Connect with us

Actualitate

Oprea pregatea lovitura de stat!

Publicat

pe

Zeci de persoane, in special ofiteri din cadrul Ministerului de Interne continua sa fie audiate pe banda rulanta de catre procurorii anticoruptie, care le cer noi si noi amanunte despre folosirea de catre Gabriel Oprea, in interes propriu, a facilitatilor ministeriale. Ceea ce indica mai mult decat clar ca, desi fostul vicepremier s-a retras din prim-planul vietii politice, DNA-ul nu are in niciun caz de gand sa-l lase sa-si linga ranile. Iar eforturile sustinute ale procurorilor pot parea cu atat mai misterioase cu cat, in fond si la urma urmei, abuzul in serviciu oricum „a picat” din legislatie, chiar Oprea reusind sa arunce in ograda salvatoare a Curtii Constitutionale astfel de acuze existente in cazul sau in alte dosare.

Asa ca poate parea cel putin straniu ca se apasa atat pe acceleratia  deplasarilor si contactelor pe care, pe cand era vicepremier, Oprea le avea cu alte personaje extrem de influente din cadrul institutiior de forta. Iar dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia naostra, prin completarea acestui „puzzle” de interconexiuni intre sefi de structuri si lideri politici nu se incearca decat „inchiderea cercului” intr-unul dn cele mai incendiare rapoarte informative care au fost aduse vreodata la cunostinta partenerilor nostri externi strategici de catre serviciile secrete romanesti. Si in care se atingea inclusiv problema ca nu cumva, impins de setea sa de putere, de influenta tot mai mare pe care o detinea nu doar in politica, dar si in Justitie, Ministerul de Interne si mai ales in Armata si in alte structuri de forta, Gabriel Oprea sa incerce o veritabila lovitura de stat.

Si astfel, profitand de strategia naiva a cumatrului Victor Ponta, care nu doar ca avea o incredere oarba in el, dar, dupa cum prea bine o stiu apropiatii, chiar se temea in secret de vicepremierul sau, Oprea sa se instaleze ca prim-ministru la Palatul Victoria, in urma unor intense negocieri pe care le purta atat cu Opozitia de dreapta, cat mai ales cu „neamtul” de la Palatul Cotroceni. Asta in timp ce in Parlament se tinea tare in fata motiunilor de cenzura, tocmai pentru a avea un avantaj mai mare in negocierile subterane purtate pentru a „intoarce armele” la momentul potrivit. Iar preluarea sefiei guvernului, fie el si unul de tranzitie,  i-ar mai fi alinat probabil orgoliul profund ranit de faptul ca nu a ajuns seful Serviciului Roman de Informatii, asa cum i se rezervase functia mult visata inainte de alegerile prezidentiale pierdute, poate tocmai de aceea,  „afara”, de catre Victor Ponta.

Dragnea a stiut!

Dintre toti politicienii si analistii care si-au dat in nestire cu parerea despre cum si-a executat sistemul de forta propria inventie, incercand sa explice in fel si chip prabusirea lui Gabriel Oprea tocmai pe cand se afla la apogeul carierei sale, singurul care a pus diagnosticul exact a fost Liviu Dragnea, care a afirmat transant ca acesta „ s-a apropiat prea mult de soare!”

Si s-a ars! De altfel, dupa cum se stie la anumite paliere din sistem, nu doar tehnocratii erau pregatiti cu luni inainte sa-si mute „puii de bruxellezi” la Palatul Victoria, dar si Liviu Dragnea stia ca trebuie sa fie gata sa puna piciorul in prag si sa preia fraiele partidului. Ceea ce, de altel, s-a si intamplat…

Isi facea trupe speciale

Rolul jucat de Gabi Oprea dupa cortina care a acoperit dintotdeauna scena politica este recunoscut chiar si de ultimele dezvaluiri privind „noaptea generalilor” care a avut loc tocmai la el acasa, la incheierea votului pentru alegerile prezidentiale din 2009. In ultimii ani insa, mai ales dupa venirea cumatrului Victor Ponta la Palatul Victoria, „generalissimul” era vazut de nu putin initiati ai sistemului drept adevaratul conducator al guvernarii.

