Connect with us

Actualitate

Telekom Romania – un „mistret” greu de prins pentru SRI? Statul Roman a „uitat” ca detine 46% din actiuni?  

Incisiv

Publicat

pe

 

 

 

Telekom Romania se ocupa, in secret, de o reorganizare,  prin restructurarea personalului. Astfel,  peste 1500 de salariati romani vor fi disponibilizati incepand cu 1 iulie 2017, „de comun acord”, astfel incat, atat sindicatele cat si Statul Roman sa nu aiba un motiv de blocare a procesului „secret” de infiintare a noului „New Telekom”.

Nimeni nu se intreaba daca se face in beneficiul companiei sau daca se urmareste decapitalizarea acesteia pentru vanzarea actiunilor sub un prag acceptabil pentru „potentialii” investitori (Ex: RCS-RDS, etc).

Oare Statul Roman a „uitat” ca are calitatea de actionar cu 46% ?

Serviciul Roman de Informatii nu cunoaste acest aspect? Nu detine informatii sau se ocupa doar de „iepuri” pe care ii prezinta drept „mistreti”?

Va prezentam, in exclusivitate,  o prima informare “interna”(ianuarie 2017) despre reorganizarea TELEKOM ROMANIA.

 Ce raspuns ofera Statul Roman, opiniei publice, despre aceasta procedura care trebuie aprobata in CA si cu acordul actionarului roman care detine inca 46% din actiunile TELEKOM. Nu se va face o disponibilizare colectiva ci, prin intelegere “amiabila” tocmai ca statul sa nu poata intreveni prin Ministrul Muncii conform legii. Sindicatele inca nu au o reactie publica si asta denota poate altceva (adica o cumparare disimulata a reprezentantilor acestora sau alte negocieri confidentiale cu acestia). Dar BNS sau alte structuri sindicale mari de ce nu intervin si ei in mod public sa puna intrebari cu ce se va inampla cu personalul disponibilizat (cca. 1500 persoane sunt tinta vizata de managementul mercenar al TELEKOM ROMANIA. Directorul general al companiei este cel care asta facea in Slovacia de unde a fost adus. Se pricepe la disponibilizari mai mult decat la eficientizari ale companiei de comunicatii electronice).

Declaratiile politice ale  PSD si ALDE au fost ca asigura protectie sociala cetatenilor si salariatilor din Romania, mai ales in fata companiilor transnationale cu actionari straini . Ce parere au Liviu Dragnea, Sorin Grindeanu, Calin Popescu Tariceanu, etc?

O informare interna a sindicatului TKR, la inceputul lunii ianuarie 2017
Subiect: Informare reorganizare TKR

Buna seara,

Astazi a avut loc o intalnire cu dl. Miroslav Majoros – Directorul General  TKR si cu dna. Carmen Dumitrache – Director Executiv Resurse Umane TKR, subiectul fiind proiectul New Telekom, cel despre care va spuneam acum ceva timp ca va fi implementat in 2017.
In ce consta acest proiect:

–        Procentele pe care le detine Grupul Telekom in piata de IT&C in acest moment in urban si rural ne duc in directia imperios necesara de regandire a strategiei vanzarii serviciilor comerciale. In acest sens vor fi create si dezvoltate doua structuri de business, una pentru serviciile de mobil si una pentru serviciile de broadband si tv. Aceasta va trebui sa conduca la cresterea procentelor Telekom, pe urban si rural, initiative ce sunt necesare pentru a putea face fata concurentei acerbe cu care ne confruntam.

–        Se va lansa un portofoliu nou pentru produsele de mobil si este posibil sa fie modificat si portofoliul de servicii pe fix.

–        Este posibil sa ajungem la situatia de a putea prezenta oferte diferite pe zone geografice, in functiile de studiile de piata din zona respectiva.

