DEZVALUIRI EXPLOZIVE/ ”A doua zi a dat ordin Hellvig”/ „Casa mea sa fie monitorizata non-stop, patru masini pe strada si agenti pe jos, 24/24, monitorizare prin satelit”!

0
3807

Dezvaluiri explozive facute de administratorul “De Veghe Patriei”:

”Domnule evreu ungur Hellvig, fostul bursier a lui George Soros, ex-catelul lui Crin Antonescu, cel care are o relatie homosexuala cu Rares Manescu de peste 20 de ani – Manescu era casa de bani a mafiei din PNL, sa iti aduc aminte cum ai inceput sa urli ca un isteric la miez de noapte: „Sunt atacat!”.

Hellvig, cel care mergea la Oradea cu trenul, la socrii lui, locuieste intr-o superba vila din cartierul Baneasa pusa la dispozitie de SRI! Ora 23:45, niste pusti treceau pe strada, deh, ale tineretii valuri, si unul dintre ei s-a urcat pe poarta lui Hellvig sa rupa niste crengute dintr-un pom aflat in curte! Bai, oameni buni, s-a pus istericul de Hellvig pe sunat la SRI: „Veniti repede! Sunt atacat!”. In cateva zeci de secunde au pornit masinile catre casa lui Hellvig, oamenii cu inima in piept cat un purice, nimeni nu intelesese de ce urla idiotul ala in telefon…ii furasera crengile din pom!!

A doua zi a dat ordin Hellvig: „Casa mea sa fie monitorizata non-stop, patru masini pe strada si agenti pe jos, 24/24, monitorizare prin satelit! Sotia mea sa fie insotita in permanenta de cel putin o masina si trei ofiteri SRI!”. Din cauza aceasta s-a prabusit Serviciul Roman de Informatii: toti vai mama lor ca Hellvig au inceput sa faca legea dupa cum ii taie capul! Ii dadeam un sut in cur lui Hellvig sa ma tina minte: „Tu, director SRI, esti pisat pe tine de frica si vrei sa coordonezi activitatea a mii de ofiteri?”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here