Iar dovada suprema ca Gabi Oprea se apropia deja periculos de mult de soare, vorba lui Dragnea, a fost nu doar incapatanarea acestuia de a urma indicatiile trasate de sistem privind lasarea in ofsaid a lui Ponta in Parlament, dar mai ales de faptul ca vicepremierul care putea inclina balanta Puterii dupa propriul chef trecuse la infiintarea propriilor trupe speciale! Prin reinfiintarea pe sestache a controversatei structuri „Acvila”, dupa cum aratau dezvaluirile in exclusivitate ale „National” de la acea vreme. Iar socul pentru ceilalti camarazi din sistem a fost nu doar reaparitia si trecerea noii „Acvila” in subordinea directa a ministrului de Interne, cat mai ales faptul ca ofiterii de la alte structuri detasati aici erau pusi sa-i jure credinta direct „pe persoana fizica” lui Gabi Oprea! O conditie esentiala pentru a actiona atat in cadrul „Acvila”, cat si a anumitor directii din cadrul „Doi s’ un sfert”!

Lucrat la americani

Iar  pe langa „completele negre” din Justitie avute la dispozitie in vederea executarii sau, din contra, a salvarii celor bagati in „malaxorul” dosarelor, Gabi Oprea nu se baza doar pe propriile trupe loiale de la Interne, dar mai ales de informatiile militare din cadrul Ministerului Apararii Nationale. Unde, indiferent de ce ministru s-a perindat oficial pe la conducere, niciunul nu a indraznit sa deranjeze „cuiburile” informative ale unui Oprea tot mai convins ca, gata, venise soarele si pe ulita sa. De asemenea, se stia foarte bine ca tot Oprea fusese cel care-l pusese pe Victor Ponta sa-i spuna in fata generalului Coldea, cu alte nume grele ale sistemului drept martori, faptul ca-l va schimba de la conducerea de facto a SRI-ului imediat ce se va instala la Palatul Cotroceni. Iata insa ca triada Victor Ponta-George Maior-Gabi Oprea nu a mai ajuns sa preia Presedintia, Guvernul si SRI-ul. In schimb, luand probabil amenintarile lui Oprea in serios, colaboratorii apropiati ai „yankeilor” din sistem l-au „lucrat” ca nimeni altii la americani, pe care au reusit sa-i convinga ca exista o varianta devastatoare pentru bunul mers al democratiei ca acesta sa dea o lovitura de stat, fie ea si una de catifea. Iar cum vicepremierul era oricum pe „black liste” dupa ce a ridicat de pe scaun, din avionul cu care se deplasau la Washington, un influent sef al Service Secret, doar pentru ca „nu-i placea moaca lui de chelios”, s-a obtinut OK-ul pentru anihilarea acestuia. Chiar daca, la o adica, povestea cu lovitura statului poate fi si o simpla „intoxicare” reusita, precum cea cu bombele lui Saddam…

Ordinul tradarii

Totusi, fara voia lui, Oprea pare sa mai fi facut un serviciu capital sistemului care tocmai ce-i hotarase mazilirea, punandu-le capul lui Ponta pe tava. Pentru ca premierul a crezut pana in ultima clipa ca se poate baza pe cuvantul de general al aliatului sau. Numai ca, dupa izbucnirea manifestatiilor de protest bine dirijate de dupa tragedia de la „Colectiv”, un grup de tineri a inceput sa tot sara gardul de la Palatul Parlamentului. Iar la Guvern s-a decis ca, noaptea, dupa ce randurile manifestantilor se va rari, efectivele Ministerului de Interne sa intervina pentru a „descongestiona” obiectivul strategic al Parlamentul. Numai ca, in cele din urma, a aflat si Ponta ca, intre timp, ministrul Oprea daduse un alt  ordin, ca niciun  jandarm sau politist sa nu intervina, sub nicio forma! Si de-abia atunci si-a dat seama Ponta ca, abandonat, este prea tarziu sa mai lupte …

Catalin Tache -National

 

Citeste in continuare

Actualitate

Deși au existat peste 40 de întâlniri la ce mai înalt nivel China-Rusia, cea care are loc acum pe parcursul a două zile este cu siguranță cea mai importantă

Publicat

pe

De

Cu ce intenții vine Xi Jinping la Moscova? Ce îi va cere acesta lui Vladimir Putin? Ce este pregătit să ofere liderul Federației Ruse? În ce direcție se poate schimba istoria dramatică pe care o traversăm?