A doua parte a discutiei a constat in prezentarea generala a procesului de reorganizare la nivelul Companiilor din Grupul Telekom. In ceea ce ne priveste am intrebat ce se intampla cu partea de fix si am solicitat sa ne fie precizate masurile ce vor fi luate in acest interval.
Intregul proces de reorganizare va fi  finalizat pina la sfarsitul lunii iunie 2017, urmand ca de la 1 iulie sa intre in vigoare noua structura de business, pe toate Directiile ExecutiveTelekom (partea de fix).
Detaliile le vom primi asa cum prevede Contractul Colectiv de Munca, cu 20 de zile inaintea punerii in practica a planului de reorganizare pe fiecare Directie Executiva.
Reorganizarile vor fi simultane atat la nivel de management, cat si la nivel de personal de executie, astfel incat totul sa fie functional la data de 1 iulie. Am solicitat sa ni se prezinte modalitatea sub care vor pleca cu acordul partilor cei afectati de reorganizare, fie ei manageri, fie ei personal de executie.
Directorul General ne-a precizat ca acum este o faza incipienta a implementarii proiectului, modalitatea sub care vor pleca oamenii (cat si propunerile noastre de a se adauga ceva in plus fata de metodologia actuala ( salarii duble) in functie de vechimea si varsta celor afectati), urmeaza sa fie discutata ulterior.
Fiecare Director Executiv va trebui sa isi reorganizeze Directia Executiva, in sensul simplificarii organigramei, scopul fiind reducerea timpilor de furnizare a serviciilor.
Spre sfarsitul lunii martie vom avea mai multe date pe care vi le vom adduce urgent la cunostinta.
Deasemenea daca in momentul in care dvs. sunteti anuntati de data inceperii procesului de evaluare sau de selectie, daca printre dvs. sunt cazuri sociale, va rugam sa ne aduceti la cunostinta acest lucru, pentru a le putea prezenta si sustine la Resurse Umane, pe baza documentelor si declalaratiilor celor in cauza.

Respect,
Ioan Andrei   –   Presedinte SNTc
Marian Mihai – Primvicepresedinte SNTc

Va prezentam un alt comunicat (din 22.02.2017) al sindicatului SNTM, comunicat care ne pune serios pe ganduri:

Dragi membrii SNTM, dragi colegi,

Vom depune orice efort de susținere, atât legal prin intermediul avocaților, dar si mai ales prin intermediul partenerilor sindicali, respectiv prin Confederația BNS, care probabil urmează să fie împuternicită pentru a reprezenta interesele sindicatului semnatar in discuțiile bipartite / tripartite, care vor urma in perioada următoare, in a sprijini membri, in ceea ce ați fost deja informați, că urmează să se întâmple in perioada imediat următoare – NEW TELEKOM PROJECT.

Astfel, in întâlnirea de ieri cu dl. Miroslav MAJOROS – CEO Telekom si dna. Carmen Cristina DUMITRACHE –Chief Officer HR, am solicitat pentru membri sindicatului semnatar, să fim consultați cu privire la metodologiile de evaluare si modalitatea prin care aceștia urmează să fie disponibilizați, așa încât să evitam plecarea salariaților cu adevărat implicați in muncă si in progresul companiei.

De data aceasta, s-a precizat, ca nu se vor mai aplica plecări voluntare. Salariații in cauza vor fi sesizați pentru eventuale opțiuni pe care compania le va pune la dispoziție individual.

In mod cert, o disponibilizare a salariaților, fie si prin reorganizare, trebuie sa aibă in conținut, cel puțin, prevederile legale si ale CCM TKRM aplicabil.

In discuțiile purtate au fost evidențiate următoarele:

  • Crearea unei noi structuri organizaționale pe baza de profitabilitate si nivel de conducere redus.
  • Ofertarea clienților se va face regional, respectiv 5 regiuni, pe categorii de clienți din mediul rural sau urban.
  • Bucuresti, este constituit într-o regiune si va avea, totodată, rol de centralizare a tuturor regiunilor d.p.d.v. financiar, etc.
  • Regiunile vor fi conduse de un manager, care in baza mandatului primit va decide aplicarea de proiecte prioritare.
  • Magazinele companiei vor fi in continuare constituite si manageriate național.
  • Magazinele pot fi influențate de proiectele regionale si probabil urmare a unor oferte comerciale in același sens.
  • Externalizarea de servicii „call center” sau alte servicii ale companiei, sunt, de asemenea, subiecte de actualitate.
  • Implementarea efectiva se accentuează din luna martie si are T=0, luna Iulie 2017.

Este important sa va informam, ca d.p.d.v. legal, angajatorul deține dreptul de a-si organiza structura personalului si felul cum activitatea de afaceri a fost agreata de către consiliul de administrație, cu respectarea legii.

