIV/Ziarul Incisiv de Prahova sesizează Comisia de Disciplină din cadrul Primăriei Ploiești cu privire la utilizarea ilegală a autospecialelor de la Poliția Locală Ploiesti de către Adrian Vaida

Incisiv

Publicat

pe

De

Tot mai mulți cetățeni din municipiul Ploiești ne-au informat că actualul șef al poliței Locale Ploiești, Adrian Vaida, utilizează autospecialele poliției locale în inters personal. Adică, în loc să facă muncă de patrulare, ordine publică, polițiștii locali fac pe „taximetriștii personali” ai lui Vaida Adrian, plimbându-l pe acesta oriunde are nevoie… pe banii noștrii (proveniți din taxele și impozitele locale), ai cetățenilor municpiului Ploiești.

Cum puteți susține public, o astfel de persoană (Vaida Adrian) într-o funcție de conducere, domnule primar Adrian Dobre? (Cerasela N.).

 

 

 

Citeste in continuare

Actualitate

MFC Ploiești – Naționala Artiștilor, sâmbătă, ora 19.00!

Incisiv

Publicat

pe

De

Deținătoarea trofeului Cupei Ligii de Minifotbal din Prahova, ediția 2018, MFC Ploiești se va reuni în vederea pregătirii noului sezon al Ligii A de Minifotbal,  sâmbătă, 21 iulie 2018, de la ora 19.00, pe terenul Academiei de Minifotbal Strejnic, cu ocazia unui meci amical împotriva Campioanei Mondiale la fotbal – Naționala Artiștilor, selecționata antrenata de ploieșteanul Daniel Chirita!

Partida va fi arbitrată de frații Piciu, Gabriel și Laurentiu acceptând fără a sta prea mult pe gânduri propunerea venită din partea lui Gabriel Georgescu. Alegerea făcută de acesta vine în urma prestației bune pe care au avut-o cei doi frați la Sibiu, atat în cadrul Cupei României, fiind remarcați și apreciați chiar de președintele Federației Romane de Minifotbal, Ioan Onicas, cât și la nivel local , acolo unde cei doi arbitrii sunt în topul celor mai apreciați cavaleri ai fluierului  !

Pentru MFC Ploiești ar fi al doilea amical de gală , după ce, înaintea sezonului 2017-2018, la București, pe terenul BSP Arena, băieții antrenați de Gabriel Georgescu au întâlnit echipa Pronostic Sportiv, ce îi avea în lot pe uefantasticii Petre Marin, Sorin Ghionea, Sorin Paraschiv, Stelian Stancu, Gigel Coman, Mirel Radoi și alte nume cunoscute din fotbalul romanesc.

Pentru Naționala Artiștilor vor evolua împotriva MFC-ului : Ghedi Kamara, Danut Lupu , Daniel Chirita, Alexandru Chirita și alți jucatori surpriza pe care organizatorii nu au vrut sa ii divulge !

 

 

Citeste in continuare

Actualitate

EXCLUSIV/ IN PLIN SCANDAL, “OMUL” PRIMARULUI PNL UTILIZEAZA MASINILE POLITIEI LOCALE IN INTERES PERSONAL/ADRIAN VAIDA VINE SI PLEACA DE LA SERVICIU PE BANII CONTRIBUABILILOR

Incisiv

Publicat

pe

De

Tocmai cand primarul Adrian Dobre si-a facut tinte din sefii de Servicii si Birouri din Politia Locala Ploiesti, hartuiti de Adrian Vaida, directorul interimar al Politiei Locale Ploiesti foloseste de cca 2 saptamani autoturismele din dotarea Politiei Locale Ploiesti în interes personal.

Astfel, autoturismele din dotarea Politiei Locale-serviciul Ordine Publica – sunt folosite de “omul” primarului Adrian Dobre pentru a fi adus la serviciu în fiecare dimineatã si dus acasã.  Acesta locuieste in zona Nord, pe langa Spitalul Judean Ploiesti, in acelasi bloc cu hartuita sa sexual, într-o zonã mai izolatã unde în mod normal autoturismele Politiei Locale Ploiesti  nu au ce sã caute. Si Dobre se plange de ineficienta serviciilor care isi fac treaba si inchide ochii la utilizarea banilor publici in mod fraudulos. Alti sefi de institutii au fost destituiti IMEDIAT pentru aceste abuzuri, dar asta s-a petrecut in administratii adevarate, cu primari adevarati. Nu este prima data cand Adrian Dobre demonstreaza ca nu ii pasa de banul public, mai mult….isi bate joc de el! (Cerasela N.).

Citeste in continuare

Parteneri

Știri calde

Actualitate8 ore ago

EXCLUSIV/Ziarul Incisiv de Prahova sesizează Comisia de Disciplină din cadrul Primăriei Ploiești cu privire la utilizarea ilegală a autospecialelor de la Poliția Locală Ploiesti de către Adrian Vaida

Tot mai mulți cetățeni din municipiul Ploiești ne-au informat că actualul șef al poliței Locale Ploiești, Adrian Vaida, utilizează autospecialele...