Se fac speculații de tot felul. Cele mai șocante sunt lansate de pe malul Potomacului. Speculațiile sunt în același timp alarmiste. Cum că între Moscova și Beijing se trasează în aceste zile o axă a răului. Iar China va consimți să furnizeze Rusiei echipamentele militare necesare pentru succesul războiului pe care l-a declanșat împotriva Ucrainei. La schimb, Moscova va susține fără rezerve demersurile expansioniste ale Beijingului în Marea Chinei de Sud și anexarea Taiwanului, probabil nu pe cale pașnică. Sunt oare motivate aceste semnale de alarmă?

O primă încercare de răspuns o putem face pornind de la o premieră absolută. Un amplu articol publicat în ziarul „Zhenmin Jibao” sub semnătura lui Vladimir Putin. Acesta face un bilanț al relațiilor pozitive dintre cele două state, începând cu cele economice. Și, oricât ar părea de straniu, măsoară rezultatele nu în vreuna dintre monedele celor două state, ci în dolari. Obiectivul urmărit ar fi ca, până în 2024, volumul schimburilor comerciale să atingă 200 de miliarde de dolari. Poate că pentru Federația Rusă e mult, pentru că PIB-ul acesteia este doar la nivelul PIB-ului Italiei. În mod cert însă, pentru China e puțin. În a doua parte a articolului, Putin se referă la războiul din Ucraina, care, așa cum susține, ar fi fost provocat și alimentat de Occident. Nu uită să precizeze că Federația Rusă vrea să încheie un tratat de pace. Și că Moscova apreciază eforturile făcute de China în acest sens.

Cum am putea să traducem aceste ultime considerente formulate de Putin? Obiectiv vorbind, într-un singur fel. Liderul Federației Ruse știe – și așa este și normal – cu ce intenții vine la Moscova Xi Jinping. Întotdeauna la întâlnirile care au loc la un asemenea nivel, în prealabil este elaborat un punctaj al discuțiilor. Cel mai important obiectiv urmărit de ambele state este resetarea relațiilor internaționale. În sensul abandonării sistemului de putere unipolar adjudecat de Statele Unite și trecerii la un regim multipolar sau, dacă nu se poate, măcar bipolar. Din această perspectivă, putem afirma cu certitudine că Rusia și China au un obiectiv comun. Dincolo de cel al cooperării economice, măsurată în dolari americani.

Ce mai știm este că Xi Jinping, după ce a dat o lovitură diplomatică de mari proporții, reconciliindu-i pe iranieni cu saudiții, se pregătește în mod asiduu să forțeze încheierea unui armistițiu sau chiar a unui tratat de pace legat de situația din Ucraina. Tocmai în acest scop, Beijingul a elaborat faimosul plan de pace în 12 puncte. Cu care până în prezent cele două părți implicate, Federația Rusă și Ucraina, nu au fost de acord. La fel cum nici Washingtonul nu împărtășește strategia de pace desenată la Beijing. Dar China va insista în acest sens. Chiar dacă la acest capitol Moscova este în defensivă, așa cum reiese din conținutul articolului semnat de Vladimir Putin.

După acest demers, care se desfășoară acum în capitala Federației Ruse, va urma cu siguranță și o inițativă diplomatică de mare anvergură pe lângă liderul de la Kiev, Volodimir Zelenski. Din acestă perspectivă, convorbirile de la Moscova reprezintă doar primul act al unei piese istorice care se joacă în aceasă primăvară.

În concluzie, pariez fără teama de a greși că: 1. China nu va înarma Federația Rusă; 2. Xi Jinping va insista ca Rusia să accepte cele mai importante puncte din planul de pace al Chinei; 3. Relațiile economice dintre cele două state precum și relațiile politice se vor consolida, dar în niciun caz nu va exista o axă Moscova-Beijing, eforturile Chinei concentrându-se asupra unor alianțe mai largi cu state relativ independente față de Washington; 4. China nu defășoară în prezent acțiuni ostile Washingtonului, alianței NATO sau Uniunii Europene.

Sorin Rosca Stanescu

Citeste in continuare

Actualitate

”Cine seamănă vânt, culege furtună!”

Publicat

pe

De

Pax Americana este un concept prin care geopoliticienii descriu perioada de dominație a SUA asupra lumii, începută imediat după al doilea război mondial, cu o durată de aproape opt decenii.