Este la fel de important sa va informam ca orice salariat sau mai mulți salariați constituiți intr-un grup, pot sa conteste in instanța judecătorească situațiile de munca in care aceștia se afla involuntar, mai ales atunci când modalitatea prin care aceștia sunt determinați sa părăsească compania sunt lipsite de transparenta, de aplicarea prevederilor CCM, a legislației in vigoare sau prin discriminare dovedita sau fara sa conțină criteriile minimale printre care menționam aspectele sociale sau profesional dovedite.

De aceea sindicatul va depune nu doar eforturile unor negocieri reale in interesul membrilor săi, dar si bugetul de care dispune pentru apărarea membrilor săi, la orice nivel (individual/grup).

In egala măsură, am admis celor prezenți in întâlnirea de ieri, ca sprijinim orice măsură dispusa de companie, care se adeverește ca este implementata in folosul de afaceri, respectiv creșterea profitabilității economice in folosul parților, in respect cu dispozițiile legale, dar si cu respectarea demnității umane. Sprijinim orice demers care urmează sa fie implementat cu respectarea principiilor si recunoașterea participării profesionale si o oferta reala de opțiuni pentru membrii de sindicat, care vor fi puși in situația unei concedieri involuntare.

Va rugam sa nu ezitați sa ne contactați ori de cate ori considerați necesar sau sa ne transmiteți orice informații cu privire la subiectele de mai sus, dar si sa ne abordați la sediul sindicatului, prin discuții directe sau constituite in grupuri de interese profesionale. Va suntem la dispoziție, iar pentru colegii care din diverse motive nu au reușit înscrierea in sindicat, sa ne transmiteți adeziunea, astfel încât, sa devenim numeroși.

Florin BICA, Președinte

SINDICATUL NATIONAL TELECOMUNICATII MOBILE

Lamda Et.7, București – Ploiești 7A, Sector 1, România

 

 

 

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Incendiu puternic în Capitală. Patru imobile și anexele, făcute scrum!

Incisiv

Publicat

pe

De

Un incendiu puternic a izbucnit duminică dimineață în Capitală. Flăcările au cuprins patru imobile şi anexele acestora, situate în strada Iancu Grigore.

Din primele informații furnizate de ISUBIF, suprafaţa afectată ar fi 2.500 metri pătraţi!

Incendiu puternic în Capitală. 9 autospeciale intervin pe strada Iancu Grigore

Potrivit sursei citate, nu au fost înregistrate victime. ISUBIF precizează că, având în vedere că este vorba despre un ansamblu de case şi anexe lipite între ele, a fost favorizată extinderea focului.

Conform sursei citate, incendiul a fost localizat. În total, la locul incendiului acţionează 9 autospeciale de stingere.

Echipajul SMURD a acordat prim-ajutor pentru trei persoane, două femei şi un bărbat, care au acuzat atacuri de panică, nefiind necesară transportarea la spital.

Citeste in continuare

Actualitate

Piedone a dat ordin Poliției să ducă persoanele fără adăpost în centrele sociale

Incisiv

Publicat

pe

De

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a cerut Poliţiei locale din administația pe care o conduce să ducă cât mai multe persoane fără adăpost la centrele sociale, în contextul în care în următoarele zile se anunță temperaturi foarte scăzute!

Ca urmare a temperaturilor scăzute înregistrate în ultimele zile, dar şi a prognozei anunţată de meteorologi pentru zilele ce urmează, primarul Piedone a dispus de sâmbătă, 28 noiembrie, identificarea şi transportarea persoanelor fără adăpost de pe raza Sectorului în centrele sociale ale DGASPC Sector 5, dar şi în cele care aparţin de Primăria Capitalei.

„O parte dintre persoanele identificate şi transportate de Poliţia Locală au refuzat să rămână în centrele sociale, în ciuda temperaturilor scăzute”

„Primarul Cristian-Victor Piedone Popescu a constatat că, deşi în Sectorul 5 sunt cele mai multe astfel de persoane fără adăpost, locurile din centrele sociale sunt prea puţine. O parte dintre persoanele identificate şi transportate de Poliţia Locală au refuzat să rămână în centrele sociale, în ciuda temperaturilor scăzute înregistrate în seara zilei de 28.11.2020.

