“Cătelușul Ayatolahh, Arianul, Farmacistul, Cucuveaua. Sistemul face ordine/ Dincolo de vorbe”

0
393

 

“Cucuveaua a tras de lanț, iar zgarda cu țepi de la gâtul cățelușului Dragnea i-a intrat în piele; dureroasă povestea cu TelDrum, dar și cu Combinatul de porci. Dragnea e bun de pușcărie, iar Cucuveaua și Arianul, cei care țin dosarele în sertar, mai au nevoie de sluga cuminte. Trebuie să elimine din PSD orice formă de disidență la adresa Sistemului, iar cățelușul devine Atatolah în propriul partid. Mâne va încerca să elimine din poziții pe Lia Olguța Vasilescu, pe Serban Nicolae, pe Viorel Stefan, ministrul Finanțelor; nici Gabrielei Firea nefiindu-i prea bine. O adevărată mișcare de forță, prin care Dragnea vrea să elimine orice formă de critică la adresa Sistemului.
Ce nu știe cățelușul că după aceea, mai mulți lideri locali ai PSD-ului vor lua drumul arestului, culminând cu debarcarea sa odată cu începerea sesiunii parlamentare de toamnă, când va fi inculpat și condamnat totodată.
La PNL alegerile, așa cum am spus din iarnă, s-au încheiat înainte de a începe. Predoiu, eternul candidat care se retrage, a primit ordin și s-a conformat. Președintele PNL este micul Bușoi, Farmacistul care a știut să protejeze mafia Sistemului băgată până-n gât în sănătate. Până și Antonescu- Porumbacu, speriat de jocul de cărți și de strigătele de durere din vreun hotel, a sărit repede să strige că Sistemul e cel mai bun, și că Iohannis e rasă superioară. Sistemul i-a rezolvat și pe ei.
La USR, nimic nou, SRI-ul conduce pe față, caz închis
Tăriceanu cu denunțurile fluviu pe Microsoft, și cu cătușele gata să coboare din tablou, e speriat și de umbra lui Tudorel Toader, care oricum mai are puțin și o reevaluează înalt doctoral pe Cucuvea.
Cam aceasta e situația politică sau mai bine zis, cam acesta e raportul pe Unitate la zi. Doar tâmpiții mai credeau că Sistemul s-a retras din câmpul tactic; e în plin proces de revenire în forță și de a conduce și mai puternic toată România.
Restul? Praf în ochi…” (Gelu Visan-P.M.P.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here