Până în 1991, anul destrămării URSS, termenul era contestat mai ales în țările comuniste, dar unul dintre opozanții folosirii sale în retorica diplomatică a fost vizionarul J.F.Kennedy (JFK), fostul președinte american ce-a plătit cu viața inclusiv din pricina acestei opoziții ce strica socotelile ”uliilor războiului” din acele vremuri. În timpul mandatului său, simțind că SUA nu sunt încă pregătite de confruntarea militară cu comuniștii, iscată de Războiul din Vietnam, Kennedy zicea așa: ”Și acesta este cel mai important subiect de pe pământ: pacea. La ce fel de pace vreau să spun și ce fel de pace căutăm? Nu o Pax Americana impusă lumii de armele de război americane. Nu pacea mormântului sau siguranța sclavului. Vorbesc despre pacea autentică, genul de pace care face ca viața pe pământ să merite trăită și genul care permite oamenilor și națiunilor să crească, să spere și să construiască o viață mai bună pentru copiii lor – nu doar pace pentru americani, ci pace pentru toți bărbații și femeile, nu doar pace în timpul nostru, ci pace în toate timpurile.”

Am reamintit acest text acum deoarece sintetizează corect o strategie umanistă care n-a fost aplicată de nici un președinte american de după Kennedy, aceștia preferând implementarea a ceea ce eu numesc ”geopolitica dezordinii”, bazată pe impunerea forței militare și iscarea de războaie ce să altereze coeziunea între America și restul lumii.

După deceniile de glorie politico-economică, dar și pe fondul elevării geopolitice a Chinei și Rusiei, sprijinite ambele din calculul prost american de-a lungul deceniilor trecute, SUA au ajuns în ultimii 10 ani la momentul decontului dinaintea decăderii inevitabile. Trump, beneficiind de asistența câtorva înțelepți care l-au și sprijinit în luarea puterii, a încercat o amenajare a situației Americii, o reconsolidare internă ce viza o renaștere ulterioară, dar care strica toate calculele lacome ale corporațiilor multinaționale. Acestea au sprijinit astfel fraudarea alegerilor din 2020 și impunerea unei conduceri de marionete politice, unde tronează de doi ani cineva ca Joe Biden, acesta devenind astfel chiar mascota procesului de decădere americană.

Se cunoaște deja agenda întâlnirii de la Moscova dintre Putin și Xi, și chiar înaintea evenimentelor de luni și marți, se poate concluziona că Rusia și China vor marca într-un mod indubitabil sfârșitul Pax Americana. Mișcările occidentale din ultimele zile, de tip provocare cu drona în Marea Neagră sau mandatul de arestare pentru Putin emis de Curtea Penală Internațională, sunt prost calculate din nou, de natură să augmenteze semnificațiile întâlnirii Putin-Xi doar în favoarea axei Moscova-Beijing. Treaba cu drona-spion putea fi interesantă doar dacă ne-ar fi dezvăluit niște orori săvârșite de ruși, eventual sabotarea unor vase cu cereale, altfel acțiunea comandată de americani de pe teritoriul României apare ca o lamentabilă acțiune de război din lumea a treia. Mandatul de arestare pe numele lui Putin ar fi fost o șmecherie geopolitică eficientă doar dacă ar fi dus la anularea vizitei lui Xi, altfel e lipsită de orice valoare și va duce la discreditarea în plus a Curții Penale Internaționale, ale cărei decizii sunt invalidate în mod oficial chiar de către americani. Pe acest fond e limpede că țările lumii vor pricepe începând cu săptămâna viitoare că balanța de putere a lumii s-a înclinat în defavoarea lumii occidentale, conduse de SUA într-un mod amatoristic, ba chiar haotic, iar de-aici vor apărea regrupări rapide în favoarea noii axe de putere ruso-chineză.

Americanii vor experimenta așadar valabilitatea vechii pilde ce zice că ”Cine seamănă vânt, culege furtună!”, dar asta nu va fi în folosul nimănui. Nivelul politico-intelectual al celor ce conduc azi SUA și lumea occidentală este scăzut, dublat fiind de o disperare pe măsură, deci e previzibil că prostiile geopolitice implementate de la Washington se vor înmulți și vor duce la inflamarea războiului, cu consecințe tragice, greu de bănuit azi de către oricine. Imperiile mor greu, dar implică catastrofe umanitare pe durata procesului, nici decăderea Imperiului American nu va fi vreo excepție de la această regulă.

Cozmin Gușă

Citeste in continuare

Actualitate

Este vremea ca imperiile să cadă! A venit vremea!