Totodată, primarul Cristian-Victor Piedone Popescu a verificat şi cum sunt îngrijiţi copiii şi oamenii străzii din Sectorul 5, ce hrană li se oferă, dacă spaţiile în care sunt cazaţi sunt curate şi care sunt motivele pentru care anumite persoane fără adăpost refuză să rămână în centrele sociale”, se arată într-un comunicat transmis de PS5.

Meteorologii au anunţat că la începutul săptămânii în Bucureşti vor fi precipitaţii sub formă de ninsoare

Potrivit sursei citate, acţiunile de identificare şi transportare a persoanelor fără adăpost la centrele sociale vor continua şi în zilele următoare, cu atât mai mult cu cât meteorologii au anunţat că la începutul săptămânii în Bucureşti vor fi precipitaţii sub formă de ninsoare.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare cod galben de ninsori pentru sudul și estul Munteniei și pentru cea mai mare parte a Dobrogei, care intră în vigoare de luni, de la ora 5.00.

Potrivit ANM, de luni, de la ora 05.00 până luni, la ora 20.00, în sudul și estul Munteniei și în cea mai mare parte a Dobrogei treptat vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă.

Cantitățile de precipitații vor depăși, pe arii restrânse 15 – 20 de litri pe metrul pătrat.

„Spre seară aria ninsorilor se va restrânge către Dobrogea, unde temporar vântul va avea unele intensificări, cu viteze de 40 – 45 km/oră, pe alocuri viscolind ninsoarea.

 

Citeste in continuare

Actualitate

COVID.RO: 8.134 cazuri noi de persoane infectate, 161 decese și 1.249 internați la ATI 

Incisiv

Publicat

pe

De

Până astăzi, 28 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 465.982 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

335.764 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 8.134 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

*Referitor la „cazurile noi nealocate pe județe”, facem precizarea că numărul acestora este determinat de modificările aduse platformei electronice prin care sunt raportate și centralizate rezultatele testelor pentru noul coronavirus. Astfel, conform noii metodologii, centrele de testare introduc în mod direct rezultatele testelor realizate, urmând ca de la nivelul Direcțiilor de Sănătate Publică să fie realizată ancheta epidemiologică și atribuite cazurile pozitive județului/localității de care aparțin persoanele infectate.

 

Coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori este calculat de către Direcțiile de Sănătate Publică, la nivelul Municipiului București și al județelor.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 1.298 de persoane au fost reconfirmate pozitiv. 

Până astăzi, 11.045 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

 

În intervalul 27.11.2020 (10:00) – 28.11.2020 (10:00) au fost raportate 161 de decese (94 bărbați și 67 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele Alba, Argeș, Arad, Bacău, Bistrița-Năsăud, Bihor, Botoșani, Brăila, Brașov, Călărași,  Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Gorj, Harghita, Hunedoara,  Iași, Maramureș, Mehedinți, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vrancea și Municipiul București.

 

Dintre acestea, 1 deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 30-39 ani, 1 deces la categoria de vârstă 40-49 de ani, 16 decese la categoria de vârstă 50-59 de ani, 40 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 56 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 47 decese la categoria de peste 80 de ani.

 

151 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, iar 10 pacienți decedați nu au prezentat comorbidități.

 

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 13.040. Dintre acestea, 1.249 sunt internate la ATI. 

 

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 4.081.557 de teste. Dintre acestea, 33.021 au fost efectuate în ultimele 24 de ore, 20.669 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 12.352 la cerere.

 

Pe teritoriul României, 46.389 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 11.952 de  persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 70.150 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 62 de persoane.

 

În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 4.859 de apeluri la numărul unic de urgență 112 și 618 la linia TELVERDE (0800 800 358), deschisă special pentru informarea cetățenilor.

 

Ca urmare a încălcării prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, polițiștii și jandarmii au aplicat, în ziua de 27 noiembrie a.c., 6.182 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 950.700 de lei.

De asemenea, prin structurile abilitate ale Poliției, au fost constatate, ieri, 8 infracțiuni pentru zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută și pedepsită de art. 352 Cod Penal.

 

Reamintim cetățenilor că Ministerul Afacerilor Interne a operaționalizat, începând cu data de 04.07.2020, o linie TELVERDE (0800800165) la care pot fi sesizate încălcări ale normelor de protecție sanitară.