Actualitate12 ore ago

MFC Ploiești – Naționala Artiștilor, sâmbătă, ora 19.00!

Deținătoarea trofeului Cupei Ligii de Minifotbal din Prahova, ediția 2018, MFC Ploiești se va reuni în vederea pregătirii noului sezon...

Actualitate14 ore ago

EXCLUSIV/ IN PLIN SCANDAL, “OMUL” PRIMARULUI PNL UTILIZEAZA MASINILE POLITIEI LOCALE IN INTERES PERSONAL/ADRIAN VAIDA VINE SI PLEACA DE LA SERVICIU PE BANII CONTRIBUABILILOR

Tocmai cand primarul Adrian Dobre si-a facut tinte din sefii de Servicii si Birouri din Politia Locala Ploiesti, hartuiti de...

Actualitate14 ore ago

EXPLOZIV/”Culoar” la frontiera/Ponta si Oprea, protocol secret cu Patriarhul!

Iata ca in timp ce ramasitele binomului si-o iau tot mai vartos cu ranga in dinti din toate pozitiile, nu...

Actualitate14 ore ago

EXCLUSIV/PROPAGANDA „DIAMANTINĂ” NU ARE SUPORT ÎN DECIZIA CURȚII CONSTITUȚIONALE NR.794/2016!

Credem că v-ați convins cu toții, ieri, după apariția lui Păscuț la știrile postului România TV că sindicatul „Diamantul” nu...

Actualitate14 ore ago

EXPLOZIV/ACTUALITATEA PRAHOVEANA SI PH-ONLINE CONFIRMA DEZVALUIRILE ZIARULUI INCISIV DE PRAHOVA

In Actualitatea Prahoveana, sub semnatura jurnalistului Sebastian IGNAT, am descoperit  un articol foarte bun, bine documentat: “De ce tine neaparata...

Actualitate14 ore ago

EXCLUSIV/CAT DE DISPERAT SI PROST SA FII SA DAI INTERVIURI FAKE NEWS LA TELEVIZIUNEA DE CASA? ADRIAN VAIDA SI MINCIUNILE SALE

Intrat in gura majoritatii presei locale pentru actiunile sale dezaxate de la comanda Politiei Locale Ploiesti si/sau pentru actiunile de...

Actualitate14 ore ago

Coabitare în secret

Atât instituția prezidențială, cât și Guvernul dau dovadă de o transparență neobișnuită. Curat europeană. S-au întâlnit circa 40 de minute...

Actualitate14 ore ago

”Nazista” de la Cotroceni si revolutia sexuala

COMENTARIU DE BOGDAN TIBERIU IACOB PRELUARE INPOLITICS.RO: În 2011, un studiu realizat de consilierul prezidențial Sebastian Lăzăroiu făcea furori, acesta...

Actualitate14 ore ago

De cand a venit Iohannis, „noul” PNL a facut opozitie la PSD prin servicii si parchete

V-am spus de cateva luni ca Sica Mandolina e praf si a distrus PNL-ul, in interiorul partidului fiind o tensiune...

Actualitate2 zile ago

EXCLUSIV/PRIMARUL ADRIAN DOBRE INTRE AROGANTA SI O CRASA NECUNOASTERE A LEGII/IN ATENTIA VICEPRIMARULUI CRISTIAN GANEA

Aflam de la colegii din presa prahoveana ca, Adrian Dobre isi continua aberatiile si cu aroganta isi etaleaza crasa necunoastere...

Actualitate2 zile ago

EXCLUSIV/FERIȚI-VĂ DE „LIDERII DIAMANTINI”! SUNT DUPLICITARI!

Cu o veselie neînchipuită, Păscuț și Nedelcu&co (pensionarul Păscuț conduce SPR „Diamantul” prin intrermediul „marionetei polițiste” Nedelcu Cătălin) postează în...

Actualitate2 zile ago

EXPLOZIV/”Francezii”, indulciti cu elicoptere!/”Smen” cu contractele de inarmare in sedinta de Guvern!

Iata ca desi totul era pregatit pentru trecerea prin sedinta de guvern de marti, pe repede inainte, a hotararii ministrului...

Actualitate2 zile ago

EXPLOZIV/”Fac eu acum denunț … public … chemați cetățenii români martori … ei vor spune adevărul: vor sau nu să li se fure gazele moca”

Toată presa vuiește că vine uraganul Karina. Mâine, cu o falcă în cer și una în pământ, în regim de...

Actualitate2 zile ago

WERNER CEL INCET

A trecut peste o luna de cand CSM a avizat propunerea de numire la sefia DIICOT a procurorului Felix Oliver...

Top Articole Incisiv