Nicolae Iosipescu Zambra a ajuns la paroxism de SCHIZOFRENIE PARANOIDA

0
3534

Nicolae Iosipescu Zambra, autointitulat conte, în alienarea sa cumplită, de o complexitate clinică nemeîntâlnită în spitalele de psihiatrie din România şi Europa, acest cavaler al tristului neuron mort de prost ce e, a ieşit din nou la drum, intrând definitiv în panteonul celor mai dilii români ever.

Sceleratul are la activ cele mai demente acţiuni cunoscute în cazuistica din toate timpurile, luată la un loc,  a tuturor medicilor membri ai Asociaţiei Române de Psihiatrie şi Psihoterapie:

– Şi-a încuiat câinele în maşină, timp de mai multe ore, supunând biata fiinţă la chinuri cumplite. În mod cert mai dotat din punct de vedere intelectual decât rebutul conte, căţelul a supravieţuit. Din păcate pentru igiena zestrei genetice a umanităţii, şi Zambra face acelaşi lucru.

 

Citeşte şi: http://www.atitudineaonline.ro/Adjunct_de_b259g259tor_de_seam259_-_Nicolae_Iosipescu_Zambra_13899.html

–          A tras ţepe cumplite câtorva zeci de persoane

Citeşte şi http://www.libertatea.ro/ultima-ora/politistii-prahoveni-ancheteaza-o-teapa-in-stil-de-mare-nobil-caruia-i-au-cazut-victime-zeci-de-barbati-contele-zambra-si-sotia-lui-cercetati-pentru-inselaciune-1441587

–          A înşelat numeroase victime şi autorităţi ale statului român

Citeşte şi http://gazetadecluj.ro/procurorii-vor-sa-il-aresteze-pe-contele-de-carton-zambra-iosipescu/

– După Revoluţie, şi-a înfiinţat un partid cu sediul în apartamentul său, având ca membri nişte rude.

– În 1997, s-a prezentat drept conte, într-o aşa-zisă suită regală, care ar fi pregătit o vizită a regelui Mihai în nordul ţării.

– Şi-a lipit pe maşină un aşa-zis „blazon” nobiliar.

– Închis sub acuzația de înşelăciune, a dat în judecată, de după gratii, pentru tot felul de motive, mai bine de o mie de persoane, acţionându-şi în instanţă mama şi soţia.

– Tot în temniţă, Zambra s-a îndrăgostit de Tatiana Popovici, amanta profesorului Treptow, acuzat în celebrul caz de pedofilie de la Iaşi.

– A întârziat un an şi cinci minute la procesul de înşelăciune de la Cluj. Zambra Iosipescu a fost trimis în judecată în în luna februarie 2016 pentru înşelăciune, după ce a falsificat în 2011 un proces verbal constatator al unui accident de circulaţie, pe care l-a decalat cu circa 2 luni, pentru a beneficia de asigurarea de avarii, în momentul evenimentului fiind expirată. Pentru că a refuzat să coopereze cu anchetatorii, timp de mai mulţi ani, procurorul de caz a cerut arestarea sa preventivă.

– Are la activ, pe rolul instanţelor judecătoreşti de diferite grade de jurisdicţie, din toate colţurile ţării (campioane fiind cele din Ploieşti şi Bucureşti), cam 1000 (una mie) de procese în penal şi civil, hărţuind tot ce prinde: vecini, locuitorii din cartier, Ploieştiul, cunoştinţe, rude, afini, alte neamuri, patroni de firme, autorităţi ale statului (una nu a scăpat!) etc. etc.

Citeşte şi Portalul instanţelor de judecată (portal.just.ro), de exemplu http://portal.just.ro/SitePages/cautare.aspx?k=iosipescu%20zambra&start1=61

Fiind, probabil, în criză de preocupări schizoido paranoide, nebunul continuă să terorizeze şi astăzi autoritatile si locuitorii din Ploiesti

Pe str. Stefan cel Mare, nr. 14 din Ploiesti locuieste, aparent legal, familia Iosipescu Zambra. Spunem aparent legal, deoarece mostenitorii de drept ai imobilului respectiv nu reusesc sa il evacueze din proprietate lor legal recunoscută din cauza procedurilor executorii făcute, probabil, tot de cineva cu mintea rătăcită ca a „contelui”.