Apelurile sunt preluate de un dispecerat, în sistem integrat, și repartizate structurilor teritoriale pentru verificarea aspectelor sesizate.

 

În ceea ce privește situația cetățenilor români aflați în alte state, 6.914  de cetățeni români au fost confirmați ca fiind infectați cu SARS – CoV – 2 (coronavirus): 1.936 în Italia, 1.253 în Spania, 124 în Franța, 3.056 în Germania, 167 în Marea Britanie, 36 în Ungaria, 28 în Olanda, 2 în Namibia, 4 în SUA,  123 în Austria, 22 în Belgia, 6 în Japonia, 2 în Indonezia, 8 în Elveția, 3 în Turcia, 2 în Islanda, 2 în Belarus, 93 în Grecia, 10 în Cipru, 2 în India, 2 în Ucraina, 8 în Emiratele Arabe Unite, 11 în Republica Moldova și câte unul  în Argentina, Tunisia, Irlanda, Luxemburg, Malta, Brazilia, Bulgaria, Kazakhstan, Suedia, Republica Congo, Qatar, Vatican, Portugalia și Egipt. De la începutul epidemiei de COVID-19 (coronavirus) și până la acest moment, 127 de cetățeni români aflați în străinătate, 32 în Italia, 19 în Franța, 43 în Marea Britanie, 11 în Spania, 14 în Germania, 2 în Belgia, unul în Suedia, unul în Elveția, unul în SUA, unul în Brazilia, unul în Republica Congo și unul în Grecia, au decedat.

Dintre cetățenii români confirmați cu infecție cu noul coronavirus, 797 au fost declarați vindecați: 677 în Germania, 90 în Grecia, 18 în Franța, 6 în Japonia, 2 în Indonezia, 2 în Namibia, unul în Luxemburg și unul în Tunisia.

Notă: aceste date sunt obținute de misiunile diplomatice și oficiile consulare ale României în străinătate, fie de la autoritățile competente din statele de reședință, în măsura în care aceste date fac obiectul comunicării publice, fie în mod direct de la cetățenii români din străinătate.

 

Le reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor și este valabilă pentru apelurile naționale, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 20.00. De asemenea, românii aflați în străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia special dedicată lor, +4021.320.20.20.

În continuare vă prezentăm situația privind infectarea cu virusul SARS – CoV – 2 la nivel european și global:

Până la data de 27 noiembrie 2020, au fost raportate 12.709.336 de cazuri în UE / SEE, Regatul Unit, Monaco, San Marino, Elveția, Andorra. Cele mai multe cazuri au fost înregistrate în Franţa, Spania, Regatul Unit, Italia, și Germania.

 

 

SITUAȚIE GLOBALĂ LA 27 NOIEMBRIE 2020

 

CAZURI CONFIRMATE

DECEDAȚI

 

VINDECAȚI*

 

61.079.040   (+552.097)

1.433.516  (+10.763)

39.461.100   (+391.074)

 

* conform datelor publicate de către Johns Hopkins CSSE – https://systems.jhu.edu/

* datele din paranteze reprezintă numărul de cazuri noi, în intervalul 26 – 27 noiembrie 2020

* CEPCB precizează că actualizările la nivel național sunt publicate pe coordonate diferite de timp și procesate ulterior, ceea ce poate genera discrepanțe între datele zilnice publicate de state și cele publicate de CEPCB.

 

 

 

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv8 ore ago

Pentru cei care își iau amendă pentru că nu poartă masca de protecție: când vă zice organu` că ați încălcat ”legea” să îi cereți Ordinul Comun al Ministrului Sănătății și al Ministrului Afacerilor Interne emis în baza HG nr. 967/2020 care stabilește condițiile în care e obligatorie masca

Asta ca să se vadă cât de deștepți sunt din nou mai marii noștri: Art. 1 din Anexa nr. 2...

Exclusiv8 ore ago

Hai ca au gasit vinovatul pentru inginerul dat afara de PNL!/Ati ghicit, e Pe-Se-De!/Si nu e o gluma!

Aflat în vizită în județul Dâmbovița, premierul României, Ludovic Orban, a fost întrebat despre cazul de la Târgu Mureș de...

