O actiune undercover a Politiei Locale Ploiesti s-a finalizat cu o “arestare” de rasunet/ Felicitari Adrian Dobre/ FELICITARI Col ® EUGEN PRUNA

0
3792

Acuzat in repetate randuri ca, nu face absolut nimic si primeste salariul de director general adjunct, “Hartuitorul sexual” zis si “Prostul de la paza” ( poreclit de “gurile rele”) a “clocit” (in mintea sa de Don Juan Decrepit) o actiune undercover, actiune pe care nici celor de la SRI nu le-ar fi iesit atat de bine.

Astfel, la orele 07.30, Adrian Vaida, imbracat in civil s-a postat  la punctul de control acces de la poarta principala, pandind condica.

La orele 08 si 30 de secunde, aceasta actiune de rasunet s-a finalizat cu o arestare. Cu un ranjet de dement, Adrian Vaida a arestat condica si a luat-o ilegal in biroul sau. Ceilalti politisti locali care aveau programul decalat au ramas “perplecsi” cand s-au dus la personal sa semneze condica si au aflat ca este “arestata” in aceasta mare actiune undercover, de catre Don Juan Decrepit.

Renumit ca fiind “Hartuitor sexual”, politistii locali nu s-au riscat sa mearga la acesta sa semneze condica (de frica unor eventuale hartuiri sexuale si nu numai).

Felicitari Adrian Dobre pentru actiunea celebrului “Hartuitor sexual”. Credem ca a demonstrat ca isi merita salariul pentru un an de zile (la asemenea efort).

Mai mult, propunem sa il treceti si la o prima.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here