Cunoscut, cum spuneam, de toate autoritatile Municipiului Ploiesti, dementul le sufocă în continuare cu sute de reclamaţii, petiţii, cereri, plangeri, toate aberante, evident nefondate, de domeniul celui mai imaginativ autor de proză SF.

Sceleratul deţine, la adresa sus mentionata, caini de lupta periculosi pe care ii creşte în casă, alături de cei trei minori ai săi, pentru a căror siguranţă, animalele sunt un permanent şi real pericol.

În anul de graţie 2017, familia Iosipescu Zambra locuieşte în condiţii imunde, fără curent electric şi alte elementare utilităţi.

Mediul nociv, din toate punctele de vedere, în care trăiesc minorii, a făcut obiectul unei legale şi fireşti tentative de control a Direcţiei pentru Protecţia Copilului Prahova, inspectorii nereusind să intre in casa ocupată abuziv de familia Iosipescu Zambra, reprezentantii Protectiei Copilului trezindu-se şi filmati in bataie de joc si denigrati pe youtube si pe pagina de Facebook a numitului Iosipescu Zambra. Sigur, la cât de procesoman e zisul „conte”, s-au ales şi cu câteva reclamaţii şi plângeri penale.

Asa procedeaza acest paranoic care pune in pericol viata copiilor sai si a vecinilor. Indiferent de institutiile statului român venite în verificări şi control la sesizarea diferiţilor cetăţeni ultragiaţi de acesta, reprezentantii acestora s-au trezit cu acelasi tratament, denigrati si cu plangeri penale. Chiar daca autoritatile (IPJ Prahova, Jandarmeria Ploiesti, Politia Locala Ploiesti i-au aplicat acestui specimen patologic zeci de amenzi, nobiliarul nu se potoleste.

Sătulă de calvarul făcut vecinilor, exasperată că nu-şi poate redobândi folosinţa proprietăţii, moştenitoarea de drept a imobilului în care locuieşte abuziv familia psihiatrică, a facut demersurile legal-procedurale pentru a il scoate de pe proprietatea ocupata ilegal.

Stiti ce a facut nebunul ? Dementul si-a “achizitionat”, ca animale de companie,  trei PITONI REGALI pe care ii tinea in terariu (acvariu),  in curtea care constituie şi servitute de trecere către fondul înfundat, terorizand vecinii si pe eventualii reprezentanti ai autoritatillor care ar avea de gand sa ii efectueze o “vizita”.

În data de 10.04.2017, urmare sesizarilor exasperaţilor vecini ai sonatului „conte”, doctorul  Chiritescu Mircea, de la DSVSA Prahova, însoţit de reprezentanţii altor organe ale statului, au ridicat doi dintre acesti serpi periculosi, Iosipescu Zambra nefăcând dovada deținerii legale a târâtoarelor (acte de provenienta si avizele legale). Se pare ca, al treilea şarpe a fost ascuns în casă de inconştienţii Zambra, alături de minorii lor, astfel că agenţii nu au reusit sa intre la acesta, cu toate ca era si exista un real pericol privind securitatea celor trei copii. Serpii  ridicați au fost transportați la Grădina zoologică Bucov din Parcul memorial „Constantin Stere”, spre a fi ținuți in custodie.

Cu toate ca reprezentanţii celorlalte instituţii statale care l-au însoţit pe doctorul Chiriţescu Mircea în data de 10.04.2017 au acţionat legal (aceştia intrând în curtea de servitute, spaţiu comun, cu acordul celorlalte familii care locuiesc acolo), familia Iosipescu Zambra le-a făcut şi acestora plângeri nefondate şi i-au denigrat pe youtube si pe pagina de facebook personală a lui Iosipescu Zambra.

Ne-am interesat la Spitalul de Psihiatrie Voila – Câmpina (unul dintre cele mai performante şi dotate din România) şi are locuri, inclusiv la camerele de izolare. Grăbiţi-vă cu Zambra! Legal, se fac şi internări nevoluntare, cu mascaţii!

Doamne, ocroteşte-i pe români!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here