D.N.A.2 zile ago

PROMO/In data de 02.12.2020, inregistrari audio/stenograme senzationale cu un sef de institutie de forta

In data de 02.12.2020, Incisiv de Prahova demasca fata hadra a mafiei locale. Inregistrari audio/stenograme care va arunca in “aer”...

Exclusiv2 zile ago

DNA ar fi trebuit să înceapă deja urmărirea penală împotriva lui Marcel Vela, Ministrul Afacerilor Interne, pentru ca a dat de șase

Păi asta nu este divulgare de informații nedestinate publicității? Că mai are și folos necuvenit: voturi pentru Vela! DNA ar...

Exclusiv3 zile ago

PROMO/In curand, inregistrari audio/stenograme senzationale cu un sef de institutie de forta

In curand, Incisiv de Prahova demasca fata hadra a mafiei locale. Inregistrari audio/stenograme care va arunca in “aer” o institutie...

Exclusiv3 zile ago

Un ministru dintr-un stat membru al Uniunii Europene admite ca si-au batut joc de propria populatie si ca pandemia a fost speculata, cu pretul vietilor cetatenilor

O premiera! Pentru prima data, un ministru  dintr-un stat membru al Uniunii Europene admite ca si-au batut joc de propria...

D.N.A.4 zile ago

Sotia procurorului Negulescu Mircea confirma: in „Justitia din Prahova” dosarele sunt repartizate „dupa sufletul omului” si „cine poate, oase roade”

La data de 20.06.2020 Incisiv de Prahova publica articolul „Mafia contraataca/Solicitare oficiala catre Comisarul şef de poliţie Marian IORGA –...

Aveti un Pont5 zile ago

Institutii publice din Ploiesti afectate de Covid – 19/Noi focare de infectie printre angajatii din sectorul public/Administratia liberala in „silenzio stampa” si inexistenta

Odată ce PSD însuși a renunțat să mai tărăgăneze lucrurile, a devenit cât se poate de clar că partidele pornesc...

Exclusiv5 zile ago

Aduceti izoleta si pentru Marcel Vela/Il stiti, e baiatul ala care se lauda cu amenzi neconstitutionale de 600 de milioane de Euro de a facut Romania de batjocura in fata lumii

E baiatul ala care participa (nu a infirmat niciodata, desi l-am intrebat expres) la petrecerea dezmatatilor din guvernul Romaniei, fara...

Exclusiv6 zile ago

Ce ati facut timp de 8 luni si pret de 14 miliarde de Euro?

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Horatiu Moldovan, in martie 2020: ,,În afară de achiziţiile de ventilatoare, în România există...

Exclusiv1 săptămână ago

Paiata Manole a dat unda verde unei marionete de la BNR sa imprastie frica in populatia si economia Romaniei, amenintand, in plina criza economica si in recesiune deplina cu represiune financiara la adresa economiei din Romania

Nu pot decat sa constat ca turnatorul securitatii Petrov nu poate decat sa rabufneasca la adresa Presedintelui SUA, Donald Trump,...

Exclusiv1 săptămână ago

România este într-adevăr lider european, inevitabil!/Se împrumută la cele mai mari dobânzi din Uniunea Europeană

La nici două zile de când Adrian Zuckerman, ambasador de origine română al SUA în România ne asigura că ,,România...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Legăturilor subterane între fosta „elită” DNA ST. Ploiești și judecătoarea Zamfirescu Anca Corina/Zidul de protecție creat in jurul „elitelor” de la DNA ST. Ploiești ce actioneaza ca un grup de crimă organizată

In prezentul articol ne vom referi strict la judecătoarea Zamfirescu Anca Corina si la zidul de protecție creat in jurul...

laptop-reconditionat laptop-reconditionat
Diverse2 săptămâni ago

De ce să alegi un laptop refurbished?

Laptopurile refurbished au devenit tot mai populare în ultimii ani în domeniul IT. România se numără printre țările cu cei...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Reamintim ca – ziarul Incisiv de Prahova a lansat o aplicatie de mobil care ofera utilizatorilor posibilitatea sa gaseasca toate stirile importante intr-un singur loc/Ne respectam pentru ca va respectam!

Pierre Auguste Renoir, înainte de a muri, a spus: „Cred că am început să înţeleg anumite lucruri” Ziarul Incisiv de...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!