Publicat

pe

De

E vremea ca sistemele să moară. E vremea ca Adevărul să fie spus. E vremea ca Adevărul să fie înțeles. E vremea ca Adevărul să facă minciuna de râs. E vremea Eliberării.

Istoria ne-a învățat că atunci când imperiile încep sa cadă, să moară, legile deveneau nebune. Azi, trăim din plin această vreme. Mor pe rând. Sistemele bancare sunt primele care se prăbușesc în zgomotele media. În fiecare zi aflăm că a mai falimentat o bancă! Pentru că sunt interconectate, pentru că au furnizat material pentru rău. Pentru că de la ele au fost platiți cei care au încercat să stăpânească lumea și să o arunce în întuneric. Ele, băncile, cu oamenii lor de decizie, s-au văzut pe cai mari. Ca cei patru călăreți ai Apocalipsei. Nu au înțeles nici acum că Apocalipsa înseamnă Revelație. Abia acum oamenii înțeleg cât rău au făcut aceste carteluri mafiote.

După ele, vor începe să crape cu mare zgomot guvernele. Bine, astea nu au fost guverne. Au fost doar niște adunături de cozi de topor, înfipte de niște indivizi care s-au crezut dumnezei. Care, în nebunia lor, au crezut că dacă își slujesc stăpânii, vor scăpa. Nicicum! Drumul cozilor de topor este focul! Pentru că stăpânii lor, nu vor vrea decât să-și scape pielea. Dar ce să vezi? Vor rămâne singuri, precum pietrele ce rămân descoperite când apa se retrage. Goi! În fața mulțimilor furioase. Și nu-i va mai putea acoperi nimeni. Vor rămâne la mâna mulțimilor care cer dreptate. Este evident că mulțimile nu se vor da la o parte de la orice. Paharul s-a umplut și dă pe dinafară!

În trei ani, s-a încercat să se distrugă o lume. O lume și istoria ei. Prin legi demente. Cu cât legile vor devani mai nebune, fără noimă, cu atât mai repede se vor prăbuși sistemele. Să ne bucurăm! Drumul este clar. Nimic nu mai poate fi întors! Ei au jucat jocul și acum vor plăti cu vârf și îndesat!

A venit vremea! Europa fierbe! Și nu, numai! Imperiile se clatină, legile sunt de neaplicat, nimeni nu mai înțelege încotro ne îndreptăm ca umanitate. Înainte să fie pace, trebuie să fie haos. Haosul a fost adus de ei. Hrănit, susținut, adulat, implementat. În orice colț al lumii. Se vor democrați. Doar că democrația a murit de multă vreme. Se vede, se simte, se trăiește! Înaintea oricărei prăbușiri sistemice, a apărut cenzura. Ne scăldăm în ea.

Nu ai voie să zici nimic. Orice afirmație care contrazice minciuna autorităților este amendată! Fizic, financiar, social. Dacă îndrăznești să spui un adevăr, zeci de apostoli ai minciunii se trezesc ca niște haite de hiene și năvălesc peste tine. Cel mai ușor virtual! Sub anonimat, de preferat! Pentru că așa sunt obișnuiți! Să atace din întuneric! Lumina îi arde! Se va termina și cu ei. Din ce vor mai fi plătiți dacă sistemele financiare colapsează? Ce vor spune atunci?! Că așa au crezut ei! Că ei au fost responsabili și au ascultat de autorități! Niște idioți! Le vine și lor vremea!

Pentru că noi știm că e vreme pentru toate! A fost vremea când noi am strâns pietre și ei le-au aruncat. A fost vremea când ei au darâmat și noi va trebui să construim. A fost vremea urii, dar va veni și vremea iubirii! Este vreme de război, dar este și vreme de pace. Așa ne spune Ecleziastul! Nu deznădăjduiți! Orânduiala este de la Facerea Lumii! Întotdeauna Adevărul își va găsi Calea! Nimeni și nimic nu-l poate opri! Este doar o chestiune de vreme! În fața veșniciei ce înseamnă trei ani? Sau patru?! Cât o clipire de gene! Și ce se va dărâma, se va îngropa pentru totdeuna! Cu oamenii sistemelor sub pietrele ce le-au aruncat în noi și din care, noi ne-am construit zid! Zid de apărare, zid de Credință, zid de nădejde, zid de Lumină! Din pietrele lor! Doar că ei nu au înțeles niciodată! Și poate că e mai bine! Pentru noi! Nu pentru ei!

Zoe Dantes

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv4 ore ago

Cutia Pandorei!/Halchin centrează si Zeus da cu capul!

       Ca pe Zeus, Neprihănitul!!! Matei Valentin, un director împuternicit de la Penitenciarul Ploiesti il protejeaza mafia M.J. via A.N.P....

Exclusiv4 ore ago

Complicitatea ASF la dimensiunea fraudei de la City Insurance/Intrebarea senatorului Ivan care l-a facut pe Presedintele ASF sa se bâlbâie si sa se inrosească.

Nu mai există nicăieri în lume un caz in care instituția desemnata de stat sa supravegheze vreo piata financiara bancara...

Exclusivo zi ago

Replica ,, Caracatiței”

          Urmare a articolelor noastre de investigații privind activitățile ilegale, conduse de  Mafia din Penitenciarul Ploiești, vă reamintim: suținută de...

Exclusivo zi ago

Don Quijote de la Mancha VS. Cei trei muschetari/Cavalerul tristei figuri VS. Cei trei mușca-tare/Ep.3: ÊTES-VOUS PRÊT(E)S ?

Personajul următor al serialului nostru nu a venit ca o surpriză pentru redacție când a fost făcută schema aceasta de...

Exclusivo zi ago

1 oră au avut la dispoziție șefii să propună polițiștii care vor fi avansați înainte de termen

Știm cu toții că pilele și cei cu “blazon” sunt deja cunoscuți și nu erau surprize, dar problema e că...

Exclusivo zi ago

Despre dreptul la compensatia de chirie pentru politistii care au achizitionat locuinte anterior legii 288/2018!

Pe 03.04.2023, intr-un dosar al sindicatului Diamantul, ICCJ ( complet dcd) este investita sa lamureasca daca politistii care au incheiat...

Exclusiv4 zile ago

,, Noaptea Minții” sau ,,Cum calculează Mafia”!!!/Episodul IV

În data de 02.06.2020 în Tabelul cu calculul perisabilităților legal admise întocmit de Logistică ,la nr.crt.7,  Rățușca cea urâtă trece...

Exclusiv4 zile ago

Un focar de infecție ce se dorește a fi o locuință de serviciu atribuită de IPJ Alba unui polițist în anul de grație 2023

Pereți scorojiți și murdari, geamuri care nu se închid și care nu au feronerie, parchet putrezit, camera de baie cu...

Exclusiv5 zile ago

Instituția ar trebui să manifeste atenție sporită cu privire la echipamentele pe care le achiziționează pentru proprii angajați

Se pare că toate întâmplările din ultima perioadă cu privire la calitatea noii uniforme de poliție, amplu dezbătute atât în...

Exclusiv6 zile ago

  Zeus transformat in Hades!!!

Acum când știm ca lucrurile încep sa intre pe un făgaș normal in dosarul in care mai multe cadre ale...

Exclusiv6 zile ago

Special pentru Maica Stareță!/De la Nașu să trăiască!!!/Episodul III

 De la Maica Stareță citire:  ,,Nu-mi place minciuna. Poate e și un defect profesional că reușesc să o identific imediat....

Exclusiv7 zile ago

„Un sepuku politic ar fi minunat, zic eu!”

Primăria Ploiești a publicat adresa transmisă de Prefectura Prahova prin care solicită revocarea hotărârii Consiliului Local Ploiești privind trecerea Parcului...

Exclusiv7 zile ago

Bomba zilei/Observatorul Prahovean dezvăluie minciunile Primăriei Ploiești/A ratat fondurile Băncii Mondiale pentru tratarea bolnavilor de cancer

Sub semnatura lui Marius Nica , Observatorul Prahovean dezvăluie o noua minciuna a Primăriei Ploiești si prezinta un document oficial...

Exclusivo săptămână ago

Lume!Lume! Știri de ultimă oră de la Mînăstirea Ploiesti

Să vezi și să nu crezi, urmare a demersurilor noastre jurnalistice s-au supărat nevoie mare Măria sa Zeus din Olimp,...

Exclusivo săptămână ago

PROSTIA SI SMECHERIA….DE FAPT AU VRUT SA ACOPERE ILEGALITATILE FACUTE DE EL ȘI CEI CARE AU SEMNAT…

Scandalul privind de prelungirea contractului cu BCR, care ar trebui să asigure cofinanțarea proiectelor europene la Ploiești este departe de...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!